Vi har hatt noen fine høstdager i det siste. Kalde, men solfylte dager, fra morgen til kveld. Sist helg tok vi turen til hytta på Fosen sammen med stefaren min. Kjempekoselig tur, med blant annet grilling av pølser på bål, krabbefiske fra brygga, vaffelbesøk av svigers og masse kos!

Hehe, tullesnuppa mi! Gikk oss en liten tur og utforsket området, og hadde en liten photoshoot ved vannet:p

Det var godt til kropp og sjel med en liten avbrekk fra den ellers så travle hverdagen. På denne hytta er det nemlig verken strøm eller innlagt vann, eller dekning på telefon for den del:p så her er det bare å legge bort alt av elektronikk, og lene seg tilbake med en god bok-for den som har tid til det. Haha, blir ikke mye til til sånn avslapning med to små. Men, det blir mye tid til å være med familien, uten forstyrrelser, så vi koste oss alle mann.

Tommelen opp for hyttetur!

dag har vi hatt fotograf på besøk. Blir spennende å se hvordan de bildene blir, da ingen av ungene var særlig gira på å bli fotografert i dag.. Vel, nå er det på tide å finne senga kjenner jeg. Satser på at ungene sover litt utpå i morgen.. :)

God natt, og klem fra meg!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 17 lesere

Likes

Comments

I går var hele familien ut på ettermiddagstur. Størstepia syklet og vi andre gikk og trillet lillepia i vogna. Koselig med slike turer på en helt vanlig hverdag. Solen skinte, men det var litt kaldt, så alle fikk røde roser i kinnene :)

Etter å ha gått en stund så vi noe rart på veien, en liten brun skapning som pilte rundt i ring og så passe gal ut. Ved nærmere ettersyn så vi at det var en liten mus. Vi kunne gå helt bort til den, og virket nesten tam.. Men gal, siden den hoppet og var helt på styr. Haha, stakkars. Gikk videre på turen vår og ante fred og ingen fare, før vi på hjemturen igjen så musa, men da var den overkjørt av ei bil :/ Kanskje like greit, i og med at det ikke virket som den hadde det helt bra..

Lille vennen som gi musa mat :)

Håper alle har hatt en fin kveld?

​Klem, Tine

  • 15 lesere

Likes

Comments

Helgen som var hadde vi planer fra første stund til siste slutt. Turntrening til snuppa fredag ettermiddag etterfulgt av 60 års feiring til min far. Der fikk vi servert nydelig blomkålsuppe, focaccia, ost og kjeks, druer, spekemat og ja.. Masse god mat! Dessverre rakk vi ikke å være der til kakene ble servert.. Ungene var trøtte og måtte i seng. Så da ble det avtalt at vi skulle komme dagen derpå for å spise kaker. Nomnom, ble passe fristet av de som sendte snap den kvelden ja :D


Gaven til pappa:) Og pynta 4åring, som ikke kunne komme seg fort nok på bursdag, hehe


Lørdag var det åpen gård ikke langt unna her vi bor. Der var det ikke bare vi som hadde tatt turen, nei! Massevis av mennesker, både store og små. Arianamor gledet seg mest til å ri, og det var hun ikke alene om. Så det ble litt køståing, for å si det slik.. Men, virket som det var verdt det! :D Ellers ble det hopping i høyet og en runde i fjøset for å se på de andre dyra.

Og såå, var det endelig duket for kakeparty hjemme hos pappa. Haha! Godtemons som jeg er, så ble det mange kakestykker på meg, måtte smake på alt. Fantastisk gode kaker. MMmmm


Søndagen gikk med til et kort besøk hos svigers, og til slutt lekeland, som var stor stas for både lillemor og storesnuppa!

Haha, søteste lillesnuppa! Endelig er hun også stor nok til å kunne leke litt, og prøvde både klatring (kryping) og sklia. Kjempestas!


Nok en super helg er forbi, og nå er det ny uke, med nye muligheter! Ha en fortsatt fin kveld:)

Klem, Tine

  • 24 lesere

Likes

Comments

Neida, joda, sånn halvveis? Før hadde vi en kjøkkenøy stående som skille mellom kjøkken og spisestue. Men, ifølge feieren sto den for nære vedovnen, slik at vi måtte flytte på den. Altså, de som bodde her før oss hadde også fått samme beskjed, men de valgte ikke å gjøre noe med det. Så da måtte vi til pers, og gjøre noe med saken. Vel, ikke store jobben det da. Og synes faktisk det ble bedre nå som kjøkkenet ble litt mer åpent..

Bilde av selve kjøkkendelen kommer senere.. Men dere ser ihvertfall denne øyen som før sto som romdeler.. Likte godt å ha den ved vinduet der, jeg :)

Ha en fin kveld!

