Hi Hallå! Bloggen här det är en vanlig fredag för mig på avdelningen och jag kollar nu på tv, hälsade på skolan igår och det kändes konstigt för mig att besöka skolan igen när jag inte har varit där på 2 veckor, får träffa mina vänner igen och liksom skönt att få reda ut ett litet bråk mellan mig och min allra bästa vän som vi var osams om en sak är så glad att vi är sams igen och kan äntligen får komma till skolan utan att erkänna jobbigt eller obehag. Klockan är 11.30 och om 30 min ska jag äta lunch och sen duscha Fyfan va skönt att få vara ren innan kvällen och sen kolla på julkalendern och kolla på pyjamasklubben med en kompis på avdelningen! Men mest av allt är att duscha och sen röka det är det mysigaste som finna tycker jag, men nej nu måste jag avsluta här.

Men hoppas ni får ha en bra Fredag!

Det hoppas jag att jag får om ingenting går snett...

Men jag hoppas vi ses i nästa inlägg

Puss!
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hi Hallå! Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag men jag har mått så jävla dåligt och är nu inlagd på sjukhuset men jag kommer inte säga var även om nu hade önskat det, ligger i sängen och försöker sova men de är inte så lätt när man mår så dåligt som jag gör. I morgon ska jag duscha och tvätta kläder på avdelningen!!!! Skolan och familjen saknar mig och tänker på mig men jag kan inte komma hem och mår dåligt och komma till skolan sto gråtandes i heller min kropp känner av det direkt att de är något som inte står rätt till och känner då obehaget, men jag ska försöka uppdatera bloggen lite mer oftare när jag känner för det och när jag börjar blir lite bättre. Jag lovar er men just nu måste jag ta en paus ifrån bloggen ett tag men jag kommer självklart tillbaka men jag vet inte riktigt när de blir för jag måste vila upp mig och försöka andas lite i mellan åt av allt tjabb från läkaren och personalerna!

Men jag hoppas ni får en fin kväll!

Då ses vi i nästa inlägg!

Puss! ❤️

Likes

Comments

Hi hallå! Tisdag och jag världens tråkigaste jag ser på film och ligger och myser men jag hoppas nu att jag får hitta på nått och jag orkar inte ligga i sängen hela dagen. Men nu ska jag försöka hitta på nått och sen ska jag ner till affären och köpa lite saker, sen måste jag dra till gymmet med min sjukgymnast.
Det blir en kort tisdag inlägg!

Hoppas att ni har en bra dag!

Puss! ❤️

Likes

Comments

Hi Hallå! Ligger i sängen och värmer efter en lång dag på Skånedjurpark, nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra nått speciellt. Kommer lägga ut rätt mycket bilder på djuren och andra allmänta saker. Som halloween pyntar och lite bilder på mig och lite så. Men jag har 1 veckas höstlov och sen förstår ni att skolan börjar igen och det är rena mardrömmen och egentligen skulle jag ha praktik men kommer inte berätta de detaljerna. Men nu ska jag bara tjafsa klart med min pojkvän sen har jag funderat på att sova lite och vila för jag är så jävla trött i mina fötter att jag kan knappt halvt gå. Det fanns mycket bänkar men jag orkade inte sitta ner!

Men jag hoppas ni har en bra 1 veckas höstlov!

Så ses vi i nästa inlägg!

Puss! ❤️

Ägaren matade rävarna 🦊

Så vackra ögon Lo katten har 😍👌🏻

En killing som äter PUMPA 😂

Hon får nu heta Hedwig 👌🏽😏

Sötnosen nosar 💕

Björnen sover björnen sover i sitt lugna bo han är inte farlig bara man är vanlig men han kan....och.....men han....och honom aldrig tro 😋

Bäbä vita lamm har du någon ull jaja kära barn jag har säcken full....🐾 (den är inte vit den är brun)

Älgen äter 😂😂

Värme JAAAAAAA 👌🏻

Brorsans tjejs arm är lika lång som en falk 🎈

Han är inte min bästa vän han höll nästan på att stånga mig 😞

HAPPY HALLOWEEN #selfie 🎃🙌🏽

Kallt som fan ❄️

Nån som är sugen på ponnyridning 🐎

Snark älg VAAAAAAKNA 😴

Nån som vet vad det är för skalle? 🐾

Höstlov 🍁

Vem hoppar längst är det du eller jag ?

Han dissade mig 😞

Nu har jag inga mer bilder på denna långa äventyret hoppas ni njuter av dom bilderna och liten klipp på när älgen sover som kan helt plötsligt prata från ingenstans.....

Likes

Comments

Hi Hallå! Bloggar på mobilen och säger att det är ingen vanlig dag för skånepågen han fyller fan 26 år och det är hans dag och det är speciellt för han och hans familj, fira han och han får fina presenter. Vill säga er att jag ÄLSKAR den killen jätte mycket.

GRATTIS ERIC DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA!!!!

