Dette gulvteppet er jeg så fornøyd med. Det passet perfekt inn i hele dette rommet som er kombinert med kjøkken og stue. Vi har vært uten gulvteppe her helt siden vi flyttet inn i juli, så det var på tide. Det er fortsatt en del som mangler, blant annet to eller tre taklamper over bordet. Vi leter etter det perfekte! Hvis det er ønske om det så kan jeg ta et og et område av leiligheten i egne innlegg? Ellers har jeg tenkt å lage en apartment tour, men det blir ikke før alt er helt fiks ferdig! Vi har blant annet et gjesterom vi ikke er ferdig med.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Instagram oppdaterer jeg ganske ofte, og nå som "mystory" har kommet til Instagram også, blir det noen updates der også. Egentlig syntes jeg det er dumt at alle plattformer skal overta Snapchat, og jeg har hørt rykter om at Snapchat skal legges ned.. MEN, følg meg gjerne på Instagram om dere ønsker det. Dere finner meg ved å søke på @tirilasbjornsen <3

Likes

Comments

Det finnes mange måter å tjene penger på sosiale medier. Jeg vil fortelle om en av tingene jeg gjør for å tjene penger på dette.I fjord høst tok jeg en spontan avgjørelse om å prøve meg på noe helt nytt. Jeg ble en del av Team Flawless, og det er en av de beste avgjørelsene jeg noen gang har tatt. På bare noen dager forandret det synet mitt på ting, og det gikk kun en vei. Det var oppover. MEN, i alle type businesser er man innom nedturer også, og tro meg- de er der de også. Det er det som motiverer meg, for jeg får stadig høre at man må gjennom mange nedturer for å kunne nå toppen. Og de gangene jeg opplever en nedtur, får det meg bare til å innse at da er jeg faktisk på vei.

Å drive med Flawless Faces og de produktene vi bruker er så sinnsykt gøy. Du vet at det er noe riktig med produktene når du på en mnd. byttet ut ALT du hadde på badet hjemme, med sikkert et tilskudd på 30 nye produkter i tillegg. Jeg har endelig funnet produktene som passer for min hud, og veldig mange andre sin hud. Det er det som er så gøy, å hjelpe andre med det de trenger hjelp til. Jeg har hjemmekontor når jeg jobber, og hvis jeg vil kan jeg ta med meg jobben til en café, en ferie, en storby, på reise eller hvor som helst. Man blir så fri, og det er nettopp det som motiverer meg. Veksten på sosiale medier er så stor, og blir bare større og større. Vi bruker sosiale medier flere timer om dagen, så hvorfor ikke benytte seg av muligheten til å kunne tjene penger på det samtidig? Hvis man gir jernet i noen år, og jobber seg for de måla man setter seg, så kan jeg love at fremtiden din vil bli en helt annen enn du noen gang kunne sett for deg med en "Ni til fire jobb".

Siden jeg startet med dette har jeg vært med på mye gøy og sosialt. Blant annet en tur til Marbella i oktober. For meg var dette nøkkelen til å gi jernet her, fordi alle man treffer er så inspirerende. Hvis du også ønsker å være med på dette, ikke nøl med å ta kontakt. Jeg elsker å veilede, og gi 100% opplæring og oppfølging. Hvorfor jobbe for noen andre og bygge opp DERES drøm, når du kan bygge opp din EGEN?

Likes

Comments

I midten av februar var jeg i Krakow med kjæresten min, som var julegaven jeg fikk fra han. Jeg filmet egentlig mest denne turen, og derfor ble det lite bilder. Holder på med en vlog fra turen, men jeg er veldig usikker på om jeg skal poste den, fordi kvaliteten på opptakene ble så dårlig. Jeg vet ikke hva som skjedde, men det må ha vært noe med kameraet mitt. Jeg gjør mitt best for å gjøre den bra nok til å postes, men det kan jeg oppdatere mer på senere.

Likes

Comments

Det blir litt blogging i ny og ned, for om dagen skjer det så mye. Jeg har mye ting på gang hele tiden føler jeg, og skulle ønske jeg hadde inspirasjonen til å oppdatere denne bloggen daglig. Etterhvert vil jeg nok det, jeg må bare få alle ballene litt på plass først. Mye har skjedd siden sist. Jeg er ferdig utdannet Motekonsulent (WIIII), noe som vil si at jeg er ferdig i Oslo med både skole og jobb. Nå har jeg fått ny jobb i Home&Cottage hvor jeg tilbringer mesteparten av tiden min, i tillegg til at jeg hele tiden jobber med Flawless Faces, oooog jeg jobber med å få til noe nytt og spennende om noen måneder. Mer om det kan jeg fortelle dere senere.

