EVERYDAY
ULLUNDERTØY. KAKAO. TELYS. ULL. PEIS. PLEDD. KVISTER. BLAD. GULT.

​Noe av det beste jeg vet med høsten er å kunne gå i gode og varme plagg. Denne høsten har jeg vært litt for tidlig med å kle meg godt, og det har endt med mange hetetokter og en stk fortvila Tiril. Heldigvis er tiden inne for det nå, og forrige uke kjøpte jeg med denne nye genseren fra Kari Traa. I den nye kolleksjonen har de fått de med hetter, og det er super deilig. Gleder meg til jeg kommer over tightsen til denne genseren, for den må jeg også ha.. Håper alle koser seg masse denne helgen<3 

Likes

Comments

FASHION, TIPS

KEEP IT COMFY: Dette er en ting jeg virkelig har lært meg med årene. For hvor vel føler man seg hvis det føles som buksen skal gnage hull i hoften, eller skoene ødelegger føttene dine? Ja- man skal lide for skjønnheten, men det er allikevel utrolig viktig å føle seg komfortabel. Jeg har en veldig avslappende og ren stil, og jeg elsker det. Jeg er absolutt ikke den som stiller opp i pumps på shopping, men jeg beundrer de som gjør det. For det er også sinnsykt tøff. Og mange føler seg helt sikkert comfy i det også. Man må finne seg selv og sine grenser, og ta det derfra. Hele poenget mitt her er at jo mer komfortabel du føler deg, jo mer selvsikker vil du se ut- og det gjør hele deg sexy af....


KLE DEG TIDLØST: Ved å kle deg så klassisk så mulig, vil du ende opp med et antrekk som holder for hele dagen. Altså at det passer til de ulike tingene du gjør i løpet av en hel dag. Man skal føle seg fin når man kommer på jobb, også skal man kunne føle seg fin og stelt når man drar på middag med de samme klærne på kvelde. Her har jeg slitt lenge, fordi jeg fort går lei det jeg har på meg.

HOLD DEG STELT: Jeg har ofte dager hvor det eneste jeg ønsker er å slenge på meg en slækk joggebukse og en stor genser uten bh. Men i situasjoner hvor man skal ut blant folk finnes det mange gode alternativer her. Bytt joggebuksen med en behagelig slengbukse, en fin genser med en søt blondebh under. Da er du plutselig mye freshere, men du har allikevel latt humøret kle deg.

Likes

Comments

FASHION, NEW IN

​Jeg vet ikke om det bare er meg. Men av og til finner jeg noen skatter som jeg egentlig bare vil kjøpe, men lar det være. Plutselig finner jeg det på salg, og det er jo så gøy! Mange mener det er tabu å handle på salg osv, men hvorfor det egentlig? Hva er feil med å like at man har penger spart? Jeg kan virkelig ikke se hva som er feilen med å få noe hvor man sitter igjen med mer penger enn man egentlig skulle ha gjort. Det er jo faktisk ikke noe som er bedre enn det. Jeg elsker når jeg finner nye og fine plagg for en finere penge.. Gjør ikke du? 

Denne blusen syntes jeg er så søt, og siden det kun var store størrelser igjen blir den litt oversized. Det syntes jeg egentlig bare ble kult, og jeg gleder meg veldig til å ta den i bruk til en fin anledning. Jeg fant den på Bik Bok på halv pris, så denne betalte jeg kun 150 kroner for. 

Likes

Comments

BEAUTY

Hei og god lørdag kveld. Jeg har hatt noen dager of, hvor jeg har vært på campingtur, truffet venninner, familie og slike ting man vil få gjort når man først er hjemme hos familien for en helg(langhelg).
Men i kveld tenkte jeg å fortelle dere noe her inne, som sikkert mange ikke har fått med seg. I flawless gruppen min på Facebook har jeg bestemt meg for å donere en sum til Kreftforeningen. Jeg har nå en Beauty Box for salg, og for hver solgte boks donerer jeg 50 kroner, + 1 krone for hver like jeg får på innlegget.

