Hverdag

I´m wearing:

Jacket from HM

Jumpsuite from Fretex

Shoes from Nelly

God Ettermiddag alle sammen! I går var en travel, men en veldig bra lørdag. Jeg fikk solgt en del klær på gjennbruksdagen som som ble arrangert her i Etne. De pengene jeg tjente gikk vell rett til gårsdagens festiligheter. HAHA! Gøy var det uansett! Først var vi på stand up, deretter var det tid for høstfest med tapas og dans. En vellykket kveld med andre ord.

Dagen i dag har vert minder vellykket, men fremdeles en fin søndag. Søndagene er til for å slappe av, ikke sant? Derfor er det tid for å se favoritt serien min og slappe helt av.

Håper alle har en fin søndag!

Likes

Comments

Mote

1. Hva vil du uttrykke med stilen din?

Ditt første steg i å finne en stil du vil ha og samtidig føler deg komfortabel i, er å identifisere hvem du vil være og hva du vil uttrykke med denne stilen. Her er det lurt å undersøke nøye, bruk nettsider, sosiale medier, blader eller bøker. Her kan det være lurt å lage en liste for de plaggene du likte best. Du burde også legge merke til om du liker de trendy plaggene eller de klassiske plaggene som blyantskjørt og ulike kardiganer.


2. Hvilken størrelse er den beste for deg?

Den lille nøkkelen for å finne den perfekte garderobe er å ha riktig størrelse og snitt som passer din kroppsfasong. Dersom du finner klær til din kroppsfasong og riktig størrelse er du kommet langt på veg. Et riktig snitt kan gi deg mye. Du får frem formene dine uten at det ser strammere ut eller ubehagelig.


3. Hvilken farge klær du?

Klær kommer i mange ulike farger og mønster, men hvilken farge du kler best kommer an på din naturlige hud farge, hår og øyne. Jeg kan trekke frem et par eksempel som kan hjelpe deg å finne ut hvilkne farger du burde bruke i klær:

1. En person med lys hud med kald tone kalde farger som svart, lilla og mørkeblå.

2. En person som har medium hudfarger klær primærfarger som gul, rød og blå.

3. En person med mørk hud kler lyse farger som hvitt.

Et lite tips til er at du kan se på blodårene dine, dersom de er grønne,  kler du mest sannsynlig klær som har gul undertone. Dersom blodårene dine er blå, kler du mest sannsynlig klær med blå undertone.


Til sist vil jeg uansett anbefale å gå med klær og farger du selv er komfortabel i!


Likes

Comments

Hverdag

' MY PLANS FOR THIS WONDERFUL WEEKEND '


- Fredag: I dag reise jeg hjem igjen til Etne der hele familien er samlet, så det kunne jeg ikke gå glipp av. Vi skal på kino for å se Burning 2 håper denne levere like bra som den første.

- Lørdag er det tid for gjenbruksdag, jeg har samlet veldig mye klær og sko som skal selges til en veldig billig penge. På kvelden er det høstfest i Etne, dermed skal jeg først på stand up show med Ørjan Burø. Etter showet skal det være tapas kveld med Dj, satser på at dette blir bra.

- Søndagen er jo en dag til å slappe av, men vi har planlagte et selskap til faren min som fyllte år for ikke så veldig lenge siden. I tillegg til dette håper jeg å få meg en tur med den nye båten min far har akkurat kjøpt.


- Håper alle får en fin helg!

Likes

Comments

Antrekk

' WEARING '

Coat from HM

Sweater from HM

Jeans from Zara

Shoes from Nelly

Bag from HM

Vet det er sikkelig upraktisk å gå med kåpen over skuldrene, men det ser så sykt stilig ut. Derfor blåser jeg litt i det, og går upraktisk. Haha! Denne kåpen er perfekt til de kalde dagen så kommer, den rekker meg helt ned til anklene og holder meg god og varm.

Når vi snakker om varme, for i dette øyeblikk ligger jeg under et ullteppe for å prøve å holde på varmen. Jeg har blitt syk igjen og forstå ikke hvordan det er mulig etter min lange syke periode i september....Jeg håper uansett på å bli bedre til i morgen for da har jeg en lang reisedag foran meg.

