Hvem sa at planlegging var kjedelig? Jeg kan ikke leve uten denne almanakken, og det som gjør den perfekt, er at du designer den helt selv! I samarbeid med Personligalmanakk.com , så får jeg dele ut en almanakk til en av dere der ute!

For å bli med i konkurransen så må dere:

1. Følge meg @tirilirmeli og @personligalmanakk på instagram
2. Legge igjen en kommentar med mailadressen din
3. Sist men ikke minst, LYKKE TIL! Konkurransen avsluttes onsdag 16.08.

For ekstra vinnersjanse, så kan du bli med i konkurransen på min Instagram, (@tirilirmeli)! 😄

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg lever fortsatt! Har tatt meg en liten ferie fra bloggen mtp at jeg har vært hos svigers, og min egen familie. I morgen er det hjemreise til Oslo, og kjenner det skal bli ganske deilig. Enok kommer til Oslo på tirsdag, så skal bli koselig å ha noen dager alene med han, før han starter på skolen

I morgen tar jeg også over snapchat-kontoen vår NorwegianBlogs, så jeg anbefaler dere å følge oss der! Idag er det familiebursdag til lillebror. Så jeg må egentlig hoppe i dusjen, også snakkes vi senere!

Ha en fin dag!

Likes

Comments

Okei, sykt klein overskrift, men jeg har ihvertfall klippet håret mitt kort! Det er så uvant, og var skikkelig usikker på om jeg skulle gjøre det eller ikke. Jeg hadde nemlig aldri hatt så langt hår, som jeg hadde før jeg klippet meg. Jeg var veldig fornøyd dagen jeg klippet meg, men nå går det opp og ned egentlig. Personlig så passer jeg mye bedre kortere hår, siden mitt er så tynt, så det blir bare splittet og ja tynt når jeg får lengde på det.

Likte du det?

Likes

Comments

Jeg har ventet lenge på en dag som dette! De dagene i Oslo har vært så utrolig varme, og dagen her i går var helt sinnsyk varm. Tror vi var oppe mot 27 grader på det meste. Idag er det grått, og litt kjøligere. Deilig spør du meg! Kjæresten er på jobb, men skal møte han ute etterpå. Vi tenkte å kanskje spise middag ute i dag, noe som jeg synes er så koselig! Ellers har vi ikke store planer egentlig. Bare slappe av!

God helg <3

Likes

Comments

Åå jeg har blitt så forelsket i Grünerløkka. Vi er så heldige som bor i dette fine området her! Barer og kafeer på hvert hjørne, og spesielle butikker overalt. Har aldri vært i denne delen av byen før jeg flyttet hit, så ser veldig frem i mot å tilbringe mer tid her!

Likes

Comments

Vi hadde en digg lunsj på peppes pizza på Aker Brygge i går, så da ble det en veldig lett middag/tidlig kvelds på oss i går. Altså denne salaten var så digg! Vil ikke tenke på hvor mye samme salat hadde kostet ute haha. Vi var skikkelige turister i går! Vi kjøpte 24-timers billett til alle transportmidlene, og tok oss rundt i Oslo. Tok noen bilder med mobilen, som jeg kan poste i et annet innlegg!

I dag er vi ganske slitne begge to, så vi skal bare sette oss på en cafè i finværet, og daffe rundt og se i butikkene her på Grünerløkka. Emilie reiser hjem i morgen, og jeg til Bergen. Skal bli veldig koselig å se kjæresten igjen!

Hva skal du idag?

Likes

Comments

I går kveld sto jeg å bakte brød, som jeg skulle ha til kveldsmat, og frokost idag. H-e-r-r-e-g-u-d så godt det er med hjemmebakt brød! Jeg er egentlig ikke noe fan av brød, men dette slår alt. Det ble 2 brød, som jeg deler i to, og fryser ned. Da har jeg alltid fersk brød. Veldig bra start på dagen egentlig. Små hverdagsgleder ass!

Jeg har nettopp ryddet leiligheten med musikken på full guffe, og skal snart hoppe i dusjen. Emilie er på vei hit med toget nå, så jeg skal treffe henne 14.30. Hun blir til fredag, og det skal bli så koselig! Usikkert på hva vi skal finne på, men hallo, vi er i Oslo? Så det kan ikke være så vanskelig!

Nei nå må jeg gjøre meg klar før jeg skal spasere ned til Oslo S. Vi snakkes!

Likes

Comments

I går ble jeg med til en venninne av svigsesøster i bursdag. Var utrolig koselig, og vi holdt på litt for lenge. Merker dette godt på kroppen idag. Har sovet av og på i hele dag, og ja. Gjort fint lite rett og slett. Gleder meg til å innta plassen i sengen om ikke mange minuttene. I morgen er det mandag, som vil si 1 dag nærmere til jeg får besøk. Skal bli så deilig å ikke være alene haha. Håper jeg klarer å sove i natt etter x antall timer søvn på dagen! God natt dere <3

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw