idag har det varit fullt ös medvetslös. är helt slut. men jag känner mig ändå inte deppig och utmattad som jag gör ibland, utan det känns mer som en bekräftelse att jag faktiskt gjort något idag.
igår sov jag över hos frida, oplanerat men superkul! vi satt med våra BuJo's i väldigt många timmar, så min är väldigt snart färdig.
imorse skulle jag ha åkt till gymmet, men dum som jag var hade jag lämnat mitt gymkort hemma. fick istället bli ett eget pass på min rosa yogamatta innan jag började plugga. jag har opponering på min c-uppsats imorgon, och av någon anledning är jag nervös. har i alla fall gjort det jag ska, det vill säga läsa de andras uppsatser och skriva kommentarer. men det ska nog gå bra ändå!
vid fem åkte jag på möte med sexmästeriet, och då planerade vi en del runt ovveinvigningen och -sittningen. ska bli så kul! skrev även ner datum för de närmaste grejerna i sexmästeriet, vilket är årsmötet, LÄSK-häng + ovvepyssel, och invigning + sittning. det är så kul att äntligen våga vara mer delaktig inom universitetet och LÄSK. visst, nolla och fadder har jag ju varit innan, och gick ju med i sexmästeriet i höstas. men känns mer på riktigt nu.
men nu är det dags för mig att sova så jag orkar med opponeringen imorgon. natti!

Likes

Comments

det har varit en lång resa (som bestod av en mängd tupplurar), men jag är äntligen i min egen lägenhet igen! visst, det har varit jätteskönt och mysigt att vara i gislaved, men det blir till slut för mycket. mina rutiner måste anpassas när jag bor i gislaved, jag måste tänka på alla andra, jag har inte full kontroll över vad man ska laga för mat och liknande. det känns konstigt att man inte längre har samma ansvar så fort man kommer hem till mamma och pappa. men samtidigt så älskar jag ju att åka ner, så det hela är lite förvirrande.
jag hann i alla fall plocka undan lite av mitt julpynt (tack och lov), samt inskaffad frukost inför morgonen som kommer. nu blir det sock en tidig sänggång!

Likes

Comments

om det är något jag älskar så är det H&M Divided. stilen är helt underbar! om jag hade pengarna och garderoben till det så hade jag nog köpt allting. det här är några av mina favoriter för tillfället, som jag konstant går och längtar efter.

inlägget innehåller annonslänkar

Likes

Comments

och där blev jag 21. idag passar jag på att reflektera över mina år. det är helt sjukt hur mitt liv har gått så upp och ner på alla möjliga sätt. dåligt har jag mått många gånger, och bra har jag också mått många gånger. något som nästan gör mig mållös är hur mycket jag förändrats.
upp till gymnasiet var jag en tyst och blyg tjej som följde efter alla andra i hopp om att passa in. i gymnasiet vågade jag höras lite mer, men jag vågade fortfarande inte vara mig själv. när jag flyttade hemifrån och började på universitetet vågade jag vara mig själv till viss del, men jag blev så extremt tyst och blyg igen. det senaste året har nog varit det året då jag förändrats mest och stärkts i mig själv. jag tillåter mig själv att ta lite mer plats, jag vågar vara mig själv framför andra, och jag har accepterat att jag är den jag är. jag har börjat acceptera att jag inte behöver älskas av alla om det betyder att jag måste ändra den jag är.
jag är lite stolt över mig själv på grund av detta. jag har aldrig haft bra självförtroende eller självkänsla, men jag känner själv hur det är på väg uppåt. jag sätter mig själv i fler sociala situationer för att utmana mig själv, jag äter nyttigare för att visa omtanke mot mig själv, jag påminner mig själv att jag inte ska behöva ändra mig själv för att skaffa nya vänner.
mina 21 år har gått upp och ner, och de kommer mina nästa 21 år också göra. men då kommer jag utvecklas ännu mer på vägen, och jag kommer bli ännu mer säker på vem jag är.

Likes

Comments

jaha ja. då var det dags att sova igen. eller åtminstone försöka.
idag åkte jag och mamma upp till sporthallen för att titta på volleyboll. gvk spelade så jäkla bra och vann matchen i set numero fem! saknar volleybollen faktiskt. vem vet, jag kanske letar upp ett litet lag i karlstad och lattjat runt lite när jag fått ordning på kondis, styrka, och rygg.
tittade nyss på ep2 av sherlock! det är så bra, och imorgon kommer sista avsnittet! vet dock inte när, så jag kanske får spara det till tågresan på tisdag.

Likes

Comments

idag kom kära släkten på besök för att fira mig då jag fyller år på måndag. jag (mest mamma) bjöd på fika som var hur god som helst! tyvärr glömde jag ta kort på allt gott mamma hade bakat, men ni får försöka se det framför er. citronbiskvier, kladdkaka deluxe, kardemummamuffins, kolakakor, och key lime pie. jag dog nästan. biskvierna och pajen är ju helt klart mina favoriter då jag nästan kan dö för allt som smakar citrus, men hennes kladdkaka är precis lika underbar. min mamma kan baka, sådetså!
min dag avslutas i alla fall framför pinterest och youtube, och jag kanske försöker rensa min telefon. jag har alldeles för lite minne! får tänka på det nästa gång jag köper telefon...

Likes

Comments

ja, denna dagen har allt varit lite udda. jag och mamma var ute och handlade, men precis när vi skulle åka hem efter sista affären så ville bilen inte starta. askul! mamma fick gå hem och hämta bil nr 2 så att vi kunde få hem all mat, och när klockan sen slog tre åkte jag, mamma, och pappa (som hade sovit) tillbaka till bilen för att knuffa den till mekonomen. som tur är låg den precis utmed parkeringen, så det var ingen lång sträcka. tydligen var det nåt fel på batteriet, men det skulle vara lätt att fixa. (fast vad vet jag)
så nu ligger jag i soffan och försöker hålla mig vaken i väntan på en massage. Denise gav mig ett "presentkort" på en massage hos hennes moster, och jag tänkte lösa in den idag! ska bli sååå skönt, längtar något extremt!

Likes

Comments

jag vaknade med näseblod idag. alltid kul att börja dagen på det sättet. jag kämpade med uppsatsen idag, och fick inte ens gjort hälften av vad jag hade planerat. på kvällen åkte jag och mamma till Adam i Borås för att äta middag. när jag sedan kom hem igen satte jag mig ner och fortsatte med struktureringen av min kommande BuJo. en BuJo är en Bullet Journal, som är en personifierad, egengjord kalender. man kan slänga in allt man känner för. hoppas på att få den klar inom de närmsta veckorna, så kanske kommer ett inlägg relativt snart där jag visar upp min första BuJo.
tyckte även det var lite kul att Frida berättade idag att hon också skulle ha en BuJo. vi är nästan alltför lika.

Likes

Comments

idag åkte jag och mamma iväg till ullared. vi behövde båda lite smått och gott, och jag passade även på att hjälpa frida med lite shopping på distans. efter några timmar på ullared gick vi till bokhandeln som ligger precis utanför, och jag hittade då denna boken. den heter "The Golden Year - Ta makten över ditt liv på ett år", som Hannah Widell och Amanda Schulman har skrivit. det är som en handbok med lite tips på hur man kan rensa sitt liv på negativitet och ta sig dit man vill i livet. jag har än så länge bara bläddrat igenom boken, men jag har ganska höga förhoppningar! vi får väl se om jag lyckas 'ta makten över mitt liv' under 2017.

inlägget innehåller annonslänkar

Likes

Comments