Hverdag

- HAPPY NEW YEAR AND WELCOME TO 2017-

Håper alle har hatt en fin jul, romjul og en god start på det nye året. Det nye året startet på en fantastisk måte for min del, og jeg håper dere også fikk det. Jeg er klar for å gjøre 2017 til et uforglemmelig år!

Nå arbeider jeg med å lage et innlegg med mine mål for 2017, og dette innlegget kommer snart. Håper uansett at alle har en fin kveld videre.

Likes

Comments

Hverdag

Det er desember og adventstid, denne tiden er noe jeg synes er utrolig koselig. Jeg følger me på alle typer julekalendere og koser meg med det samtidig som jeg jobber med eksamen. Eksamenstider er nå i gang, jeg har allerede at en eksamen og har to igjen. Dette er grunnen til jeg ikke har blogget på en stund, men jeg kommer tilbake i løpet av neste uke. Da er jeg ferdig med all skole for dette semesteret og vender hjem til jul. Vi snakkes i løpet av neste uke, ha en fin adventstid i mellomtiden.

Likes

Comments

Hverdag

1. Du blir overlykkelig dersom den 15 er en søndag, ettersom at du da får utbetalt stipendet to dager tidligere.

2. Du har vorse kun for å få pante alle flaskene, flaskepant = penger.

3. Du blir sjele glad viss du finner en 50 lapp i en bukselomme, det er nesten som å vinne i lotto.

4. Når du er reiser hjem til foreldrene dine, leter du i skapene etter toro poser og annen mat som du kan ta med deg.

5. Du tester ut frisør yrket og klipper hverandre. Dersom du absolutt må til frisøren en gang i blant, er du fast bruker av lærlingene hos frisøren.

6. Dersom det er gratis mat involvert i et arrengement, stiller vi studenter gledelig opp!

7. Det er alltid helg, gå ut på en torsdag? ja hvorfor ikke.

8. Halve adventstida består av å kun lese til eksamen for å klare å stå. Deretter kommer en glede fylt av julestemmning rundt midten av desember.

9. Forelesninga på mandagen består av å sjekke mattilbuds appen, og blir sjele glad vis det er noe du liker som er på salg.

10. Dersom du skal kjøpe noe må du alltid inn på mobilbanken for å sjekke at du har penger nok

11. Når du velger å gå 5 km hjem fra byn, istedenfor å ta taxi. Det er jo sinnsykt dyrt!

Likes

Comments

Antrekk

I LOVE THIS BLACK AND STRIPED STYLE.....

Im Wearing:

Coat from HM

Caps from HM

Sweater from HM

Jumpesuite and purse from Fretex

Shoes are from Nelly

Resten av bildene av antrekket fra i går, hva synes dere? Antrekket er avslappende og behagelig samtidig som det er utrolig stilig. Det er den beste kombinasjonen synes jeg! I dag har jeg ryddet og vasket leiligheten, i tillegg til å lese til eksamen. Eksamen nærmer seg med storm skritt, dermed blir det mye lesning de neste ukene. Heldigvis er det en god motivasjon at det er snart er jul og ferie. Nå skal jeg sette i gang i med litt sosiologi, så snakkes vi senere!

-Håper alle har en fin dag videre!

Likes

Comments

Mote

*SOME DETAILS FROM TODAYS OUTFIT*

Et lite innblikk på et antrekk jeg hadde på meg i dag, dere vil få bedre bilder senere i kveld. Nå skal jeg straks dra på trening, i går fant jeg ut at det er lurest å trene tidlig eller midt på dagen. Vi var der klokken 8 i går kveld, å det var så sinnsykt mange personer der da, så da blir det en ettermiddags-økt i dag. Jeg er en person som liker å trene med få folk rundt meg, men det tenker jeg at de fleste personer liker. Jeg håper på at det er mindre folk der i dag. Vi snakkes senere, ha en fin mandag videre!

Likes

Comments

Hverdag

Hei alle sammen! I dag er det første dagen i november og jeg har startet å glede meg til jul allerede. Føler etter jeg flyttet hjemmen fra, har jul blitt mer spesiel. Det å kjøre hjem til jul med julemusikk på, gir en fantastisk julesteming. Det er uansett noen ting jeg vil gjøre nå i november, føler denne måneden er veldig koselig, men også stressende siden det er en eksamensperiode.

