De siste dagene har jeg brukt på å pusse opp det ene barnerommet her i huset. Det vil si, lettere oppussing, med maling fra tak til gulv. Siden vi flyttet inn har vi lagt nytt gulv og malt en gang tidligere. Men jeg ble ikke helt fornøyd, så da var det bare å ta fatt på malekosten igjen ;)

Valget falt på en lysere rosafarge på 3 av veggene og en mørkere rosafarge på den siste veggen. Trodde i utgangspunktet at den lysrosa malingen skulle være enda lysere, og at kontrasten til den mørke fargen skulle bli litt sterkere. Men alt i alt ble jeg ganske fornøyd med resultatet. Og det ble sjefen på rommet også! Hehe, så da var det greit da! Mangler fortsatt gulvlister, men de håper jeg kommer i løpet av kort tid.

Planen var å legge ut før og etterbilde av rommet, men det ser ikke ut som jeg får til å legge til før-bildet..! Så dumt, ville så gjerne vise hvordan det så ut her før. Hele rommet var gråsvart, nesten litt gotisk stil over rommet. Haha.. Ikke akkurat noe barnepreg over det, nei. Jaja, her kommer ihvertfall etterbilder av rommet til Ariana :D


Ariana storfornøyd med rååsa rom! Og ja, lampeskjermen hadde jeg skrudd på plass.. Men den datt plutselig av. Haha! Tror nok samboeren må ta seg av det senere.

Ha en fortsatt fin kveld!


Klem, Tine

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Litt sent ute, men her er ihvertfall en liten oppsummering av årets halloween feiring!

Jeg tok med meg hele gjengen til min søster som hadde stelt i stand fest. Skikkelige greier, med creepy halloween pynt over hele leiligheten, skummel bakgrunnsmusikk og masse godis, pølser og det hele! Imponerende altså, alt var så gjennomført. Jukseblod utover hele badet, sånn at det så ut som noen hadde dødd der.. (og det har det kanskje og? ..men DET er en helt annen historie..!:p) Glemte helt å ta bilder på festen, eller, det vil si at jeg hadde hendene fulle me to små unger som var all over the place, så fikk ikke tid til det :p Men her er ihvertfall oss på denne dagen:

Haha, kanskje litt vel mye sminke på, men var jo så gøy å ordne seg til festen :D

Ellers så nærmer det nå seg bursdag her i gården! Minstejenta blir 1 år på fredag, så da blir det storslagen feiring til helga. Herremin, som tida flyr.. Synes ikke det er lenge siden jeg lå på pasienthotellet på Ullevål og ventet på den store dagen da vi skulle få møte lilletuppa vår. Spent, nervøs, glad, ja, alt på en gang! Noen som er interessert i å høre fødselshistorien, om hvorfor vi måtte til Oslo osv?

Klem, Tine

Likes

Comments

Haha, verdens mest spennende innlegg, vi har fått opp en ny lampe liksom. Men, denna har jeg venta en stund på altså! Har jo hatt den liggende helt siden vi flyttet fra leiligheten vår, men ikke funnet noen plass å ha den før nå. Kjøpte jo ny lampe tidligere for å ha over stuebordet, og synes den var både fin og flott, men det var liksom ikke WOW å se på den. Haha, her har vi (les: jeg) lampefetish, så her må jeg wow-es av lampene!

Hadde mast på gubben om å henge den opp en stund, men da den er blytung, måtte svigerfar komme å hjelpe til! Tok noen timer, men gutta boys fikk den da opp til slutt! HURRA! Bare se hvor lekker den er:

Må si meg fornøyd nå altså! Et smykke av en lampe :) Tusen takk for hjelpa "kara"!


Tidligere denne uka var vi på Halloween party hos søsteren min og barna, og der var det fullt hus! Mer om dette senere,, uuuUU :)

Klem, Tine

Likes

Comments

Vi har hatt noen fine høstdager i det siste. Kalde, men solfylte dager, fra morgen til kveld. Sist helg tok vi turen til hytta på Fosen sammen med stefaren min. Kjempekoselig tur, med blant annet grilling av pølser på bål, krabbefiske fra brygga, vaffelbesøk av svigers og masse kos!

