Jeg har alltid blitt uttørket av neglelakkfjernere som depend, isadora og andre merker.

På tax free'n noen år tilbake var jeg smart nok til å dra med meg Chanel sin neglelakkfjerner. Dette har jeg ALDRI angret på.🙌🏻

Den tørker hverken ut hud eller negler, og jeg merker at den er mild mot hendene.
Det er visst et stoff som bidrar til å gjøre neglene tørre i vanlige neglelakkfjernere, men dette stoffet er det mindre av (eller ingenting) i Chanel sin.

Ja den koster litt mer enn normalt, men den er kjempedrøy i bruk, hendene blir fornøyde og neglene lukter godt etterpå (sammenlignet med sprit etter depend). 🙊

Denne har fast plass i skapet mitt 🙌🏻😍👌

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Da er endelig sommeren her, og jeg har blitt vant med ferietilværelsen. Den siste måneden har jeg brukt på avslapning, kvalitetstid med kjæresten, kos med mini, masse lek og morro.
Jeg har sovet lenge og mye. Enda er jeg nok over middels trøtt om morgenen, men det er vel bare søvn etter alle nettene med 4 t på øyet som må tas igjen.

Tenkte bare å gi en lyd fra meg. Vi storkoser oss i sommervarmen i Trondheim, det kunne ikke vært bedre 😁👌😎

Følg meg gjerne på instagram tinemichaelsen.
Der er jeg litt mer aktiv 😅👏🏼

Likes

Comments

Ååh! Elsker det nye dekselet mitt fra R&F. 😍
Det er helt perfekt med rosegull på sidene som matcher tlf min, iphone rosegold 👏🏼

Disse dekslene kan kjøpes på telenorbutikkene, men helt sikkert også andre steder.
De har utrolig mye fint! Mange som også er i ulike former marble, uten mønster og i pastellfarger. De er rett og slett nydelige 😄

  • 14 lesere

Likes

Comments

Bildedryss fra oss de siste dagene. :)
Her har det vært stille en stund. Litt for mye å gjøre i forbindelse med studiet og hjemmeeksamen, og litt for lite energi etterpå.

På mandag dro vi til mamma og pappa med toget fra Trondheim. Her skal vi være til slutten av april. Jeg skal følge litt forelesninger, mens mamma/mormor passer M. Det er rart å tenke på at jeg går inn i siste eksamenstid som student. Til høsten er det kun skriving av masteroppgave. Men det er deilig også, deilig å se enden på studiet! :)

Vi dro med toget 5.45 fra togstasjonen, og det var helt herlig vær i Trondheim. Da vi kom til Oslo S og skulle videre med toget fant jeg fort ut at det var like herlig vær her. :) Elsker våren og denne tiden vi er inne i nå! <3

I dag lagde jeg meg havregrøt og pimpet den opp med chiafrø, jordbær, mandler og kokosflak. Nam! <3

Ingen kan si at havregrøt er kjedelig lenger ;)

Likes

Comments

Da var det April igjen, og intet år uten: *trommevirvel* eksamenstid. Min verste fiende ;) Jeg blir helt nervevrak og skikkelig stresset. Men jeg har blitt flinkere nå med årene. Heldigvis.. 😬🤓

Nå om dagene sitter jeg med hjemmeeksamen i det ene faget. Og dere tror kanskje at det er deilig å være ferdig med et fag så tidlig? Nei, jeg er ikke ferdig, for det er to eksamener i dette faget - en nå og en i mai. Herrrlig!
Jeg spør meg igjen hvorfor jeg valgte akkurat det faget? Det er heldigvis veldig interessant! ☺️

Titter bare innom for å ønske alle en fiin kveld💕
Følg meg gjerne på instagram - tinemichaelsen.

Likes

Comments

Da er April i gang! Tiden går så fort, jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg 🙊
I august begynner Matheo i barnehage, og jeg er ferdig med studiet i november. Endelig! Det er mange, lange år med hard jobbing som endelig skal avsluttes. ☺️
Jeg hadde lyst til å gi meg mange ganger, men jeg gav meg ikke. Nå ser jeg endelig slutten! ☺️

Jeg liker så godt April! Selv om eksamenstiden starter da, er det også en start for mye annet. Lysere tider, mildere vær, blomstene våkner til liv og fuglekvitringen starter for alvor. Veldig mye å se frem til, både for store og små. Matheo har blitt kjempeglad i å være ute, noe vi sørger for å være opptil flere ganger hver dag. ☺️

I dag var det ikke like fint vær, så vi tilbragte tiden inne, men med mye kos og lek. 💕

Hva har dere gjort i det siste?
Følg meg gjerne på instagram - tinemichaelsen

Ha en fiiin fredag alle sammen!

