Contains affiliate links Mote

Jeg ligger å drømmer meg vekk på nelly og Asos, nå om dagen. Det er så mye vår nytt som jeg bare vil skal bli sendt til meg med en gang. Hadde vert helt fantastisk om det skjedde! Det er litt blomster print i klærne noe jeg synes er utrolig stilig.

Gleder meg så utrolig mye til vår, og den nærmer seg med stormskritt, vi går jo allerede inn i den første vår måneden i morgen. Jeg tar i mot mars med åpne hender. Noen andre som gleder seg til vår?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hverdag

A WONDERFUL WEEKEND FILLED WITH.....

​Fantastisk vær, godt selskap, god mat og morsomme aktiviteter.


Likes

Comments

Antrekk

WEARING:

Jacket: Mango

Pants: Only

Shirt: HM

Bag: Gina Tricot

Shoes: New Yorker

Da er det endelig helg for min del, og jeg kunne ikke vert mer glad. Nå drar jeg straks avgårde med bussen, og videre til hovden der jeg skal tilbringe helgen med familien. Gleder meg til å feste skiene på beina igjen etter nesten et år uten. Gleder meg også til å slappe av og spise god mat, det blir sykt herlig. Badeland er det også der, så håper vi tar en tur innom der også slik at vi får slappe ekstra av. Nå skal jeg pakke siste rest før jeg springer til bussen. Håper på en fin tur!

- Håper alle har en fin torsdag, vi snakkes !

Likes

Comments

Uken som gikk

UKENS OPPTUR// Fikk beskjed om at hytteturen til hovden er avklart, og vi reiser allerede torsdagen som kommer. Jeg gleder meg sånn til å ta på meg skiene igjen, har ikke stått på ski siden mars i fjor. Derfor var dette en stor glad nyhet sist uke.

UKENS NEDTUR// Det var ikke så mange nedturer sist uke, men en jeg kan nevne er at mobilen min ble litt knust. Heldigvis ikke så mye, klarer å leve med det.UKENS INNKJØP// Forrige uke hadde ei to kjøp som jeg ble svært fornøyd med: Kosedressen fra BikBok som jeg viste i går også kjøpte jeg en rå stilig genser som jeg skal vise dere snart.

UKENS SERIE// Modern Family. Denne serien har jeg starte på nytt med bare fordi jeg synes den er så god.


UKENS FLAUSE// Vell hva kan jeg si ukens flause skjedde på torsdag etter noen glass vin. Jeg hadde vert på en bar og fant ut etterhvert sammen med venner at vi skulle dra og kjøpe nattmat. Vi tusler av sted siden det var utrolig glatt ute, men som den mat momsen jeg er ble jeg litt ivrig da jeg var på veg in på Mac Donald´s. Jeg presterer da å skli rett ned med ansiktet først, der lå jeg midt på magen rett ved inngangen der alle sto å ventet på eller skulle kjøpe nattmat. ble en smule flau da alltså! Det var flere som kom bort etter på om det gikk bra da, det var utrolig snilt.

UKENS SANG// Det har kommet ut så mange gode sanger i det siste, men jeg synes Our City av TRXD, feat. Emilie Adams er utrolig fengende.

Likes

Comments

Oppskrifter

Det du trenger til deigen er:

500g Speltmel (Jeg brukte grovmalt)

200g fibra fullkorns hvetemel

200g Havrgryn

5 dl lett melk

2 dl vann

1 ts salt

Ta alt det tørre i en bolle, bland det sammen deretter tilsetter du melk og vann. Elt dette sammen til en fin deig. Dekk deigen til med plast, sett den et lundt sted og la den heve ca en time.

-------------------------


Mens deigen står til heving, kan du etter hvert starte på å lage fyllet. Her kan du egentlig være sykt kreativ å mikse og trikse som du vil. Jeg hadde ikke så mye i kjøleskapet mitt i dag, uten om en toro saus til pizza fyll derfor brukte jeg den sammen med 400 gram kylling kjøttdeig.

400 gram kylling kjøttdeig

1 pk toro pizzafyll

3 dl vann

salt og pepper

Ost

Stek kjøttdeigen deretter drysser du over pulveret over kjøttet og balnd det godt sammen. Rør inn 3 dl vann og la det koke i ca 5 minutter. Dryss litt salt og pepper over til slutt og oregano dersom du ønsker det.

Legg mel over kjøkkenbenken før du kjelver deigen ut, jeg delte denne i to da deigen var så pass stor. Fordel halvparten av fyllet på den ene delen deretter drysser du over ost. Til slutt ruller du den sammen, før du skjerer ut skiver som du legger på stekebrettet.

Disse pizzasnurrene skal stekes på 220 grader i ca 20-25 minutter.


Vell, det er ikke alltid ting går som planlagt så våre pizzasnurrer kan vi heller kalle pizza skiver HAHA! Et tips fra meg er å ha mye mel på benken når du skal kjevle den ut.

Likes

Comments

Hverdag

A LAZY SATURDAY NIGHT WAS JUST WHAT I NEEDED ...

En lørdagskveld der du slapper av og spiser god mat med favoritt TV- programmet som er for øyblikke mesterens mester er helt perfekt. Det var akkurat det jeg gjorde i går kveld, og ettet en hard torsdag da jeg var ute på byen, var det ingenting mer som fristet en å ligge på sofaen hele kvelden.


