Header

Hej! här kommer lite bilder från att jag varit med Carina på Tofta och lite, även bilder från när jag och Erik varit i Klinte och fiskat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag med Saga, Fredrika och Sanna. Vi var på blå lagunen men bestämde oss snabbt för att åka där ifrån för att det blåste där och var så kallt.

Vi valde då att åka till Slite då både Sanna och Fredrika varit där innan och där skulle det tydligen vara mer vindstilla, vilket det var. Vi var först på stranden ett tag för att bada och sola.

Sedan så gick vi till strand byn för att gå till poolen och käka. Maten var god och vattnet i poolen var varmt. jag valde dock att inte bada för att jag kände mig rätt färdig med det.

Likes

Comments

Fredag: Jag och Erik var vid min vän Måna och drack gott, åt god mat, spelade bläckfläck, pratade och målade :)


Lördag: Jag och Erik var på bio, en rolig sak var att han sa till mig 15 min efter filmen börjat att den hade börjat då jag inte förstod det på grund av att början var så konstig, haha.
Vi kollade på Transformers med 3D glasögon och jag vet inte vad jag tyckte om filmen egentligen, kommer inte ihåg så mycket jag skulle nog skippat det där glas vinet innan haha. Det var iallafall mysigt att gå på bio med Erik och efter bion var vi ute och dansade :) 

Likes

Comments

Hej och välkomna att läsa mitt andra blogginlägg, i detta inlägg kommer jag skriva i rad med bilderna :)

Tjejen på bilden nedan är en vän till mig som heter Alma, i onsdags förra veckan träffades vi och som man ser på bilden så pysslade vi bland annat, vi gjorde en midsommar krans av plastblommor som vi var och köpte på rusta och en secondhand butik.

Så här gjorde jag min midsommarkrans:
Jag tog av stjälken av två blommor jag köpt på rusta (dom med lappar kvar på), jag limmade ihop dom sedan satt jag tyg från ett gammalt klädesplagg jag hade hemma på slutet av varje stjälk och flätade tyget så det skulle bli lite finare.
Sedan började jag sätta blad på stjälken som en grund på det fina för att sedan sätta dit blommor :)

På torsdagen efter Erik slutat jobbet åkte vi ut mot åminne där vi skulle sova i tre nätter och fira midsommar.

Hade några oförglömliga dagar i åminne, det var superkul att få träffa så många fina människor och vänner där.

Men tyvärr så slutade helgen i kaos, där man kom till insikt att i slutet står man där ensam. Folk som man trodde brydde sig var dom som var mest självupptagna. Att folk kan få en att känna sig så misslyckad och ensam.
Inte nog med det så när man går och städar på söndags morgonen i åminne så kommer Erik fram till mig och ber mig komma och med mina ledsna ögon fick man se detta.. någon har alltså sprayat på Eriks föräldrars bil vi fick låna ut till åminne för att kunna dra husvagnen.. Usch för er som gjorde detta, hur kan man vara så dum och förstöra för andra ?!

Till alla godhjärtade människor, ha en fortsatt bra vecka! :)

Likes

Comments

Hej alla stalkers och trogna fans!
nej men skämt åt sido.. detta är mitt första inlägg här på bloggen så tänkte berätta lite om mig själv..
Jag heter Tintin och fyller 20 år i år och bor på gotland, jag har ett förhållande sedan snart tre år tillbaka.
För tillfället är jag sjukskriven på grund av psykisk ohälsa. På dagarna gör jag allt och ingenting. Jag älskar att pyssla,skapa och ta kort så det kommer ni få se mycket av här.
Här kommer några bilder från en utflykt till lummelunda som jag gjorde tillsammans med en vän som heter Lova

tintinhansson blog


Likes

Comments