Stay strong, make them wonder how you´re still smiling

Hejsan hej! längesen jag hade något att skriva om nu. därför startade jag en ny blogg- i hopp om att få lite mer inspiration. Har fått fina nyheter idag, men är ändå ledsen. idag har mitt hjärta krossats. skriver mer om det senare. in och läs!

www.nattstad.se/maartinis

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Veckohoroskop - vecka 24

Din märkbart orädda inställning imponerar, du har tillräckligt med uthållighet för att ta itu med alla dina uppgifter. Orädd tar du på dig fler åtaganden även om du redan har nog att göra. Du tar dig an saker på ett ganska ostrukturerat sätt och försöker få alltför många saker gjorda samtidigt.

Se till att du inte slösar tid på ovidkommande detaljer eller tappar humöret under arbetets gång. Du måste vara villig att kompromissa i dina relationer, om du inte gör det kan det leda till många gräl. Var uppmärksam på de signaler som din kropp skickar ut.

Likes

Comments

Veckohoroskop - vecka 23

Att vilja uträtta saker är okej så länge du så ofta det är möjligt inkluderar andra och hanterar deras frågor på ett tillfredsställande sätt. Få inte vredesutbrott om du kritiseras utan överväg i stället om du kan dra nytta av den andra personens synvinkel, om det är något som du kan beakta och som kan förbättra vilket resultatet blir av dina aktiviteter. Överskottsenergi kan användas i jakten på ett hälsosamt sätt att motionera som kan hjälpa till att lätta på spänningar och stress, men undvik kontaktsporter, det bästa är joggning eller stavgång.

Likes

Comments

Försökt att inte ta på dig för mycket, även om du känner att du klarar av mer finns det en viss grad av inblandning i andras angelägenheter som bör hållas till ett minimum. Att alltid sträva efter att bekräfta dig själv är ett onödigt slöseri med energi; att i onödan riskera ditt välbefinnande till förmån för andra är ett misstag. Gör dig själv en tjänst: sluta att använda dina egna idéer och synpunkter samtidigt som du avfärdar andras.

Visa lite ödmjukhet och håll humöret uppe om du vill behålla ditt lugn och med det de flesta av dina vänner.

Likes

Comments

Underbart väder det har varit nu idagarna! märks tydligst på mitt kräftröda ansikte :)  Hästarna har fått vila på betet :) Kom nyss hem från jobbet, ska in i duschen sen kommer lite kära vänner hit :) Blir någon drink men annars relativt lugn, upp och jobba i morgon bitte :)


Ögonsten & Skitstövel !? Har inte varit på mitt gladaste humör idag. Ibland blir allt bara så onödigt krångligt och val som egentligen är så självklara blir så ofattbart mycket svårare.

Likes

Comments

Allt jag vet är att min största insikt i livet kommer av erfarenhet: man vinner ingenting på att inte säga det. Säg det innan det är för sent. Forma orden högt eller viska dem, skriv dem på en spegel eller stega ut dem i snön. Maila en länk till en låt som säger det bättre än du kanske tycker att du kan själv. Det spelar liksom ingen roll hur, bara gör det. Ofta. För om man inte vågar spela så kan man aldrig vinna, och inte ens en människa man älskar är odödlig. Kärlek skyddar inte mot slumpen, men slumpen kan trumfa kärleken. Gör det, innan det är för sent och för att du kan. Jag tror nämligen alldeles bestämt att det viktigaste i livet är att inte missa chansen att tala om för dem man älskar att man gör det, oavsett vad de svarar. För det spelar ingen roll hur ofta eller sällan man säger det eller hur eller när. Bara att man säger det. Jag vet att det är svårt. Men det är värt det. Och oftast blir det bättre än man ens vågat hoppas på.


Likes

Comments

Days like these lead to...
Nights like this lead to
Love like ours.
You light the spark in my bonfire heart.

People like us—we don’t
Need that much, just some-
One that starts,
Starts the spark in our bonfire hearts 


Likes

Comments

I stället för att alltid försöka driva igenom din vilja och försöka övertala andra att hjälpa dig känner du att du har tillräckligt med energi för att orka jobba lite hårdare och klara av det du behöver. Om du känner dig frestad att argumentera med andra är det mycket bättre att du ger med dig, särskilt om anledningen till grälet är av liten betydelse. Det finns inget som hindrar dig från att hålla fast vid det du tror på och vänta på ett gynnsammare tillfälle att nå ut med din synpunkt, när du har tänkt igenom allt ordentligt.

Likes

Comments

Hejsan Hej! Ursäkta dålig uppdatering igen! Har jobbat mestadels utav helgen! I Lördags blev det lite fest med goda vänner! Mycket trevligt vill jag säga! Hästarna fick komma på beta idag! Tog en mysig promenad i regnet dit . Så nu går dem och äter gräs och lever livet! Hahah min gamla älskade dam blev sjukt rädd för ett livet lamm! Gulligast! Ha det bra alla fina där ute! Ny vecka och nya möjligheter snart! Puss så länge

Likes

Comments