View tracker

I skrivende stund sitter jeg hjemme etter å ha vært en tur på strømmen for å levere noen filmer og bytte en bh, så tok jeg og mamma en tur ned til en sushi restaurant og kose oss med det. Det er godt å ha alenetid med mamma merker jeg. Imorgen har jeg bare en halv time på skolen så har jeg fri så kan hende jeg setter meg ned litt og tar meg tid til å lage ett ordentlig innlegg.

Har bestilt noen ting fra eBay som jeg kan lage ett innlegg om da jeg får alt siden jeg ikke har så mye annet å skrive om :)

  • 9 lesere

Likes

Comments

Praksis perioden som nå har vart i 4 uker er over og på mandag starter jeg på skolen igjen. Det har vært noen lange, fine og slitsomme dager som bare har dratt energien ut av meg så jeg har nesten ikke orker noe annet etter praksisen.

Nå er det skole igjen og da kommer jeg ril å fokusere mere på bloggen 😉

  • 10 lesere

Likes

Comments

Hei, i dag er det lørdag og jeg har ikke kommet med noen innlegg på en stund så blir et kjedelig innlegg bare for å oppdatere.

Høsten begynner å gå over til vinter, og i går når jeg var på vei hjem så snødde det faktisk litt men det la seg ikke. Tiden bare flyr forbi og snart er 2016 over. Igår var jeg med noen venniner litt på strømmen og satt på Egon med en kaffe og bare snakket om alt. Vi snakket om overnaturlige ting, universet, kjærlighet og jordas undergang. Jeg har alltid vært overtroisk og å sitte med venninnene mine å snakke om det er bare helt fantastisk, Så dagen i går var kjempe bra.

Jeg har egt ikke noe mere å skrive så avslutter dette kjedelig innlegget nå, imorgen jobber jeg og i dag drar jeg nok ut med noen venniner så vet ikke når beste innlegg kommer men skal oppdatere så mye jeg kan :)

Tror dere på det overnaturlige? Skal dere noe spesielt i dag?

  • 40 lesere

Likes

Comments

I dag har vært en rolig dag men mye bilkjøring. Typen har jo lappen så fikk vi med et annet vennepar og tok turen til Holmenkollen bare for morroskyld, men jeg koste meg og det er sånne opplevelser som ikke skjer så ofte så var bra at jeg fikk muligheten i dag. Fikk tatt litt kjæreste bilder også så det var et pluss.


Hva har dere gjort i dag? Noen andre som har vært der?

  • 44 lesere

Likes

Comments

Jeg ville bare komme med et lite skryte innlegg nå som jeg ikke har lagt ut noe på lenge og det ikke har skjedd så mye så skriver jeg heller dette innlegget. I dag fikk jeg motet til å endelig ta teori prøven og som dere sikkert har skjønt siden jeg skriver dette så greide jeg da å bestå første gang jeg prøvde! Jeg har mange venner som ikke har greid det på første(det betyr ikke at de er dårlige) så jeg ble litt sånn happy når tommelen opp viste seg på skjermen.

Etter teorien så dro jeg på jobb og fikk kake og noen venner kom innom for å "feire" litt med meg. Dagen i dag har bare vært super. Akuratt nå ligger jeg i badekaret og prøver å få det inn i hodet at jeg greide det.

Noen andre som er ferdig med teorien?

  • 44 lesere

Likes

Comments

View tracker

Hadde ikke med meg telefonen overalt så har ikke så mange bilder men turen var helt utrolig og jeg koste meg kjempe masse.

  • 49 lesere

Likes

Comments

lagde en collage i stad som fikk meg til å få en enorm deilig høst følelse. Nå er det jo til og med høstferie og denne uka skal nytes maks. I dag og på mandag blir kjedelige dager hvor jeg bare skal jobbe med det kan forsatt hende at det kommer noen innlegg. På tirsdag reiser jeg med familien og typen til Kiel med color line så da blir det ikke noe innlegg før torsdag da vi er hjemme igjen med masse bilder fra turen.

På fredag tenkte jeg og ta teori tentamen vis jeg ikke har brukt opp alle pengene på Kiel båten. Også blir resten av uka jobb og kanskje jeg til og med får slappet av litt før skolen starter igjen.

​hva er planene deres? 

  • 48 lesere

Likes

Comments

Hei, jeg vil starte igjen så kan bli noen innlegg litt sånn som jeg føler og når jeg syntes det passer sånn at det ikke blir sånne unødvendige innlegg om at jeg bare har vært hjemme eller på skolen! Nå er det høstferie og jeg var virkelig klar for det selvom jeg må gjøre en innlevering som skal leveres 16 oktober.

Så nå er det endelig høst, bladene faller, sola skinner og fargene forandrer seg🍁 jeg har egentlig ikke likt disse månedene fremover men bare i dag merket jeg at jeg gledet meg til å kjøpe nye klær, ta bilder i naturen og sitte inne med kakao og se på Netflix. Dette blir en fin slutt på 2016 som foresten har gått så fort, noen ganger tenker jeg at vi forsatt er i april.

Hittil så har det ikke skjedd så mye annet en at da jeg og mamma var på càfe for å ha en mor og datter stund så endte vi opp med å ta med oss et marsvin hjem som egentlig ikke var så veldig planlagt. Marsvinet kjøpte jeg for egne penger så hun er min og jeg har kalt henne ischo men har ikke bestemt meg helt for jeg syntes ikke hun passer til så mange navn. Men her er et bilde så vis dere har noen tips så vurderer jeg.

Har dere høstferie? Navntips?

  • 46 lesere

Likes

Comments

Det første innlegget starter man vell alltid med å introdusere seg selv litt.

Jeg er en jente fra den kjente byen Nittedal, jeg heter Tiril Rebekka. Jeg er fra årstallet 1999 og ble født den 26 januar. Jeg bor 50/50 hos mamma og pappa som egentlig er ganske så greit noen ganger. Hos mamma bor jeg med min mamma, storebror, lillebror(50/50 samtidig som meg, siden vi er de eneste med samma far) og lillesøster, hos mamma er vell det eneste hjemmet jeg har egen katt og en hund på deling. Hos pappa bor jeg da med pappa, stemor, stebror og da lillebroren min 50/50❤️

Dette er vell alt jeg sier for idag så kommer det flere innlegg seinere med mer info og mere bilder

  • 87 lesere

Likes

Comments