INSTAGRAM @TIRILASBJORNSEN

Folk spør jo om jeg har sluttet å blogge, og svaret er jo nei. Det blir ikke like mye som før, men jeg kommer absolutt ikke til å legge den ned. Jeg liker å kunne stikke innom her å skrive litt, og oppdatere når jeg føler jeg har noe gøy å dele med dere. Siden sist har jeg også fylt 20 år!! Det ble feiring hjemme i Arendal med både familie og venner.

Likes

Comments

I dag bestemte jeg meg for å sette meg ned å redigere sammen klippene jeg har fra jeg var i Marbella. Jeg har lyst til å lære meg litt redigeringsprogrammer og bli flinkere på YouTube, så jeg tenkte dette var en fin start. Jeg syntes det er så vanskelig med alle disse innstillingene, men øvelse gjør mester. Håper dere liker den! Abonner gjerne på kanalen min, da blir jeg enda mer motivert. Klem!

Likes

Comments

For litt siden mottok jeg disse 5 flotte bildene med ramme fra Desenio . Helt siden vi flyttet inn i den nye leiligheten har jeg slitt så med hva jeg kan ha på veggene.. Det må liksom passe til alt, og samtidig fylle rommet litt da vi har åpen stue og kjøkkenløsning. Finally.. Bare se hvor mye to bilder over sofaen gjør med atmosfæren? Jeg elsker de! Og det som også er så fint er at man jevnlig bare kan bytte ut plakatene inni rammen, for de er faktisk ganske rimelige så lenge du har rammene på plass.

Hos Desenio får du et bredt utvalg av plakater, i alle slags motiver, print, tekster osv. Det er vanskelig å bestemme seg for å si det sånn. Du velger selv hvilken størrelse du vil ha på alle bildene, og de har alltid rammer som passer til ønsket størrelse. Mine 2 store bilder er 70x100 og de 3 "små" er 30x40. Perfekt størrelser syntes jeg.

Dere kan nå få hele -25% rabatt på bestillingen deres ved å bruke rabattkoden "tiril25". Jeg har faktisk planer om å benytte meg av denne selv, for det er så mange fine bilder jeg vil ha. Rabattkoden varer fram til 1. desember så det gjelder å være raske. Et tips er å sikre seg rammer mens du har rabattkode, for det er så kjekt å ha det- også kan du kjøpe nye plakater i ny og ned som du syntes passer inn.

I samarbeid med Desenio

Likes

Comments

Er det et sted jeg virkelig må tilbake til, så er det Nikki Beach i Marbella. Stemningen, stedet, utsikten, alt.. Med så god stemning utenom sesong tør jeg ikke tenke på hvor sinnsykt bra det må være der om sommeren. Perfekt sted for en jobb lunsj, for det er virkelig ingenting som slår å kunne sitte her å nyte samtidig som du tjener penger.

I dag sitter jeg å jobber med en eksamen i Personlig Styling. Har egentlig ikke levering før 6. januar, men jeg har planer om å levere den før jeg tar juleferie. Da er jeg ferdig med skole, ferdig utdannet Motekonsulent og Stylist!! 2017 blir et år jeg ser frem til..

Likes

Comments

Jeg vet ikke om jeg har nevnt det tidligere, men jeg holder nå på å ta laserbehandling. Det er noe jeg har vurdert i mange år, men har helt ærlig trodd det har koster mange tusen for hver behandling. Plutselig kom jeg i kontakt med en klinikk i Arendal som tar behandlinger, til en veldig god pris. Klinikken heter MyClinic, og det er skjønneste Rita som tar behandlingene på meg. Områdene jeg tar er armhuler, brasiliansk og legger.

