Header

WOW WOW WOW.

Ni kommer inte tro det. Jag klarade dagen igår i Örebro, alltså så skönt att det blev över.

Visst jag var bara lite sen till genrepen men sånt händer alla.

Men nu vet jag vart jag ska gå när jag ska tävla i Örebro men det vet man ju inte.

Och det var ju massa folk som var där också och det var ju så kul att det gick inte att klå detta.

Men alla gånger kan man ju inte vinna men det fixade sig ändå.

Jag fick änklingen träffa min syster och mamma igår på tävlingen och gav mig väldigt mycket stöd som det går.

Jag fick även träffa min systers kille och han är verkligen trevlig. :)

Men ni kommer ju få se bilder när jag var på tävlingen men har ej alla bilder men jag ska redigera ihop video klipp tills Måndag så lägga jag in det sen när det kommer upp.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Men gud vad fort tiden går nu.

Imorgon blir det att dra till Örebro och tävla i musik.

Jag saknar redan min syster och min mamma, visst jag är lite extra nervös för att min mamma ska kolla på mig och jag ska ju kunna fokusera också, men det hoppas jag att det kommer gå bra för mig.

Men jag ska göra mitt bästa ändå. men jaja jag kommer ju ändå få till det också, jag kommer vara hos min älskling undernatten för jag kan ju inte vara hos han under helgen blir lite tråkigt men nästa vecka blir det som vanligt.

Men idag när jag var och handlade så jag jag nått som var det bästa som finns och önskar verkligen att kunna ha en sånt så jag kan ha hemma.


Men nu håller jag på att tvätta så jag får nått rena kläder när jag kommer hem också.

Men jag ska försöka få klart med det jag ska ha mig också ska ju ha med min dator för att jag ska kunna redigera mina klipp som ska upp till en Måndag så allt kan bli klart också för det tar ju tid att ladda från min program tills jag ska lägga upp på Youtube också.

Hoppas ni får en fin Torsdag och mysa så himla gött nu.

Likes

Comments

Idag har jag igen skola och jag bara sitter hemma och slappar.

Men igår var det inte kul alls, jag fick ju ont i min rygg och det kunde inte gå bort.

Jag bara somnade hemma och sen försvann den efter bra timmar och jag bara känner att nått är konstigt med min rygg, men sånt kan ju hända med sin rygg men jag vet inte hur länge jag ska klara av detta men det märks om jag inte kan göra nått längre, jag gör ju ändå gått jag kan men alla säger att jag ska söka upp en läkare men läkaren säger att jag ska gå på en sjukgymnast men det är inte lätt för min rygg, min rygg har ju fått en smäll när jag gick i gymnasiet i Hammarö gymnasiet när jag var på 4-H gården i Karlstad med skolan.

Men jag har inte fått hjälp med min rygg alls när jag gick i årkus 1.

Och det har ju gått 7 år och det är ingen tydligen som förstår hur ont jag kan ha med min rygg och jaja det får väl se hur mycket jag orkar också.

Likes

Comments

Hejsan alla mina goda söta följare & läsare!

Jag tänkte nu beskriva mina olika kategorier som är 3 saker.

Visst det kan ju vara lite konstigt att ta upp det men jag känner nu att jag vill göra det.

Min första ämnet handlar om vänner hur dem ska vara mot mig

1. Alltid finns vid sida om råd eller nått.
2. Alltid kan ställa upp om man skadar sig eller man blir skadad.
3. Man ska ju hjälpa sina vänner tillbaka om det blir nått som dem ej kan förklara eller kan göra något annat.

Min andra ämne handlar om sin partner.

1. Man ska kunna lyssna på varandra om det är vårt att förklara så finns dem nära ändå.
2. Hur man ska bli behandlad av sin partner ovs hur jobbigt det kan vara.
3. Att kunna älska varandra, kan vara att sin partner gör nått fint eller mysigt på något annat som kan vara.

Min tredje och sista ämne handlar som familjen.

1. Om man blir ledsen eller krossad så finns det någon i familjen som kan alltid ge nått råd hur man ska göra.
2. Visa mycket hjälp med familjen som är gamla för en vacker dag så finns dem inte längre i liv.
3. Får man problem med pengar och det inte går kan dem ju försöka kunna hjälpa till med dem sakerna som behövs få hjälp med.