Klem, Tine

  • 26 lesere

Likes

Comments

I dag har vi hatt en helt toppers dag! Barna sov lenger enn til 7 (:p), og vi hadde en rolig morgen og tok oss lang tid til frokost og sånt. Planen for dagen var nemlig å bestige Gråkallen! Haha, vi parkerte riktignok ved skistua, men skal love dere at det ikke var barebare å ta med seg barnevogn opp hele veien (Stien/grusen/gjørma/myra)! Vi sleit og vi dro, men kom oss da på toppen til slutt! Fantastisk utsikt der oppe! Etter en liten pust i bakken og en liten foto shoot, gikk vi ned langs fjellsida. Angret litt for at vi ikke hadde tatt samme vei opp. Haha. Menmen. Storepia fikk seg ansiktsmaling og bolle, mens resten tok seg en kopp kaffe. Kjempekoselig søndagstur!Vel hjemme laget vi oss middag. Hadde gledet oss til ovnsbakt laks (FILET), stekte potetbåter og grønnsaker. Vel... Den middagen ble det ikke noe av, for å si det sånn. Vi hadde så smått begynt å spise, før min kjære spurte om jeg hadde sjekket fisken til pia vår, og jeg bare eh nei.. Det er da filet? Men, da begynte jeg å se noe stikke opp fra fisken min, og det var ikke bare et lite bein. Neida, det var kanskje 10-20 bein i min lille laksebit. Det var så mye bein i fisken at vi rett og slett ikke kunne spise mer, bein OVERALT! Ikke bare inni fisken, men også oppå?? I alle dager.. Siste gangen jeg kjøper laksefilet på Coop Ekstra ihvertfall.. Så da ble det brødskiver til middag i dag, gitt.


Ellers har vi hatt en kjempefin helg, og det håper jeg dere også har hatt?=)

​Klem, Tine

  • 33 lesere

Likes

Comments

Ja, da har man akkurat funnet godstolen (sofan;p) etter en rolig treningsøkt med bestevenninna. Dørstokkmila var lang i dag, men kom da meg ut til slutt! Tenkte å slenge med noen bilder av stua/spisestua vår her i nyhuset:)Ble vel mest bilder av spisestua her men, ser jeg ikke har så mye bilder av sofakroken. Føler det mangler litt der også, så det får bli siden.

Nå er det tid for litt film på meg før man skal finne senga.. Ha en fortsatt fin kveld, folkens!

Klem, Tine

  • 30 lesere

Likes

Comments

7 år har gått siden jeg ble sammen med min kjære. Vi møttes en sensommerkveld ute på byen og siden da har vi vært sammen, bodd 5 forskjellige steder sammen, eid 2 av de, kjøpt oss bil og hus, fått 2 barn, reist og opplevd nye steder sammen.

Så i dag fikk vi mamma til å være barnevakt for våre to små, slik at vi kunne dra ut, bare oss, å feire litt :) Spiste på Sushi Bar, helt amazing sushi og sjokoladefondant til dessert. Deretter dro vi på kino og så Lights Out. Litt for skummel for min smak da, men likevel veldig bra! Av det jeg fikk sett ihvertfall. Haha, satt med jakka foran ansiktet mesteparten av filmen jeg så..​Hadde en fantastisk kveld med min kjære! Og ungene koste seg masse med mamma her:) Nå blir det å ta kvelden snart.. God natt alle sammen

Klem, Tine

  • 48 lesere

Likes

Comments

Ja, da var det på tide med nytt blogginnlegg, på ny bloggadresse. Planen var å vise dere bilder av hus og interiør, men har enda ikke fått summet meg og overført bildene til denne pcn. Altså, ting tar litt tid. Hehe. Men har derimot overført bildene fra i sommer, så kan starte med litt bilder fra den siste turen vi var på, nemlig Alcudia på Mallorca.

Første sydenturen til lillemor og 4. til hun på 4. Haha, barna (eller foreldrene?) lider ikke noe nød liksom.. Hadde egentlig ikke planlagt noen utenlandstur i år, men så ble det slik at vi fikk det til likevel. Og som vi koste oss=)

Vi lå på leilighetshotellet Sofia som lå rett ved stranden. Greit å kunne velge mellom basseng og strand og ha så kort avstand når man reiser med baby. Været var fantastisk, 30 grader og knallsol hver dag, stranden var amazing ,med null steiner og maten var heller ikke noe å klage over. Her kommer et lite knippe bilder av fine familien på tur


Klem, Tine

  • 58 lesere

Likes

Comments

Vil bare informere om at jeg har fått ny blogg, og min nye bloggadresse er da: 

 

nouw.com/tinejohnsen

 

 

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 9234166493"

Likes

Comments

Her kommer noen bilder av vår gamle leilighet. Likte veldig godt hvordan vi hadde det da vi flyttet derifra. Vi hadde jo pusset det opp helt etter vår smak, så var litt kjipt å flytte når vi akkurat hadde blitt ferdig.. Hehe. Og skulle begynne på'n igjen i den nye boligen. Vel, var ikke fullt så dårlig standard her vi flyttet da, heldigvis. Men det er jo alltids noe en ønsker å forandre på likevel..! Så noe har blitt gjort, og noe får vi ta etterhvert..


Alle bildene er hentet fra salgsoppgaven

Ønsker ellers alle en fin kveld/natt :)

Klem, Tine
 

Likes

Comments