Yes Nu blir det kolla på våra & gå sova för ska shoppa imorgon smiley.Ska på gymmet på onsdag för hinner inte imorgon.Tror det blir en rolig dag imorgon.Nä nu är det sängen som gäller godnatt.

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Urs vad lat jag känner mej vill bara sova hela Dan.Men kan vara för det är söndag därför jag känner mej lat.Jag och älsklingen ska se en film sen den verkar bra.Blir mäst bara lata sig idag imorgon är ny vecka då är det tränning som gäller:-).Nä ska gå se film med min karl.

Likes

Comments

Nu är man vaken älskligen väckte mej vid 14.00 idag ska vi äta tacos mums smiley.Sen blir det bara relaxa & ta det lungt är ju lördag.Får se om jag går idag & köper godis till melo ikväll.Måste snart gå laga mat med älskligen så jag inte blir tvärhungri.

 

Nä ska gå ta vitamin & kolla en tralier på en film vi ska se ikväll.

 

 

Likes

Comments

Jag och min karl kollar på gladiatorerna jag hejar på tjejen i blått och killen i blått :).Nä ska forsätta se.

<3

 

Likes

Comments

Är helt slut har nyss varit & promnerat med älsklingen åt inte så mycke mat för var inte så hungri vi åta lasange gott.Snart ska jag & min karl till ica jag ska hämta paket jag har fått & min karl ska köpt nått minns inte vad.Ska gå vila sen efter vi har varit på ica smiley.

 

Ska gå sätta vatten åt mina fåglar mamma gnäller på mej.

 

no

Likes

Comments 

Har inte sovit nått var trött men sen började jag grubbla så kunnde inte sova alls lär vara trött senare crying.Håller på äta frukost sen blir det träna om jag orkar.Pappa sa en sak jag kan vara skaka på skallen pappa och hans ider.Måste nog göra äggröra så jag inte blir så hungri för fort.Fick hjälpa pappas kompis med datorn via telefonen han hade problem det var roligt att kunna hjälpa för kan inte mycke om dator men det lila jag kan smiley STOLT.

 

Nä ska gå träna får se hur mycke jag orkar göra.

 

no

Likes

Comments

Tänke visa nått sött som jag har på min fönster i datorn smiley Ser ni den är så söt no.Kan inte sluta titta på den smiley.Nä nu blir det tv godnatt alla mina läsare.Sen kanske jag ska äta semla wink bryr mej inte att det är mitt i natten annars äter glups pappa upp den det vill jag inte hehe.no

Likes

Comments

Nu är jag klar med sätta mina favoriter i pappas dator ska kanske äta semla senare men får se.Det ända jag måste hämta nu är winamp sen är allt klart jippiee!!.Håller på fixa databordet också ser ut som andra världskriget haha wink.Nä ska gå fixa lite mer sen blir det kolla på tv & försöka sova om jag kan haha.

 godnatt no

Likes

Comments

 

Denna film är nått för min pappa men inte mej för hatar jackie chan urk han är en b skådis.Nu har jag tränat och det gick bra ska träna mer imorgon smiley,ska sen kolla vilken film jag ska se ikväll.Sen kanske äta en semla känner lite huvudvärk ska ta alvedon.Blir en lung kväll med film och fixa pappas dator sätta tillbaks mina favoriter i hans dator.

 

Längtar till torsdag och nästa tisdag smiley nä ska gå ta alvedon och fixa pappas dator han har ju win 7 äntligen..

 

no

Likes

Comments

Nu trännar jag mina armar känns som spagetti men det gör ingeting då vet jag att det ger.Pappa har formatera datorn det gick fattar inte att det gick helt otroligt.På torsdag kommer älsklingen då ska vi fira all hjärtans dagno berättar på torsdag vad vi ska göra kommer ta kort också.

 

Nä ska forsätta träna sen blir det prata med min karl på skype no.

 

no

Likes

Comments