Header

Jag försov mig idag och jag bara tänker hur lyckas jag med det?
Men jag ringde till jobbet och sa att jag försov mig om de kunde hämta mig och det gjorde dom tur att jag han ringa.

Det var jag två personal och min kompis på jobbet, vi kom fram till Karlskoga tillslut och vi var ju med på radio och jag försöker att hitta sidan när vi hade pratat in men det var ju så himla svårt att hitta det men jag får ju leta ändå.

Det hade gått bra och jag pratade också så det var ju lugnt. Annars så hann jag ju med att äta min lunch på jobbet och sen dra hem efter skolan.

Det har gått toppen så att jag kan ju bara pusta ut och det ända som är kvar nu är att Teatern ska bli klart också.

Tänk er att det är ju bara 1 vecka kvar vad fort det har gått, men tur att jag valde att ta sovmorgon den dagen så att jag kan hålla mig vaken tills kvällen.

Men jag tog också lite bilder hur det ser ut så kommer ni se det också. :)

​Så detta är dom bilderna som jag tog via min mobil så det var ju lugnt :)

Det gick ju bra till slut men om ni hittar när jag pratar så kan ni ju kommentera och lägga i kommentarsfälten så man kan lyssna på det.

Hoppas att ni har det toppen under dagen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har nu goda nyheter och nått ni kommer gå in och kolla.

Den 17 Oktober 2016 startade en ny kanal och det är ju så klart två tuffaste goa människor som finns....

Dom är ju så otroligt toppen och dom har en gemensam kanal och en har ju en egen kanal.

Jag vill faktisk visa er vilken Youtube Konto det är så ni kommer att se nu.

https://www.youtube.com/channel/UCmIpSSq1jTW_XjUEvBOqQdA

Detta kan ni ta kolla in och om det inte går kan ni ju söka på ``Familjen Rask´´.

Jag tycker verkligen att ni ska gå in och kolla på deras Youtube kanal så att dom kan få mer följare.

Jag tycker att dessa två är goa och har så fina och söta barn också.

Hopas att ni kan gå in och kolla på eras video så kommer det bli toppen så blir dom glada också om dom får mer spridningar med deras nya kanal.

Här har ni lite smakprov på eras nya kanal, om ni vill se fler så gå in i deras kanal så kommer det bli jätte toppen för dom.

Dom skulle bli jätte glada så att ni kan följa dom....

Hoppas att ni kommer att gilla detta och älska deras nya kanal nu kan kommentera deras kanal och skicka hjärtan till dom så blir de också uppskattad man får deras kanal att fungera.


Hoppas att ni älskar detta......


Kramis till er ny startad kanal och mina goa följare....

Likes

Comments

Jag försöker med alls att få mysigt men det går ju inte. Allt jag gör blir bara fel. Jag känner att det är inte mysigt att mysa allt själv, jag vet att ni tycker att jag är knäpp men jag är sådan tjej att jag vill ju helst ha sällskap att mysa med.

Allt jag har försökt blir bara fel och tokigt, det kännes som att jag har tappat att ha mys kvällar själv eller vad är det som är fel. Vad jag än ska tända levande ljus, släcka alla lampor se på någon film blir ju bara fel och jag känner att jag kan inte mysa med mig själv.

Men det får väl bli som det blir, jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag känner att jag har förlorat allt hopp med mys som finns för mig. Mest önskar jag att jag kunde ha mer mysigt med levande ljus men det blir ju bara fel och jag har en sånt brand larm som kan tydligen känna av när jag släcker ljus så kommer den att slå igång det känns inte mysigt batteri driven det gör ju ej det.

Jag vill verkligen kunna få allt funka för mig men det blir ju bara fel hela tiden + jag kommer ju få det jobbigt med detta hela tiden men jag gör ju allt jag kan men min Youtube kanal går ju alltid upp och ner för mig och jag kan ej göra nått åt det för jag har ju försökt att göra vlogg via min mobil och det funkar ju inte för att jag blir ju störd via min mobil och vad ska jag göra. Jag vill ju kunna utveckla min Youtube kanal men allt blir ju bara fel hela tiden, jag kan ju inte höra en kamera hur som helst.

