Sommeren nærmer sig med hastige skridt..

Det er snart ved at være sommer, og det betyder at der skal skabes for fulde drøn! Bikinilinjen, benene, armhulerne, bare sådan generelt hele vejen rundt :)

Jeg selv, ligesom de fleste andre der barberer, oplever at få enten kløe, knopper, irritation eller indgroede hår. Dette både hvis de barberer, epilere eller vokser.

Det er pisse irriterende, og mange er kan kun barbere sig en gang om ugen, eller sjældnere, fordi de får så meget irritation.


Knoppper og lavt selvværd

Da det stod allerværst til, gav knopperne mig faktisk lavere selvværd. Jeg havde langt mindre lyst til at vise mig nøgen for min partner, og når jeg gik model, blev der smurt et tykt lag concealer på, for at skjule knopperne mest muligt.

Grunden til at man får problemer efter barbering er, at man har en mild stafylokok bakterier i huden. Når man så skraber eller vokser, åbner man porerne og derved får bakterien fuld adgang til at lave ravage.


Og hvad virker så på problemerne??

De seneste mange år, har jeg sværget til ShaveSafe. Dette både fordi det er uden parfume og parbener, men mest af alt fordi at det virker! (og måske også lidt fordi jeg selv har udviklet det ;))

Jeg vil skåne jer for billeder, for mit problem var kun i bikinilinjen, men der er absolut ingenting nu!

Mit liv har de seneste mange år, været viet til at få så mange som muligt til at slippe af med deres knopper, og det er lykkedes til dels. Når man ikke har et stort makedsføringsbudget, er det svært at komme ordentlig ud over rampen.

På trods af det, har både Matas, Apotekerne, Helsam og Helsemin valgt at tage det ind. :) OG DET ER KÆMPE STORT!

Dette har de selvfølgelig gjort fordi at produktet rent faktisk virker. ShaveSafe renser huden og skraberen, og eliminere den bakterie der er årsag til problemet.

Der er selvfølgelig altid nogle få der ikke har effekt af produktet, og derfor har jeg også valgt at der er fuld tilfredshedsgaranti - ingen skal snydes her!


Et lille sommertilbud

Hvis du ønsker at blive sommerklar, kan du købe en start pakke med ShaveSafe samt en super lækker skraber til kun 119kr (normal pris 198kr) lige HER

Skriv endelig hvis du har spørgsmål - jeg ved ALT om barbering ;)


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Vi kender det alle!

Det bliver vinter og alle begynder at hakke og hoste, men der er hjælp at hente!

Du troede måske at Strepsil var det eneste, der kunne give dig bare en smule lindring - der tog du grueligt fejl!

Propolis Granulat er THE SHIT!

Har du det mindste ondt i halsen, tager du blot et lille stykke, og tygger på det, til det er opløst. Har du ondt om aftenen, så tag et stykke i munden og fald i søvn med det  næste dag, vil alle smerter være væk!

Konsistensen minder om tyggegummi, men det begynder at smuldre (hvilket er ret irriterende) når man har tygget et stykke tid. Når det gør det, kan du tage et stykke tyggegummi i munden og blande det med Propolisen. På den måde bliver det en hel del mindre irriterende at tygge på ;)

Det dufter kraftigt at honning, men smager mere parfumeret end af honning.

Propolis Granulat er det bierne producerer for at holde bistaderne fri for bakterier. Det er simpelthen et bakteriedræbende middel. Det er 100% naturligt og det virker! Det tager ikke blot smerten, men det fjerner bakterierne så hurtigt bliver rask - hvis du overhovedet når at blive syg. Du kan læse lidt mere om Propolis HER

Jeg købte Propolis Granulat i en helsebutik på Christianshavn. Det er ikke helt billigt - ca 100kr for en pose med noget der ligner en stor klump Hash.

Meeeen selvfølgelig fandt jeg også en variant af dette i Tyskland til en super pris. 36 euro incl forsendelse (270 kr) for 100 g i små stykker - så slipper man for selv at brække det af. Produktet kan købes HER

(NB - der kan på siden kun bestillet til Tyskland. Jeg skrev Denmark i feltet under gaden, og så kunne jeg komme videre. I næste felt kan man skrive en besked om at man gerne vil have det sendt til Danmark, og så sender de den nye pris. Så snart du har betalt, sender de produktet :)

propolis

Og NEJ - dette er ikke en produkt reklame, jeg er bare helt sindsygt PAF over hvor godt det virker! Min kæreste og flere af mine venner har været testpersoner, med helt samme resultat.

Likes

Comments

Som de fleste nok kan huske, er jeg helt vild med at bruge naturproduktet Rasul.

Det giver ro i hovedbunden, så man ikke får skæl og kløe, blot ved at være den mildeste form for sæbe i verden.

Før i tiden købte jeg Rasul i Matas, eller i helse butikker, men jeg kunne godt blive lidt irriteret over at det kom i flager.

