Header

nu har jag haft en lite kortare paus ifrån.... ja, allt. hela livet, på sätt och vis. har varit jättesjuk i en vecka så jag har inte gjort så mycket mer än tyckt synd om mig själv dag ut och dag in. hamnat efter en del i skolan, så jag får kämpa lite för att komma ikapp. men det ska nog gå!

hösten är nu här på riktigt, och jag älskar det! vinden börjar bli lite kylig, allt blir orange, rött och gult, och allt är så mysigt. hösten är min årstid. jag flyttar om lite drygt en vecka, så jag kommer kunna inreda min lägenhet såå höstigt och mysigt! jag håller på att längta ihjäl.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

nu har två veckor av ett extremt hektiskt schema nått sitt slut. nollningen är över och avslutades igår med en sittning. är lite blandade känslor - alltid skönt att kunna chilla lite mer, men kommer bli så konstigt att inte träffa alla dessa människor varje dag. som chefis kommer det även kännas konstigt att inte behöva ta reda på grejer och dela info varje dag. plugget har ju hamnat lite på baksidan, så kommer bli några tuffa dagar att ta sig ikapp.

Likes

Comments

så här ser min morgon ut idag. stirrar ut genom fönstret med täcket över hakan i hopp om att hjärnan ska vakna till liv. har hoppats på det i drygt en och en halv timme nu, så funderar på om man ska ge upp.

idag är det en jävla massa plugg som står på schemat, följt av flottrace och fest. vi får väl se hur länge jag orkar med allt idag då jag fortfarande är helt förstörd sen helgens sjukdom. låg hemma med hög feber, och förkylningen hänger kvar i systemet. menmen. jag sitter på pinterest och drömmer om min nya lägenhet som snart blir min på riktigt, och jag får väl även dra mig ur sängen och äta lite frukost.

Likes

Comments

får man komma? eller nej vänta, jag stannar hellre hemma. får istället lyssna på musiken genom fönstret. det verkar vara någon form av campusfest för några föreningar på grund av nollningen. kanske inte blir så mycket sömn inatt, vem vet?

istället fortsätter jag plugga som jag gjort i princip hela kvällen, fast nu har jag krupit ner under min mysiga filt. det blev ingen såpabandy ikväll på grund av att det regnade för mycket. istället sker det imorgon.

annars har dagen mestadels bestått av en hel del städ och tvätt, vilket var välbehövligt.

Likes

Comments

fyra månader. fyra månader. fyra månader senare och jag börjar sakna det här med bloggande. jag vet inte varför men det är så det är. vi får väl se lite vad som händer men, ah. ge det en chans kan man alltid göra.

det har hänt en del sen sist. jag har jobbat en hel sommar inom karlstad kommun, firat att pappa fyllt 50, tagit mig igenom en vecka nollning som chefis, börjat springa och slutat springa, klippt håret, etcetc. mycket som jag inte orkar skriva ner i punkter. kommer nog bli lite uppdateringar lite allteftersom. sådeså.

just nu har jag varit däckad på grund av nollesjukan i några dagar, och lägenheten ser ut som gud vet vad. MEN jag har faktiskt både diskat, tvättat, och slängt sopor idag. applåder till mig. imorgon är det mer städ som står på schemat, med en hel del andra saker. inklusive såpabandy med min nollningsgrupp fireballs! så vi hörs nog imorgon.

Likes

Comments

det känns som vi gått direkt från vinter till sommar, utan ett besök av våren. jag klagar inte för fem öre utan lever i princip på balkongen numera. just nu funderar jag på om man går overboard om man byter om till bikini.
oavsett så har dagen börjat bra. träffade studiegruppen imorse och vi jobbade igenom en del uppgifter, och sen tog jag mig till ica för att handla. jag blir alltid så förvirrad när jag kommer till glassen på välsviken, för de har inte enstaka glassar man kan köpa. sorgligt (och konstigt?). fick istället kånka in på direkten och bestämt dra fram en tiptop, för jag skulle tamejfan ha en glass idag. och nu sitter jag här med mina bleka ben under solens strålar.

