​Hej på er. 

Jag vaknade upp idag med världens största ångest inför 2an i gymnasiet. Jag har snart gått ett helt år på gymnasiet men det är precis att jag har klarat det. Det var otroligt nära att jag fick gå om men jag klarade det. 

Men nu till det som jag har mest bekymmer om. Jag har inga vänner. När jag säger att jag inte har några vänner så menar jag bokstavligen. Jag har ingen i skolan att prata med. Alla hatar mig av någon konstig anledning. Jag vet inte vad jag ska göra. 

Jag vaknar upp varje morgon och gråter för att jag inte vill till skolan. Jag vill inte vara hemma för jag trivs inte i min familj men jag vill inte vara i skolan heller för där mår jag så dåligt. Jag vill vara ute och göra sånt som man gör med sina vänner. Cyklar runt på sommaren går ut och äter eller sitter på stranden en varm sommarkväll. Men det kan jag inte för jag har inga vänner. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej hopp i stugan!

Idag är en bra dag gott folk! Jag är på så himla bra humör och jag känner att inget eller ingen kan förstöra det. Det känns så himla bra!

Jag har äntligen blivit helt säker på vilket gymnasieval jag ska välja och det känns sååååå bra! Är så lycklig. Jag har löst alla mina problem i livet och jag känner mig fri! Inget mer övertänkande. 

Jag sitter nu på slöjden och skriver. Jag tänkte att det kan jag göra för jag har ändå inget annat att göra. Jag bara väntar på att mitt skåp ska torka. Men det tar så lång tid, jag blir ju så enkelt rastlös men får ta och underhålla mig själv på något sätt. 

Vi hörs!

Likes

Comments

Jag har redan valt mina gymnasieval men nu tvekar jag. Har alltid haft sån beslutsångest. Hatar att välja inför framtiden, kan verkligen inte bestämma mig. 

Jag vill så långt bort från skolan som möjligt men även hinna hem så jag kan träna. 

Jag känner att jag inte hinner något längre. 

Jag vill så mycket i livet men det känns som om allting hänger på mitt gymnasieval. Jag kan verkligen inte välja asså, jag får panik.

Likes

Comments

​Just nu sitter jag på skolan och klockan är 08.44. Det är skönt att vara på skolan så tidigt för det är så himla tyst och det är det bara på morgonen så är alltid lite tidigare än alla andra.

Jag har nästan inte sovit alls inatt. När man har sån ångest över att gå till skolan för man känner att man inte passar i och inte har någon aning om vem man ska sitta på lunchen med så får man väldigt lite sömn. Jag somnade runt 4 och vaknade 5.30 trots att jag har sovmorgon och ska inte upp förrens 7. Så det var vädligt jobbigt i morse att ta sig upp ur sängen och faktiskt gå till skolan även fast man inte vill. Men jag måste för jag har sista terminen och mina betyg måste vara perfekta. Jag har ändå ingen aning vart jag ska gå på gymnasiet. Jag känner att jag ändrar mina val hela tiden för jag har sån beslutsångest..

Vad ska jag välja?

Likes

Comments

​Jag har stora problem i skolan med mobbning och bland annat utfrysning. Det känns som om jag inte har några riktiga vänner kvar. Jag har en absolut bästa vän som jag kan berätta allt för. Men bara EN vän. Jag hade hur många som helst innan, men nu? Inga. 

Allting kommer tillbaka till en person som har förstört allt. Vi var en grupp på 7 personer som gjorde allt tillsammans. Sen så kom en person och förstörde allt genom att frysa ut mig och även 2 andra personer i gruppen. Jag känner att det var bara så j*kla taskigt. Man gör inte så som person. 

Hon började att ta dem andra tjejerna och gå på fester med dem utan att vi blev bjudna på något. Jag hade absolut ingenting emot henne, men nu har jag allt mot henne. Jag hade inga problem med henne tills hon gjorde såhär mot oss. När hon ville komma till vår "grupp" så välkomnade jag henne med öppna armar men jag fick bara tillbaka skit. 

Så ja, jag kan säga att jag har STORA problem i skolan.

Likes

Comments