Varmt välkommna till min Bloggis! Här kan ni läsa lite om mitt liv och lite andra saker. 

12/8 var jag och min sambo på min kusins bröllop och det var Hur vackert som helst, tre rätters middag och Mycket mer. Man blev lite tårögd när man såg sin kusin gå fram där till Altaret för att få sin Anton i nöd och lust, Min Kusin Sandra hon har kämpat så hårt för att kunna vara där hon är idag, hon har två underbara barn och ett hus med sin Anton.

Låter jag några bilder tala för allt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ps lite gamla bilder kan före komma!

Efter ha varit förkyld över en vecka känner man sig nu helt slutkörd i kroppen, men imorgon måste jag verkligen har inte råd att vara hemma. Tur så är man hyfsat frisk nu, så man kan börja komma tbk i rutinerna, man hade i vardagen.

Plus när man känner sig nere så är det tur att man alltid har sin bästa vän vid sin sida, då menar jag min underbara hund som alltid ska vara nära mig oavsett vad. Så man kan säga att Bus är min stöttepelare när man bara behöver ha någon som lyssnar och inget säger, men ändå förstår hur man mår. men sen får man ju inte glömma bort den stora rollen min sambo också har i det hela. Men som sakt ibland behöver man bara ha sitt djur därför att må bra.

Likes

Comments

Nu var det ett tag sedan jag skrev, har haft så mycket att göra här hemma och allt omkring mig. Så det har inte funnits någon tid över till skrivandet. jag kommer försöka vara mer aktiv än vad jag senast har varit. så jag börjar med att lägga ut några bilder från semestern i Trosa

Likes

Comments

Idag var det 9 dagen i rad som jag jobbade, så det ska bli jätte skönt med en helg nu. om jag orkar så tänkt jag ta mig ner och gymma eller eventuellt Simma lite, för att komma igång och aktivera sig efter några dagars uppehåll.

I helgen så ska jag se lite på Hockey LIF Vs Mora självklart hejar man på LIF :D så nu hoppas vi att dom vinner :)

sen blir det även lite mer träning för nu ska jag se till att min kropp blir att må bra, får hoppas att simningen kommer hjälpa mig att få mindre ont i mina leder.


Likes

Comments

Nu har jag och Min mor börjat träna tillsammans, det vi gör är att gå och simma några längder och det är riktigt skönt

Likes

Comments

ibland är det skönt att få några lediga dagar efter en lång arbetsvecka, det känns verkligen i kroppen när man jobbat 6 dagar i streck, vist är det inte många arbetsdagar i rad men, när man jobbar inom vården så tar det mycket på krafterna, men jag älskar verkligen mitt yrke.

Likes

Comments

​Njuter av ledighet som vara imorgon sen är det jobb igen, skönt med att få en dag ledigt från jobbet :D

Likes

Comments

​Cold Play 

ihelgen var jag på cold play med älsklingen och hans föräldrar plus några till, det går inte att beskriva hur magiskt det var.  Har aldrig varit på en stor konsert 

Likes

Comments

​NU har jag och min mamma börjat sytt lite kläder som terapi eller snarare för att kunna göra något tillsammans, men vi säljer även det vi gjort och sänker sedan pengarna till Cancerfonden 

Likes

Comments

Dags för städning av huset, har redan börjat så pysslat, men nu så måste jag ta en paus från det.

Jag kan inte förstå hur stökigt det kan bli när man har djur, dom hårar som bara den så lika fort som du har dammsugit är det hårigt igen så man får ju lov att göra det flera gånger.  fast det brukar ändå inte hjälpa så mycket, men det blir att kännas renare och härligt hemma efteråt. 

så Snart blir det att fortsätt med disken och tvätten, sen ska jag små plocka lite mer så det blir lättare att dammsuga golvet. så om jag hinner blir det att sätta upp gardiner i vardagsrummet :D


Likes

Comments