På måndag kör jag igen. Tappat total fokus denna vecka därför känns det bra med en nystart och 8 veckors fitchallenge på måndag. Hoppas det går ihop med barnen bara ❤️.
Har cirka 7kilo till som jag vill gå ner.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hösten har kommit, sommaren är över. Det var helt ärligt en "tuff" sommar.

Det var jag & barnen. Mecnun gick i skolan från tidig morgon och kom hem vid 18 tiden. Fredagar arbetade han direkt efter skolan till 22 och lördag & söndag 10-22. Sen arbetade han de flesta onsdagar och torsdagar också efter skolan till 22..

Det är tufft att vara tvåbarnsmamma. Det blir inte mycket sömn och tid över till mig själv och för mig är det viktigt att göra något för Emin. Vi var ofta ute, eller ja, varje dag! Gick runt en mil varje dag, oftast med min mellersta systerdotter. Vi var mycket i parken och sen blev det lite utflykter.

Amningen fungerade inte, Miran gick inte upp tillräckligt så det blev ersättning efter två månader. Ammade lite men slutade sedan helt. Mådde psykiskt dåligt att amma och fick ångest. Tyvärr. Finns ingen förklaring till det men jag är inte den enda som känts så.

Diyarbakir var vi i tre veckor. Den värmen och två barn som inte kom till ro. Vaknade flera gånger per natt och jag var heeeelt slut. Och sen var det kikhostan också, ja det blev lite kaos! Men det löste sig när vi kom till Sverige.

Nu går Emin på förskolan igen. Miran på babysim. 1 gång av 6 har vi gått..

Nu måste jag sova, hoppas jag får sova några timmar sammanhängande !

Likes

Comments

Ikväll dog min mormor.

Det gör så ont & jag är helt slut av allt gråtande.

Älskade mormor finns inte mer.

Vila i frid. Jag älskar dig ❤

Likes

Comments

Nu har Emin tagit sommarlov från förskolan. I två månader ska han vara ledig! Det ska bli mysigt och skönt att inte hålla tider. Vi ska bara vara!
Tyvärr fick min lilla skrutt feber igår. Jag tyckte att det var något som inte stämde i förrgår och igår när jag hämtade han på förskolan grät han och sprang till mig. Det gör så ont i en att se han må så dåligt. Han har sovit bredvid mig inatt och det har gått bra. Han känns fortfarande varm men jag tror sömn har gjort gott.

Det enda planerat i sommar är sommarstugan och träffa vänner!
Diyarbakir åker vi till i september.

Likes

Comments

Nu har Emin sovit själv i sin säng, i sitt rum i fem dagar. Innan dess har han sovit inne hos oss och han har inte alls velat sova i sin säng.
Men helt plötsligt för fem dagar sedan på sitt egna initiativ skulle han sova i sin säng! Jag satt bredvid honom på golvet och blev väldigt förvånad när han somnade, men oj så stolt!

Det känns så bra att jag inte tvingat honom till något utan att detta kommer från honom själv. Han känner sig trygg!

Han vaknar lite olika tider, någon dag 03 och en annan dag 06:30. Då hämtar jag in honom till oss. Imorse hann vi mysa och ligga nära varandra och det har jag saknat!

Nu sover han vidare, jag ammar min minsta och snart ska vi iväg till förskolan. Vid tio kommer Karro & Samuel och i eftermiddag är det dags för BVC.

Igår ville Emin som vanligt "köra motorcykel". Han såg en spindel och stannade för att titta.

Likes

Comments

Jag bestämde mig denna graviditeten att jag ville göra KUB test. Jag tyckte det var olidligt att vänta till vecka 18 för att få se Emin för första gången och se så att allt stod rätt till. Jag blev framflyttad och det var precis på dagen vi kunde göra det.
Allt såg bra ut och jag fick se de lilla livet för första gången.

Det blev totalt fyra ultraljud denna graviditet. VUL, KUB, RUL och TUL.

Denna gången ville vi inte veta kön. Det skulle bli en överraskning. Jag tänkte inte så mycket på det men det blev mer spännande ju närmare förlossningen vi kom. Det var inget jag tänkte på under förlossningen förrän de höll upp honom och jag såg könet bakom navelsträngen. En pojke 💙.

Likes

Comments

Det blev ett VUL den 9 september 2016 i Lund.
Jag skulle redan vara ledig den dagen så mamma och Emin följde med mig och väntade i väntrummet.

Jag gjorde VUL när jag var gravid med Emin också. Jag började blöda när jag satt på tåget och skulle lämna Mecnun på Kastrup. Då tänkte jag direkt på missfall, jag visste inte att det var ganska vanligt att man kunde blöda lite. Men allt såg fint ut då och hjärtat tickade.

Nu hade jag haft oregelbunden "mens" i två veckor. Vi hade tänkt vänta några år till vi skulle skaffade nästa barn så detta lilla mirakel ville verkligen bli till mot alla odds!
Barnmorskan frågade innan undersökningen om en graviditet var önskad, och jag sa att det inte var planerat men vi blir självklart glada.
Där fanns ett tickande hjärta och hon räknade ut att jag var i vecka 9+6.

Jag skulle bli mamma igen, Emin, min LILLA Emin, skulle bli storebror.
Oj vad många känslor..

Likes

Comments

Det var väldigt längesedan jag skrev här, det har varit så mycket annat!
Men nu är jag föräldraledig igen så nu har jag lite tid att skriva.
Jag skrev inget om min andra graviditet. Jag var ganska chockad hela graviditeten och hade väldigt svårt att förstå att vi skulle bli fyra i familjen.
Två barn på två år. Det gick fort!

Som ni förstår var inte denna graviditeten planerad. Vi hade tänkt vänta några år till nästa barn.

Men när jag började arbeta kände jag mig väldigt trött & illamående. Jag tänkte att det var stress iom att jag precis börjat arbeta och Emin precis börjat förskolan. Men ett läkarbesök kändes som ett måste, det kunde ju vara något som kroppen fattades. Men jag tänkte att det var bäst att ta ett graviditetstest innan för det är säkert det doktorn kommer fråga om först.

Det blev ett tydligt streck på testet, och jag grät..

Hur kunde jag bara gravid? Var jag verkligen gravid? Jag har haft "mens"? Har jag fått missfall? Många frågor i mitt huvud och jag gick till jobbet. Efter många samtal skulle jag åka till sjukhuset dagen efter för ett VUL för & se om jag var gravid eller fått missfall.

Likes

Comments

Har inte hunnit eller haft lust till att skriva här! Inskolade Emin i augusti och sen började jag jobba, och det gjorde mig rätt slut i kroppen.
Inte så konstigt då jag några veckor senare förstod att jag var gravid.
I april nästa år blir min lilla Emin storebror!?! Har fortfarande svårt att förstå det.
Imorgon går vi in o vecka 18!

Likes

Comments

Härlig vecka vi haft! I söndags var vi på tosselilla med många av våra vänner. Det var karuseller, bad och grillning. En riktigt härlig dag med underbart sällskap och fint väder.

I veckan har jag försökt komma igång med lite löpning, inte mycket men ska försöka hålla tre dagar i veckan och öka på med takt när jag blir bättre.

Det är mega rea nu, med halva reapriset på flera butiker i Eslöv så jag var och tittade i förrgår och igår, och fyndade vinteroverall till Emin för 250:- och regnställ för 125:-. Perfekt till förskolan! Även några leggins och t-shirt för 25:- styck.

Likes

Comments