Header

Gud vad jag saknar efter min kille som det går, jag kan knappt inte leva utan min underbaraste älskling.
Min älskling är ju den viktigaste som finns för mig också, jag vet inte knappt vad jag ska göra längre, jag känner mig också ensam utan min älsklings närhet ju.

Det finns ingen annan kille som jag kan leva med, vill göra vad som helst för att jag och min kille ska kunna bo tillsammans också.

Mitt liv kommer bli helt annorlunda när jag fick han i mitt liv. Min älskling är ju den viktigaste av allt för mig, utan han så känner jag mig ingen ting för att min älskling får mig att bli älskad hela tiden.

Jag vill aldrig ha någon annan än han, min kille är mycket mer värld att få den bästa kärlek som finns så att han inte ska må dåligt, vill verkligen kunna visa kärlek för han hela tiden.

Min älskling vill jag ju kunna visa mycket mer kärlek än någon annan kille som finns i hela världen, min kille är ju den bästa som har hänt mig, alla killar som har bara gjort mig illa så är dem inte värld att ha mig och det ända som har mig är ju min kille så klart kan ju aldrig sluta älska han som han har visat känslor för att visa från tuff till ödmjuk kille som jag har aldrig varit med om som han har gjort mot mig.

Vad ska jag göra utan dig älskling, när du läser detta älskling så vill jag verkligen kunna säga att jag älskar dig så otroligt mycket som det går och jag kan inte hitta någon annan än dig, du har räddat mitt liv från allt ont som jag har haft på mig tills lyckan som du har fått mig till en bra väg att gå till, du har gjort allt som det går och jag vill inte förlora dig, vill inte det du är ju den ända som har hänt mig och jag vill aldrig lämna dig från mitt hjärta och min kärlek för du är värld att få den kärlek som man ska kunna ge dig som ingen annan har haft det så himla romantisk som du har gjort till mig och jag har försökt göra en fint romantisk till dig men det har ju varit så himla svårt att kunna göra det för dig för att jag vill verkligen göra det så fort vi kan någon gång bo tillsammans eller om du är på jobbet och du ser när du kommer hem hur fint det kommer vara för allt till dig som du har gett mig.

Jag älskar dig massor älskling. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Omg gud vad jag har hunnit med för mig då, jo jag har ju hunnit med det jag ska göra så att jag inte vet vad jag ska göra längre men jaja om det man brukar säga hinner man inte med samma dag kan man ju ta dagen efter.

Men i morgon blir det att försöka hinna med också med att vara på?

* Teater träning

* Banken

* Teater träning mer efter lunch

* Fredax

och

* Umgås med min kille

Hur ska jag hinna med för imorgon jo men har ju den rutinen som jag har kommit in med så jaja det går som det gör också, vi får se vad som kommer att hända också.

Men just nu så kollar man ju på hockey men hoppas verkligen att Fbk ska vinna ikväll man kan ju hoppas.

Men jag ska ta kolla färdigt och se till att jag kommer bli varm i kroppen så jag kan hinna duscha och sen blir det sova för natten också.

Likes

Comments

Det är ju detta jag tänker hela tiden över mig själv dag ut och dag in, ligger om nätterna och tänker också. Kärlek för mig är att kunna tillbringa massor tid med sin partner men inte precis för ofta bara.

Hur ska vänskap vara för mig? Jo det kan jag förklara, vänskap för mig så ska det vara att vänner ställer upp för den personen som behöver lite extra tid också att prata ut och ge stöd, även om det ska vara lätt eller svårt.

Men vänskap ska ju kunna finnas att gå på promenad och ta en fika eller att man vill ta umgås lite granna och se på någon bra film. Vänner ska man kunna visa att om man inte vill umgås så vill man ju inte.

Sen har vi ju dem vissa vänner som inte ens kan förstå hur man mår och känner och det kan ju vara att den personen inte kan inse att man inte vill ha vänskap, prata med varandra eller att man inte vill ha kontakt alls.

Vissa förstår ju inte det och vad jag ska göra åt det? Allt jag gör så händer det massa saker för att jag får ju allt skull för ingen kan förstå mig hur jag orkar och inte orkar.

Det känns ibland att jag gör tydligen fel för att inte kunde inse att jag har igenkännlig rätt för att jag gör massa saker som jag vill helst klara av också. Som ni ser jag har ju bloggen och min Youtube kanal men det är ju inte alla som förstår att det är inte lät det jag gör heller, allt planera in saker händer ju också men att jag ska kunna fokusera så vill jag ju kunna få till detta också än att bara skita i alla saker som händer just för mig dag ut och dag in.