Ibland känns det som vart jag ska ta det vägen? Allt jag tänker så blir det bara problem hela tiden försöker jag att få perfekt men ``nej´´ tydligen inte som alla försöker.

När jag inte ha gjort nått så får jag ju allt skit hela tiden, men när jag har gjort nått då får jag inte nått skit. det är ju samma sak på jobbet när jag försöker säga till en människa så blir det upprör och säger att hela tiden vart jag än försöker säga``hata mig då´´ och vad ska jag säga jag bryr mig inte kommer det ordet igen att jag hatar så kommer jag säga att tyck så då jag bryr mig inte om du säger att jag hatar dig jag bryr mig inte.

Det är inte mitt liv i så fall blir allt skit det är den människans fel som kommer säga så. Nu orkar jag inte stå ut mot detta och jag har ju försökt säga ifrån att jag orkar inte längre med detta att hålla på försöka dölja saker för människan som man har gått i samma klass och stått ut med den sen jag gick i 1:an i lågstadiet.

Jag orkar inte längre, jag har inte krafter längre att försöka få till med detta & jag vet inte vad jag ska ta mig vägen om det ska hålla på detta.

Ska jag säga till den människan att jag vill inte snacka eller ska jag bara skita i detta?

Önskar att alla kunde förstå mina jobbigaste beslut som finns redan och jag vet inte vad jag ska ta vägen om jag ska hålla detta inom mig och jag ska bara må så himla dåligt och jag vill ju bara skrika av ilska på att jag blir rätt irriterad över att jag inte orkar allt.'

Det hjälper inte ens om jag pratar med min lossas kusin om vad som är problemet som min lossas kusin inte kan berätta för den människan som bara min lossas kusin vill berätta för mig om hon vill men om den människan säger att jag och min lossas kusin hatar henne då kommer jag säga men tro det då.

Alltså tycker ni att det är nått konstigt med den människan i så fall. Jag kommer bli arg på henne. Jag försöker hela tiden att vara lugn men det går inte alls som jag har planerat.

Mest önskar jag att jag aldrig träffade den människan alls. Jag vill ju verkligen att den ska hålla sig borta från mig och min kusin för både min lossas kusin och jag mår inte lika bra längre.

Det räcker att vi har redan fullt upp med allt annat, min lossas kusin har ett problem och jag har ett annat problem.

Vad ska jag göra och vad ska jag säga, nu kommer jag ej orka med detta och jag vill verkligen kunna få utveckla med mitt liv med Youtube och min kille som finns alltid i mitt hjärta.

Jag vill ju kunna få mig bli jätte lycklig över mitt liv + att kunna få ihop en egen vlogg kamera så jag slipper krångla med min mobil hela tiden.....Kommer ändå att älska er så otroligt mycket så att jag kommer bli mer lycklig av er mina sötnosar......

Likes

Comments

God morgon sötnosar!!!!
Jag klev upp urmin säng kl 07:20 då fick jag kuta väldigt snappt. Jag han ju inte äns äta min frukost så jag dricka ju en kopp kaffe eller två kopp kaffe om jag är för trött.
Sen tar jag en knäckebröd.

När jag väntade på bussen så såg jag en katter och när den skulle gå över så var den när på att bli på kör och jag tycker att Man borde sitta upp en varning för.... Så man kan se att det finns också katter inte bara älgar, rodjur & mycket mer som är.😒

Eller vad tycker ni? Jag tycker att Man ska kunna sätta upp en skyld för att inte göra det värre för djurägare ska bli ledsen, det är samma sak vägen till strand i Ktistinehamn så dom kan sätta upp skylt också.

Jag vill inte att det ska bli värre, tänkte om jag hade en katter så skulle jag bli ledsen om min katter blir påkörd av en bil då kommer man ju gråta efter sin kompis.

Det spelen inget roml vart man är så tycker jag att man ska kolla igenom olika områden olika stan att se till att katter inte blir påkörda man vill ju verkligen ha sin kompis levande, det är därför jag vill ha inne katter för jag vill inte förlova min kompis i så fall men det beror på vart man kommer få ha katter också.

Allt tar ju så långt tid med tiden......
hoppas att förstår verkligen att man ska kunna hasina djurägare leva....