Det är dem tre ämnen som ska kunna komma ihåg för det är inte lätt att kunna ta hand om saker själv och kunna göra nått ändå, men jaja alla har ju inte det lätt för sig och det kan ju också vara att man inte har några vänner, familj medlemmar eller någon partner att leva med.

Man kan ju se hur alla andra inte har det lätt man det går ju som det ska göra ändå, vissa har det bra och vissa inte, man ska ju kunna tänka på att man ska kunna fixa saker själv och göra sitt egen bästa som det går och går det inte så går det inte men min tips är att kunna skaffa en kalender och skuna planera in vad man ska ju kunna göra men ibland kan man ju inte kunna få råd till en kalender heller, men vissa har ju det i mobilen men jag kan ju inte knappt inte kunna planera in i mobilen för jag vill ju kunna skaffa en surfplatta för det ska vara mer lättare att planera in saker också.

Viktigaste är nu att ni eller alla andra som läser detta så kan ni försöka kunna komma ihåg att alla kan ju på olika sätt, spelar inget roll om man har en diagnos eller inte. Viktigaste är att kan ska ju kunna själv ändå, att planera kan ju göra allt med sitt liv också, men att vissa inte klarar av att ha papper och penna att planera så finns det väldigt många hjälpmedel i mobil eller surfplatta, man ska ju kunna veta vad man kunna få in.

Det är också även vuxna som ska kunna förstå att vissa ungdomar som har det svårt ska man ju försöka kunna planera in att en dag i veckan ska man ju kunna prata med en vuxen som står en så nära och man lita väldigt mycket också för alla kan ju inte få till det ändå men jaja, alla kan ju göra på sitt sätt och gör sitt bästa.

Hoppas att ni kan förstå att jag har inte häller det lät för alla dagar, att jag tar mina tabletter kan ju vara svårt för mig att hantera vissa saker så det ska man ju kunna förstå så kan man ju ha vissa problem och jag har ju också min depriskon som kan göra att jag får mina ångers attacker.

Men hoppas ni förstår att jag måste ibland kunna ta det lugnt från alla sociala medier som det går och inte kan bara förstöra allt för mig. Hoppas ni får en skönt och underbar kväll för er alla och mysa till er och götta er med nått som ni tycker verkligen om.

får ni se vad det blir mer förs tips jag kan ge er också kanske jag kan ge er tips med inredning eller vad som händer för olika hoppas ni kan få det gött nu.

Kramizz till er alla mina sötisar änglar....

Likes

Comments

Men gud jag kan knappt inte tro längre att det ska vara så långt kvar med att kunna åka och tävla. Men jag får ju ha tåla mod och försöker kunna fokusera på mig själv också för att jag ska ju kunna tänka på att jag gör ju mitt bästa ändå.

Viktigaste är att jag ska kunna klara detta, men jaja klarar jag inte så gör jag inte det men det får ju gå ändå, vet inte riktigt hur jag ska kunna få till det men allt går ju som det ska bara men slipper tänka på det jobbiga runt om kring än bara.


Det är bara en vecka kvar för jag ska tävla i Örebro också, snacka om att det går fort nu, hinner inte med längre i allt för mig, men jag ska ju också kunna hinna med att umgås med min kille innan jag ska åka också.

Jag älskar ju min kille men jag ska nog försöka kunna sova hos han innan jag ska åka till tävlingen den 20/10-17 för min kille kan ju inte annars sova utan mig men får väl sova hos han innan jag ska åka från Kristinehamn.

Hoppas att ni kommer heja på mig så kommer jag ju också vlogga den dagen så ni kommer att se.

Kramizzz på er alla

Likes

Comments

Men hallå vad händer med mig med min kropp jag känner mig inte mer piggare längre jag känner mig bara mer och mer tröttare för varje gång, vet inte vart jag ska ta vägen än att kunna kämpa men jaja vad gör det.

