Julafton ligger runt hörnet, vi är mitt uppe i julklapps rushen och det är inte alltid lätt att veta vad man ska ge bort detta år. Mammor gör allt för sina barn och hur ska vi någonsin få ge tillbaka allt? Jag skulle påstå att det är näst intill omöjligt. Här är julklapps tips som visar på hur mycket du faktiskt uppskattar just din mamma.

STUREBADET
Vad säger inte uppskattning som att bjuda på en spa dag, bara för er två. En heldag på Sturebadet med en duo-ansiktsbehandling eller kroppsmassage? Börja med ett pass i gymmet, simma sedan några längder i poolen tillsammans med den harmoniska musiken, kanske ett varv i bastun också innan den professionella behandlingen. Avsluta heldagen med en sen lunch på en närliggande restaurang.

GOODIEBAG
Eller varför inte göra ett survival-kit delux. En fin skjorta, doftljus, en bok eller en ny vas, alla de små ting mammor behöver för att lyxa till vardagen i allt hårt slit och arbete. Denne går ju att personifiera till det som passar personen i fråga. Gillar hon deckare, en romantisk roman eller är din mamma mer into poesi samlingar?

Likes

Comments