Hehe, tullesnuppa mi! Gikk oss en liten tur og utforsket området, og hadde en liten photoshoot ved vannet:p

Det var godt til kropp og sjel med en liten avbrekk fra den ellers så travle hverdagen. På denne hytta er det nemlig verken strøm eller innlagt vann, eller dekning på telefon for den del:p så her er det bare å legge bort alt av elektronikk, og lene seg tilbake med en god bok-for den som har tid til det. Haha, blir ikke mye til til sånn avslapning med to små. Men, det blir mye tid til å være med familien, uten forstyrrelser, så vi koste oss alle mann.

Tommelen opp for hyttetur!

dag har vi hatt fotograf på besøk. Blir spennende å se hvordan de bildene blir, da ingen av ungene var særlig gira på å bli fotografert i dag.. Vel, nå er det på tide å finne senga kjenner jeg. Satser på at ungene sover litt utpå i morgen.. :)

God natt, og klem fra meg!


Likes

Comments

I går var hele familien ut på ettermiddagstur. Størstepia syklet og vi andre gikk og trillet lillepia i vogna. Koselig med slike turer på en helt vanlig hverdag. Solen skinte, men det var litt kaldt, så alle fikk røde roser i kinnene :)

Etter å ha gått en stund så vi noe rart på veien, en liten brun skapning som pilte rundt i ring og så passe gal ut. Ved nærmere ettersyn så vi at det var en liten mus. Vi kunne gå helt bort til den, og virket nesten tam.. Men gal, siden den hoppet og var helt på styr. Haha, stakkars. Gikk videre på turen vår og ante fred og ingen fare, før vi på hjemturen igjen så musa, men da var den overkjørt av ei bil :/ Kanskje like greit, i og med at det ikke virket som den hadde det helt bra..

Lille vennen som gi musa mat :)

Håper alle har hatt en fin kveld?

​Klem, Tine

Likes

Comments

Helgen som var hadde vi planer fra første stund til siste slutt. Turntrening til snuppa fredag ettermiddag etterfulgt av 60 års feiring til min far. Der fikk vi servert nydelig blomkålsuppe, focaccia, ost og kjeks, druer, spekemat og ja.. Masse god mat! Dessverre rakk vi ikke å være der til kakene ble servert.. Ungene var trøtte og måtte i seng. Så da ble det avtalt at vi skulle komme dagen derpå for å spise kaker. Nomnom, ble passe fristet av de som sendte snap den kvelden ja :D


Gaven til pappa:) Og pynta 4åring, som ikke kunne komme seg fort nok på bursdag, hehe


Lørdag var det åpen gård ikke langt unna her vi bor. Der var det ikke bare vi som hadde tatt turen, nei! Massevis av mennesker, både store og små. Arianamor gledet seg mest til å ri, og det var hun ikke alene om. Så det ble litt køståing, for å si det slik.. Men, virket som det var verdt det! :D Ellers ble det hopping i høyet og en runde i fjøset for å se på de andre dyra.

Og såå, var det endelig duket for kakeparty hjemme hos pappa. Haha! Godtemons som jeg er, så ble det mange kakestykker på meg, måtte smake på alt. Fantastisk gode kaker. MMmmm


Søndagen gikk med til et kort besøk hos svigers, og til slutt lekeland, som var stor stas for både lillemor og storesnuppa!

Haha, søteste lillesnuppa! Endelig er hun også stor nok til å kunne leke litt, og prøvde både klatring (kryping) og sklia. Kjempestas!


