Hej allihopa! Nu är det ett bra tag sen man skrev, men det händer inte så mycket i mitt liv eller har iallafall inte gjort förän typ nu i juni. Jag har börjat jobb igen efter att ha varit hemma sedan oktober 2015. Började 1 Juni på en ny arbetsplats i Arvika, där jag jobbar inom hemtjänsten. Och jag trivs mycket bra. Hade enorm ångest över att börja jobba igen och inte få umgås med mina barn. Men nu när jag jobbat i ca 2 veckor så är det faktiskt kul att ha kommit igång. Jag får chansen att sakna mina barn och umgås med andra vuxna. Visst är det slitsamt att jobba och sedan ta hand om 2 små barn men vad glad man blir när man kommer hem från jobbet och pojkarna kommer springandes emot mig och ropar mamma! Kärleken svämmar över.
I juni månad är Olof pappaledig men sedan i juli kommer vi behöva barnvakt dom dagar vi båda jobbar eftersom pojkarna inte börjar dagis för än 14 augusti. Men jag bara hoppas att allt löser sig. Min mamma är en klippa och har erbjudit sig att hjälpa till plus några andra. Är otroligt tacksam över dom människor runt oss som hjälper till och ställer upp så mycket för oss och barnen. ♡

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då har dagen varit här, dagen då twinsen fyllt 1 år. hur galet är inte det? Jag menar vart har detta året tagit vägen. Känns som om det var förra månaden som jag lämnade BB med 2 små guldklimpar. En dag som jag aldrig kommer glömma. I lördags så hade pojkarna ettårs kalas för släkten och söndag så kom några vänner med barn och firade med oss. En lyckad helg om ni frågar mig. Dom har fått så många fina presenter men är mest tacksam över hur många som faktiskt kunde och ville komma hit och fira deras dag. Tänkte inte skria så mycket mer utan visa deras helg i bilder.

Titta och njut här kommer några härliga bilder:


Likes

Comments

Ett ny år, 2017. Och vilket år 2016 har varit, ett år som verkligen förändrat mitt liv. Än idag snart ett år senare så känns det jätte konstigt att titulera mig som tvåbarns mamma. Men det smälter in mer och mer. 
2017 är ju året som pojkarna ska börja på dagis och jag ska börja jobba hela min procent. Ska bli spännande att se vart man får börja jobba fall man får komma tillbaka till gamla jobbet eller ett nytt.  Hoppas dock på ett nytt :-)

Någon som har några mål eller nyårs löften?
Själv har jag inga speciella mål. Ska försöka njuta av det nya året. Och njuta av det jag har idag. Det är viktigt att man vårdar det man har i livet. Vänner, familj och uppskattar det lilla i vardagen.
// Tine

Likes

Comments

Nu går utvecklingen minsann framåt i raket fart. O & G lär sig något nytt hela tiden. Från ena dagen till den andra så kan man märka vad stora dom faktiskt börjar bli. Båda två har börjat att gå lite smått och dom är inte ens 10 månader än. G gick jätte mycket igår och kom även på hur kan ska göra för att ställa sig upp utan stöd. Så då kunde han nu även ställa sig och gå mer. Det är så häftigt att se vad dom utvecklas och att dom lär sig på egenhand genom att studera hur vi gör.

idag är pojkarna med sin pappa då jag fick hoppa in och jobba. Morgonen har gått fort så hoppas att klockan går fort fram till tre nu så jag får sluta. Skönt på ett vis att jobba men trivs bäst hemma med min familj.
Ha en bra söndag:) // Tine

Likes

Comments

Känsliga läsare varnas.

Alltid innan jag lägger mig för kvällen så kollar jag till barnen. Ser om dom vill ha mat och stoppar om dom. Igår kväll när jag stoppade om Gustav känner jag att han är varm. Men han sover så skönt så avvaktar. Vaknar senare av att han är ledsen. och ligger och gråter. Försöker ge honom mat men den är han inte intresserad av, och han ville inte ha nappen. Han börjar gråta mer så ger honom en Alvedon då han fortfarande är varm. Nu börjar han gråta mera och otröstlig. Plockar upp honom ur spjälsängen och håller om honom. I samma ögonblick hör jag hur han börjar hulka sig. och hinner tänka att nu spyr han, och ut som en stråle kommer en jättespya. Hela jag är täkt och hela ungen är täkt av spyor. In på badrummet. Mer kommer det, jag försöker hålla mig lugn för att stressa upp sig gör ju inte saken bättre. Jag ber Olof att hjälpa oss av med kläderna och får sedan hjälpa oss in i duschen så vi får tvätta oss. Jag håller om honom och sköljer av oss. Och han lugnar ner sig. När han väl spytt klart så mår han bättre. Och somnar tillslut om igen i sin säng. Trodde då aldrig att ett barn kunde spy så mycket. Stackars liten. Och snacka om att man kan gå från att vara jätte trött till klarvaken på bara en sekund. Jag trodde jag kunde somna stående när jag försökte trösta honom då jag natten innan hölls vaken av Ola. Stunden jag fattade att jag kommer bli dränkt i spyor så var jag inte alls trött längre.