Flagerne skal opløses i vand og det er der ikke det store i, men fordi det er i grove flager, er der også små korn i. Disse kan være ret irriterende at skulle få ud af håret!

Jeg gik derfor på nettet og tjekkede om man ikke kunne få det i pulverform og BINGO!

På Amazon.de kunne jeg købe det hos Talea Naturkosmetik. 2,5kg af det fineste pulver til kun 41 euro (307kr) incl forsendelse. Det kan købes HER.

En lille dåse i matas koster næsten 100kr, så der er virkelig meget at spare ;)

Generelt er der meget at spare på økologiske produkter fra Tyskland, de er bare lige sådan ca 5-10 skridt foran os på det område.

Trick #2

Jeg bruger en lille plastik dåse, hvor jeg kommer halvt pulver og halvt Rasul i, på den måde har jeg mudder til de næste 7-14 dage.

ps - husk at Rasul både er fantastisk til håret, men bestemt også som ansigtsmaske!


 

Likes

Comments

Der findes virkelig intet værre end reklamer og pop ups på nettet!

[caption id="attachment_47" align="aligncenter" width="200"] Sådan får reklamerne mig til at føle..[/caption]

Normalt ser jeg dem aldrig, men fordi min blog drillede, var jeg nødt til at åbne bloggen i Internet Explorer.

WTF!!!^#$%*%*#%}€<

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

Her ser jeg at min, knap så fine men, helt nye blog, er overspammet med reklamer!!!

Jeg blev rasende, da jeg jo faktisk betaler (dog kun 9kr den første måned) for at have min blog. Så vil jeg da også selv bestemme om der skal være reklamer på!

Men det kan man ikke, så derfor dette lille indlæg :)

Jeg vil i dag give dette lille trick, da mange ikke ved at man faktisk virkelig nemt, kan slippe af med de irriterende reklamer og pop ups.

Mange kender kun til Internet Explorer - den med det blå e, men eks Google har også lavet en browse. Den hedder Chrome og er virkelig helt fantastisk, da den giver muligheden for at slippe for alle reklamer!

For at stoppe de endeløse reklamer, skal du downloade Chrome. Det tager ca 2 min. og du kan gøre det lige her:

Chrome Browser

Så mangler du bare lige Googles smarte AdBlock, der sørger for at reklamer og pop ups, holder sig langt væk. Det tager ca. 30 sek. Og du kan hente den lige her:

AdBlock

Du er nu klar til liv uden irritation og forstyrrelser..

Aaahhhhhhhhhhhh

😇😇😇

AdBlock lægger et lille ikon i højre hjørne, hvilket nemt giver dig mulighed for at slå det til og fra. Man kan også vælge at det permanent skal vises på nogle sider, og andre ikke.

Rigtig god og fredfyldt surfing 😊

 

Likes

Comments

I dag, skal vi kigge lidt på håret.

Jeg kender flere der har været irriteret over kløende hovedbund. Indtil for nyelig, havde jeg kun selv problemet, når lus var sprunget i mit krøllede mulat hår.

Jeg har altid har lidt problemer med skæl, og har som så mange andre brugt skælshampoo i perioder. For ca 3 mdr siden, begyndte mit hår så også at klø, og det var ikke lus! Jeg prøvede at bruge skælshampooen lidt oftere, men uden held - både hvad angår kløe og skæl.

Jeg var ved at gå ud af mit gode skind, fordi det kløede helt vildt sindsygt og jeg følte mig på en måde lidt uren, når jeg sådan gik og kløede mig i hovedbunden hele tiden.

Jeg tænkte at der måtte være en alternativ løsning, når nu lægens råd ikke hjalp, så jeg begyndte at søge på nettet.

Her fandt jeg en ny (for mig) trend der hedder No Poo - en forkortelse af No Shampoo. I bund og grund går det ud på, at håret mere eller mindre er selv rensene, hvorfor nogen mener at man ikke skal bruge shampoo OVERHOVEDET.

Det lyder en smule klamt, og jeg fik da også noget fedtet hår, da jeg fra den ene dag til den anden stoppede med at bruge shampoo.

På grund af mit krøllede hår, var det vigtigt for mig at finde en måde hvorpå mit hår ikke blev for filtret, da det så bliver til dreadlocks!

Jeg læste at eddike skulle være rigtig godt for håret, og virke som balsam. Jeg prøvede derfor at vaske mit hår med eddike. Og hold nu op et vildt produkt!!!

Mit hår blev silke glat og min kløe stoppede fuldstændigt, og det var  efter jeg havde kommet det i håret blot en enkelt gang!!!!!

[caption id="attachment_28" align="aligncenter" width="303"]Eddike Eddiken virker langt bedre end balsam og tager al kløe![/caption]

 

Jeg var måløs!!!!

Meeeeen, eddiken tog altså ikke fedtet, og da min kæreste begyndte at brokke sig over at jeg lugtede som en hjemløs, tænkte jeg at jeg måtte søge lidt videre. Og her fandt jeg så ud af at natron fjerner fedt (og hjemløslugt). Man drysser blot en smule natron i håret og roder rundt, hvorefter man skyller det - det lugter ikke.

