Hi Hallå! Skriver på mobilen och är helt virrig och jag vet inte vad jag ska göra, har snackat led min mentor om en sak och snackat ned min kontakt person om en annan sak och min hjärna kommer explodera snart! Vi får se hur det blir i morgon om jag blir lika virrig som idag. Just nu är jag ute och röker och ska snart in i värmen och kolla på ACK VÄRMLAND, humoristisk och bra program på TV4 play. Mår ganska illa också men jag hoppas att det går över snart jag var med min pojkvän idag och det va mys tyckte jag han är lika gullig och vänlig som han har alltid varit! Blev ganska irriterande på min mobil idag för det fuckade ur helt och jag fick rena stor dampen på den, men nu har jag löst det.

Nej nu ska jag släcka fimpen innan jag bränner min tumme och pekfinger blir en kort inlägg

Har en bra dag så ses vi i nästa inlägg!

Puss!! ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hi Hallå! igår var det Lördag och jag sov över hos min kompis och såg på Skräckfilm och då höll i hennes lilla söta kanin, HOPPE!!!!!

Jg vet att jag inte hat bloggat på ett tag men ni ska veta att jag kommer blogga lite när jag känner för det!

Söndag idag och jag ska träffa min kontakt person om 15 min SHIIIITTTT borde ssticka nu annars kommer jag försent och det har jag ingen lust med att göra, jag ska se om min kille vill ses i veckan om han så klart inte ligger i ide då vet vad jag inte ska göra då.

Met blir ett kort inlägg!

Jg måste sticka nu men jag hoppas ni har haft en bra Söndag!

Puss!


Likes

Comments

Hi Hallå! I morgon är de skolfoto och jag ska inte sova i 2 h som jag gjorde i morse inte för jag visste att de va Lördag idag, eller om klockan gick fel för jag trodde de va vinter tid. Men i morgon ska jag upp tidigt och börjar sminka mig och sen ska jag bli fotograferad, och sen ska jag snacka med min kurator på psykiatrin! Det är min Torsdag och nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra nått speciellt förutom att se Vassa Fruar på TV4 play. Jag brukar städa på Scandic men idag fick jag städa IDAAAAAAAAG älskar denna dagen.

Det blir en kort inlägg!

Har de en bra Onsdag!!

Så ses vi i nästa inlägg!

Puss!! ❤️

Likes

Comments

Hi Hallå! Bloggen skriver på datorn för min mobil är på laddning i nere våningen och ger f*n i att går ner i mörkret, idag har jag varit haltlotta idag hela dagen och sen när jag skulle cykla till sjukgymnast så hände det en liten olyckligt vist min cykel tramp kedja hade hoppat av och är skit lös den hänger bara dör bara för att....och sen under kvällen åt vi på restaurang som är ny öppnad (eller vad det heter). Fick reda på att dom som jobbar där var spansktalande och kom från Latin Amerika, men maten var så j*vla gott jag rekommendera den restaurangen.

Jag brukar varierar mellan min dator och mobilen när jag ska blogga för ibland händer det att jag inte kan ta upp min dator men då använder jag min mobil istället för den är närmast mig, eller om jag är i skolan och har rast ute för att röka eller om jag är i matsalen vilket ställe som helst då har jag alltid mobil med mig vad jag än går. Ändå smart och sen kan jag blogga på datorn på kvällarna men inte sent bara för jag måste upp tidigt om man jag ska få slippa få mycket frånvaro. I morgon ska blogga på mobilen och sen är jag kompledig så får sluta extra tidigt och sen ska jag snacka med kuratorn på psykiatrin, så det känns bra det också slipper jag betala 300 kr för det har jag ingen lust med jag vill göra roliga saker med dom 300 kr. Jag kanske vill fika eller köpa kläder eller en fin liten present till min kille eller till min bästa vän, saknar bägge mina älsklingar 💓 jag satte på väcka klockan kl 7.00 usch!!!!!!!!!!! orkar inte vill sova längre men nej då upp klockan 7 på morgonen kommer somna på lektionen i morgon.

Jo idag som jag sa innan om sjukgymnasten är att jag fick reda på att mitt knä har en liten inre blödning men det är ingen fara och sen om 5 veckor ska jag träffa min sjukgymnast men vi ska till ACTIC i Lund högevallsbadet ett ställe där man kan simma och bada men samt också gymma där. Och jag ska försöka gymma själv som egen aktivitet, jag gör aktivitet tillsammans med min kontakt person så nu får jag hoppas att det funkar nu men det tror jag att det kommer att göra helt ensam utan någon är med.

Nej nu kl är 23.32 och jag ska sova....

Vi hörs i nästa inlägg!