Etter to behandlinger er jeg så fornøyd. Jeg kan helt ærlig si at jeg såvidt rører barberhøvelen, fordi man får så bra resultat etter bare én behandling. På meg tok det nesten 2 uker etter første behandling før jeg merket forskjell. Det kjennes for godt ut til å være sant.. Skal uten tvil ta flere områder etterhvert. Hos MyClinic har de en utrolig god deal, som går ut på at hver gang du "verver" noen til å ta en behandling, så får du halv pris på en behandling. Hvis du sier mitt navn, så får du halv pris. Og hvis en venn av deg sier ditt navn, så får dere halv pris på en behandling til. Så man kan altså klare å få halv pris på hele prosessen hvis man er flink til å formidle det videre. Koster mellom 1000 og 1500 for de fleste behandlinger. Det er også veldig lurt å begynne nå, slik at du er hårfri og fin til sommeren igjen <3 Klikk her for å komme til Facebook pagen deres, og her for å komme til nettsiden. Jeg kommer til å oppdatere dere litt mer videre i prosessen hvis dere ønsker det?

Deler av behandlingen er sponset

Likes

Comments

Hei! Nå er det utrolig lenge siden dere har hørt noe fra meg her inne..? Det er veldig kjedelig, men de siste ukene har gått til jobb, eksamen og jobbtur til Spania som jeg akkurat kom hjem fra. Jeg har hatt noen spennende og hektiske uker, men nå er det tid for å lande litt- til tross for enda flere kommende eksamener!

Torsdag morgen dro jeg til Marbella sammen med noen av jentene i Nu Skin teamet. Jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for at jeg fikk være med på denne reisen. Vi har nå nådd over 100 (!!) jenter i teamet, og 10 av oss fikk dra ned til coachen våres for noen innholdsrike og nyttige dager. Jeg har lært så mye, og det kribler i magen av å tenke på alt jeg skal gjøre framover. Jeg tenker å skrive et eget innlegg om denne jobben hvis noen skulle lure på noe. Husker ikke helt om jeg har skrevet om det før? Nå har jeg litt som må ordnes og planlegges, også skal jeg få redigert litt bilder til dere for jeg har tatt SÅ mye bilder. Ha en fin dag!

Likes

Comments

ULLUNDERTØY. KAKAO. TELYS. ULL. PEIS. PLEDD. KVISTER. BLAD. GULT.

​Noe av det beste jeg vet med høsten er å kunne gå i gode og varme plagg. Denne høsten har jeg vært litt for tidlig med å kle meg godt, og det har endt med mange hetetokter og en stk fortvila Tiril. Heldigvis er tiden inne for det nå, og forrige uke kjøpte jeg med denne nye genseren fra Kari Traa. I den nye kolleksjonen har de fått de med hetter, og det er super deilig. Gleder meg til jeg kommer over tightsen til denne genseren, for den må jeg også ha.. Håper alle koser seg masse denne helgen<3 

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

KEEP IT COMFY: Dette er en ting jeg virkelig har lært meg med årene. For hvor vel føler man seg hvis det føles som buksen skal gnage hull i hoften, eller skoene ødelegger føttene dine? Ja- man skal lide for skjønnheten, men det er allikevel utrolig viktig å føle seg komfortabel. Jeg har en veldig avslappende og ren stil, og jeg elsker det. Jeg er absolutt ikke den som stiller opp i pumps på shopping, men jeg beundrer de som gjør det. For det er også sinnsykt tøff. Og mange føler seg helt sikkert comfy i det også. Man må finne seg selv og sine grenser, og ta det derfra. Hele poenget mitt her er at jo mer komfortabel du føler deg, jo mer selvsikker vil du se ut- og det gjør hele deg sexy af....


KLE DEG TIDLØST: Ved å kle deg så klassisk så mulig, vil du ende opp med et antrekk som holder for hele dagen. Altså at det passer til de ulike tingene du gjør i løpet av en hel dag. Man skal føle seg fin når man kommer på jobb, også skal man kunne føle seg fin og stelt når man drar på middag med de samme klærne på kvelde. Her har jeg slitt lenge, fordi jeg fort går lei det jeg har på meg.

HOLD DEG STELT: Jeg har ofte dager hvor det eneste jeg ønsker er å slenge på meg en slækk joggebukse og en stor genser uten bh. Men i situasjoner hvor man skal ut blant folk finnes det mange gode alternativer her. Bytt joggebuksen med en behagelig slengbukse, en fin genser med en søt blondebh under. Da er du plutselig mye freshere, men du har allikevel latt humøret kle deg.

Likes

Comments

​Jeg vet ikke om det bare er meg. Men av og til finner jeg noen skatter som jeg egentlig bare vil kjøpe, men lar det være. Plutselig finner jeg det på salg, og det er jo så gøy! Mange mener det er tabu å handle på salg osv, men hvorfor det egentlig? Hva er feil med å like at man har penger spart? Jeg kan virkelig ikke se hva som er feilen med å få noe hvor man sitter igjen med mer penger enn man egentlig skulle ha gjort. Det er jo faktisk ikke noe som er bedre enn det. Jeg elsker når jeg finner nye og fine plagg for en finere penge.. Gjør ikke du? 

