nu är den kommen. Lovet. Det ska nog bli ett rätt bra lov ändå. Imorgon blir det fifty shades of grey. På onsdag blir det födelsedagsfest för Wilma och torsdag packa packa packa(!!). På fredag bär det av :D. Lördag #FoooBuzzkillZoo och söndag åker vi hem för på måndagen är det skola igen :((

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En onsdag i slutet på januari fick jag nog. Jag satt på lektionen, kunde inte koncentrera mig och kollade upp tågbiljetter till Stockholm. Jag saknade mina kompisar och Stockholm för mycket för att jag skulle klara av vardagen. Så ett sms skickades till lillasyster där jag frågade om hon kunde hänga med. Tre dagar senare satt jag på ett tåg till huvudstaden med min lillasyster och vid 10 tiden kom vi fram. Emelie och Nathalie mötte oss vid M.O.B och sedan åkte vi vidare till Ömalm. Hela dagen spenderades med kompisar och jag träffade även nya fantastiska människor. Jag orkar inte förklara dagen i detalj men detta hände: 

Jag fick prata med Omar i telefon, jag fick min allra första videohälsning, jag fick video där Omar och jag sprang in i varandras famn(gud så härlig kille), jag fick ta bilder med Omar och fy vad härlig han är. 

Senare kom Ogge, Oscar och deras kompisar ut och då haffade vi Ogge och umgicks med honom ett tag. Vi tog bilder, jag fixade videohälsning till Em och tillsist så gick jag och pratade med Ogge och pizza och värme. Jag har saknat mina kompisar och jag har saknat killarna. I helgen åker jag upp igen, äntligen

Det blir en helg med vänner, fooo och annat knas. Jag längtar ihjäl mig. Jag och min syster ska sova hos Em och sinnes vad skoj vi kommer ha. Snart så. På fredag gäller det. Åååh

Likes

Comments

​Mycket har hänt sen sist. Jag har haft vintervandring med klassen, jag har badat isvak med klassen OCH (!!!!) jag har varit i Stockholm igen! Jag berättar mer om det i enskilda inlägg. I gårkväll/inatt så skypeade jag med Isabelle i cirkus tre timmar. Vi kollade på Believe Movie, snackade Justin och rätt mycket annat. Det var rätt skönt att snacka igen eftersom att det var ett tag sen. Runt ett tiden så ringde Saga och vi snackade fram till fem på morgonen om helt seriöst allt och ingenting. Samtalet behövde avslutas eftersom att jag var påväg att somna. Jag var så sjuuukt trött! 

Jag hade dock väldigt roligt och trots att det var första gången vi snackade i telefon så var det inte stelt en endaste sekund av någon konstig anledning. Det kändes bara bra. Jag brukar vanligtvis vara jätteblyg och rädd för vad jag säger men nu babblade jag på om allt och inget. Vi kom fram till att vi båda två har 'stalkat' varandras twitter innan vi/jag tog kontakt. Det är sjukt hur bra kompisar man kan träffa över internet. Inte sant? 

Likes

Comments

Här är lite spontana bilder från veckan. Jag har varit i Stockholm och spenderat tid med några favoriter. Jag har druckit frappe från Starbucks. Åkt tunnelbana. Åkt rulltrappa. Åkt pendeltåg många gånger. Åkt pendeltåg med Sanna och Agnes ihopkopplade med våra Urbanears och musik i öronen. Träffat Niki. Besökt Tranebergsbron hela TVÅ gånger. Åkt med Agnes och Sanna till ett lite roligare ställe där vi åt kebabpizza och lekte i en lekpark. Jag har även tjatat om hur mycket jag vill spela fotboll i sommar, som jag sedan fick göra på idrottslektionen i torsdags när vi besökte Tunahallen vid isstadion i Eskilstuna. Bilder från Justin's Calvin Klein photoshoot släpptes och en hysteri bröt ut på sociala medier. Helt enkelt ett par bra dagar då jag fått träffa Sanna och Agnes igen. Men även nytt folk. Vilket uppskattas massor. Imorgon blir det TAKEN 3! 😃

Likes

Comments

Snöovädret satte fart i vårt lilla avlånga land idag. Vilket orsakade trafikproblem. Vilket orsakade att biobesöket jag och tre andra tjejer i klassen planerat, blev inställt. Det var helt okej, då vi stället ska ta besöket på biosalongen imorgon istället.Skolan började i torsdags och av någon anledning så har jag gått och blivit dunder förkyld. Det ser ut som att jag kommer stanna hemma ett par dagar efter helgen för att försöka mig på en mirakel kur. Halsen har kollapsat och näsan är som en vattenkran. Jaja, vad är en vinter utan att vara sjuk? En bra vinter... Nu ska vi se allt från ett positivt perspektiv. Jag GÖR saker när jag är sjuk istället för att bara sova, så det är bra. Ska inte babbla mer. byee!​

