En typisk outfit för mig. Enkel och gullig samtidigt som den är lite mer åt det sportiga hållet.


simple

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: musik

Här är några av mina favoritlåtar just nu i lite blandade kategorier. Det jag lyssnar på allra mest är faktiskt svensk musik. Lyssnar ganska sällan på engelska låtar nu utan det är den svenska spellistan som går på repeat. 

Likes

Comments

– Det finns flera vardagliga saker som är nödvändiga att göra, men som jag tycker tar så mycket onödig tid. Tycker inte om att sätta tid på att borsta tänder eller laga mat... Fast jag såklart måste göra det. Inte så att jag hatar att ha fräscha tänder eller hatar att laga mat (det är kul), utan hatar bara att man inte kan få det utan att sätta tid på det. Kan också hända att det är för att man inte kan göra så mycket andra saker samtidigt.

– Säkert hälften av alla skor och kläder i min garderob är sådant jag köpt på rea eller som jag fått/köpt begagnat. Så bra när man kan vänta med att köpa vissa saker och skaffa dem först när de är billigare.

– Min favoritfärg är grön och har varit det sedan jag gick på ettan/tvåan i lågstadiet.

– Läste franska i skolan under 5 år, men har i princip glömt bort allting. Ett av mina mål i livet är att kunna flytande franska så ska väl ta upp det igen så småningom.

– Gillar förändringar om man själv har valt att göra dem, men gillar dem inte alls om de är påtvingade.

– Älskar när man skrattar så att magen krampar. The best kind of magont <3

Likes

Comments

Att stiga upp sent när man har tusen saker man borde göra var inte en bra idé. Jag ska jag snart in till stan för att fixa lite saker. Men före det borde jag städa mitt rum och redigera lite bilder. Istället sitter jag bara och kollar på serier, som vanligt. Vädret gör det inte lättare att gå ut genom dörren heller. Känner mest för att ligga i min säng och äta choklad hela dagen, men det kan jag inte. Ska försöka få någonting gjort, men är man mästare i prokrastinering så...

Likes

Comments

Skönt, men också lite tråkigt, att äntligen vara ledig. Har varit på praktik i 8 veckor och det är ännu 4 veckor kvar innan skolan börjar. Vilket betyder att jag har en massa tid att göra det jag vill och framför allt inte har hunnit med hittills i sommar. Så under den tiden ska jag hinna ta körkort, läsa minst fyra böcker och bocka av lite saker på min summer bucketlist. Får väl se hur det går. Kommer högst antagligen sluta med att jag inte lämnar mitt rum och sover bort resten av sommaren. 

Fin pose

Likes

Comments

Om mig hihi

Gillar inte presentationsinlägg. Samtidigt som jag älskar dem. Jag kan välja exakt vilka ord och vilka egenskaper jag vill använda för att beskriva mig själv. Inte så att jag kommer ljuga, men man kan ju alltid lämna bort sådant som får en att låta konstig och använda just det som får en att låta bra, men ändå inte för bra.

Nåja, mitt namn är i alla fall Tintin. Jag är 19 år och studerar journalistik. Jag gillar då självklart att skriva, men läser också böcker, fotograferar, kollar på tv-serier och umgås med vänner (a.k.a. mina katter haha). Spelar gitarr gjorde jag också tills min gitarr gick sönder. Och jag är lite för lat för att köpa en ny.

Det som jag just nu är mest besatt av är horoskop, katter och socker. Finns nog andra saker jag tycker om men det där summerar ganska mycket. Äter ofta choklad till frukost och dammsuger mitt rum lite för sällan. För det mesta är jag väl ganska glad också om jag nu ska skriva någonting om mig själv som ska låta bra. Nu vet jag inte alls om jag beskrev mig på ett sätt som är till min fördel (tror inte det men). Skriver väl mer om mig själv med tiden så nu får det här inlägget vara klart. Hejdå

Likes

Comments