Denne blusen syntes jeg er så søt, og siden det kun var store størrelser igjen blir den litt oversized. Det syntes jeg egentlig bare ble kult, og jeg gleder meg veldig til å ta den i bruk til en fin anledning. Jeg fant den på Bik Bok på halv pris, så denne betalte jeg kun 150 kroner for. 

Likes

Comments

Hei og god lørdag kveld. Jeg har hatt noen dager of, hvor jeg har vært på campingtur, truffet venninner, familie og slike ting man vil få gjort når man først er hjemme hos familien for en helg(langhelg).
Men i kveld tenkte jeg å fortelle dere noe her inne, som sikkert mange ikke har fått med seg. I flawless gruppen min på Facebook har jeg bestemt meg for å donere en sum til Kreftforeningen. Jeg har nå en Beauty Box for salg, og for hver solgte boks donerer jeg 50 kroner, + 1 krone for hver like jeg får på innlegget.

Jeg har fått utrolig god respons på dette innlegget, og det syntes jeg er veldig hyggelig. Derfor håper jeg flere vil være med å støtte. Du får da denne boksen med produktene under, hvor du samtidig støtter kreftforening. Dette vil jeg gjøre ut hele Oktober, og jeg gleder meg utrolig mye til å se hva som blir resultatet. Dette er en så viktig sak som er lett å glemme bort, derfor håper jeg at flere vil bli mer bevisst rundt dette. Klikk her for å komme til gruppen.

Likes

Comments

Hei flotte dere! Har dere det fint? Det skjer litt mye om dagen her, og for første gang i mitt liv har jeg tenkt tanken at jeg gjerne skulle hatt flere timer i døgnet. Det er alltid noe som må gjøres, men jeg liker det litt sånn også. Jeg jobber som en gal, og har satt meg et mål om å planlegge en eller annen reise etterhvert. Det hadde vært en drøm å kunne feiret 20 årsdagen min i utlandet, som er allerede i januar. Men det vil tiden vise. I dag tenkte jeg å vise dere et av mine nyeste innkjøp!

​Denne crazy røde jakken kom jeg over på Zara før jobb tidligere denne uken. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sto der i femten minutter og bare så på jakken, for å bestemme meg for om jeg skulle kjøpe den. Jeg tok den på meg, også kommer en tilfeldig dame bort til meg å sier "You just have to buy that jacket, you´re gorgeous!" Så da var avgjørelsen tatt. I tillegg har vi hatt fargeanalyse på skolen, hvor jeg ble fortalt at rød var den fargen jeg kledde best? Og med et rødt plagg i garderoben fra før, var ikke dette en mulighet jeg kunne la ligge. Så da kjøpte jeg jakken, og undrer på når den skal bli tatt i bruk. Jeg gleder meg hvert fall veldig. Hva syntes dere? 

Likes

Comments

Altså.... Zara har et helt rått utvalg av fine sko. Hver gang jeg er innom skulle jeg bare ønske jeg hadde ork til å ta meg en prøverunde. Etter å ha tittet på nettet over utvalget, har jeg bestemt meg for å ta meg god tid til å finne noen nye sko. Jeg ødela nettopp favoritt paret mitt fra Samsøe Samsøe, og er desperat etter noen nye sko som går til alt.

Det som også er veldig fint med Zara er at man får de fleste skoene til en veldig fin pris. Mitt favoritt par koster ikke mer en 259 kroner.. Og det er vel ikke så galt? Sko blir så utrolig fort slitt i forhold til klær, så man burde virkelig vurdere utifra kvaliteten om man skal betale i bøtter og spann for det...