En morsom fakta om meg som jeg har tenkt over i det siste er at jeg aldri kjøper meg kose klær. I garderobeskapet mitt består det som regel av klær som jeg skal gå med til hverdags eller fest og treningsklær. Når jeg da såg denne herlige kosedressen jeg har på meg over, fant jeg raskt ut at denne måtte jeg ha. Det er svært sjeldent at jeg kjøper meg kosedress eller jeg kan faktisk ikke huske sist jeg kjøpte det. Derfor fant jeg ut at når jeg først fant meg en kosedress jeg ville ha, så måtte jeg unne meg selv å kjøpe den. En av grunnene jeg har tenkt på er at jeg ikke tar meg råd til det siden jeg bare skal sitte med den på hjemme, og at jeg da aldri tar meg råd til det. Jeg bruker som regel en joggebukse fra Nike og en eller annen genser som egentlig ikke er så behagelig. Denne kosedressen skal derfor bli brukt mye fremover, jeg har ikke hatt på meg noe annet siden jeg kjøpte den i går. Det var stort at jeg kjøpte denne dressen synes jeg selv, HAHA!

I dag er det søndag og ikke nok med det morsdag, så jeg vil gjerne gratulere alle mødre med morsdagen, men spesielt min egen mamma. Du er en fantastisk person og en fantastisk mor, du fortjener det beste ! ❤

Likes

Comments

Mote, Motetips

- THIS PANT IS SPECIAL WHIT STLISH TOUCHES AND WELLPLEASING... -

From Zara

Denne buksa fikk jeg til jul av mine to søstre, er den ikke rå stilig? Har lengtet lenge etter en slik bukse lenge og endelig er den min. Det å ha noen unike bukser gjør hele antrekket. Ofte bruker jeg heller litt spesielle og stilige bukser og enkle overdeler, føler antrekket blir fort mye mer stilrent. Jeg har vert en av de som alltid har svarte bukser eller et par vanlig jeans og leter hver dag etter en annen topp som passer. Dersom du bytter på med å ha en unik topp og en unik bukse blir det mye lettere å forandre på stilen og med et par crazy pants blir antrekket fort mer spennende.


Likes

Comments

Ting jeg vil gjøre

WELCOME FEBRUARY

Februar bergnes som den siste vinter måneden, og akkurat nå kjenner jeg at jeg gleder meg til lysere tider med vår og sommer. Gleder meg til å kjenne varmen igjen og få litt brunfarge på denne aldeles hvite kroppen. Var foresten i badeland i dag, og du føler deg ikke så bra når du har en kropp som er kritt hvit. Det er normalt å være litt hvit, men en plass går grensen. Uansett så har jeg laget en liten liste om hva jeg vil gjøre i februar, håper dere liker den?

- I Februar skal jeg og Hans Kristian planlegge tur til New York, det er en by jeg har hatt lyst til å reise til så utrolig lenge. Gleder meg til å utforske hva vi burde se, hvor vi burde spise osv. Kom gjerne med tips dersom noen har vert der.

- Valentine´s dag feires i februar og i den anledning har jeg lyst til å finne på noe gøy og morsomt sammen med min kjære. Skal være litt romantisk, men noe kjekt å gjøre sammen. Håper vi to finner på noe lurt å gjøre.

- I februar har jeg lyst til å dra på hytte tur, og det ser ut til at vi skal det også. Hele familien min og Hans Kristian skal til et sted som heter hovden der vi skal leige ei hytte/leilighet for en helg. Håper på sol og fint vær slik at vi kan stå mye på ski i solskinn.

- Jeg har lyst til å bake eller lage mer mat i fra bunn av slik at jeg kan dele oppskrifter med dere. Jeg liker å lage mat, men er dårlig på å ta meg tid til å lage retter fra bunn av. Derfor skal jeg bli bedre til dette i februar.

- Jeg er veldig motivert til å trene om dagen, derfor skal jeg prøve å holde denne motivasjonen oppe. Jeg tenker at da må jeg oppdatere Spotify listen min, Inn med det nye og ut med det gamle. Har dere en favoritt treningslåt?

-

Likes

Comments

Hverdag

- IT´S WEEKEND, AND MY PLANS FOR THE WEEKEND ARE..... -

..

FRIDAY: I dag er det fredag og i kveld så skal jeg slappe av helt alene i leiligheten med en god film og god mat. Jeg trives faktisk i mitt eget selskap av og til.
SATURDAY: Mine planer for i morgen er ikke helt satt enda, men jeg og Hans Kristian skal muligens ut å spise. Muligens en kino etter på? Er en film jeg vil se som går på kino nå så håper vi tar en tur på kino snart.
SUNDAY: På søndag skal jeg ha en liten treningsøkt før jeg og Hans Kristian skal på middagsbesøk hos noen vi kjenner i familien min. Til slutt skal vi sette oss ned å avtale middager vi skal ha den kommende uken.

Det blir en roleg helg som dere ser, trenger det etter en travel helg og en uke der jeg har vert syk.
- Håper alle få en fin helg -

Likes

Comments

- THIS LONG SHIRT IS PERFECT, AT LEAST TO THIS OUTFIT-

WEARING:

Coat: HM

Shirt: HM

Jeans: Monki

Bag: Gina tricot

Shoes: New Yorker


Dette antrekket her er utrolig behagelig samtidig som det er stilig, denne stilen er noe jeg liker kjempe godt om dagen. Skal dessverre ikke skryte på meg at det er tilpasset kulden som er nå i Februar, men stilig var antrekket da. Haha! Jeg går aldri med vintersko har jeg lagt merke til, har som regel bare ankler muligens derfor jeg har vert syk de siste dagene.

- Hva synes dere om antrekket?

Likes

Comments