Tinyheavyqueenmakeup @tinyheavyqueenmakeup

Ett personligt inlägg om något som många kanske inte tror om mig. 


Hej babes!

Idag hade jag tänkt att dela med mig lite av mig själv, ett lite mer personligare inlägg. Detta kommer dock inte hända ofta, eftersom att jag vill att fokusen ska ligga på mina sminkningar.

Jag har jättedåligt självförtroende. 
​På bilden till vänster så är jag helt osminkad, med lite leftovers på ögonbrynen. Mitt hår är inte fixat och jag har precis tagit ut det från att ha haft en messybun. Mitt naturliga jag, helt enkelt. Bilden till höger är jag helt fixad, från smink till hår. 
Mitt naturliga jag har sneda och små ögon, ögon som inte är lika varandra. Mitt ena öga är mindre än det andra. Jag gör mina ögon större med ögonskugga och eyeliner. Jag har mest komplex över mina ögon, faktiskt. 
Den fixade tjejen till höger trivs jag bäst med att vara, då får jag en liten grad med självförtroende och självkänsla, Men att visa mig helt utan smink är för mig ytterst jobbigt, men jag övar för att lära att tycka om mig själv. Det är så otroligt svårt att göra det i dagens samhälle med alla dessa äckliga ideal som tycker att vi alla ska vara perfekta 24/7, alla dess tjejer med perfekt solbränna, smal midja, stora bröst och ser otroligt vackra ut utan smink..
"Varför ser inte jag ut sådär? Varför kan inte jag ha perfekta, stora ögon? Varför kan inte jag vara så vältränad? Ska man börja träna kanske?"  De tankarna springer förbi varje gång jag ser en tjej som jag skulle vilja vara. Som jag skulle vilja se ut som. Jag är nog inte den enda som dagligen har såna tankar dagligen när man scrollar på sitt Instagram flöde.
Det är hemskt att det ska behöva vara såhär idag. VAR ALDRIG NÅGON ANNAN ÄN DIG SJÄLV! 

Jag försöker dagligen att jobba med att acceptera hur jag ser ut och tycka om mig själv, för det är så otroligt viktigt! 
Så om ni känner likadant som jag så är ni så jävla vackra! Och kom ihåg att smink är inte för att dölja ditt riktiga jag, det är till för att FRAMHÄVA dina drag och ditt redan vackra jag. 


SÅ KOM IHÅG ATT VI ÄR VACKRA. SOM FAN. 💪❤
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Hej babes 💁

Dagens sminkning fick jag inspiration ifrån Bente https://www.youtube.com/user/TheBentish (GÅ IN OCH KIKA PÅ HENNES YOUTUBEKANAL, HON ÄR VÄRLDENS HÄRLIGASTE MÄNNISKA! 😍) Som hade lagt upp en bild och video på när hon hade sminkat sig som en leopard-isch kattdjur. Så jag fick suget att göra något liknande eftersom att jag aldrig har gjort något sådant innan, trot eller ej 😌 Och såhär blev den alltså, är faktiskt supernöjd!
Kanske också har spelat in en liten filmsnutt #härmapa 😳 haha. Så ska ladda upp den på Youtube, Instagram osv när väl min kära pojkvän slutar att spela och inte blir grinig så fort jag gör något som sätter stora påfrestningar på nätet, och hans spel dör.. jag måste alltså vänta lite. 
Men jag lovar att länka videon här när den är tillgänglig, såklart! 😏


Likes

Comments


Då var det dags för ännu en facepainting! Dagens facepainting är inspirerad utav @Milk1422 på Instagram, han gör så sjukt snygga skisser på sminkningar som jag och många andra gör om till real life sminkningar 😍
Sen så kan det inte bli exakt, såklart. Det är nog omöjligt! Men man får försöka iallafall 😉

Produktlista:

* Paradise Paint från Mehron Makeup.
* För de svarta linjerna och detaljerna så använde jag mig utav Ink liner från Kat Von D beauty.
* Läppfärgen på vänster sida är NYX's liquid Suede i färgen "Soft-Spoken".
* NYX's Ombré blusch i frägen "Insta Flame".
* Ögonskuggor ifrån Morphe Brushes.


Likes

Comments


Hej Babes!​

Hade en till livesändning idag på Facebook, fast en chit-chat Get ready with me- isch. Det var trevligt! Dock så hade jag glömt att redigera inställningarna så min live visades offentligt på hela Facebook och inte bara för mina vänner​.. Vilket jag fick ångra i efterhand, haha. Efter liven så hade jag fått 80 vänförfrågningar av enbart män från andra länder, och en hel del sexuella meddelanden. Vilket inte var så värst trevligt, usch! Men nu glömmer jag inte att ändra inställningarna nästa gång, haha! 💁

Puss ❤

Produkter jag har använt i denna bilden:

* NYX Liquid Suede i färgen "Vintage​​​".
*  "Shade And Light Palette" Kat Von D Beauty​​.
* Lila ögonskugga från Morphe Brushes.
* "Better Then Sex" mascara från TooFaced.
* Som highlighter använder jag ögonskuggan "Sea Shell" från Sauceboxecosmetics.
​​​​​

Likes

Comments