Puss!! ❤️

Likes

Comments

Hi Hallå! Idag är det Lördag och jag har höstlov och jag vet egentligen att den börjar på Måndag men jag kan få i alla fall tjuvstarta lite och jag var på en Emporia med min bästa vän och vi tittade bara runt men till på köpet fick jag fota starwars och fick göra high-five med Malmö Redhawks maskoten ”örnen” men men det var kul och fick lyssna på killarna som sjöng hehe.... ingen var snygga eller söta faktiskt. Men nu ska jag ta de lugnt för på Måndag ska jag till Skånedjurpark med min bror och hans tjej. Det var år 100 sen jag var där shiiittt!!!! Hur länge sen var inte det? Men nu ska jag ta det lugnt hela kvällen

Men jag hoppas ni får ha en bra dag!

Så ses vi i nästa inlägg!

Puss!! ❤️

Likes

Comments

Hi Hallå! Skriver på mobilen och är helt virrig och jag vet inte vad jag ska göra, har snackat led min mentor om en sak och snackat ned min kontakt person om en annan sak och min hjärna kommer explodera snart! Vi får se hur det blir i morgon om jag blir lika virrig som idag. Just nu är jag ute och röker och ska snart in i värmen och kolla på ACK VÄRMLAND, humoristisk och bra program på TV4 play. Mår ganska illa också men jag hoppas att det går över snart jag var med min pojkvän idag och det va mys tyckte jag han är lika gullig och vänlig som han har alltid varit! Blev ganska irriterande på min mobil idag för det fuckade ur helt och jag fick rena stor dampen på den, men nu har jag löst det.

Nej nu ska jag släcka fimpen innan jag bränner min tumme och pekfinger blir en kort inlägg

Har en bra dag så ses vi i nästa inlägg!

Puss!! ❤️

Likes

Comments

Hi Hallå! igår var det Lördag och jag sov över hos min kompis och såg på Skräckfilm och då höll i hennes lilla söta kanin, HOPPE!!!!!

Jg vet att jag inte hat bloggat på ett tag men ni ska veta att jag kommer blogga lite när jag känner för det!

Söndag idag och jag ska träffa min kontakt person om 15 min SHIIIITTTT borde ssticka nu annars kommer jag försent och det har jag ingen lust med att göra, jag ska se om min kille vill ses i veckan om han så klart inte ligger i ide då vet vad jag inte ska göra då.

Met blir ett kort inlägg!

Jg måste sticka nu men jag hoppas ni har haft en bra Söndag!

Puss!


Likes

Comments

Hi Hallå! I morgon är de skolfoto och jag ska inte sova i 2 h som jag gjorde i morse inte för jag visste att de va Lördag idag, eller om klockan gick fel för jag trodde de va vinter tid. Men i morgon ska jag upp tidigt och börjar sminka mig och sen ska jag bli fotograferad, och sen ska jag snacka med min kurator på psykiatrin! Det är min Torsdag och nu ska jag bara ta det lugnt och inte göra nått speciellt förutom att se Vassa Fruar på TV4 play. Jag brukar städa på Scandic men idag fick jag städa IDAAAAAAAAG älskar denna dagen.

Det blir en kort inlägg!

Har de en bra Onsdag!!

Så ses vi i nästa inlägg!

Puss!! ❤️

Likes

Comments

Hi Hallå! Bloggen skriver på datorn för min mobil är på laddning i nere våningen och ger f*n i att går ner i mörkret, idag har jag varit haltlotta idag hela dagen och sen när jag skulle cykla till sjukgymnast så hände det en liten olyckligt vist min cykel tramp kedja hade hoppat av och är skit lös den hänger bara dör bara för att....och sen under kvällen åt vi på restaurang som är ny öppnad (eller vad det heter). Fick reda på att dom som jobbar där var spansktalande och kom från Latin Amerika, men maten var så j*vla gott jag rekommendera den restaurangen.

Jag brukar varierar mellan min dator och mobilen när jag ska blogga för ibland händer det att jag inte kan ta upp min dator men då använder jag min mobil istället för den är närmast mig, eller om jag är i skolan och har rast ute för att röka eller om jag är i matsalen vilket ställe som helst då har jag alltid mobil med mig vad jag än går. Ändå smart och sen kan jag blogga på datorn på kvällarna men inte sent bara för jag måste upp tidigt om man jag ska få slippa få mycket frånvaro. I morgon ska blogga på mobilen och sen är jag kompledig så får sluta extra tidigt och sen ska jag snacka med kuratorn på psykiatrin, så det känns bra det också slipper jag betala 300 kr för det har jag ingen lust med jag vill göra roliga saker med dom 300 kr. Jag kanske vill fika eller köpa kläder eller en fin liten present till min kille eller till min bästa vän, saknar bägge mina älsklingar 💓 jag satte på väcka klockan kl 7.00 usch!!!!!!!!!!! orkar inte vill sova längre men nej då upp klockan 7 på morgonen kommer somna på lektionen i morgon.

Jo idag som jag sa innan om sjukgymnasten är att jag fick reda på att mitt knä har en liten inre blödning men det är ingen fara och sen om 5 veckor ska jag träffa min sjukgymnast men vi ska till ACTIC i Lund högevallsbadet ett ställe där man kan simma och bada men samt också gymma där. Och jag ska försöka gymma själv som egen aktivitet, jag gör aktivitet tillsammans med min kontakt person så nu får jag hoppas att det funkar nu men det tror jag att det kommer att göra helt ensam utan någon är med.

Nej nu kl är 23.32 och jag ska sova....

Vi hörs i nästa inlägg!

Puss! ❤

Likes

Comments