Header

God morgon!

Jag hoppas att ni har lyssnat på creepypodden nu och att ni var nöjda :)

Jag hoppas att ni har fått eran skönhetsöm :)

För det har inte jag:( Jag har åkt på en riktig förkylning men det stoppade inte mig för att gå och fiska!
Napp fick jag men tog ut kroken och slängde in gäddan igen :) Senare på kvällen ångrade jag att jag ens gick ut för jag har fått lock för öronen.... Jag hade väldigt svårt att sova och nu på morgonen har jag lock fotfarande... Vet inte riktigt hut jag ska bli av med de... Någon som har tipps? Jag har prövat det flesta trixen :(

Puss&Kram Martina :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Hej!

Tänkte göra ett sista inlägg idag innan jag ska hoppa in i duschen och tvätta håret!

Till alla er som älskar skräckfilmer! 

Så vill jag rekommendera en podd som heter Creepypodden! Den podden så berättar jack werner om olika spökhistorier. Han har en riktigt skön röst att lyssna på. Vissa gånger är mer obehagligt att lyssna på hans historier än att titta på en riktigt läskig skräckfilm. Jag vill rekomendera en utav mina favorit avsnitt den heter....

        Duscharna!

här under kommer jag att länka till just det avsnittet så som du vill lyssna på avsnittet kan du sätta dig i en bil och bara köra runt eller gå på en promenad, eller så sitter ni hemma gör lite te och luta dig tillbaka.

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/676748?programid=4845

Likes

Comments

Hello!

haha detta inlägget kommer inte vara på engelska! Erkänn att du nästan blev imponerad?

Till er alla som vet och inte vet!

Så kommer min pojkvän vara med och tävla i SM i Classic Bodybuilding nästa år!
Jag tycker det är rikligt häftigt och super roligt att han vill göra det. Och självklart kommer jag att stötta han i alla hans val som han stödjer mig i mina val. Jag ser även fram emot det för då får jag se honom göra det han älskar och håller så kärt. Jag är redan så otroligt stolt över honom!
Och jag önskar han all lycka i SM!

När man håller ett intresse riktigt kärt så tror jag att man aldrig kommer att lägga va med det, utan att intresset kommer växa och följa med en hela livet. Jag tror att just träning kommer följa han och oss i många många år att det aldrig kommer lägga åt sidan eftersom det är något som vi tycker är viktigt i livet. Att det inte bara handlar om att gå ner i vikt eller gå upp i vikt. Utan att det är något som är roligt. Det är alltid roligt att äntligen få se skillnad på sig själv och att även andra personer i ens egen omgivning även gör det med. Men det många inte gör är att fortsätta ser man inte sitt mål efter kanske 2 veckor blir man besviken och lägger av utan det man ska göra är att fortsätta tills man når sina egna mål, att man aldrig slutar med det man älskar. Man ska alltid tro på sig själv för om man inte vågar tro på sig själv..... Vem ska då göra det?

Tänkte även dela killens instagram så kan ni som mig följa hans resa och hålla tummarna :D

jonnyeriksson89

Puss&Kram Martina :)
Likes

Comments

Heej igen!

Jag önskade att jag kunde blogga tidigare men jag satt på bussen på väg till min kille och jag visst att han skulle läsa om jag skrev något om att jag var på väg:)

Det var en överraskning att jag ens kom dit. Men när jag väl kom fram och dök upp blev han överaskad så det var positivt! Innan jag åkte iväg så satt jag på stan och tog en fika med några utav mina klass brudar, det var mysigt, vi satt ute och hade lite tjej snack :)

Men förra helgen som sagt var en grym helg. Jag och killens pappa var ute på björnjakt men såg tyvärr ingen.... jag som hade hoppas på det men vi ska åka längre nästa gång pratade vi om:)

Jag och killen satt på balkongen i den fina vädret i lördags och firade att jag är klar med alla uppgifter i alla ämnen nu i skolan, så det tråkiga med det hela är att jag inte har något att göra nu haha.. Jag hade köpt med mig BLÅ skumpa! Den var super god och riktigt söt så den rekommenderar jag till er alla som är över 20 att köpa :)

Vi hann med at träna också:) Fick dock lite träningsvärk i axlarna i måndags haha lite sent då vi tränade i lördags..

Pusss&Kram Martina :)


Likes

Comments

Heej igen!

Nu är jag äntligen tillbaka!

Efter många års väntan. Just nu studerar jag Bollnäs folkhögskola. Det är som sagt bara tre veckor kvar av terminen och jag är redan klar med allt i alla ämnen så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. haha

I sommar hoppas jag att jag ska få sommar jobb, jag har sökt mycket runt om Hede där min kille bor. Vi har varit tillsammans i snart ett halv år. Nu när jag tänker efter så har tiden gått så fort jag nästan inte hänger med haha.

Men nu så ska jag på stan med Jennie och Emelynia så vi får höras lite senare. Puss och Kram

     Martina :)

Likes

Comments