Idag är han medtagen och sliten men ändå tyckte jag att han var piggare. Får avvakta under dagen och se hur han mår. Nu sover dom förmiddags luren och jag ska slappa i soffan.


Likes

Comments

Hej!
Det är ca 1 år sedan jag blev sjukskriven 100% och fick säga adjö till mina kollegor och fortsätta min graviditet hemma. Men i söndags så åkte arbetskläderna på igen. Det kändes skönt och kul. Självklart var jag nervös efter så långtid borta. Men när jag väl jobbade kändes det som att jag aldrig varit borta. Eftersom jag enbart ska jobba någon helg ibland så går jag som timvikarie nu under min mammaledighet och lägger schemat som jag vill. I söndags så jobbade jag inom hemtjänsten och det var första gången jag gjorde det. Och det var kul, dagen gick så fort men ändå var det ganska så lugnt. Jag älskar att jobba inom vården. Tycker om att hjälpa andra människor. Äldreomsorgen är ju dock inte vad jag vill jobba med utan tänker någon gång att läsa vidare. jag vill kunna använda mig av hela min utbildning och inte bara det runt om. Så jag vill jobba inom sjukhusetsväggar eller ute på vägarna i en ambulans. Det är mitt mål just nu. Sen när man ror den i hamn får man se. Det är ju inte helt gratis att plugga heller. Kanske en dag vågar jag att söka mig till landstinget istället kommunen.

Likes

Comments

Ett helt ointressant inlägg kan många tycka.
Alltså nu är jag så himla less på libero's blöja up and go. Så aldrig mer den. Den läcker och håller inte alls tätt. Fick två packet blöjor och har man barn så vet man ju vad mycket det gör att någon ger en blöjor. Det kostar ju en hel del och har man två barn så går det ju åt ännu mera. Men iaf fick 2 paket och kände att jag får väl använda upp dom men nu har jag ett paket kvar och det får ligga och smala damm eller säljas. För idag kände jag att det var nog efter att ha haft baja över hela mattan, ungen och mig själv.. Nog om det, ville bara skriva av mig lite 😀 så nu känns det mycket bättre haha.
Trevlig dag till er. // Tine

Likes

Comments

Här tog vi en välbehövlig sovmorgon till 8 idag. Och sen dess har det varit fullfart. Tvillingarna har fått lära gå vagnar som dom tycker är mega kul, så nu tränas det för fullt på att gå. Jag både längtar och drar mig lite för den dagen som väl lärt sig gå. Det blir lättare att få med sig båda samtidigt om man ska någonstans men dom kommer ju också att kunna springa ifrån mig snabbare haha. kanske ska inför skaffa selar med koppel??

Likes

Comments

Nya framsteg varje dag. Är så enormt stolt över O Och G som varje dag lär sig något nytt. Idag är det grått och rätt så kallt ute och har ingen aning om vad vi ska hitta på. Finns ju alltid något att pyssla med här hemma. Pojkarna härjar som i vanlig ordning, just nu övar dom på att använda och gå i skor. Så dom springer runt i gå stolarna och drar i allt man kan tänkas dra i.   Tänk att man kan älska sina barn så mycket men ändå bli fullständigt galen på samma gång. Skulle inte förvåna mig om deras första ord blir nej. Då det är ett ord som används i överflöd här hemma nu. Och det är ju så svårt att vara allvarlig i bland när dom bara skrattar åt mig när jag säger till. jag säger nej och dom skrattar. det slutar ju med att jag med skrattar.. Om dom ändå inte vore så förbaskat söta.

Likes

Comments

Hej! Detta var ju inte igår som jag skrev.
Men dagarna springer förbi.
Denna morgonen har jag fått renbädda sängar och duschat ett barn som hade baja överallt.  visst är det härligt med barn?
Gustav får ju sina tänder så han är rätt så dålig i magen.
Men vi hann iallafall med lite mys i sängen innan allt drog igång. Ola var så go mot Gustav i morse. Gustav började gråta och då tar Ola ut sin napp ur munnen och räcker fram den till Gustav.  Alltså mitt mamma hjärta smälte typ 100 gånger på en gång. Så gulligt gjort.
Nu har jag slängt in alla nerkissade och bajsade sängkläder i tvättmaskinen. Dags för mig att njuta av en koppkaffe.
Lite blandat inlägg känner jag att det blev.

En sak till! Någon mer än jag som tycker det är så skönt och mysigt att hösten är här? Eller ja typ här. :-)
// Tine

Likes

Comments