EVERYDAY

Det blir litt blogging i ny og ned, for om dagen skjer det så mye. Jeg har mye ting på gang hele tiden føler jeg, og skulle ønske jeg hadde inspirasjonen til å oppdatere denne bloggen daglig. Etterhvert vil jeg nok det, jeg må bare få alle ballene litt på plass først. Mye har skjedd siden sist. Jeg er ferdig utdannet Motekonsulent (WIIII), noe som vil si at jeg er ferdig i Oslo med både skole og jobb. Nå har jeg fått ny jobb i Home&Cottage hvor jeg tilbringer mesteparten av tiden min, i tillegg til at jeg hele tiden jobber med Flawless Faces, oooog jeg jobber med å få til noe nytt og spennende om noen måneder. Mer om det kan jeg fortelle dere senere.

INSTAGRAM @TIRILASBJORNSEN

Folk spør jo om jeg har sluttet å blogge, og svaret er jo nei. Det blir ikke like mye som før, men jeg kommer absolutt ikke til å legge den ned. Jeg liker å kunne stikke innom her å skrive litt, og oppdatere når jeg føler jeg har noe gøy å dele med dere. Siden sist har jeg også fylt 20 år!! Det ble feiring hjemme i Arendal med både familie og venner.

Likes

Comments

VIDEOBLOGG

I dag bestemte jeg meg for å sette meg ned å redigere sammen klippene jeg har fra jeg var i Marbella. Jeg har lyst til å lære meg litt redigeringsprogrammer og bli flinkere på YouTube, så jeg tenkte dette var en fin start. Jeg syntes det er så vanskelig med alle disse innstillingene, men øvelse gjør mester. Håper dere liker den! Abonner gjerne på kanalen min, da blir jeg enda mer motivert. Klem!

Likes

Comments

INSPIRATION, INTERIOR, OUR HOME

For litt siden mottok jeg disse 5 flotte bildene med ramme fra Desenio . Helt siden vi flyttet inn i den nye leiligheten har jeg slitt så med hva jeg kan ha på veggene.. Det må liksom passe til alt, og samtidig fylle rommet litt da vi har åpen stue og kjøkkenløsning. Finally.. Bare se hvor mye to bilder over sofaen gjør med atmosfæren? Jeg elsker de! Og det som også er så fint er at man jevnlig bare kan bytte ut plakatene inni rammen, for de er faktisk ganske rimelige så lenge du har rammene på plass.

Hos Desenio får du et bredt utvalg av plakater, i alle slags motiver, print, tekster osv. Det er vanskelig å bestemme seg for å si det sånn. Du velger selv hvilken størrelse du vil ha på alle bildene, og de har alltid rammer som passer til ønsket størrelse. Mine 2 store bilder er 70x100 og de 3 "små" er 30x40. Perfekt størrelser syntes jeg.

Dere kan nå få hele -25% rabatt på bestillingen deres ved å bruke rabattkoden "tiril25". Jeg har faktisk planer om å benytte meg av denne selv, for det er så mange fine bilder jeg vil ha. Rabattkoden varer fram til 1. desember så det gjelder å være raske. Et tips er å sikre seg rammer mens du har rabattkode, for det er så kjekt å ha det- også kan du kjøpe nye plakater i ny og ned som du syntes passer inn.

I samarbeid med Desenio

Likes

Comments

EVERYDAY, Nu Skin

Er det et sted jeg virkelig må tilbake til, så er det Nikki Beach i Marbella. Stemningen, stedet, utsikten, alt.. Med så god stemning utenom sesong tør jeg ikke tenke på hvor sinnsykt bra det må være der om sommeren. Perfekt sted for en jobb lunsj, for det er virkelig ingenting som slår å kunne sitte her å nyte samtidig som du tjener penger.

I dag sitter jeg å jobber med en eksamen i Personlig Styling. Har egentlig ikke levering før 6. januar, men jeg har planer om å levere den før jeg tar juleferie. Da er jeg ferdig med skole, ferdig utdannet Motekonsulent og Stylist!! 2017 blir et år jeg ser frem til..

Likes

Comments

BEAUTY, VELVÆRE

Jeg vet ikke om jeg har nevnt det tidligere, men jeg holder nå på å ta laserbehandling. Det er noe jeg har vurdert i mange år, men har helt ærlig trodd det har koster mange tusen for hver behandling. Plutselig kom jeg i kontakt med en klinikk i Arendal som tar behandlinger, til en veldig god pris. Klinikken heter MyClinic, og det er skjønneste Rita som tar behandlingene på meg. Områdene jeg tar er armhuler, brasiliansk og legger.

Etter to behandlinger er jeg så fornøyd. Jeg kan helt ærlig si at jeg såvidt rører barberhøvelen, fordi man får så bra resultat etter bare én behandling. På meg tok det nesten 2 uker etter første behandling før jeg merket forskjell. Det kjennes for godt ut til å være sant.. Skal uten tvil ta flere områder etterhvert. Hos MyClinic har de en utrolig god deal, som går ut på at hver gang du "verver" noen til å ta en behandling, så får du halv pris på en behandling. Hvis du sier mitt navn, så får du halv pris. Og hvis en venn av deg sier ditt navn, så får dere halv pris på en behandling til. Så man kan altså klare å få halv pris på hele prosessen hvis man er flink til å formidle det videre. Koster mellom 1000 og 1500 for de fleste behandlinger. Det er også veldig lurt å begynne nå, slik at du er hårfri og fin til sommeren igjen <3 Klikk her for å komme til Facebook pagen deres, og her for å komme til nettsiden. Jeg kommer til å oppdatere dere litt mer videre i prosessen hvis dere ønsker det?

