Header

Fick precis hem min nya fina klocka ifrån M:T MY TIME och hur fin är den inte?! Asken, klockan och citatet i locket (!!) känns bara så himla elegant och fint.

Som ni ser så valde jag att skriva Tintin Persson i både klockan och på asken, men man kan själv välja vad man vill skriva för att göra klockan så personlig som möjligt, till dig själv eller till någon annan.
Modellen på min klockan heter KÖPENHAMN SILVER och ni hittar den HÄR.

M:T MY TIME's hemsida: http://mt-mytime.se/klockor/

OBS!! Inlägget är i samarbete med M:T MY TIME.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Början på dagen har varit otroligt seg och långtråkig.. Har inte gjort något mer än att sitta i sängen framför TVD. Fick tillslut lite nytta gjort, passade på att städa mitt rum och göra rent de sminkborstar och applikatorer jag använder vardagligen och som är mina favoriter. De var några veckor sedan jag rengjorde borstarna nu så jag tyckte att det var lika bra att passa på när jag inte hade något annat planerat.

Likes

Comments

Då var det måndag och ny vecka igen, tiden går så himla fort nu under sommarlovet och det känns så himla tråkigt att lovet börjar gå mot sitt slut. Men jag kan samtidigt inte vara den enda som ser fram emot att börja skolan igen? Att få träffa kompisar och leva efter rutiner. För mig händer det ofta att jag sover bort och spenderar hela dagar i sängen, vilket leder till att jag är vaken hela nätterna. Så det blir skönt att vända tillbaka dygnet när skolan börjar.

Det känns samtidigt som att man får så himla mycket nya möjligheter när man kommer tillbaka till skolan efter ett lov. Man får chansen att förändra sig själv till något bättre och det är något jag uppskattar till tusen.

Likes

Comments

4 bilder ifrån vackra London som jag besökte i Juli. Kom hem för bara några veckor sedan, men som jag vill tillbaka. Jag trivs så otroligt bra där och vill mer än allt annat flytta dit när jag blir vuxen.

Shoppingen i London var som vanligt på topp, fanns ingenting att klaga på mer än att vädret var så bra så att det nästan blev lite för varmt för att strosa runt på stan. Men det känns inte som att det är något som är värt att klaga på, lite solbränna efter en dag på stan har väll inget dött av?

Kram // Tintin

Likes

Comments

Här ovan ser ni 4 supersnygga exempel på bomberjackor nu till hösten.
Jag personligen har aldrig varit en ''sucker'' för bomber trenden, men jag har med tiden insett hur snyggt det kan vara. Jag ska definitivt införskaffa mig en bomber nu till hösten och min favorit just nu är den ljusgråa, så himla fin och enkel.

Jackorna hittar ni HÄR.

*sponsrat inlägg*

Likes

Comments

Känns som att det enda jag gör är att be om ursäkt för hur dålig jag är på att blogga, men dessvärre så är jag det och jag kan inte annat än att ursäkta mig.

Jag ska få detta att fungera. Jag vill kunna blogga, umgås med kompisar och sköta studier parallellt och jag kan inte annat än att försöka. SÅ från och med nu så är det skärpning!

Likes

Comments

Trots att våren är på väg så är Sveriges väder verkligen höga berg och djupa dalar.
Jag älskar verkligen dagar med solsken och värme, vilket leder till att jag tar vara på dem dagarna till tusen. Men även de regniga och trista dagarna ska tas till vara på eller ja.. Hehe..
De dagar som vädret inte samarbetar spenderar jag mer än gärna dagen framför datorn och tittar på serier, faktum är jag har följt fler än 12 olika serier (?!).

Jag tänkte ta tillfället i akt att tipsa er om 2 av mina favoritserier för er som inte har sett serier tidigare eller för er som letar efter något nytt!

The Vampire Diaries
Min absoluta favoritserie utan tvekan, älskar! Serien är väldigt passionerad, äventyrlig och spännande. Det är även en serie i genrerna skräck och science fiction, så den innehåller väldigt mycket blodiga och övernaturliga scener. Men för er som gillar det så är den perfekt! Men det är även otroligt mycket kärleksdrama och osäkerhet, något som gått in i tittarnas hjärtan och gett serien två av de absolut mest omtalade ''ship namnen'' just nu.. Stelena och Delena.

Trailer hittar ni HÄR.

Stitchers
En annan serie jag fattat tycke för är Stitchers som är en väldigt ny serie, så för er som har sett de flesta omtalade serierna kan jag rekommendera den här! Det har hittills bara släppts ca. 13 avsnitt så jag har ännu inte fått lära känna alla karaktärer ordentligt vilket gör den väldigt svår att beskriva. Serien är i alla fall i genren science fiction och handlar om hur man för att lösa brott på vetenskapliga vägar kommit fram till metoden stitching, då man läser/ser döda människors minnen. Otroligt intressant och spännande då serien inte bara kretsar kring stitching utan även runt Kirstens (huvudpersonens) liv. Och för er som gillar kärleksdrama så kan jag säga att det finns mängder av det i denna serien också!

Trailer hittar ni HÄR.

Likes

Comments