Likes

Comments

Sist jag besökte huvudstaden var tillsammans med systra mi. Vi gick på The Fooo Conspiracy's book release party på lördagkvällen, deras boksignering under söndagsförmiddagen och tidigt under söndagsmorgonen stod vi utanför TV4 huset för att träffa kompisar och självklart försöka träffa killarna. Oturligt nog stack vi därifrån en kort stund innan de kom ut då vi inte trodde att de skulle hälsa. Attans otur. Trots det så spenderade vi resten av tiden genom att gå i butiker och handla julklappar. En trevlig helg där man träffade nytt folk och samtidigt fick träffa sina älskade favoriter igen. 

Likes

Comments

Jag & Agnes kom in till Stockholm vid 12:15 tiden igår och gick direkt för att fylla på våra SL-kort. Efter det tog vi tbanan till Östermalmstorg och gick vidare till donken. Där träffade vi på Niki, Elin, Sini, Camilla och några fler. De drog strax efter att vi kom så Agnes och jag åt i lugn och ro.
När vi satt där bestämde vi oss för att åka till Tranebergsbron och fota som vi diskuterat om innan jag kom till Stockholm.
Tranebergsbron var en häftig plats, det var höga betongväggar och helt enkelt en cool miljö.
Vi fotade där i ca 40 min i kylan tills vi helt enkelt fick nog. Vi tog tbanan tillbaka till TC och träffade Eelke! Det var jättekul att träffa henne igen trots att det bara var en snabb kram. Vi gick till MOB för att möta upp Isabelle och Josefine.
Elin kom efter ett tag och sedan även Lisa.
Vi gick upp till Centralhallen och tog selfies med varandra. Ellen, Cassandra & Frida kom strax efter det och då blev vi ett stort gäng.
När alla hade skiljt sig åt så gick Agnes, Elin & jag till Stadium för att jag skulle byta ut ett par mjukisbyxor jag fått i julklapp. Efter många om och men fick jag med mig ett orange träningslinne. Elin gick vidare ensam, Agnes och jag åkte hem till henne med pendeln. And that's it!

Likes

Comments

Dessa har varit drömskorna i fyra år. I år ska jag ta mig i kragen och köpa mig ett par! Planen är att kolla efter ett par av dessa sneakers och se vilken storlek som passar mig bäst när jag reser bort i morgon. Frågan är bara. Vilka ska jag köpa först? 


Likes

CommentsJag har helt ärligt sovit jättedåligt inatt på grund av att jag längtat så mycket på denna dag och nu är den äntligen här. Jag vaknade flera gånger under natten och att erkänna att jag är trött.. Oh, så. Trött.

Nu är jag i alla fall på tåget som just nu är i Strängnäs och påväg mot Agnes i Södertälje.

Lyssnar på lite peppande musik och känner verkligen att dessa dagar i Stockholm kommer sätta en bra start på det nya året!

Vi kommer in till TC vid 12-tiden och därefter är dagen oplanerad. Jag tror ändå att jag kommer ha ett par fantastiska dagar.

Likes

Comments

Vi människor värderar olika, tycker olika och ser saker på olika sätt. Jag värderar vad jag själv känner är värt att uppmärksamma i mitt liv.

Jag värdesätter mina vänner väldigt mycket då vi varje dag kämpar med att hålla ihop trots de fruktansvärda distanserna över landet. Våra få ögonblick är värda guld och jag värdesätter dem mer än allt.

Jag har ju självklart även framgångsrika människor jag inte känner men ändå värdesätter för att de på något sätt är en förebild för mig. Det är till exempel: Lilly Singh och Justin Bieber. Trots alla motgångar står de på sina ben, håller huvudet högt och fokuserar på allt i ett positivt perspektiv.

Ett härligt gäng på fyra grabbar i 16-17 års åldern som är rätt galna och spralliga, är ett favoritgäng jag har. The Fooo Conspiracy. Jag vet att ni dömer mig just nu, men jag har mina anledningar till att tycka om dessa killar. De har genom musiken och fysisk kontakt stöttat mig genom svåra tider. Jag ser ingen anledning till att inte stötta dem till att få uppleva deras drömmar som ett tack tillbaka.

Upplevelser värdesätter jag så sjukt mycket. Det hjälper mig förstå och lära mig nya saker samtidigt som man oftast har väldigt skoj! Konserter, resor och härligt umgänge. Fantastiskt.


favorit killen

Likes

Comments