Likes

Comments

Idag så har jag varit med min underbaraste älskling till hans föräldrar och fikat lite granna.
Det var också mysigt :), jag har ju försökt kunna göra mina saker själv men när allt blir ju lite problem.

Men jag har lagat lite först falukorv i stekpanna till matlåda, det var också husmöte jag var på också och sen blev det med bönpasta också att fixa till min lunch låda så jag kan ha med mig till jobbet imorgon.

Det blir ju skönt att detta blev ju klart också, jag tog bäddade lite i min säng så det blir bra också, men annars har det varit okej underhelgen också, jag tänkte ta se lite film så jag inte blir rastlös hur jag ska göra och ska försöka spela in någon video men jag vet ju att min dator har ju dåligt med bild och ljud jag vet men det tycker jag att man ska ju kunna ge respekt att man har ej så mycket pengar att fixa till någon bra kamera och vad ska man göra om allt blir bara fel och folk bara klagar att min ljud är dåligt.

Visst jag är inte arg på er men jag blir ju bara irriterar över att jag får klagar över att jag har dåligt ljud med min video vad ska jag göra jag har ej råd till en kamera som jag kan filma med och det är ju sånt att jag har inte dom ekonomi just nu och jag vill ju ha en kamera men då måste jag spara till det själv och det kommer ju ta tid & det tycker jag att man ska kunna klara av att hantera med dators ljud och ljus problem under tiden tills men får till detta och det är ju inte lätt men det får ju ändå gå i alla fall.

Eller håller ni med mig med det eller vadå?

Jag vet inte just nu och det jag har gjort min beslut också är att jag lägger ner med friidrotten för att inte göra min rygg värre jag vet att den gruppen jag är med i kommer bli ledsna men vad ska jag göra jag måste göra ett beslut över mitt val.

Man kan ju bestämma själv hur men vill göra så det blir ju mer klart.
Men nu ska jag se mer violetta så jag blir klar med säsong 1 så jag kan leta fram säsong 2 och fortsätta med den delen också.

Allt jag vill göra en stor serie av tar ju lite tid men alla filmer har ju inte kommit ut än eller har dom det kanske jag vet inte jag får väl leta fram så många det går.

​Hoppas att ni har det toppen under dagen och vissa ska kanske jobba natt eller vara hemma med familjen jag vet inte men ni får ha det gott med er mina sötnosar följare som jag älskar mycket.

Likes

Comments

Idag har jag sätt på hockey och det ända som är att jag har sett en film också + jag har mys med min underbaraste älskling som finns för mitt hjärta.

Allt jag känner inom mig just nu går knappt inte beskriva hur romantisk min kille är just nu.
Min kille får mig alltid bli super glad, dom killar jag har haft har inte tagit hand om mig och det kan jag ju säga rakt ut att det gör min kille som jag är förlovad med att han tar hand om mig som en förhållande ska vara.

Men just nu så har jag lite jobbigt att kunna få till detta och även att allt kommer bli väldigt svårt att jag vill ju kunna lyxa med detta.

Men det är att jag hade kunnat velat hela mitt liv det är att kunna få ha egen lägenhet och ha boende stöd för att kunna få hjälp men jag känner snart att jag kan ju allt själv men jag vet inte vad jag ska göra först av allt.

Men nu vet jag vilken upp delning som kommer göra först men det blir ju olika punkter och det är ju.....

* Dammsuga lägenheten.

* Skura kolven.

* Damma lägenheten.

* Diska.

* Tvätta.

* Laga mat.

* Ta ut allt skräp.

Detta är just nu jag kommer på.

Men jag hoppas verkligen att jag klarar detta, men jag kommer ju knappt inte hinna att blocka men jag ska klara detta så jag kan kunna få bo med min underbaraste kille i mitt hjärta.

Allt jag försöker göra så känns det som att det är ju fel hela tiden.
Jag ska ju till doktorn och försöka och se vad dom kan göra så jag slipper ha min deppriskon men nå väl jag hoppas att jag kan detta så jag fixar detta helt som det går.

Just nu kollar min kille på ett serie som heter Sverige Bästa. Jag ska ju kunna blogga mycket också men att jag inte håller på med Youtube just nu är att jag vilar lite ett par dagar men ni kan ju se min blogg när jag skriver så ni inte glömmer mig alls.

