Helgen var ganska lugn, gjorde inte direkt så mycket. Skolan igår gick sådär, hade ganska mycket huvudvärk så kunde inte direkt jobba. Efteråt gick jag till HM, köpte en julklapp till Tyty och en svart spetsklänning. Idag så åkte jag och pappa iväg till Bup, skulle göra en utredning för ADD där. Fick göra en massa uppgifter och svara på en del frågor. Det tog ca 3h (men fick en liten paus). Efteråt kollade vi lite i stan och resten av dagen har jag varit med Tyty :p

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

SPOILERS

(S1E1) "Pilot" = Mammorna Lena Adams och Stef Foster tar in Callie, en bråkig tonåring, till sitt hem. Det blir en förändring då mammorna redan har 3 tonåringar (1 biologisk och 2 adopterade). Stef får en ny partner på jobbet, Jesus frågar ut Mariana om hennes udda beteende och Callie letar efter sin lillebror Jude.

(S1E2) "Consequently" = Mike håller inte med Stef och Lena's beslut om Brandon, så det blir spänningar där. Jesus försöker täcka för Mariana, vilket inte går så jättebra. Familjen försöker få Callie och Jude att känna sig som hemma.

(S1E3) "Hostile Acts" = Mike erbjuder Brandon att flytta in hos honom, vilket gör Stef arg. Jesus och Lexi's förhållande blir lite kaos. Callie får en skrivuppgift i skolan som gör så hon får möta en av sina hemligheter/rädslor.

Likes

Comments

Var hos tandläkaren igår, fick en barntandborste med en krokodil på eftersom jag har så liten mun xD Åkte till netto med min bror och på kvällen gick jag på bio med Tyty, min bror och hans kompis. Vi såg "Justice League", den var ganska bra ^^

Likes

Comments

Skolan igår gick faktiskt ganska bra, hemma så gjorde jag typ inget. Somnade inte förrens ca 3 inatt och vaknade 7:20 idag så hade bråttom till bussen. Skolan var kaos, fick typ utbrott på en i klassen så tog mina saker och gick från lektionen, skakade och var så arg så man typ börjar gråta. Ringde till Tyty och berättade vad som hänt, sen väntade jag mest ut tiden tills jag skulle åka hem. Detta har varit en skitdag, allt har bara gått dåligt.

Likes

Comments

I söndags kollade jag typ bara på serie och vilade. Skolan igår var ganska chill, vi gjorde inte så mycket på lektionerna. Åkte hem tidigare för hade huvudvärk/halsont. Stannade hemma idag för känner mig hängig. Blekte håret idag, blev helt okej. Annars har jag kollat serie, tvättat, sov i lite över 3h tidigare idag och följde med Tyty till affären innan.

Likes

Comments

Likes

Comments

Vaknade imorse av att det hade snöat, blev ganska chokad xD gjorde iordning mig och en stund senare åkte jag till Jönköping med mamma och hennes man. Först gick vi till New Yorker. Jag lämnade tillbaka vinterjackan och tröjan (det var ett hål i den). Köpte en ny vinterjacka och en födelsedagspresent till en kompis som fyller år om några dagar. Vi kollade lite på stan, åkte till Ikea, åt där och köpte några saker åt pappa, sedan gick jag till A6 en snabbis och innan vi åkte hem så gick vi in på Maxi Stormarknad. Påvägen hem stannade vi till hos min kompis så jag kunde lämna presenten ^^ Kom hem strax innan halv 8 och resten av kvällen har jag mest kollat på The Fosters :p

Likes

Comments

Imorse så vaknade jag upp till att den första snön för denna vintern hade kommit. Såå kallt!

Likes

Comments

Tagit bort fredagarna från mitt schema så hade ingen skola igår, såå skönt! Följde med pappa och handlade, fick godis av min bror (som låg i en dödskalleformad skål typ), annars kollade jag mest på serie och pytteliten stund på IJWTBC's livestream.

Likes

Comments

Gårdagen: Hade sovmorgon ^^ Hade bara 2 lektioner men gjorde knappt någonting på dom. Slutade 12:20, var med några från klassen och sedan gick jag till Willys. När jag kom hem var jag med Tyty. Vi kollade på en serie, gick till konsum och pratade. Dagen: Tog den tidigare bussen imorse (10 min tidigare bara), den åker genom en annan liten "by" eller vad man ska kalla det så det tar lite längre tid, men det är mindre personer på bussen vilket är skönt. De vanliga bussarna är alltid fulla, så då måste man sitta bredvid random personer och tycker det är jobbigt. På morgonen (halv 9 till 11) skulle alla 1:orna lyssna på en föreläsning där vi först såg en film där Emerich Roth berättade om sin tid på koncentrationlägret. Sen hade Patrik Pelosio en föreläsning om sitt kriminella liv. Tycker det var intressant! På lektionen efteråt svarade vi bara på frågor, och jag slutade 13:05 eftersom vi hade hade mentorstid i 5 min. Tog även helg idag ^^ Denna veckan har ändå varit ganska chill i skolan vilket varit skönt. Mammas kille hämtade mig från skolan, och fick den röda Redbullen av honom (som dock inte var så god). Kom hem en timme tidigare än vad jag skulle ifall jag tagit bussen ;p Hemma så har jag varit med Tyty, kollat serie, åkt till netto. Haft en del ångest ikväll :/

Likes

Comments