Men om inga vänner förstår hur mycket jag vill kunna spendera tid på detta så vill jag göra det så är det bara. Om det är någon som vill bara hindra mig göra det så varsågod försök bara, jag är mycket mer lärd av mig själv hur jag ska göra om dagarna ändå.

Om jag missar en sak så kan jag ju försöka planera in igen. Men att jag ska kunna också klara av mina rutiner måste jag ju kunna planera in saker också. Alla tror att jag har det lätt men det är ju inte det alls.

Jag fungerar så att jag måste planera in saker och gör jag inte det blir det bara helt problem också. Men ibland måste ju också kunna inse att man måste att planera in saker för annars blir det ju lite dumt om man ej får till det som hade tänkt sig.

Men om det är ingen som hur jag fungerar så känner jag att dem som inte kan mig behöver inte vara mina vänner och dem som kan mig kan ju vara kvar som mina vänner men det kan jag ju avgöra vilka är vilka.

Tycker aldrig om att vänner ska ljuga hela tiden och säga dumma saker precis på ett jobb, det ska man nu kunna bära med sig hela livet ut också. Men vad ska jag göra då kommer aldrig släppa det punkt slut på det.

Likes

Comments

Hej på er alla!

Idag har jag varit hemma och fixat min lägenhet så jag ska ju till skolan på eftermiddag för då kände jag att varför ska jag krånga att åka till jobbet sen måste man ju dra lika snabbt igen då har jag kommit på den ide att jag är ju hemma på Tisdagar så att jag har nått att fixa nytt jobb + att jag kan få fint med min lägenhet också så det blir något stökigt.

Men det har ju gått bra och det har ju funkar också.

Men nu sitter jag och äter min lunch har redan ätit frukost och se vad som kommer att hända med dagen, men jag ska ju till skolan också.

Hoppas att ni har det toppen men just nu är det ingen sol ute trist.:(

Likes

Comments

Hej på er alla sötisar!

Idag har jag varit på jobbet och jobbar, jag har ju även varit och tränat men det var rätt okej men det hända sått som inte skulle hända just för mig.

Jag fick ont vid sidan av mina ena lunga, det gjorde så ont att jag inte kunde vara kvar för jag började även skaka på ena handen och den kändes som att jag blir trött hela tiden.

Men jag fick änkligen kunna åka hem för att krypa ner ett varmt bad och det gick ju jätte bra och det smärtan försvann också, det var ju tur att jag åkte hem för att kunna få till detta men.

Nästa Måndag blir det ingen träning för då ska dem fixa golvet där för att det ska kunna vara mer bättre också, men en dag kan man ju skippa också.:)

Men jaja det gick bra för mig så hoppas att ni hade det toppen också.

Mysa gott mer er mina sötisar!

Likes

Comments

Idag har jag sovit länge hos min kille vaknade själv utan att min kille kom och väckte mig, men han brukar att göra så mysigt att väcka mig på något sätt också, saknar han verkligen så otroligt mycket och jag bara känner att jag vill inte förlora han. Min kille betyder allt för mig och jag vill inte förlora min största kärlek för han.


Kan inte leva utan min underbaraste älskling, nu kanske bli nog mysa till lite hemma men jag har fixat min lägenhet att städa undan det ända som är kvar nu är att ta in tvätten så allt blir klart också, kommer bli så skönt att fått i ordning på mina saker och ´imorgon kommer vloggen att fixas men jag han ej vlogga i Fredags är att jag fick en munblåsa som gjorde så ont men hoppas allt blir toppen imorgon men kommer nog lägga ut tisdagar och onsdagar men hoppas dem andra dagarna också men på fredag ska jag ju vlogga och hoppas det kan komma ut på måndagar också men vet inte hur det kommer att hinnas för min redigerings pogram är verkligen seg av sig så man blir ju trött på detta.

Och idag är det 33 dagar kvar tills jag ska till Örebro tävlingen gud så fort det har gått också.

Hinner ju knappt inte med längre, hur ska jag hinna med nu då, men jaja det kommer nog fixa sig.

Likes

Comments

Hej alla mina goda änglar.
Jag mår ju bra, min mun låsa håller på att försvinna för mig, det!it jag glad över.
Min kille älskar att se på fotboll då får han se det sen ska jag låna tv för att de på fbk för dem har start premiär idag.

Jag hoppas verkligen att fbk vinner idag, så jag kan bli glad, tror att det när nästa vecka som kommer vi nog bråka med tv för min kille håller på MoDo men jag hejar ju på fbk och det kommer nog funka bra.

Men annars så funkar det toppen men jag har ju olika hurmör som jag kan må dåligt av också men det är inte ofta jag mår så dåligt, tur att min kille finns alltid nära mig.

idag så får vi se vad det blir för film på Netflix för det ska ju bli så himla mysigt också, min kille är ju den snyggaste och underbaraste som finns.

