idag har det varit mycket som snurrat i huvudet. sov väldigt dåligt inatt, så jag var förvirrad från första stund. åkte i alla fall till Ica med Frida på förmiddagen och handlade lite inför veckan. passade även på att köpa en tröja jag inte har kunnat släppa sen jag såg den för flera veckor sen. nu är skönheten min!
efter att jag handlat och ätit lunch så storstädade jag hela lägenheten. dammade elementen, torkade alla lister, skrubbade överallt, osv. passade även på att diska och tvätta lite.
helt plötsligt skulle jag laga middag vilket blev lite stressigt. men det var jättegott! testade toskanska biffar från hälsans kök (tack ännu en gång Frida) och de var hur goda som helst!
nu lyssnar jag på lite Jenna & Julien samtidigt som jag gör mig redo för en (förhoppningsvis) god natts sömn.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

ja hallå där! nu var det ett tag sen sist (igen). tänkte kort berätta lite om vad som hänt sen sist!

i måndags var jag ju på gymintroduktion, superkul!

i fredags träffade jag några vänner och åt gott innan vi gick och såg Veronica Maggio (!) på nöjesfabriken. maggio var helt underbart bra! hon ligger strax under imagine dragons på listan över mina favoritspelningar. lyssnar i princip bara på henne sen dess.

igår drog jag mig ut till sandys där jag satt i närmare fyra timmar och bara pluggade. det blir som att jag tvingar mig själv att faktiskt plugga när jag inte sitter hemma. det finns inga distraktioner och man kan inte bara sluta plugga för då har man inget att göra. så jag blev färdig med en uppsats och en artikel! funderar på om jag ska sätta mig ute imorgon också, men har inte bestämt mig än.

Likes

Comments

det blev inte mer höst för mig idag. den här värmen börjar slita på mitt tålamod. jag är redo för allting höstigt och vintrigt! har redan sett nightmare before christmas liksom. men i alla fall!
idag blir det en dag med tvätt och plugg. det är ganska mycket som ska göras i skolan nu. läsa en bok i veckan, en uppsats i veckan, samt planering och inlämningar inför c-uppsatsen. så det blir bara att kötta på!
blir också en sväng till gymmet ikväll då jag ska få en efterlängtad introduktion. har varit medlem på gymmet sen jag kom tillbaka till Karlstad, men jag har inte kunnat få en introduktion förrän idag. så nu kommer jag kunna göra mer än att gå på löpbandet och göra övningar på mattan. så taggad!

Likes

Comments

1. The meaning behind my URL

historien bakom tinyspaceship börjar med my-little-box-of-joy. det var det första jag kom att tänka på men det låter så klumpigt. jag lekte lite med det, och på nåt sätt kom jag fram till tinyspaceship. jag älskar allt som är miniatyr av något (speciellt om det är en mini av något gigantiskt), och jag älskar allt relaterat till rymden. så tinyspaceship passade ganska bra.

2. A picture of me

3. Why I love my bestfriend

jag har ju ganska många bästa vänner, men det här stämmer faktiskt in på allihopa. jag älskar dem för oavsett hur jävla osocial jag kan bli, och hur dålig jag är på att höra av mig, så vet jag att de står vid min sida. när jag till slut får tummen ur och orkar höra av mig så är det precis som vanligt. om jag är nere i en dipp så förstår de det och blir inte irriterade på mig, utan låter mig lösa det samtidigt som de stödjer mig. de är underbara.

4. Favorite artist

jag har ingen artist som för mig är tusen gånger bättre än alla, men de som har spelats mest i mina hörlurar på sistone är Hayley Kiyoko, Greg Holden, och Twenty One Pilots.

5. Biggest turn off(s)

det fulaste hos andra människor är när de högljutt dömer andra, men samtidigt hävdar att de är en av de som kämpar för att alla ska få vara sig själva utan att bli förlöjligade. ni vet de där som tycker att man ska få vara udda men inte för mycket. de som säger "be yourself! no, not like that."

6. Top 5 youtubers

7. Tattoos I want

orden make happy på min högra handled i samma stil som gamla skrivmaskiner

en "romb" i mitt högra armveck, kanske med små cirklar i hörnen.

en astronaut som håller i en ballong, vid hälsenan

8. Life goal(s)

mitt största mål är att jag ska jobba med något som jag älskar, samtidigt som jag är lycklig och inte bitter. det är nog en av mina största rädslor: att bli gammal och bitter på det livet jag har levt.

9. A fact about my life

jag vet fortfarande inte om jag är på rätt väg. men jag har äntligen accepterat det. jag tror aldrig någon riktigt vet om de är på rätt väg i livet, speciellt inte inom yrkeslivet. även om man har hittat ett guldkorn och man verkligen älskar det man gör, så finns det nog alltid en liten tanke i huvudet som undrar om den där andra grejen inte hade varit bättre, eller om man kanske skulle ha testat det andra innan det var för sent.

10. Phobia

fucking spindlar

Likes

Comments

idag har allt varit en proppfull dag. började med att handla med Frida och Sandra, och hittade en massa nya saker jag ska testa! ska försöka äta mer vegetariskt och en del veganskt framöver. efter det satte jag igång med att städa, diska, och tvätta. fick sedan besök av min hyresvärd som tittade på några problem i lägenheten, och efter det pluggade jag lite innan jag lagade lite mat.

blev snitzel med ris och beasås. snitzeln var quorn, och den var hur god som helst! men nu är det dags för mig att läggs mig då jag ska upp tidigt imorgon.

Likes

Comments