Jeg har fått utrolig god respons på dette innlegget, og det syntes jeg er veldig hyggelig. Derfor håper jeg flere vil være med å støtte. Du får da denne boksen med produktene under, hvor du samtidig støtter kreftforening. Dette vil jeg gjøre ut hele Oktober, og jeg gleder meg utrolig mye til å se hva som blir resultatet. Dette er en så viktig sak som er lett å glemme bort, derfor håper jeg at flere vil bli mer bevisst rundt dette. Klikk her for å komme til gruppen.

Likes

Comments

FASHION, NEW IN

Hei flotte dere! Har dere det fint? Det skjer litt mye om dagen her, og for første gang i mitt liv har jeg tenkt tanken at jeg gjerne skulle hatt flere timer i døgnet. Det er alltid noe som må gjøres, men jeg liker det litt sånn også. Jeg jobber som en gal, og har satt meg et mål om å planlegge en eller annen reise etterhvert. Det hadde vært en drøm å kunne feiret 20 årsdagen min i utlandet, som er allerede i januar. Men det vil tiden vise. I dag tenkte jeg å vise dere et av mine nyeste innkjøp!

​Denne crazy røde jakken kom jeg over på Zara før jobb tidligere denne uken. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg sto der i femten minutter og bare så på jakken, for å bestemme meg for om jeg skulle kjøpe den. Jeg tok den på meg, også kommer en tilfeldig dame bort til meg å sier "You just have to buy that jacket, you´re gorgeous!" Så da var avgjørelsen tatt. I tillegg har vi hatt fargeanalyse på skolen, hvor jeg ble fortalt at rød var den fargen jeg kledde best? Og med et rødt plagg i garderoben fra før, var ikke dette en mulighet jeg kunne la ligge. Så da kjøpte jeg jakken, og undrer på når den skal bli tatt i bruk. Jeg gleder meg hvert fall veldig. Hva syntes dere? 

Likes

Comments

FASHION

Altså.... Zara har et helt rått utvalg av fine sko. Hver gang jeg er innom skulle jeg bare ønske jeg hadde ork til å ta meg en prøverunde. Etter å ha tittet på nettet over utvalget, har jeg bestemt meg for å ta meg god tid til å finne noen nye sko. Jeg ødela nettopp favoritt paret mitt fra Samsøe Samsøe, og er desperat etter noen nye sko som går til alt.

Det som også er veldig fint med Zara er at man får de fleste skoene til en veldig fin pris. Mitt favoritt par koster ikke mer en 259 kroner.. Og det er vel ikke så galt? Sko blir så utrolig fort slitt i forhold til klær, så man burde virkelig vurdere utifra kvaliteten om man skal betale i bøtter og spann for det...

Likes

Comments

TIPS

5. Oktober kommer det en ny og spennene film på kino. FIlmen heter Miss Peregrine´s home for peculiar children. Etter å ha sett traileren føler jeg at jeg ikke kan gå glipp av denne. Jeg er ikke typen som liker slike fantasy filmer- men denne gjorde meg veldig nysgjerrig. Filmen er skrevet av Jane Goldman, og regissert av Tim Burton, og den er også basert på den bestselgende romanen med samme navn, skrevet av Ransom Riggs. I filmen vil vi møte seksten år gamle Jake, hvor han følger som som tar han til en mystisk øy. På denne øya oppdager han de falleferdige ruinene av Miss Peregrine´s Home for Peculiar Children. Her finner han forlatte soverom og ganger som han utforsker, og plutselig oppdager han at de tidligere beboerne var langt mer enn særegne. De eide utrolige krefter. Han innser også at de fortsatt kan være i live. Og da hjelper det ikke så mye for han at gjennom oppveksten hans har han blitt fortalt utrolige historier fra bestefaren. Så, uten at jeg skal si for mye- legger Jake ut på en reise hvor han bare opplever og finner ut av mer og mer.... Alt er enda mer utrolig enn han kunne ane.