Min kille svår men vad gör det är ju van vid det ändå, viktigaste är att jag älskar han så att jag vill verkligen bo med han.
Men att bo tsm kan ju också vänta för vi måste kunna bo själva i lägenheten bra tag för det tar ju ändå tid.
Kommer ju alltid ge han många pussar så att han svimmar nästan av😊

Jag vill ju också kunna bevisa att han är min gulligris.
Jag vill ju att min älskling blir älskad av mig så länge som det går, men min kille kan. ju få kolla på fotboll en stund sen blir det ju hockey för mig och jag vill ju kunna se dem vinna så att jag kan bli glad igen.

men hoppas att ni får mysa till er massor med god mys pys och se vad ni känner för det också.

Likes

Comments

OMG gud så skönt det var att kunna bada lite när man känner att det var jobbigt.

Men nu tror jag att jag ska ju kunna orka sova men det får vi se om min munblåsa kan sluta värka men tur att jag ska jag ta syp som munsjölj men det är ju lite problem med stavning jag vet.

Men jag ska ta sova nu så jag orkar men ska kolla på youtube i mobilen och sen blir det ringa till min älskade bby och säga godnatt till han...


Likes

Comments

Tjo alla änglar!
Idag är det sista dagen på Ica maxi och det känns ju lite jobbigt.
Men jag klarar detta ändå, känns lite tungt och vet inte hur jag ska göra längre?
Men jag kommer ju ändå hit på Torsdagar och handlar så det är ju bra ändå så.
Jag har bakat 5 sockerkakor och det är olika smaker på dem.
Jag vet att dem personalen tycker art det är synd att jag ska sluta men, man vet aldrig vad som kommer att hända för mig.
Man vet aldrig i längden så jag kommer ju ändå gilla dem på Instagram Facebook och Snapchat.
Jag känner att hoppas dem blir glada över allt jobb jag har gjort för det ska ju räck till dem alla visst hade jag kunnat låna bageriets del på Ica maxi hade jag ju gjort jätte mycket sockerkaka till dem alla på Ica maxi personal så att det kunde bli toppen men det blev ej så.
Jaja allt går ju ändå, känner bara att jag vill vara hemma hos mig så jag får varva ner det jobbiga men det tycker inte min kille om alls men om han förstår att jag mår inte bra nu för jag slutar ju på Ica maxi Kristinehamn så vill jag ju vara hemma hos mig och släppa det jobbiga så jag kan vara för mig själv och åter hämta mig lite granna från allt som finns.

Jag har ju lite andra saker att hinna med än att må dåligt för detta, vill ju kunna vara lika glad som alltid.
Hoppas ni förstår att det är jobbigt för mig.

Tack älskade Ica maxi personal att jag var och haft praktik hos er, ni fick mig att skratta hela tiden
☺️ ni gjorde mina sagt från jobbig till glädje hela tiden. Kommer ju sakna er alla personal som finns och vill inte kunna förlora er massor men kommer ju och handlar varje Torsdagar hos er så ni får mig att skratta ändå.
Kommer att älska er så mycket
❤️❤️❤️❤️.
Ni är dem bästa butiken som finns att handla på för att jag ska kunna må bra, älskar verkligen er
❤️❤️❤️💕❤️.

Likes

Comments

Tjo!

Nu är man hemma från jobbet och skolan, jag har även tagit ner låder från vinden men det är bara 5 st kvar så det tar ju lite tid.

Jag har just idag gjort bara rent min ugn för det såg ej bra ut så, men nu fick man till det.

Jag håller på lägga upp en ny klipp till Youtube men man hinner ej med för det tar bara lite längre tid för mig.

Men jaja allt får väl gå ändå, Men vissa bara klagar över hur jag sjunger, varför kan man inte visa respekt att jag har en diagnos.

Jag förstår nog inte med dessa mobbing, men jag bry mig inte ändå så dem får ju skylla sig själva.

Men jag ska bara vänta tills jag kan lägga upp den sen blir det att vila igen men min mage ville bara hindra mig idag så nu väntar jag att min mage ska bara lugna sig lite granna.


Men jag har just en fråga till er?

Om ni har en vän som ni har känt varandra sen skolan och vill bara hela tiden alltid vara precis som dig.
Vad skulle ni göra mot den personen för att sluta att hålla på som den gör?
Vad ska man göra för att man vill bara sluta ha vänskap med varandra och ni tränar ett samma träning och den inte vill träna just med dig vad ska man säga då?

Jag har den problemet just nu så jag vet inte vad jag ska göra alls.

Men jaja hoppas att ni kan ge mig lite tips vad jag kan tänka på.

Hoppas att jag får allt tips som det finns av er....

Likes

Comments