Likes

Comments

Savn 💕 Bildene sier nok - dette kan anbefales til alle som trenger avslapning og pause fra hverdagen. ☺️

Øya vi var på heter Vilamendhoo og jeg kan virkelig anbefale den videre. Det var hyggelig personale, barnevennlig, men også barnefrie soner for de som ville være i fred og ro.

Denne ferien var perfekt! 💕

Likes

Comments

Titter bare innom for å ønske alle en GOD PÅSKE! 🐣🐥💛
Vi skal bare ha bypåske foreløpig. Det kan hende vi drar en tur på hytten, men vi får se. Koselig blir det uansett. Påskeegg, appelsin, kaffe og påskekrim! Jeg er klar!

Jeg må få lest litt iløpet av påsken også, studenten kan ikke sitte på latsiden. Men jeg skal få en fin påske uansett. :)

Nå sover mini etter en tur ned på marinaen i solen. Jeg sitter med ullpleddet på terrassen med kaffekoppen i hånden og solen rett i fleisen. Bedre kan det ikke bli.


-GOD PÅSKE 💛
(Følg meg gjerne på instagram - tinemichaelsen)

Likes

Comments

Det er altfor mye fint i butikkene! Det er så enkelt å gå på lommeboksmell..
Her om dagen var jeg på kappahl, og jeg er en av de mange som har lagt min elsk på newbie-kolleksjonen.
Det ble med noen plagg hjem for å si det sånn. Jeg får trøste meg med at når Matheo skal i barnehagen fra august, kommer han til å bli møkkete og mye syk. Ergo, mange klesvask :)

Det er ikke bare kappahl som har mye fint til småbarn. Jeg har den seneste tiden lagt min elsk på memini, et norskt merke med helt nyyydelig design og den beste bomullen. Memini finnes mange steder, jeg har valgt å kjøpe fra nettbutikken Helledussen barn og baby. Jeg er kjempefornøyd med dem, pakken kom raskt i posten og det var ikke noe uventet som skjedde. :)

Her er noe av de nyeste innkjøpene:

Her kjører vi på med påskegult den neste uken. :)
Det er en såå fin vårfarge som passer like godt til jente som til gutt. :)

Nå har Matheo sovnet i vognen sin etter å ha vært på barnepassen på treningssenteret jeg trener på. Jeg skal sette meg ned med pensum, jeg er så heldig å ha innlevering av hjemmeeksamen etter påske. Fantastisk. Så det er bare å henge i!

Lag dere en fin dag! :)

Likes

Comments

Tenk at jeg er forlovet! Med mannen i mitt liv <3
Jeg gleder meg som et barn på julaften til å begynne med planleggingen. Jeg gleder meg stort til å prøve brudekjoler, og vil booke prøvetimer både i Trondheim og Oslo. Men det er jo så mye fint! Hvordan skal jeg velge blant alle de fantastiske kjolene?

Sånn sett er det bra at jeg har et budsjett og at det ikke er å velge og vrake. Men uansett er det en vanskelig jobb. Jeg har mine tanker om hva slags fasong jeg synes er fint, men samtidig vil jeg ikke planlegge for mye. Hva som er fint på min kropp behøver ikke å være de kjolene jeg synes ser fantastiske ut på bilder. Men bra blir det uansett!

Favorittdesignere så langt er Maggie Sottero, Mori Lee, San Patrick og Pronovias. Ikke alene om det tror jeg ;)
Jeg har lest litt om å dra til Polen for å kjøpe brudekjole, og få en langhelg med venninner i samme slengen. Tenk så gøy!! Er det noen her som har gjort dette? :) Jeg vil veldig gjerne ha tips.

Her er noen av kjolene jeg har lagt min elsk på til nå. Men plutselig dukker det opp et lys for meg, og det blir noe helt annet.

En ting er sikkert, og det er at jeg skal føle meg fin, og føle meg som meg i kjolen. Finne en kjole som passer min personlighet er noe jeg synes er viktig. Og om kjolen er riktig eller ikke, det tror jeg man kjenner når man har den på. Plutselig har man ikke behov for å se på flere kjoler, og man sier SAY YES TO THE DRESS :)

Som sagt - kom gjerne med tips :)

  • 30 lesere

Likes

Comments