Deler av behandlingen er sponset

Likes

Comments

OUTFIT, TRAVEL

Hei! Nå er det utrolig lenge siden dere har hørt noe fra meg her inne..? Det er veldig kjedelig, men de siste ukene har gått til jobb, eksamen og jobbtur til Spania som jeg akkurat kom hjem fra. Jeg har hatt noen spennende og hektiske uker, men nå er det tid for å lande litt- til tross for enda flere kommende eksamener!

Torsdag morgen dro jeg til Marbella sammen med noen av jentene i Nu Skin teamet. Jeg kan ikke få sagt nok hvor takknemlig jeg er for at jeg fikk være med på denne reisen. Vi har nå nådd over 100 (!!) jenter i teamet, og 10 av oss fikk dra ned til coachen våres for noen innholdsrike og nyttige dager. Jeg har lært så mye, og det kribler i magen av å tenke på alt jeg skal gjøre framover. Jeg tenker å skrive et eget innlegg om denne jobben hvis noen skulle lure på noe. Husker ikke helt om jeg har skrevet om det før? Nå har jeg litt som må ordnes og planlegges, også skal jeg få redigert litt bilder til dere for jeg har tatt SÅ mye bilder. Ha en fin dag!

Likes

Comments

EVERYDAY
ULLUNDERTØY. KAKAO. TELYS. ULL. PEIS. PLEDD. KVISTER. BLAD. GULT.

​Noe av det beste jeg vet med høsten er å kunne gå i gode og varme plagg. Denne høsten har jeg vært litt for tidlig med å kle meg godt, og det har endt med mange hetetokter og en stk fortvila Tiril. Heldigvis er tiden inne for det nå, og forrige uke kjøpte jeg med denne nye genseren fra Kari Traa. I den nye kolleksjonen har de fått de med hetter, og det er super deilig. Gleder meg til jeg kommer over tightsen til denne genseren, for den må jeg også ha.. Håper alle koser seg masse denne helgen<3 

Likes

Comments

FASHION, TIPS

KEEP IT COMFY: Dette er en ting jeg virkelig har lært meg med årene. For hvor vel føler man seg hvis det føles som buksen skal gnage hull i hoften, eller skoene ødelegger føttene dine? Ja- man skal lide for skjønnheten, men det er allikevel utrolig viktig å føle seg komfortabel. Jeg har en veldig avslappende og ren stil, og jeg elsker det. Jeg er absolutt ikke den som stiller opp i pumps på shopping, men jeg beundrer de som gjør det. For det er også sinnsykt tøff. Og mange føler seg helt sikkert comfy i det også. Man må finne seg selv og sine grenser, og ta det derfra. Hele poenget mitt her er at jo mer komfortabel du føler deg, jo mer selvsikker vil du se ut- og det gjør hele deg sexy af....


KLE DEG TIDLØST: Ved å kle deg så klassisk så mulig, vil du ende opp med et antrekk som holder for hele dagen. Altså at det passer til de ulike tingene du gjør i løpet av en hel dag. Man skal føle seg fin når man kommer på jobb, også skal man kunne føle seg fin og stelt når man drar på middag med de samme klærne på kvelde. Her har jeg slitt lenge, fordi jeg fort går lei det jeg har på meg.

HOLD DEG STELT: Jeg har ofte dager hvor det eneste jeg ønsker er å slenge på meg en slækk joggebukse og en stor genser uten bh. Men i situasjoner hvor man skal ut blant folk finnes det mange gode alternativer her. Bytt joggebuksen med en behagelig slengbukse, en fin genser med en søt blondebh under. Da er du plutselig mye freshere, men du har allikevel latt humøret kle deg.

Likes

Comments

FASHION, NEW IN

​Jeg vet ikke om det bare er meg. Men av og til finner jeg noen skatter som jeg egentlig bare vil kjøpe, men lar det være. Plutselig finner jeg det på salg, og det er jo så gøy! Mange mener det er tabu å handle på salg osv, men hvorfor det egentlig? Hva er feil med å like at man har penger spart? Jeg kan virkelig ikke se hva som er feilen med å få noe hvor man sitter igjen med mer penger enn man egentlig skulle ha gjort. Det er jo faktisk ikke noe som er bedre enn det. Jeg elsker når jeg finner nye og fine plagg for en finere penge.. Gjør ikke du? 

Denne blusen syntes jeg er så søt, og siden det kun var store størrelser igjen blir den litt oversized. Det syntes jeg egentlig bare ble kult, og jeg gleder meg veldig til å ta den i bruk til en fin anledning. Jeg fant den på Bik Bok på halv pris, så denne betalte jeg kun 150 kroner for. 

Likes

Comments

BEAUTY

Hei og god lørdag kveld. Jeg har hatt noen dager of, hvor jeg har vært på campingtur, truffet venninner, familie og slike ting man vil få gjort når man først er hjemme hos familien for en helg(langhelg).
Men i kveld tenkte jeg å fortelle dere noe her inne, som sikkert mange ikke har fått med seg. I flawless gruppen min på Facebook har jeg bestemt meg for å donere en sum til Kreftforeningen. Jeg har nå en Beauty Box for salg, og for hver solgte boks donerer jeg 50 kroner, + 1 krone for hver like jeg får på innlegget.

Jeg har fått utrolig god respons på dette innlegget, og det syntes jeg er veldig hyggelig. Derfor håper jeg flere vil være med å støtte. Du får da denne boksen med produktene under, hvor du samtidig støtter kreftforening. Dette vil jeg gjøre ut hele Oktober, og jeg gleder meg utrolig mye til å se hva som blir resultatet. Dette er en så viktig sak som er lett å glemme bort, derfor håper jeg at flere vil bli mer bevisst rundt dette. Klikk her for å komme til gruppen.

Likes

Comments

Nouw Magazine