1. Nyte høstkveldene med favoritt tv programmene mine. Det jeg elsker med høsten er at du kan sitte inne med et godt å varmt pledd, god kveldsmat med favoritt programmene mine på uten å ha dårlig samvittighet.

2. Lage en god kopp med kakao, og bare nyte en kveld under et varmt og godt teppe.

.3. Få inn gode matvaner. Når du trener såpass mye og i tilegg skal gå på skolen er det viktig med gode matvaner. Jeg er altfor dårlig på å spise etter trening før jeg skal på forelesning. Vi har startet bra denne uen, der kjøleskapet er fylt opp med god og sun mat.

4. Starte på julegavene. Jeg synes det er utrolig kjekt å handle julegaver, så dette gleder jeg meg veldig til.


5. En kveld uten sosiale medier og tv. Finne en kveld der jeg og Hans Kristian kan kose oss med et kortspill, og bare kose oss i hverandres selskap.

6. En jentekveld med god mat og drikke. Slike kvelder er så utrolig koselige, så jeg håper vi får til en slik kveld denne måneden. Det er eksamensperiodde så vi får nok slå sammen en jentekveld sammen med en lese kveld.

7. Feire min kjære Hans Kristian. Han fyller 20 år den 21 November, denne dagen har han gledet seg lenge til, dermed må dette virkelig feires.

8. Få inn gode lese rutiner frem til eksamen. Jeg håper på å få til gode leserutiner, slik at jeg klarer å få det resultate jeg vil ha på de ulike eksamenene.Likes

Comments

Hverdag

- Perfect sunday breakfast -

I dag ble vår søndag startet utrolig avslappende, tror vi trengte det etter gårsdagen. Hans Kristian kom hjem fra Norges cup i går kveld, nærmere sagt klokka 12. Vi dro rett i fra bussplassen til en halloween fest. Hvem drar på fest klokka 12? Ingen andre en vi to. Det var en hjemme fest dermed var det utrolig god stemmning når vi ankom. Klokken halv 6 var vi hjemme i leiligheten igjen, dermed sto ikke frokosten på bordet før halv 2 i dag. En god frokost ble det uansett, varme rundstykker med eggerøre.

-Håper alle har en fi søndag videre.

Likes

Comments

Mote

Hei alle sammen! i dag tenkte jeg kunne skrivet innlegg om de største trendene nå i høst og vinter. Tenker også å vise og gi eksempler på hvordan dere kan style de forskjellige plaggene.

Denne høsten er det mørke farger som er regjerer, men friske farger som rød og rosa kommer i innspill med de mørke fargene. Stoffene som blir brukt er tunge, og snittene er herreinspirert. Håper du blir inspirert av disse trendene.

1. HETTEGENSERE

Dette er en utrolig behaglig trend, men kanskje litt vanskelig å style dersom du skal bruke det til hverdags. Du kan for eksempel en hettegenser til et skinnskjørt med høyeboots, eller bruke en hettegenser under en skinnjakke.

2.RENESSANSEN

Renesansen stilen ser jeg mye igjen på motegigante HM faktisk. Der får dere da en veldig stilig trend til en god pris.

3. LANGE ARMER

Denne trenden er utrolig vakker og elegant. Den kan gi et enkelt antrekk det lille ekstra. Trenden kan også være litt upraktisk, når armene er i overkant lange.


4. PINTSTRIPE DRESS

Dette er en veldig fin trend der en slik dress er veldig lett å style og bruke i jobb eller skole sammenheng. Stripene gjør en slankende effekt, og er utrolig lett og style. Du kan bruke denne dress med et par sneakers eller pumps for å få en mer pen style.

5.LANGE ULLFRAKKER

En lang frakk eller kåpe er veldig i vinden denne høsten, men denne klassikeren kan du også bruke i flere sesonger fremover. Disse frakkene er elegante og passer til det meste og gir det lille ekstra i et høst/vinter antrekk.

6. FLØYEL

Fløyel er sesongens mest trendy stoff, det finnes utrolig mange fløyelsplagg. Alt i fra et par bukser til et par pumps. Det er veldig lett å få dette plagget inn i din personlig garderobe og stil. Når du skal bruke dette plagget kan det være lurt å bruke andre typer stoff for å få en bedre harmoni i antrekket.

7.CHOKER

Gjennom 2016 har vi sett mye i choker, men i høst skal du se etter de som gjør enda mer ut av seg. De skal gjerne være tykke med en form for strass på.


- Håper dere likte innlegget!

Likes

Comments