1.Amanda Lundgren

Amanda Lundgren har en rolig kanal som utstrålar hennes sköna personlighet! Hon gör bl.a "testar musical.ly" med hennes lillasyster Mirabell Lundgren som är en av de bästa i Sverige på musical.ly, vloggar mm. Hon är jätterolig och är en väldigt skön person.

2.Alisha Marie

Alisha Marie är en amerikans youtuber som har en sån här typisk,mysig,amerikansk kanal. Hon gör bl.a lifehacks, hauls och expeditions vs reality.

3.Hampus Hedeström

Hampus Hedeström gör väldigt roliga humorvideos som man lätt skrattar åt. Han är nu ganska känd med sina roliga sketcher och fredagsvideos.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Filed under: Tips

Likes

Comments

1.Göra Musical.ly

Jag är verkligen inne i musically just nu. Älskar att göra videos & tycker det är en väldig rolig app. Kanske mer passande för ungdomar och så men det är ändå roligt.

2.Starta journal

En journal är helt enkelt en dagbok. Dagbok är ganska rolig att skriva i vilken än ålder man är i. En rolig sak att göra är att starta bullet journaling. Det är helt enkelt att planera i dagboksform. Om man gillar vara kreativ & har bra tålamod så tycker jag det är ett jätte bra idé att börja med. ( Bilder från WeHeartit)

Sök på "Bullet Journal" eller "Journal Tumblr"

3. Läsa

Att sätta sig med en filt i soffan och läsa är väldigt mysigt. Särskild när det handlar om en bra bok. (Kommentera om ni vill ha boktips)

4. Fotografera

Ett av mina egna största intressen är att fotografera så jag tycker självklart att det är jätteroligt. Det är bara sååå mysigt att bara gå ut själv eller med en kompis och fotografera. Om man inte har en kamera så kan man ju också ta väldigt snygga bilder med mobilen. Ett väldigt bra tips är denna boken som heter "mobilfotografens hemligheter" jag själv köpte den för bara 49kr på Adlibris och jag tycker den är jättebra. Den är fylld med massa tips om hur man tar bra foton med sin mobil.

5.Kolla serier

Ja, det finns inte så mycket att säga om det här. Det är helt enkelt bara mysigt att kolla på sina favorit serier när man inte har något att göra.

6.Städa/rensa

Det är vad jag brukar göra när jag har tråkigt, haha. Det är både bra och det kan ta ganska långt tid vilket är bra om man har väldigt tråkigt. Man kan t.ex rensa kläder och samtidigt kanske hitta gamla kläder som kan bli till snygga outfits.

7.Börja blogga

Ja, det var ju det jag gjorde;) Nä, men det är väldigt roligt att blogga och det kan man ju göra om vad som helst. Personligen tycker jag faktist att Nouw är bäst eftersom det är enkelt, gratis och man kan få till en fin blogg genom denna hemsidan.

8.Uppdatera sociala medier

Vi alla har kanske en väldigt gammal profilbild på Instagram eller en gammal status på Facebook. Ett tips är att sätta sig ner och fixa & uppdatera profilerna på alla sociala medier.

9.Skriva

Mitt andra stora intresse här i livet är att skriva. Allt från berättelser till låttexter. Alla kanske inte tycker det är så roligt men för de som också tycker om det är det ett bra tips.

10.Dansa

Att dansa tycker jag personligen är jätteroligt. Jag vet också att många andra gör det så det blir dagens sista tips. Det är bara att sätta på bra musik och dansa loss- eller kolla på dans-tutorials på youtube:D  • Filed under: Tips

Likes

Comments

Dagar då jag har idétorka vad gällande kläder, frisyr, matlagning eller någonting annat går jag in på WeHeartIt. Det är en jätte smart app som jag verkligen älskar. Den är gratis, så det ända man behöver göra är att skapa ett konto med sin e-post.

På appen finns det då massa inspirerande bilder på allt. Om du har ett konto kan du då "like" bilderna och göra samlingar med dina favvo bilder eller bilder med ett tema. T.ex så kan du göra en samling med massa frisyrer som inspirerar dig och namnge den "Hår Inspiration 2017" eller något liknande. Du kan också följa andras samlingar & lägga ut egna inspirerande bilder.

Likes

Comments

Det här får bli mitt första "riktiga" inlägg!


Men för alla som gillar fantasy så rekommenderar jag verkligen Hunger Games-trilogin & Divergent-trilogin. Har läst Divergent & Allegiant men dock inte Insurgent. Har bara sätt filmen men jag antar att den är så bra som de andra två.

Fick Hunger Games-trilogin i julklapp & har redan läst ut första boken. Jag hade faktist sätt filmen innan men tycker att boken är bättre. Ser verkligen fram emot att fortsätta läsa Hunger Games under de mörka vinterkvällarna.

God Natt på er!

  • Filed under: Tips

Likes

Comments

Välkomna till min blogg! Den kommer handla om allt möjligt från lifehacks, skönhetstips till träning och matlagning. Alltså lite allt möjligt! Hoppas ni kommer tycka om den.

Likes

Comments