Likes

Comments

5. Oktober kommer det en ny og spennene film på kino. FIlmen heter Miss Peregrine´s home for peculiar children. Etter å ha sett traileren føler jeg at jeg ikke kan gå glipp av denne. Jeg er ikke typen som liker slike fantasy filmer- men denne gjorde meg veldig nysgjerrig. Filmen er skrevet av Jane Goldman, og regissert av Tim Burton, og den er også basert på den bestselgende romanen med samme navn, skrevet av Ransom Riggs. I filmen vil vi møte seksten år gamle Jake, hvor han følger som som tar han til en mystisk øy. På denne øya oppdager han de falleferdige ruinene av Miss Peregrine´s Home for Peculiar Children. Her finner han forlatte soverom og ganger som han utforsker, og plutselig oppdager han at de tidligere beboerne var langt mer enn særegne. De eide utrolige krefter. Han innser også at de fortsatt kan være i live. Og da hjelper det ikke så mye for han at gjennom oppveksten hans har han blitt fortalt utrolige historier fra bestefaren. Så, uten at jeg skal si for mye- legger Jake ut på en reise hvor han bare opplever og finner ut av mer og mer.... Alt er enda mer utrolig enn han kunne ane.

Siden det er så lenge siden jeg har vært på Kino, må jeg nesten dra å se denne. Filmen kommer også i 2D og 3D, noe jeg syntes gjør det hele enda mer spennende. Er det flere enn meg som syntes denne filmen virket spennende??

Likes

Comments

Hei og god fredag. Jeg ville bare titte innom for å fortelle dere at jeg har en giveaway på gang nå. Denne finner dere i Facebook gruppen min HER. Premien står mellom disse to på bildet. Whitening toothpaste eller contouring lip gloss. Meld dere inn i gruppa for å delta <3 GOD HELG!

Likes

Comments

Blomster er virkelig noe jeg syntes kan sprite opp et hjem. Man kan pynte med det hvor som helst i boligen, og man får en helt annen atmosfære. Disse blomstene har faktisk holdt ganske lenge nå, og de blir bare finere og finere. Planen var egentlig å ha en Monstera blomst i denne vasen, men siden de var helt utsolgt får jeg vente litt med den.

​Denne dagen har startet ganske rolig. Jeg har lagt inn en stor bestilling på produktene jeg selger, og fått unna litt klesvask. Våknet også opp til at NSB streiker på mange av tog strekningene, så vi får se hvordan resten av dagen blir. Nå skal jeg se litt mer av STUCk serien på NRK, som forresten er en serie jeg syntes alle burde ta seg tid til og se.. Jeg skal ikke så så altfor mye, men det er en utrolig trist serie som får meg til å innse hvor sinnsykt godt vi har det her i Norge.... Ha en fin dag!

Likes

Comments

CONTOURING LIPGLOSS & WHITENING FLUORIDE TOOTHPASTE

Dette her er to produkter jeg er helt avhengig av. Det startet med at jeg kjøpte de av ei som driver med disse produktene, og siden jeg er så utrolig fornøyd med de- har jeg nå muligheten til å kunne selge de videre til dere. Sammen med disse to er det også mye mer dere kan få tak i via meg. Alt fra ansiktsmasker, maskara, vippe serum mm. Dere kan gå inn på facebook siden min som heter "Flawless faces by Tiril Asbjørnsen" og bli medlem av gruppen. Det er her jeg legger ut alle produktene under veis, så her er det lurt å følge med.

CONTOURING LIP GLOSS: Denne lipglossen bruker jeg mye om dagen, og prøver så godt jeg kan å bruke den om nettene også. Denne gjør leppene dine definerte, formfulle og forstørrer leppene dine på en naturlig måte. Dette er UTEN injeksjoner, og resultatet er helt utrolig. Jeg så for meg at dette var noe man måtte minne seg selv på å bruke- men den er så fin på leppene at det blir som en avhengighet. Og jo mer du bruker den, jo bedre resultat får du selvfølgelig. Den er også veldig drøy i bruk. Jeg har hatt min i 1,5 måned og som dere ser så er den halvfull nå. Så den varer i ca. 2-3 måneder hvis man bruker den mye.

WHITENING FLUORIDE TOOTHPASTE: Dette er en tannkrem som også lysner og pleier tennene dine. Du får altså hvitere tenner av denne, og den brukes gjerne to ganger om dagen. Dette vil jeg si er den smarteste måten å bleike tennene sine på, fordi alle pusser jo tennene? Bytt ut den vanlige tannkremen din med denne så skal jeg love deg at du blir fornøyd. Denne er også en favoritt hos meg. Jeg har latt den stå ved siden av den vanlige tannkremen, men fra nå skal jeg kun ha denne tilgjengelig så det blir til at jeg kun bruker denne. Den er på størrelse som en vanlig tannkrem.