Men jag som har tur att jag har den finaste och den underbaraste älskling som finns i hela mitt liv, jag kan ju inte leva utan han, för min kille betyder allt för mig och jag vet inte vart jag skulle ta mig någon stans om jag inte hade min underbaraste älskling som alltid finns vid min sida hela tiden älskar han så otroligt mycket att jag vill inte förlora han alls från mitt liv.

Min älskling kan ju få mig att bli mysig också när han ser eller känner av att jag ska ha mys också, vill ju kunna få min älskling också kunna mysa nära mig hela tiden, vill inte förlora han, min kille kan också göra mycket romantisk mer än jag ju, men snyggaste älskling får mig alltid bli lycklig spelar inget roll hur jag än tydligen blir.

Jag kan inte göra nått utan min underbaraste älskling som visar mycket kärlek för mig men hur ska jag visa för han jo att jag är den för den jag är för han.


Jag älskar dig massor du är ju min prins för alltid, du får mig att bli älskad för varje dag som går.

(Detta är en gammal bild på mig och min kille.)

Likes

Comments

Gud vad man ska ju försöka hinna med också.

Men jag har ju också varit i skolan och har svängt förbi bilskolan och skulle få till med detta som skulle få till och jag ska ju försöka komma ikapp med allt pluggande till körkort.

Men om jag inte klarar så finns det ändå mer försök.

Men nu blir det att försöka få till detta och kunna sova också för ska ju upp och jobba.

Likes

Comments

Men hör ni, har ni tänkt på att jag ska ju snart tävla i Örebro.

Gud det är ju inte så långt kvar men det funkar väl nog att få till tävlingen förhoppningsvis. Men det ska bli kul att min syster ska vara med och kolla ska bli så himla spännande att kunna tävla i Örebro.

Får ju lite tid med min syster också, men jag kan ju allt annat själv men min syster är ju så himla bra på att kunna sminka mig. 😊 Jag är ju glad stora syster som har en duktig syster som hjälper den stora syster så fort det inte funkar för mig.

Jag känner att jag får ju mer tid på Lördagen den 21/10-17 också, för jag åker ju hem senare med tiden hem från Örebro men kommer bli tråkigt men visst jaja det får vara så men okej så sånt händer men allt får ju bli som det blir också.

Men jag ska ju försöka få in planering för att kunna åka upp till min älskade mammi också.

Jag saknar ju efter henne så mycket att jag gråter. Men min mamma måste ju kunna få jobba lite också än att ha koll på mig för jag är ju en stor tjej det vet ju dem flesta i familjen också men jag är stolt över att min syster har det toppen.

Men jag hoppas att ni alla kommer andra kommer få ha det toppen och mysa till er framför soffan och kolla på bra film eller bra på tv, det bestämmer ju ni själva.

Hoppas ni får ha det toppen Fredag. Kram på er

Likes

Comments

God kväll alla mina sötisar!

Alltså ni kommer nog inte förstå hur glad man kan vara. Jag var ju och tävlade i Solsta spelen i Karlstad den 3/10-17.

Det var så otroligt roligt och jag visste inte vad jag ska kulle göra, jag bara fokusera på mina grenar som jag tävlade i men allt gick ju bra. Jag tävlade i Höjdhopp, 60m och stafett.

I 60m så kom jag 1 i min heat, i Höjd så fick vi göra om görande så jag och en till fick ju hoppa och jag kände att hon som jag skulle möte fick hoppa före mig och det gick bra för henne men när det var min tur rev jag först en gång och sen i andra gången så kom jag över och då var det ju 1,05 i Höjden och jag stannade kvar där och jag kände att jag gör inte någon chansning för mina vader, jag kände att dem blev onda och nästan skadade även nästan foten.

Men tack och lov så klarade jag mig så det var ju så otroligt skönt.

Sen snart mot slutet var ju stafett och det gick ju bra men vi kom ej fram till vilken plats på pallen för stafetten en jaja alla kommer ju inte så långt då.

Men jag kom ju 1:a i Höjd så det blev jag ju super glad över, jag är även glad över min kusin också som hon gjorde bra i från dig också.

Men jag känner att jag hann ej blogga för det var ju även mycket att få till därborta också. För det var ju allt fokus som det skulle bli för mig.

Likes

Comments