[caption id="attachment_30" align="aligncenter" width="242"]Natron Det er vigtigt at købe Natron der KUN indeholder Natron og intet andet - som denne.[/caption]

Hvis man meget gerne vil bruge en mild naturlig sæbe, kan man bruge det der hedder Rasul, det er en form for mudder, der virker som sæbe. Det kommer i tørre flader og man blander det så op med kogene vand. Når det er nedkølet, kan man både bruge det som sæbe, som ansigtsmaske og som shampoo.

[caption id="attachment_26" align="aligncenter" width="387"]Rasul kommer i tørre flager, skal blandes med kogende vand inden brug[/caption]

Mit hår har nu ikke brugt almindelig shampoo i en måned, og det har det helt vildt godt! Jeg er sluppet af med både skæl og kløe og jeg reder mit hår langt mindre, da det ikke er nødvendigt på grund af eddiken.

[caption id="attachment_29" align="aligncenter" width="381"]Sund hårbund Ingen skæl, ingen kløe![/caption]

Eddiken kommer jeg direkte i håret og lader sidde i et par minutter hver gang jeg går i bad. Natron bruger jeg 1-2 gange om ugen, når håret begynder at blive fedtet. Jeg skyller håret i helt koldt vand for at lukke porerne, inden jeg går ud af badet.

[caption id="attachment_27" align="aligncenter" width="397"]Her ser mit nyvasket hår, uden produkter - mine krøller er blevet langt pænere! Her ser mit nyvasket hår, uden produkter - mine krøller er blevet langt pænere og mere skinnende![/caption]

Det kan KUN anbefales! :)

Likes

Comments

Vi kender det alle!

Jeg har i mange år, sværget til Neutrals roll on. Den var den eneste der ikke fik mig til at lugte af parfume blandet med klam karklud, når sveden begyndte at pible frem under armene. Der er ingen duft i den, så den fik mig til at dufte af MIG.

Hvis jeg skal være helt ærlig, er jeg faktisk ret glad for  min egen duft. Jeg kan egentligt som sådan ikke dufte den, men jeg får tit af vide at jeg dufter godt. Dette tager jeg fuldt ud for gode varer! :)

Men på trods af at der ikke er parfume i den, så indeholder den aluminium, og da jeg er mindst ligeså glad for mine bryster, som min duft (man mener at aluminium kan give brystkræft), så ville jeg gerne finde et alternativ.

Det måtte gerne være så naturligt som muligt, og så skulle det fungere ligeså godt som Neutral, så jeg ikke lugter af gammel gnu, når dagen er omme - det har jeg nemlig en stor tendens til, hvis jeg ikke bruger en effektiv deodorant.

JEG HAR NU SET DAGENS LYS!!!!

Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike Eddike

 

[caption id="attachment_20" align="alignnone" width="610"]Eddike, kan bruges til næsten alt. Eddike, kan bruges til næsten alt.[/caption]

Man skulle ikke tro det, men denne lille naturlige fætter, kan bruges til næsten alt!

Og så er det den bedste deodorant jeg længe har prøvet.

Jeg har hældt den over på en gammel flaske der har en forstøver, og så kommer jeg ellers bare 2-3 pift på om morgenen efter badet.

Det skal siges at eddike lugter af eddike! Men lugten forsvinder efter et par minutter.

Jeg bruger altid den hvide eddike, da den mørke er farvet med sukker.

Hvis man lige har barberet sig, kan det godt svie en smule, men så tænker jeg bare på at, det ellers alternativt ville have været aluminium direkte i blodbanerne, og så svier det pludseligt ikke så meget mere :) Desuden svier det kun meget kortvarrigt.

Så kære piger og drenge, gør jer selv den tjeneste at skift til en naturlig og sund deodorant, der både er bedre for jer og miljøet, og som holder HELE DAGEN!

Eddike er virkelig et vidundermiddel - dette vil jeg komme nærmere ind på i mit næste indlæg,

Kh Nana

 

Likes

Comments

Kære alle,

jeg har længe elsket at komme med tips og tricks til mine venner - om de ville det eller ej. Der findes bare ikke noget bedre, end når man lige kan  finde en løsning på verdens måske mindste problem, men ikke desto mindre noget der irriterer i hverdagen.

Jeg har derfor valgt at lave denne Blog, der kommer rundt om alt og intet!

Har du nogle forslag til ting du gerne vil have undersøgt, så sig til, så går jeg igang!

Kh Nana

Likes

Comments
Jeg har længe elsket at komme med tips og tricks til mine venner – om de ville det eller ej. Der findes bare ikke noget bedre, end når man lige kan  finde en løsning på verdens måske mindste problem, men ikke desto mindre noget der irriterer i hverdagen.

Jeg har derfor valgt at lave denne Blog, der kommer rundt om alt og intet!

Har du nogle forslag til ting du gerne vil have undersøgt, så sig til, så går jeg igang!

Kh Nana

Likes

Comments