Header

Hej på er alla, hoppas att allt är bra med er! Med mig är det bara bra, trots solsting. Igår så besökte vi nämligen Böda Sand under dagen och temperaturen övergick 30 grader vilket resulterade i att jag och mina vätskereserver torkade ut totalt. Stranden var hur fin som helst och för mig som aldrig varit där tidigare så kändes det som om att jag var utomlands på en kritvit sandstrand, återigen: Sverige är underskattat. Gårdagen avslutades på en glassgård och åt världens godaste glassbuffé, för er som inte visste det så är jag ett riktigt glassmonster haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åh, hej på er allihopa! De senaste två dagarna har varit relativt lugna, gårdagen spenderades inne i centrum och idag så har jag mest legat och solat och tagit det lugnt. En vilodag helt enkelt.

Var även in på Ica och fick med mig en bok hem, konstigt nog. Ett riktigt spontan köp, men jag tyckte att de skulle kunna vara bra att ha något att läsa när man ligger och solar för att fördriva tiden. Det ska nämligen bli riktigt fin väder imorgon och telefonen är inget alternativ då man knappt kan se något i solljuset!

Likes

Comments

Hej på er alla fina!! Första dagen börjar lida mot sitt slut, sitter just nu på en ute servering och dricker en drink i solen. Sverige är så himla underskattat, hur fint som helst. Om några timmar blir det att cykla hem och ha lite fredagsmys med pojkvännen. Hur bra dag som helst med lite lyckad shopping som jag kan visa senare!

Imorgon så blir det att börja dagen med att sola och sedan börja röra sig in till stan efter lunch. Kramisar

Likes

Comments

God kväll på er alla läsare! Usch vad trött och sliten jag är, dagen har varit riktigt körig och lång. Tåget hemifrån gick runt 8 och vi var inte framme här i Kalmar förrns närmare halv 4, längtar tills jag får körkort och kan skippa kollektivtrafiken när de gäller 8 timmar långa resedagar.. Jaja, nu är vi iallafall framme och jag kunde inte vara gladare. Vädret är på topp och det ser de ut som att de kommer fortsätta vara dagarna framöver. Sol, värme, shopping, bad, god mat och glass med kärleken, kan det bli bättre?

Morgondagens planer är att cykla in till stan och kika runt lite på vad som finns att se, kommer bli hur mysigt som helst i det fina vädret. Denna dag börjat däremot lida mot sitt slut då jag är extremt trött och kommer att gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll.

Likes

Comments

Hej på er alla! Hur mår ni? Jag mår superbra! Slutade jobbet vid 1 och efter det så har jag inte gjort mycket mer än att packa och fixa inför imorgon då vi (jag och pojkvännen) åker till Kalmar och Öland under några veckors tid. Ska bli så himla roligt att få komma iväg och få se mer av Sverige. Ska blir så himla roligt att få ta fina bilder och få lite variation här på bloggen!! Kommer att uppdatera er med shopping och massvis av andra aktiviteter under dagarna framöver, hoppas att det kommer att uppskattas!

Likes

Comments

Hej på er alla fina läsare! Hur mår ni? Med mig är det bara bra.
Det har varit en oerhört slappig måndag och så kommer den antagligen att fortsätta, gick till ICA och köpte lite nödvändigheter så lite motion har jag iallafall fått! Kvällen i ära kommer nog mestadels innefatta Gossip Girl och god mat i det varma men molniga vädret som dessvärre får mitt hår att bli riktigt fluffigt, haha.

Likes

Comments

Hej igen på er! Har under dagen läst runt lite på mindre modebloggar och jag måste faktiskt säga en sak, det finns så många mindre bloggare som lägger ner så mycket tid på deras arbete och på sina bloggar att det faktiskt nästan är orättvist att vissa kända bloggare som glider på en räkmacka är kända.

För att få lyfta några (av otroligt många) duktiga modebloggare så har jag bestämt mig för att visa de bloggare som enligt mig driver de bästa bloggarna inom kategorin mode och skönhet.

Julias blogg hittar ni HÄR


Linneas blogg hittar ni HÄR


Pernillas blogg hittar ni HÄR

Likes

Comments

Hej på er alla! Denna dagen i ära har inte gått till att göra någonting mer än att ligga i sängen då vädret inte riktigt vill samarbeta, men efter några fina dagar med sol och värme så får man kanske låta det vara så och bara ta det lugnt. Fortsättningen av den här dagen kommer nog att fortsätta på samma spår och ikväll står film och lördagsmys med kärleken på schemat för att sedan imorgon gå upp och jobba några timmar.

Tänkte även passa på att tipsa om lite filmer då sommaren även innefattar dåliga och regniga dagar och då kan en dag i sängen med filmmys vara precis vad man behöver. Så här nedan ser ni några av mina favoritfilmer!


Likes

Comments