Nok en super helg er forbi, og nå er det ny uke, med nye muligheter! Ha en fortsatt fin kveld:)

Klem, Tine

Likes

Comments

Neida, joda, sånn halvveis? Før hadde vi en kjøkkenøy stående som skille mellom kjøkken og spisestue. Men, ifølge feieren sto den for nære vedovnen, slik at vi måtte flytte på den. Altså, de som bodde her før oss hadde også fått samme beskjed, men de valgte ikke å gjøre noe med det. Så da måtte vi til pers, og gjøre noe med saken. Vel, ikke store jobben det da. Og synes faktisk det ble bedre nå som kjøkkenet ble litt mer åpent..

Bilde av selve kjøkkendelen kommer senere.. Men dere ser ihvertfall denne øyen som før sto som romdeler.. Likte godt å ha den ved vinduet der, jeg :)

Ha en fin kveld!

Klem, Tine

Likes

Comments

I dag har vi hatt en helt toppers dag! Barna sov lenger enn til 7 (:p), og vi hadde en rolig morgen og tok oss lang tid til frokost og sånt. Planen for dagen var nemlig å bestige Gråkallen! Haha, vi parkerte riktignok ved skistua, men skal love dere at det ikke var barebare å ta med seg barnevogn opp hele veien (Stien/grusen/gjørma/myra)! Vi sleit og vi dro, men kom oss da på toppen til slutt! Fantastisk utsikt der oppe! Etter en liten pust i bakken og en liten foto shoot, gikk vi ned langs fjellsida. Angret litt for at vi ikke hadde tatt samme vei opp. Haha. Menmen. Storepia fikk seg ansiktsmaling og bolle, mens resten tok seg en kopp kaffe. Kjempekoselig søndagstur!Vel hjemme laget vi oss middag. Hadde gledet oss til ovnsbakt laks (FILET), stekte potetbåter og grønnsaker. Vel... Den middagen ble det ikke noe av, for å si det sånn. Vi hadde så smått begynt å spise, før min kjære spurte om jeg hadde sjekket fisken til pia vår, og jeg bare eh nei.. Det er da filet? Men, da begynte jeg å se noe stikke opp fra fisken min, og det var ikke bare et lite bein. Neida, det var kanskje 10-20 bein i min lille laksebit. Det var så mye bein i fisken at vi rett og slett ikke kunne spise mer, bein OVERALT! Ikke bare inni fisken, men også oppå?? I alle dager.. Siste gangen jeg kjøper laksefilet på Coop Ekstra ihvertfall.. Så da ble det brødskiver til middag i dag, gitt.


Ellers har vi hatt en kjempefin helg, og det håper jeg dere også har hatt?=)

​Klem, Tine

Likes

Comments

Ja, da har man akkurat funnet godstolen (sofan;p) etter en rolig treningsøkt med bestevenninna. Dørstokkmila var lang i dag, men kom da meg ut til slutt! Tenkte å slenge med noen bilder av stua/spisestua vår her i nyhuset:)Ble vel mest bilder av spisestua her men, ser jeg ikke har så mye bilder av sofakroken. Føler det mangler litt der også, så det får bli siden.

Nå er det tid for litt film på meg før man skal finne senga.. Ha en fortsatt fin kveld, folkens!

Klem, Tine

Likes

Comments

7 år har gått siden jeg ble sammen med min kjære. Vi møttes en sensommerkveld ute på byen og siden da har vi vært sammen, bodd 5 forskjellige steder sammen, eid 2 av de, kjøpt oss bil og hus, fått 2 barn, reist og opplevd nye steder sammen.

Så i dag fikk vi mamma til å være barnevakt for våre to små, slik at vi kunne dra ut, bare oss, å feire litt :) Spiste på Sushi Bar, helt amazing sushi og sjokoladefondant til dessert. Deretter dro vi på kino og så Lights Out. Litt for skummel for min smak da, men likevel veldig bra! Av det jeg fikk sett ihvertfall. Haha, satt med jakka foran ansiktet mesteparten av filmen jeg så..​Hadde en fantastisk kveld med min kjære! Og ungene koste seg masse med mamma her:) Nå blir det å ta kvelden snart.. God natt alle sammen

Klem, Tine

Likes

Comments