Puss! ❤

Likes

Comments

Hi Hallå! Bloggar på mobilen medans se film och har bästa studiedag, har rena träningsvärk och samt skadat mitt knä det är de värsta som finns jag kan inte gå ner för trappor jag kan inte gå bara haltar kallas för (haltelotta) de är Onsdag i morgon och jag ska inte vara med idrotten i morgon så jag får göra något annat istället. Jag var med min pojkvän idag världens bästa han (nämner inget på han), klockan är 19.08 och jag ser på en skräckis helt underbart när man ska sova 😂 jag trodde jag kunde få sova hela dagen i dag men de sket sig väldigt där, vi ska fira vår 15 år då när vi kom till Sverige jag och min bror. Nej men nu ska jag se filmen och sen ta mina mediciner och sen röka sen sova GUD SÅ SKÖÖÖÖÖNT!!!

Har det så bra så länge!

Så hörs vi i nästa inlägg!

Puss!! ❤️

Likes

Comments

Hi Hallå! Förlåt att jag inte bloggade under helgen men jag hade rätt mycket att göra men nu bloggar jag igen på idrotten jag vet att det är dålig timeing men jag bloggade inget i morse för jag insåg i onödan att jag började 8.20 men egentligen så började jag 8.50 men det blir en kort måndags inlägg.

Har en bra måndag!

Så ses vi i nästa inlägg!

Puss!
❤️

Likes

Comments

Hi Hallå! Bloggen dag igen och det är Söndag som ni kanske märker på Rubriken som lyder till detta inlägget det är skola i morgon och jag kommer somna på lektionen och på rasterna helt enkelt skolan för annars blir det bara invecklat alltihopa. Jag är trött idag och jag har inte sovit en blund i natt var vaken klockan kvart i 1 på natten och jag insåg sen att jag var så trött att mina ögon sved som f*n, men det var för att det var Söndag nästa dag det är kanske är s¨att jag blir lätt skoltrött på en helg jag vet inte. Men nej nu måste jag lägga mig och sova annars får jag ingen sömn och det ät trist tycker och jag bli ändå trött i skolan oavsett om jag vaknar tidigt eller sent på dagarna då blir jag trött ändå.

Men ni får har det så bra idag och njut av det bästa och halvt sista söndagsångest.

Så ses vi i nästa inlägg!

Puss! ❤

Likes

Comments

Hi Hallå! Bloggen idag sitter vid mobilen och bloggar, jag vill berätta min tillbaka blick hur jag fick min iPhone 7 och hur glad jag var i den och hur mycket jag önskar att jag hade en iPhone länge sedan dom kom ut men fick inte det, och nu 2017 fick jag den OMG!!! Asså jag vill bara säga tack till mina föräldrar som jag övertalade att jag ville ha en och fick den till slut....bara övertal och ha en anledning till era föräldrar varför ni vill ha en iPhone kommer funka bra! Som jag brukar säga om jag klarar det så klarar du också det jag lovar. Bara en tillbaka blick iPhone 7 inlägg.

Har det så bra!

Så ses vi i nästa inlägg!

Puss!
❤️

Likes

Comments

Hi Hallå! Sitter vid datorn och för om en 1 halvtimme ska jag dra ner till stan och träffa min kontaktperson vi ska äta ute idag och jag kommer blogga lite jag städade på Scandics hotell jag putsade fönster och gav en elevassistent en hejdå kram och sen nu ligger jag i sängen och typ halv sover för inte somna nu annars missar jag tiden. Klockan är nu 16.57 och jag ligger i sängen jag vet det känns konstigt men jag tycker det är avslappnade att ligga i sängen och inte göra någonting alls, när jag kommer ska jag bara fortsätta ligga i sängen och se på i Unga föräldrar och det tar det bara lugnt. Ska försöka sova lite men inte mer än så annars kommer jag inte upp och det skulle va väldigt tråkigt att inte komma upp sen, och det tror jag det flesta också vet om man sover länge och kommer inte upp för sängen sen. Många är skoltrötta och det kan jag förstå det är jag med men man man måste upp tidigt på morgonen och försöka va vaken men sen kan man alltid sova på lektionen om nu vill det om man inte orkar lyssna på lärarens poesi då är det helt okej, nej men nu ska jag inte uppmana er att göra det så jag tänkte avsluta denna inlägget.

Har det så bra idag!

Så ses vi i nästa inlägg!

Puss! ❤

Likes

Comments

Hi Hallå! Bloggar på datorn och jag kan blogga på mobilen om jag inte har min dator i närheten klockan är 22:40 och jag är trött och irriterande vi behöver inte komma in på detaljer för det är bara så onödigt och jag vill inte skriva en hel lång poesi om det. Det är Onsdag i morgon och jag ska jobba på Scandic Hotell i Lund nära mig och sen efter det ska jag träffa min kontaktperson och vi ska äta Sushi och det är de godaste som finns, sen ska jag inte göra något mera jo sen på Fredag som sagt som jag sa i förra inlägget att jag ska bli socker full och det är bara att jag kommer bli över spidad men jag ska upp i morgon så jag har tänkt att gå lägga mig nu men vi ses i ju i morgon.


Så ses vi i nästa inlägg!

Godnatt! ❤


Likes

Comments