Header

Hej alla underbara och mindre underbara!

Idag är det äntligen Black Friday!

Jag har sätt att tiger of sweden har rabatt  på deras snygga mobil skal !

ska länka er till dom här under om en liten stund.

Så vid 4a tiden så ska jag åka buss i 4 timmar... suck... ska upp till min kille och spendera en helg med honom! (äntligen) och nästa fredag så ska jag åka ner till Stockholm men min mor och mina syskon och ha det mysigt över dagen bara dagen efter är det återvändaren här på skolan och det innebär att alla gamla internat elever så få komma tillbaka så blir man bjuden på mat, det blir stand up, konserer, och flera olika aktiviteter senare avslutas det men en fest.. Så det kommer verkligen bli super trevligt

! https://idealofsweden.com/

Sen jag även sätt att jag har börjat få mer och mer besökare från utlandet

från USA, Österike, Nederländerna, Australien!

Men jag måste plugga nu så alla ni får ha en underbar fredag och lyssna på en skön fredags låt

Kramisar Tiniis

https://www.youtube.com/watch?v=P9-4xHVc7ukBlog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla underbara och mindre underbara!

Nu har det gott en vecka sist jag bloggade.Hos tandläkaren gick det bra jag fick även utskriven penicillin men idag är det sista dagen jag äter det så äntligen så ska jag få träna igen i morgon!

Så imorgon har jag tänkt att träna ben och på fredag så ska jag äntligen åka upp till killen igen.

Nu på morgon kvisten så pratade vi om en ny astrioid som ska ha kommit in till våran solsystem. Den ska tydligen kommer från ett solsystem som på minner om våran egen där planeter är lik våran. Jag kommer att länka sidan här under som ni kan gå in och läsa om intresset finns där vill säga.

Kommer även att länka en ny låt som jag har börjat gilla

https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/mystisk-asteroid-pa-besok-fran-ett-annat-solsystem


Maejor- Vibrations

https://www.youtube.com/watch?v=glf7bZdEK1w

Kramisar Tiniis
Likes

Comments

Hej alla underbara och mindre underbara!

Jag hoppas att era dag blir bra, det börjar ju bli kallt överallt nu och så snart är det bara en månad kvar till jul!

Har ni tänkt på en sak? Att de är mer vuxna som kollar på kalle anka på julafton än barnen?

Det är ju nästan som en tradition som man måste se!

Senare idag så ska jag till tandläkaren för att fixa en lagning,. som vanligt är jag nervös haha jag är väl kanske en vuxen fegis trots att jag snart är 23 år gammal. Vi på internatet har pratat om att basta senare idag men jag har hört att man inte får basta eller träna efter ett tandläkarbesök stämmer det?

Kramisar, Tiniis

Likes

Comments

Hej alla hatar och alla lovers!

Det har varit mycket prat om vart jag ska flytta efter jag är klar med skolan. Men det blir Östersund eller Gävle i några år tills man får tag på något i min kära hemstad. Själv så känner jag att jag självklart vill bo hemma i Stockholm igen. Men det får vänta några år till.

jag känner mig mer som hemma i en storstad, men det är nog eftersom jag är född och uppvuxen i en. Och det var väldigt ovanligt att ställa om sig att flytta upp till Södra Norrland men jag är otroligt tacksam över det valet eftersom annars hade jag inte träffat mitt livs största kärlek och inte heller tagit upp skolan igen,Jag tror på ett sätt eftersom jag kommer ifrån Stockholm har jag mer och mer börjat uppskatta allt jag har i mitt liv, jag har fått många underbara nya vänner här uppe., och jag som inte trodde att jag skulle få det haha.. Men flytten var bara bra för mig, jag behövde komma bort från allt ett tag, och det var så skönt att det blev snart till fyra år. Och det jag har märkt med mig själv är att när jag bodde i Stockholm så var jag nästan alltid ute och dansade och nu har jag bara varit ute och dansat två gånger på två år haha. jag dricker inte alls lika mycket längre, nu blir det väll bara en till två gånger på två månader eller som nu, nu har jag inte druckit på två månader. Men jag ska avsluta detta inlägg med denna text .

