Kommer emellan åt lägga upp steg för steg hur man gör en basic makeup genom att göra sånna här beskrivningar för nybörjare. Jag går stylist linjen och älskar smink, nu delar jag med mig av mina beskrivningar. Har gjort några collage med bilder och beskrivningar. Börjar med den första produkten när man ska bygga upp en makeup - alltså primer. Ovanför ser du tips om produkter osv, HOPPAS DET UPPSKATTAS!!

Pussar /Tintin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi håller på med mood boards i skolan just nu, jag tycker det är hur roligt som helst! En "mood board" är som en samling av saker inom ett visst område eller tema som inspirerar och ger en bild av vad en stil eller temat är.

Hösten är snart här, hoppas jag. Känns just nu för varmt fortfarande för trenchcoats och mysiga halsdukar men jag hoppas tiden snart är inne för min favoritårstid. Jag satte ihop en mood board för att få en överblick av höstens trender och välja ut mina tips. Hoppas ni blir inspirerade inför mysiga höstkvällar och växlande väder!

​Denna höst är det sammet och metall i mängder som gäller - med sammets väskor och metall detaljer så följer du höstens trend.

Fluffiga mysiga jackor, behöver jag säga mer? Hur mysigt och varmt som helst och super snyggt till jeans och en vanlig t-shirt. Min favorit är den svarta och den puder rosa, har inskaffat mig en sån från Vero Moda och är hur nöjd som helst! Med en chocker kan du ge attityd till vilket plagg som helst om du matchar det rätt. En svart chocker i svart sammet ger outfiten en känsla av 70 talet vilket är en stor modetrend att gå efter just nu! En av mina favorit trender just nu är att matcha de "fluffiga" jackorna med en enfärgad keps, det blir en förnyad 70 tals stil på hela outfiten. Skor i sammet eller läder i höst is on, det gäller alla typer av modeller på skorna, mina favoriter är over knee boots och stilrena klackar. Leopard mönstret är tillbaka och jag fastnade direkt för den handväskan, ser så klassisk ut men ändå inte. Långa axelrems väskor i svart sammet matchar allt och är en vardags accessoar som är ett måste. En trend som man ser överallt och som jag ÄLSKAR är att sätta små bollar eller "puffar" på väskorna, det är en trend som jag aldrig trodde jag skulle haka med på men jag är in the game!! SÅKLART är trenchcoaten med i år också, de är alltid i tid och ett klassiskt plagg som man kan matcha på många olika sätt. Mina favoriter är dessa trenchcoats utan knappar, man knyter den bara, som den beiga i mitt collage. Ponchos i stilrena färger och halsdukar i rutit är också saker som du borde inskaffa dig denna höst. Förutom kläderna så fastnade jag för tavlor med renar, beiga och svarta ramar med stilrena tryck. Ljus i olika lukter och färger är ett måste i höstmörkret.

/T


Likes

Comments

Var inte i skolan idag, hade tid på BUP vid 8.45 och efter de va jag inte så tagg på att åka till skolan så farmor hämtade upp mig. Innan hann jag köpa solglasögon (äntligen) från glitter, örhängen även därifrån och nya lösögonfransar. Hos farmor tittade vi på lite kort och jag fick med mig ett på mig och pappa hem som jag ramat in. Nu är jag hemma och ska duscha och äta något. Imorgon har jag matte prov som jag inte knappt vet vilket område de är om, och Gustavsvik med klassen:) puss

Likes

Comments