Jag fick också en varm kopp te så jag kan hinna blogga också, jag måste ju duscha så jag slipper svettas under natten för jag vill ju kunna må gått underkvällen.

Vi får se om jag och min underbaraste älskling ska se någon mer film eller vad kommer det bli.

Hoppas att detta kommer bli toppen för er och jag ska hinna med att försöka spela in några video men det är ju att jag vill kunna få ha egen lägenhet så jag slipper den boende som jag har..


Älskar er så otroligt mycket och ni är ju mina änglar.

Likes

Comments

​Idag så är jag nu med min underbaraste älskling, jag har ju först av allt jobbat, jag har varit till tippen två vänder med än vän som känner till ett gammalt jobb.

Det är en stor rensning men det som tur att jag blev ju lite klar med detta men det går ju ändå.
Jag har haft möte idag och det har gått bra.
Ni vet att jag inte trivs med min lägenhet och vi har gjort upp att jag ska ta hand om min egen lägenhet med hemma sysslor jag ska göra och det ska jag göra ändra fram till den 29 November så ska vi ha möte igen och prata hur det har blivit.

Hoppas att detta bättre ny het som är just nu som kan räcka så länge.
Jag har också ätit potatis mos min underbaraste kille kan göra bäst och köttbullar.

Jag har en överraskning av min älskling men vet ej inte var det blir men det får jag se då.
Igår så gick jag å la mig lite mer tidigare för jag var ju ändå trött och jag ville bara sova.

Och jag blir nästan döv av min kille när han skriker nästan i mitt öra när hockey för Modo.
Men nå väl det är ju inte alla gånger när min älskling kollar på hockey via tv, jag vill helst inte bli döv ikväll det är det ända jag önskar mest av mitt hjärta det jag vill göra.

Min kille kan väl se färdigt på hockey innan han ger överraskningen till mig + att jag kan ju vänta länge om det skulle vara så, överraskningen smiter ju inte iväg ändå.

Men det är ju min älskling som bestämmer så jag kan ej säga i från över det och vi kan väl få se vad det kan bli för nått också, så jag vet inte ens vad det blir det är ju ändå lugnt.

Och den 21 November så är jag ju ändå ledig från jobbet för dom kommer ha planerings dag av mina personal.
Men jag gnäller inte över det bara jag ska få ta koppla av från allt annat + jag kan ju ta tvätta den dagen också så slipper jag att krångla.

Men jag känner mig just nu är att jag kan ej fortsätta med friidrotten för min rygg orkar inte längre och jag vill inte göra att jag hamnar i rullstol för min rygg.

Men vad ska man göra det är att hitta en ny hobby men jag vet att jag tycker verkligen om att sjunga i kör så jag vill verkligen göra det också.

Och då hinner jag nog med att vlogga men jag vill nu först kunna hitta en kamera som jag vill kunna spara ihop till också men det kommer ta tid då får det göra de men allt kommer ta tid så okej låt det ta tid att få ihop en kamera som jag vill verkligen vill ha i min störta önskan...

Jag kan sätta dit länken så ni kan kolla på det själva vad jag vill verkligen ha....


http://www.elgiganten.se/product/foto-video/systemkamera/DSLTA5000KBLK/sony-a5000-kompakt-systemkamera-16-50mm-objektiv


Så ni kan kolla in på den kameran som jag vill ha och ni kan tycka om det är bra för mig eller vad ni tycker och det är så att canon legria mini x eller canon legria mini kostar lite mer dyrare än den som jag vill ha just nu.

Men jag hoppas att eran dag har varit mer underbart och hoppas ni kan ta mysa till er lite mer när det är ändå på väg bli mer kallt och känslan av hösten av allt.

Kram till er alla godingar......

Likes

Comments

​Just nu så känner jag av att det är kallt ute och jag vet inte vad jag ska göra längre när det blir mer kallt.
Jag har försökt allt för att slippa frysa på kvällarna och morgonen, men när man ser dessa bilder så känner man sig mys pys av detta.