Likes

Comments

frida tyckte minsann att jag kunde skriva ett inlägg om valborg, så då gör jag väl det.

igår var det då dags att festa till det med läsk och alla andra föreningar på karlstads universitet. karlekon hade dragit ihåg eventet och vi andra sexmästerier supportade så gott vi kunde.
innan allt drog igång på gubbholmen träffades min faddergrupp hos frida. tyvärr var vi inte allihopa, men de som var där hade det askul (så vitt jag vet). ovven dammades av igen, vilket fick mitt hjärta att hoppa över ett slag.
kvällen avslutades med lite fester på flera håll, och för min och fridas del slutade det med en lång promenad hem eftersom bussarna slutat gått.

Likes

Comments

känns som jag redan skrivit femtio såna här inlägg. jag har totalt fallit ur det här med att blogga. det är för mycket som händer runt omkring, och när jag väl har en ledig stund prioriterar jag att vila framför en serie. jag saknar att blogga, men jag känner inte för att plocka bort något annat som jag gör för att ha mer tid och ork till det.
jag är chefsfadder för en grupp i nollningen i år vilket innebär ett stort ansvar och mycket arbete. vi har mycket i skolan som inte går att välja undan, och vissa lärare suger energin ur mig. jag ska också gå bredvid på mitt nya jobb i maj samtidigt som jag har lite arbete som studentambassadör. utöver det ska jag även träna, så länge jag inte är sjuk. det blir inte så mycket tid över.
men imorgon är det valborg, och det ska firas med de från min faddergrupp som kan. det ska bli så kul att damma av ovven igen!

Likes

Comments

det här med att blogga hamnar numera i bakhuvudet på mig. jag pluggar, fixar, tränar, arbetar i diverse utskott, och försöker planera in tio tusen andra grejer jag måste eller vill göra. men jag vill ju inte sluta blogga, så jag måste försöka lösa det på nåt sätt.

men i alla fall. tänkte uppdatera er lite på vad som hänt på sistone (igen). jag har börjat en ny kurs på universitetet och även om den är slarvigt organiserad har jag hamnat i en suverän studiegrupp så jag ska nog klara att strunta i allt krångel. utöver det har jag gått med i Karlstad Rugby Damlag! vi tränar på torsdagar och det är något som jag ser fram emot lika mycket varje vecka. hur kul som helst! och sist men inte minst är jag nu mera chefsfadder under LÄSK! det innebär att jag har lite mer ansvar än andra faddrar i min grupp både innan och under nollningen. är så taggad på allt som händer!

våren är till och med här, och det firade jag med en frukost på balkongen.

p.s jag älskar mitt vegetariska pålägg! pärsons är märket och det är en paprika.... grej. god är den i alla fall!

Likes

Comments

shena. nu var det ju ett tag sen igen. och så blir det ibland. jag tänkte därför ta och skriva ett litet inlägg med med vad som hänt nyligen och vad som ska hända.

i torsdags började jag få lite ont i halsen, men det struntade jag. jag och frida gick på wermlands opera och såg les misérables på kvällen! det var en helt magnifik föreställning! hoppas jag kan se den igen.

igår hade vi obligatoriskt seminarium under dagen, vilket var lite tufft då vi kom hem lite sent efter föreställningen. vid sex tog vi oss till löfbergs arena och vad som blev fbk's sista match för säsongen. lite tråkigt att inte kunna se lika mycket hockey. får försöka leta upp nåt sätt att se frölunda spela ända från karlstad (om de inte också åker ut).

idag tog vi oss en liten sen morgon innan vi tog oss ut på vägen i fridas lilla bil. jag testade köra den så att jag kan hjälpa till under lite längre bilfärder i framtiden. vi tog en snabbis till lager157 så jag kunde köpa en efterlängtad regnjacka, och sen åkte vi till maxi. där införskaffade vi oss middag och lite odlingssaker. så nu har vi sått allt från spenat till oregano. vi belönar oss nu med lite fika och vin på balkongen och njuter av vårsolen. halsen gör lite mer ont nu men förhoppningsvis slår det inte ut i nåt extremt.

Likes

Comments