Likes

Comments

Mote

​- BE INSPIRED BY MARY SENG -

Jeg er vell ikke den eneste som blir inspirert av stilen til Mary Seng (Happeilygrey), på Instagram? Jeg liker stilen hennes veldig godt, dermed måtte jeg bare trykke følg når jeg så alle de inspirerende bildene hun har på kontoen sin. Jeg laget derfor et innlegg der dere kan kle dere som henne til en billig pris, håper dere liker innlegget!

Likes

Comments

Innkjøp

- THIS WONDERFUL BAG  -

Jeg har helt glemt å vise dere denne pene vesken jeg kjøpte på HM i helgen. Denne vesken betalte jeg kun 159 kr, dette var inkludert 20 % rabatt med andre ord. Prisen originalt var på 199kr, noe som er en utrolig billig pris for denne pene og store vesken. 

jeg kjøpte denne vesken for å kunne ha en veske der jeg får bøker, Macbook og alt man trenger til en skole dag oppi. Dette er noe jeg har savnet, de siste månedene. Jeg kom også på at denne vesken kan brukes, dersom jeg skal reise vekk. Føler alltid når jeg reiser har jeg alle tingen på forskjellige steder, dette legger jeg spesielt merke til når jeg flyr. Da må jeg reise meg opp og ned for å hente ulike ting i håndbagasjen, som jeg ikke fikk plass til i vesken. Denne tiden er nå over, for denne veska skal være med på mange skole og reise dager fremover.

Likes

Comments

Mote

God formiddag alle sammen! Det er mandag og jeg er straks klar for å fullføre ukens første treningsøkt. Jeg synes det er utrolig viktig å starte uken med treningsøkt. Føler jeg da får en sikkelig bra start på uken. Til nå har jeg ryddet i leiligheten å sipst en god frokost. Jeg lade havregrøt med en ny vri, om det er av interesse kan jeg legge ut oppskrifta på bloggen. ​Det ble en rolig start på denne dagen, noe som er godt en gang i blant.

Denne kombinasjonen på dette antrekket likte jeg veldig godt. Jeg tenker å ha en lang kåpe til, kåpen gjør at antrekket blir mer spennende og holder meg varm. Hva synst dere om denne kombinasjonen?

Likes

Comments

Antrekk

- ​Wearing -

Jacket from Bikbok

Sweater from Bikbok

Jeans from Monki

Shoes from Nike

Bag from Fretex


​Hva synst dere om antrekket?


Likes

Comments

Antrekk


- WEARING -

Jeans from bikbok

Sweater from Veromoda

Green jacket from Pepper

Leather jacket from HM

Caps from HM

Shoes from Nelly


Det er endelig fredag og jeg har hatt n produktiv dag allerede. Jeg har fått treningsøkta for i dag unnagjort, noe som er en utrolig deilig følelse. Shopping har jeg også fått tid til, eller jeg kjøpte meg en jakke som jeg har lengtet etter lenge. Stipendet tikket inn i går på kontoen min, og da klarte jeg dessverre ikke å motstå fristelsen. Jeg rakk aldri å publisere dette antrekket i går, dermed så gjør jeg i dag. Dette antrekket over her brukte jeg i går, hva synes dere om det?

Likes

Comments

Innkjøp

- THESE SHOES ARE PERFECT -

Se på disse skoene her da, de er perfekte til denne årstiden. Diss skoene ble bestilt på Nelly av min kjære Hans Kristian, hvor heldig er ikke jeg? Han Kristian er så utrolig snill, og jeg kunne ikke vert mer fornøyd. Disse skoene skal jeg ta i bruk i dag, dermed kommer det antrekks bilder med disse fantastiske skoene på.

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skolen, det har vert en lang dag i dag. Jeg skal uansett ikke klage fordi nå har jeg helg. Deilig å kunne stå opp i morgen uten noe spesielt på planen, disse dagene er gode å ha. Nå skal jeg og Hk snart sette oss i bilen igjen, vi skal nemlig på middag. Det blir nok veldig koselig!

Håper alle har en fin torsdag videre!

Likes

Comments