Jag känner att det blir ju mer mysigt att man har det så också. Jag vet att detta blir så toppen bra bilder men tog ju via mobilen så kan ej ta andra bra bilder annars.

Jag vill ju kunna mysa till mig ändå mer och må så gott men just nu är det ju hockey så jag vill ju kunna mysa men jag vill inte missa hockey alls för att det blir ju bara mer bättre senare men jag kan ju koppla upp mig i min dator så att jag kan ha en brasa i min dator skärm men men, vad ska man göra får väl se färdigt med hockey och se vad dagen kommer att ge tiden och allt annat.

Jag känner mig glad att jag har plockat detta idag som är i min blomvas så blev ju jätte nöjd med detta, men jag hoppas att ni kommer ha detta mer toppen mer än mig och ni gillar väl dessa bilder som jag gjorde idag......


Ni är ju mina änglar som det går ej finna ord som det gör ändå....

Likes

Comments

Jag har alltid kunna beskriva nu är att Färjestad har varit den bästa hockey lag som jag vet för alltid, oavsett hur det kommer bli för dom kan man kunna bara älska dem så otroligt mycket.
Jag har hejat dom sen jag var 7 år gammal och det var sen 2000-talet, man kan ej tro att det har gått så långt tid med att kunna heja på dom, att jag har svårt att kunna åka hemma Matcher men jag får klara mig ändå hemma och kolla på tv.
Färjestad kommer ju alltid att finnas i våran hjärtan också, asså det finns ju inte någon annan lag som kan ta mitt och alla andras hjärtan än dom gör hela tiden. Men alla gånger kan man ju inte vinna. Men det jag tycker lite konstigt är att när en klubba går sönder varför kan dom ej ta pausa av och sen ta bort den trasiga klubban så man slipper få mer krångel som det gör redan håller ni inte med mig om detta..... Jag tycker att man ej ska skada sig efter att en klubba går sönder för det ska ju vara mer säker på isen istället så man slipper att få allt problem jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att man ska kunna göra detta bättre att man tar bort en trasig klubba så det inte stör dom andra, det skulle vara mer lättare.... men det bästa man kan ändå säga hela tiden och det är ju.

STORT HJÄRTA HÅRT ARBETE

Likes

Comments

Ni har väl undrat varför jag inte har skrivet i bloggen är för att jag har inte mått så bra inom mig.
Allt jag har kunnat försöka. men det är så svårt att beskriva allt detta....

Men jag ska försöka beskriva hur jag känner mig.
Det är att jag har min ångest jag har så det blir ju väldigt stor problem med den hela tiden så jag kan inte göra nått för jag måste ha en läkare som kan hjälpa mig så jag kan må bättre.

Det är min deppriskon som jag har men jag har ju svårt med min stavning över hur det blir.
Jag har svårt att kunna beskriva med text men det går inte det funkar bara när man spelar in en video som kommer upp till min Youtube kanal så jag försöker men när jag mår dåligt som jag gör nu så känns det att jag inte kan nått alls längre.

Jag har funderat på göra en video för att kunna beskriva hur jag känner mig och mår så det ska bli mer lättare över att prata ut.

Jag har jätte svårt att beskriva men vad ska man göra om allt blir bara fel hela tiden och ingen vill kunna förstå mig att jag mår så otroligt dåligt och jag blir bara utstött allt som finns.

Vet inte hur jag ska kunna berätta för er men jag ska försöka spela in en video så ni kommer veta lite mer hur jag mår och känner mig så ni kan få reda mer av mig hur jag mår.

Visst om vissa tycker att jag inte ska gråta men när jag mår dåligt så vill jag bara gråta ut av allt som finns och bevisa hur jag mår för att jag är inte mig själv längre.

Jag älskar alla mina följare, min kille som jag vill leva allt evig het, mina små syskon och några fler som älskar mig.

Det är ju svårt att beskriva saker när man mår dom man gör just nu.

Och en video som jag var i Solsta Spelen kommer ju ta lite längre tid att ladda färdigt men det kommer ju upp som det går jag har inte någon bra redigerings program så jag försöker.

Jag hoppas att ni förstår nu att jag ska göra en video så jag kommer berätta hur jag känner mig och mår just nu och mycket mer....

Likes

Comments