Borta bra hemma bäst och Stockholm snart kommer jag


kramisar, Tiniis

Likes

Comments

God morgon!

Jag hoppas att ni har lyssnat på creepypodden nu och att ni var nöjda!

 Själv har jag åkt på en riktig förkylning men det stoppade inte mig för att gå och fiska!
Napp fick jag men släppte fisken. Senare på kvällen ångrade jag att jag ens gick ut för jag har fått lock för öronen, ganska typiskt..

Kramisar, Tiniis


Likes

Comments

​Hej!

Tänkte göra ett sista inlägg idag innan jag ska hoppa in i duschen och tvätta håret!

Till alla er som älskar skräckfilmer! 

Så vill jag rekommendera en podd som heter Creepypodden! Den podden så berättar jack werner om olika spökhistorier. Han har en riktigt skön röst att lyssna på. Vissa gånger är mer obehagligt att lyssna på hans historier än att titta på en riktigt läskig skräckfilm. Jag vill rekomendera en utav mina favorit avsnitt den heter....

        Duscharna!

här under kommer jag att länka till just det avsnittet så som du vill lyssna på avsnittet kan du sätta dig i en bil och bara köra runt eller gå på en promenad, eller så sitter ni hemma gör lite te och luta dig tillbaka.

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/676748?programid=4845

Likes

Comments

Hello!

haha detta inlägget kommer inte vara på engelska! Erkänn att du nästan blev imponerad?

Till er alla som vet och inte vet!

Är så otroligt imponerad på min pojkvän som ska tävla i SM i Classic Bodybuilding nästa år!
Jag tycker det är rikligt häftigt och super roligt att han vill göra det. Och självklart kommer jag att stötta han i alla hans val som han stödjer mig i mina val. Jag ser även fram emot det för då får jag se honom göra det han älskar och håller så kärt. Jag är redan så otroligt stolt över honom!

När man håller ett intresse riktigt kärt så tror jag att man aldrig kommer att lägga va med det, utan att intresset kommer växa och följa med en hela livet. Jag tror att just träning kommer följa han och oss i många många år att det aldrig kommer lägga åt sidan eftersom det är något som vi tycker är viktigt i livet. Att det inte bara handlar om att gå ner i vikt eller gå upp i vikt. Utan att det är något som är roligt. Det är alltid roligt att äntligen få se skillnad på sig själv och att även andra personer i ens egen omgivning även gör det med. Men det många inte gör är att fortsätta ser man inte sitt mål efter kanske 2 veckor blir man besviken och lägger av utan det man ska göra är att fortsätta tills man når sina egna mål, att man aldrig slutar med det man älskar. Man ska alltid tro på sig själv för om man inte vågar tro på sig själv..... Vem ska då göra det?

 Följ han på instagram om ni är intreserade!

jonnyeriksson89

Kramisar, Tiniis
Likes

Comments

Heej igen!

Jag önskade att jag kunde blogga tidigare men jag satt på bussen på väg till min kille och jag visst att han skulle läsa om jag skrev något om att jag var på väg.

Det var en överraskning att jag ens kom dit. Men när jag väl kom fram och dök upp blev han överaskad, så det var positivt! Innan jag åkte iväg så satt jag på stan och tog en fika med några utav mina väninnor, det var super mysigt och trevligt

Men förra helgen var jag och killens pappa var ute på björnjakt men såg tyvärr ingen.

Men i Lördags så satt jag och killen på ballkongen i det fina vädret och ''firade'' att jag är klar med alla uppgifter i alla ämnen nu i skolan, så det tråkiga med det hela är att jag inte har något att göra nu haha..

Jag hade köpt med mig BLÅ skumpa! Den var super god och riktigt söt så den rekommenderar jag verkligen.

Kramisar, Tinnis


Likes

Comments

Heej igen!

Nu är jag äntligen tillbaka!

Efter många års väntan. Så har jag äntligen bestämt mig för att försöka blogga igen. Just nu studerar jag på  Bollnäs folkhögskola.

I sommar hoppas jag att jag ska få sommar jobb, jag har sökt mycket runt om Hede där min kille bor. 

Kramisar, Tiniis

Likes

Comments