Krispigt blå/vitt till dagen. STORA märkbara accessoarer, nätstrumpor i pumpsen och med sval stor skjorta mäter kvälen. Siden skjortan med tshirt ärm är något jag kommer leta efter den kompletterar jeanskjolen en varm festivaldag lika bra som till ett par midjehöga byxor och skyhögaklackar till kvällen med ett glas bubbel i handen. 70tals stuket på jeansen och scarf runt fotleden, ja tack!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skor - köpta i spanien Jeans - Leivs Skjorta - Com des garcon Jacka - mammas gamla

Likes

Comments

Jag kickade igång dagen med att sätt på mig mina nya jeans som köptes igår och kvart över åtta klev jag ut genom porten, vilket ljus och väder jag möttes av! Blev genast på bra humör och kände att kaffekoppen jag fem min tidigare hällt i mig kickade igång. Några antal min senare befann jag mig på Krukmakargatan där det råkar vara så att en av mina favorit personer bor, Hedda! Dagen innan hade vi nämligen bestämt att jag skulle komma hem till henne för att att äta frukost tillsammas. Knäckisar (mina absoluta favorit i hela världen!!) med ost avokado tomat rödlök och självklart salt/peppar. Äppeljuice,kaffe och ägg som avslut mättades våra magar av. Mmm min typ av frukost! Två timmar senare klev jag ut i vårvädret igen, lite längre ner på gatan jobbar en annan favorit, Sofia tänka sig vilken lyx jag har två bra människor på en och samma gata! Hon jobbar för BlueBillie&Bxxlght, finfin affär tycker jag! Resen av dagen spenderade jag med min kusin, in och ut i affärer med stop på nytorget 6 och A.H Glassbar.

Likes

Comments

Är det något jag älskar så är det festivaler, höra min favorit musik live! Det finns dock en sak jag älskar lite lite mer och det är packplaneringen inför nya äventyr. Planeringen av vilka kläder som ska få följa med.

Min inspiration? Cozy och glamour!
Dagstid? Stora glitterörhängen kombinerat med en stor stickad, mina Tom Ford brillor och sköna skor! Till kvällen brässar jag på, jag kör all in! More is more! Lösögonfransar, klackar, alla smycken och bubbel i handen!

Imorgon kl8.00 sitter jag på tåget upp till Åre där Åre sessions väntar. Den här gången kommer jag lägga skidorna på hyllan och lägga allt krut på att dansa och umgås med väninnorna istället, det var allt förlängesedan!

Likes

Comments

Korthållare från Sanit Laurent i rosa metallic. Den här kommer definitivt åka upp på min födelsedagslista!

Likes

Comments

Ingen semester utan en ny bok, ingen nykomling i bokhyllan men ack vilken 10 poängare! Jag har aldrig tidigare varit så klistrad vid en bok! Jag kan inte låta bli att klottra i. Jag styrker under meningar, stycken, skriver kommentarer och ritar. Alltid lika kul att bläddra igenom tidigare böcker jag läst.

Likes

Comments

I ett och halvt år har jag nu jobbat på ett dagis. det har varit fantastiskt lärorikt och kul men också slitsamt. Tidiga månar och långa resor. För exakt en månad och en dag var min sista dag där. Jag hade planer om att jag skulle bli aktiv och inte vara lika trött längre, börja måla/sy dra igång med allt jag vill göra och drömt om men inte orkat ta tag i under det här året. Dan efter åkte jag till Spanien med familjen i två veckor. Jag total krascha, rakt in i betongväggen och allt jag planerat att få gjort hände inte. Väl hemma i Stockholm kände jag mig utvilad, två veckor och solande vid poolen och mys med mamma och pappa hade belönat sig. Jag kände mig brun och fräsch rätt taggad på livet speciellt efter vad som hänt på Drottninggatan dagen innan. Ingen ska få ta min glädje och trygghet jag har för min hemstad, tänkte jag när planet lyfte från Faro. Tisdagen efter hade jag tid hos min tandläkarkirurg och en akut operation bokades, torsdagen kom och det visade sig att det som inte fick/skulle hända hade hänt. Jag var tillbaka på ruta ett, jag kände mig arg, besviken och trött. All energi och laddat upp med under min semester försvann, jag stämde av mobilen och försvann in i mig själv. Jag sov hela dagarna vilket resulterade i att jag inte kunde somna och tankarna började spela spratt. Det känns som att varje mening jag tänker avslutas med ett frågetecken. vart är jag påväg? vad vilja? trött och silten vid 23? är det möjligt?och dom jobbigaste, varför har jag inte kommit längre?

Men nu är det dags att ta tag i mig själv! Börja skriva checklistor och beta av dom. SÅ NU KÖR VI!

Likes

Comments

I måndags packade jag och pappa väskorna, hoppade in i bilen för att hämta upp Moa. Vi skulle nämligen ta 15.45 båten till Gotland. Två båtmåsten? Modetidning och Pringles som matchar ett av reportage! Hur vi fördrev tiden? massor av kortspelande såklart!

Likes

Comments

Två saker fick jag med mig hem, bla de här galet snygga örhängerna! Passar dynget runt och till allt. party utstyrsel så som vita vardagsskjortan. kärlek kärlek kärlek.

Likes

Comments

jeans/&otherstories skjorta/weekday clutch/zara sneakers/nike cykel/BIKEID

Likes

Comments