Bli medlem i gruppen min så får dere se før og etter bilder på disse produktene, samt mange kommende produkter! Hvis dere lurer på pris så kontakt meg eller legg igjen en kommentar, så sender jeg deg en melding!

Likes

Comments

PERSONAL

​1. Jeg takler ikke ulyder. Denne er jeg litt usikker på om jeg har nevnt før? Hvert fall, så klarer jeg ikke å høre på smatte lyder, puste lyder osv. Jeg blir lett irritert, og har bare lyst til å rømme fort as F fra stedet. Haha! Dette er skikkelig kjipt syntes jeg, men det kommer selvfølgelig helt ann på situasjonen og humøret også selvfølgelig. 

2. Jeg elsker naturen i Norge. Jeg følger flere Instagram kontoer hvor det postes bilder av Norge. Jeg har så lyst til å gå fjellturer, toppturer osv- men får liksom aldri gjort det.. Å se på slike bilder gjør meg veldig glad, og stolt over å være norsk. 71´nord hadde for eksempel vært en drøm- hadde bare formen vært der.. 

3. Jeg savner mennesker veldig fort.. Spesielt de som står meg veldig nær. Det er noe med at når jeg treffer noen jeg ikke har sett på en stund så merker jeg hvor godt det faktisk var å se personen igjen. Dette er det garantert mange som føler seg igjen i, og en ting som bare får meg til å være takknemlig for alle jeg har rundt meg. 

4. Jeg har aldri prøvd å få en jobb uten å ha fått den.. Helt siden jeg var fjorten år har jeg alltid hatt mellom én og tre jobber. Jeg har alltid vært glad i å jobbe og tjene mine egne penger, noe som har gjort meg til en veldig selvstendig jente. 

5. Jeg har kronisk urinveisinfeksjon. Dette er kanskje noe som er totalt uinteressant for mange- men hvis noen som leser bloggen min sliter med det samme, så kom gjerne med tips og triks. Jeg har slitt med det siden jeg var liten, og det plager meg veldig. Når det er på sitt verste hindrer det meg i å kunne dra på både jobb, skole og andre sosiale ting. 

Likes

Comments

FASHION, NEW IN
WOOL CAP FOR THIS AUTUM 

​Etter en stor prøverunde på Bik Bok her om dagen kom jeg over denne råkule capsen. Jeg har jo sett en del av de tidligere i år, men har ikke fått skaffet meg en før nå. Ønsket var egentlig en mørk en, men da jeg prøvde denne syntes jeg den var minst like kul. Et hodeplagg kan gjøre så mye med et antrekk. De var dessverre utsolgt for den mørke fargen, så hvis noen vet hvor de kan ha en igjen i mørk så rop ut! I want it too! 

Likes

Comments

PERSONAL, FUNNY

Dette er et innlegg jeg elsker å lese hos andre, og som virkelig får meg i tenkefasen. Det får plutselig tida til å fly litt, noe jeg trengte nå. Haha! Så derfor tenkte jeg å komme med fem til, også skal jeg tenke ut flere til enda et innlegg som kommer senere. Tips til andre slike innlegg som er spennende for dere å lese? 

- Du får en bedre dag hvis du står opp tidlig og får mye ut av den. Før elsket jeg å ligge og dra meg så lenge jeg orket, for så å kanskje rekke én av mange ting- før dagen plutselig er over. Men i det siste har jeg lært at det er bedre å stå opp tidlig for å utnytte hele dagen. Jeg elsker enda å sove lenge, men på en litt annen måte.

- Kaloriene i en chipspose.. Haha! Jeg har aldri vært noe som helst streng med meg selv når det kommer til kosthold, og kan påstå at jeg ALDRI hadde sjekket ut innholdet på matvarer på butikken før for et par år siden. I det siste har jeg blitt litt mer bevisst på dette, og har byttet ut potetgull med for eksempel popcorn, da dette er et litt bedre alternativ. Dette har også ført til at jeg elsker popcorn, har virkelig fått helt dilla.

- Man trenger ikke å beregne én time for noe som kun tar maks en halvtime. Haha, dette er så typisk meg! Jeg har alltid altfor god tid, hvis jeg skal rekke noe. Det ender med at jeg stresser hjemme, og når jeg er ankommet har jeg altfor god tid. Dette gjelder spesielt når jeg skal ta toget.. Panikk for å ikke rekke det kanskje?

