Header

Vill börja med att säga förlåt för att jag varit så frånvarande från bloggen den sista tiden, men jag har verkligen inte haft varken ork eller lust till att publicera några inlägg.

Det låter som en ursäkt men jag skulle snarare kalla det för en anledning och det är att skolan tar extremt mycket tid. Jag är en person som försöker lägga upp mitt arbete väldigt noggrant och strukturerat efter den mängd jag klarar av att arbeta, men under den sista tiden så har det blivit för mycket.
​När jag har lagt upp skolarbetet så har jag räknat med att ha några timmars fri tid varje dag, men så har det inte blivit. Skolarbetet har blivit klart, vilket visserligen är riktigt bra, men jag har varken haft tid eller ork för annat.

Skolan är och har alltid varit en hög prioritering och det är svårt att få allt att fungera med vänner, pojkvän och även bloggen vid sidan av. Det är inte bara bloggen som tagit stryk av att jag lägger ner så pass mycket tid på skolan som jag gör, utan även mitt förhållande med min fina kille och min vänskap med mina fina vänner. Jag går i skolan fem dagar i veckan och jag försöker göra i alla fall 2 timmars studier hemifrån varje dag och det tar rent utsagt kol på mig.

Att gå i skolan fem dagar i veckan är inga problem alls, men att plugga minst 14 timmar i veckan hemifrån kombinerat med skolan tär på energin. Efter några veckor med det här arbetsupplägget så har man helt enkelt inte mycket ork kvar.

Jag är en person som vill ge alla den tid de förtjänar, inte något halvdant utan verkligen all tid jag kan. När jag då inte har tid till att lägga ner på exempelvis min pojkvän så blir jag oerhört ledsen. Vet inte om någon riktigt förstår vad jag menar, men det känns inte som att jag räcker till. De gånger jag har tid att träffa honom eller mina vänner så är jag ofta extremt utsliten och trött vilket leder till att jag inte orkar göra speciellt mycket och även kan vara riktigt sur och tjurig.

Det är RIKTIGT jobbigt att inte kunna ge någon man älskar den tid den förtjänar och känslan av att man inte räcker till får en att backa ännu mer och stänga ute folk i sin omgivning.

En lösning på det här är ju självklart att skära ner på pluggandet, men det är inte något jag varken vill eller kan göra. Jag tycker om att vara klar med saker i god tid så att jag har tid till att ändra något om det skulle behövas. Jag löste problemet med koffein, vilket helt klart inte var det optimala med tanke på att jag nu är koffeinberoende och inte kan gå en dag utan att dricka kaffe på morgonen, gärna även efter lunch.

Vet inte riktigt ad det var jag ville få fram med det här inlägget faktiskt, mer än att jag inte känner att jag har varken tid eller ork till att blogga just nu. Sen om man läser mellan raderna så kan man ju även läsa ut att det är en del klagomål mot skolan, men det är inte något jag tycker är relevant. Skolverket och lärarna gör sitt jobb, sen att ungdomars förhållanden och relationer med vänner tar stryk av det är inte riktigt deras problem.

Tro det eller ej men jag tycker faktiskt inte om att klaga, men jag känner ändå att jag ville få detta sagt.

Likes

Comments

Fick precis hem min nya fina klocka ifrån M:T MY TIME och hur fin är den inte?! Asken, klockan och citatet i locket (!!) känns bara så himla elegant och fint.

Som ni ser så valde jag att skriva Tintin Persson i både klockan och på asken, men man kan själv välja vad man vill skriva för att göra klockan så personlig som möjligt, till dig själv eller till någon annan.
Modellen på min klockan heter KÖPENHAMN SILVER och ni hittar den HÄR.

M:T MY TIME's hemsida: http://mt-mytime.se/klockor/

OBS!! Inlägget är i samarbete med M:T MY TIME.Likes

Comments

Början på dagen har varit otroligt seg och långtråkig.. Har inte gjort något mer än att sitta i sängen framför TVD. Fick tillslut lite nytta gjort, passade på att städa mitt rum och göra rent de sminkborstar och applikatorer jag använder vardagligen och som är mina favoriter. De var några veckor sedan jag rengjorde borstarna nu så jag tyckte att det var lika bra att passa på när jag inte hade något annat planerat.

Likes

Comments

Då var det måndag och ny vecka igen, tiden går så himla fort nu under sommarlovet och det känns så himla tråkigt att lovet börjar gå mot sitt slut. Men jag kan samtidigt inte vara den enda som ser fram emot att börja skolan igen? Att få träffa kompisar och leva efter rutiner. För mig händer det ofta att jag sover bort och spenderar hela dagar i sängen, vilket leder till att jag är vaken hela nätterna. Så det blir skönt att vända tillbaka dygnet när skolan börjar.

Det känns samtidigt som att man får så himla mycket nya möjligheter när man kommer tillbaka till skolan efter ett lov. Man får chansen att förändra sig själv till något bättre och det är något jag uppskattar till tusen.

Likes

Comments

4 bilder ifrån vackra London som jag besökte i Juli. Kom hem för bara några veckor sedan, men som jag vill tillbaka. Jag trivs så otroligt bra där och vill mer än allt annat flytta dit när jag blir vuxen.

Shoppingen i London var som vanligt på topp, fanns ingenting att klaga på mer än att vädret var så bra så att det nästan blev lite för varmt för att strosa runt på stan. Men det känns inte som att det är något som är värt att klaga på, lite solbränna efter en dag på stan har väll inget dött av?

Kram // Tintin

Likes

Comments

Här ovan ser ni 4 supersnygga exempel på bomberjackor nu till hösten.
Jag personligen har aldrig varit en ''sucker'' för bomber trenden, men jag har med tiden insett hur snyggt det kan vara. Jag ska definitivt införskaffa mig en bomber nu till hösten och min favorit just nu är den ljusgråa, så himla fin och enkel.

Jackorna hittar ni HÄR.

*sponsrat inlägg*

Likes

Comments

Känns som att det enda jag gör är att be om ursäkt för hur dålig jag är på att blogga, men dessvärre så är jag det och jag kan inte annat än att ursäkta mig.

Jag ska få detta att fungera. Jag vill kunna blogga, umgås med kompisar och sköta studier parallellt och jag kan inte annat än att försöka. SÅ från och med nu så är det skärpning!

Likes

Comments