Siden det er så lenge siden jeg har vært på Kino, må jeg nesten dra å se denne. Filmen kommer også i 2D og 3D, noe jeg syntes gjør det hele enda mer spennende. Er det flere enn meg som syntes denne filmen virket spennende??

Likes

Comments

EVERYDAY, COMPETITIONS

Hei og god fredag. Jeg ville bare titte innom for å fortelle dere at jeg har en giveaway på gang nå. Denne finner dere i Facebook gruppen min HER. Premien står mellom disse to på bildet. Whitening toothpaste eller contouring lip gloss. Meld dere inn i gruppa for å delta <3 GOD HELG!

Likes

Comments

EVERYDAY

Blomster er virkelig noe jeg syntes kan sprite opp et hjem. Man kan pynte med det hvor som helst i boligen, og man får en helt annen atmosfære. Disse blomstene har faktisk holdt ganske lenge nå, og de blir bare finere og finere. Planen var egentlig å ha en Monstera blomst i denne vasen, men siden de var helt utsolgt får jeg vente litt med den.

​Denne dagen har startet ganske rolig. Jeg har lagt inn en stor bestilling på produktene jeg selger, og fått unna litt klesvask. Våknet også opp til at NSB streiker på mange av tog strekningene, så vi får se hvordan resten av dagen blir. Nå skal jeg se litt mer av STUCk serien på NRK, som forresten er en serie jeg syntes alle burde ta seg tid til og se.. Jeg skal ikke så så altfor mye, men det er en utrolig trist serie som får meg til å innse hvor sinnsykt godt vi har det her i Norge.... Ha en fin dag!

Likes

Comments

BEAUTY, Nu Skin
CONTOURING LIPGLOSS & WHITENING FLUORIDE TOOTHPASTE

Dette her er to produkter jeg er helt avhengig av. Det startet med at jeg kjøpte de av ei som driver med disse produktene, og siden jeg er så utrolig fornøyd med de- har jeg nå muligheten til å kunne selge de videre til dere. Sammen med disse to er det også mye mer dere kan få tak i via meg. Alt fra ansiktsmasker, maskara, vippe serum mm. Dere kan gå inn på facebook siden min som heter "Flawless faces by Tiril Asbjørnsen" og bli medlem av gruppen. Det er her jeg legger ut alle produktene under veis, så her er det lurt å følge med.

CONTOURING LIP GLOSS: Denne lipglossen bruker jeg mye om dagen, og prøver så godt jeg kan å bruke den om nettene også. Denne gjør leppene dine definerte, formfulle og forstørrer leppene dine på en naturlig måte. Dette er UTEN injeksjoner, og resultatet er helt utrolig. Jeg så for meg at dette var noe man måtte minne seg selv på å bruke- men den er så fin på leppene at det blir som en avhengighet. Og jo mer du bruker den, jo bedre resultat får du selvfølgelig. Den er også veldig drøy i bruk. Jeg har hatt min i 1,5 måned og som dere ser så er den halvfull nå. Så den varer i ca. 2-3 måneder hvis man bruker den mye.

WHITENING FLUORIDE TOOTHPASTE: Dette er en tannkrem som også lysner og pleier tennene dine. Du får altså hvitere tenner av denne, og den brukes gjerne to ganger om dagen. Dette vil jeg si er den smarteste måten å bleike tennene sine på, fordi alle pusser jo tennene? Bytt ut den vanlige tannkremen din med denne så skal jeg love deg at du blir fornøyd. Denne er også en favoritt hos meg. Jeg har latt den stå ved siden av den vanlige tannkremen, men fra nå skal jeg kun ha denne tilgjengelig så det blir til at jeg kun bruker denne. Den er på størrelse som en vanlig tannkrem.

Bli medlem i gruppen min så får dere se før og etter bilder på disse produktene, samt mange kommende produkter! Hvis dere lurer på pris så kontakt meg eller legg igjen en kommentar, så sender jeg deg en melding!

Likes

Comments

Nouw Magazine