- Kremet pasta med bacon....... Da vi flyttet inn i den nye leiligheten var dette en rett som vi gjerne kunne spise flere dager på rad. Det smaker himmelsk, og jeg elsker å teste ut nye typer sauser for å finne min favoritt.

- Norske dokumentarer. Eller generelt norske serier- jeg elsker de!! Det er skikkelig spennende, og jeg runner gjerne en ny serie på nullkommaniks fordi jeg ikke klarer å legge det fra meg. Mine favoritter til nå er Frikjent og Det tredje øyet. Hvis du ikke har sett disse, så må du begynne NÅ!

Likes

Comments

EVERYDAY

Endelig er helgen her. Denne helgen har jeg lengtet etter utrolig lenge. Senere i dag drar jeg og Kristina hjem til våre kjære familier, haha! Når man flytter for seg selv, og spesielt så langt unna- så setter man pris på å kunne reise hjem. Dette er første gangen jeg får reist hjem etter jeg flyttet for ca. en måned siden og det kjenner jeg skal bli godt.

Disse søte koppene som jeg bruker som telys holdere finner dere her. De er så søte, og kan brukes til utrolig mye. Jeg hadde flaks og fant de på salg- så da måtte jeg bare bestille de etter jeg hadde hatt lyst på de lenge.

Likes

Comments

EVERYDAY

Det var noe som manglet her inne merket jeg. Jeg kjente det veldig på motivasjonen at alt føltes som det samme hele tiden. Så nå har jeg fått fikset litt på designet og litt andre ting som manglet, og motivasjonen øker med en gang. Det er veldig deilig. Jeg har mye jeg har lyst til å vise dere, men må ta det litt og litt. I dag må jeg lytte litt til kroppen og ta det litt med ro, men jeg oppdaterer igjen så snart alt er greit.

Likes

Comments

EVERYDAY, FASHION
___________________

WEARING MY FAVORITE SWEATER FROM ACNE 

___________________

I dag er det første dagen av fadder helgen vår, og jeg gleder meg! Føler denne dagen har vart i en evighet, da det viste seg at jeg hadde flere timer til overs før jeg måtte dra. Det er jeg ikke så vandt med, så denne jenta ble fort ganske rastløs. Tidligere i dag dro jeg på butikken og handlet inn litt ting som trengs for å gjøre en fadder helg optimal (hehe), og nå venter jeg bare på å kunne kjøre til toget!! Jeg vurderte å ta med meg kameraet, men kom frem til at det kanskje ikke var så lurt. Men jeg vil uansett ta mye bilder med telefonen, så skal jeg se om jeg får oppdatert dere med bilder etter helgen. Ha en fin dag <3

Likes

Comments

EVERYDAY

Dagene går så fort, og plutselig var det fire dager siden sist jeg oppdaterte... Jeg prøver å bli flinkere, men de siste dagene har vært veldig hektiske med både ny skole og ny jobb. Nå begynner heldigvis rutinene å komme på plass, og det kjenner jeg er veldig deilig. I dag dro Marius på jobb, så nå har jeg to uker alene her i leiligheten. Veldig uvant, men det er sånn det kommer til å bli så det må jeg nok bare vende meg til. Til helgen får jeg endelig litt venninne besøk. Føler jeg trenger det litt, da det blir fokus på så mye annet i en slik situasjon som jeg er i nå. 

Jeg tenker å ha en liten giveaway om ikke så lenge, ikke noe kjempe stort- men rett og slett noe jeg har fått som jeg dessverre ikke kan bruke. Kommer tilbake til dette senere. Straks skal jeg avgårde til jobb, og jeg gleder meg. Det er så spennende, og man får sett nye sider av seg selv. Håper dere har en super onsdag, girls <3

Likes

Comments

BEAUTY, TIPS
HONEY BRONZE FROM THE BODY SHOP

I går på vei til jobb gikk jeg innom The Body Shop, og kom tilfeldigvis (heldigvis) over denne sprayen de hadde. Egentlig har jeg skullet se etter en slik en lenge, da kroppen min ikke har fått så mye sol på seg denne sommeren. Jeg kjøpte den med meg hjem, og har allerede testet den flere ganger. Det du gjør er å spraye den på områder du vil se litt brunere og freshere ut, smør ut og vask hendene dine. Du etterlater ingen skjoller, verken på kroppen eller i hendene dine. Denne kommer til å bli brukt mye!! Den kostet rundt 300 kroner, men med studentbevis får du -20% rabatt.

Likes

Comments

Nouw Magazine