Header

Hej! Nu har jag gjort en till blogg där jag enbart kommer lägga upp kort som jag knäpper och redigerar, jag kommer först och främst att rikta in mig på gravida och barn :) Sen kan det nog slinka in lite andra kort också, vem vet. In och kika, sen ni som har erfarenhet av fotografering får gärna ge mig tips om hur jag kan förbättra mina foton, för jag vill såklart bli så bra som möjligt! :) 

Än har det inte kommit så mycket foton men snart nog så hoppas jag att sidan fylls på!

http://nouw.com/tinesfoto

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag funderar starkt på att gå en fotokurs och sen börja fotografera hemma, det är ju super roligt att fotografera och redigera!:) någon som kan tipsa om bra kamera/objektiv och tillbehör mm bör ha om man ska börja fota hemma?:) Har fotograferat min lilla sessa hemma nu med mobilkameran och redigerat dom med en app och jag har verkligen fått smak för de! 🤗

Likes

Comments

Nu är min lilla tjej 5 månader och kärleken växer för varje dag som går ! ❤️

Likes

Comments

Nu var det väldigt länge sedan det kom ett inlägg men tänkte försöka ta igen det nu:)
Elma växer och utvecklas för varje dag som går, nu är hon snart 4 månader hon väger 6900g och är 60 cm lång:) hon börjar mer och mer att försöka vända sig från rygg till mage men har inte lyckats än. Vi myser på med promenader och fika med goda vänner så ofta vi kan💕 har varit iväg på stranden två gånger vilket inte är så populärt, men nu har vi köpt ett uv tält så nu ska vi prova om det blir mer uppskattat att hänga där:) Hon tuggar på allt hon får tag i och har börjat gjort en massa olika ljud och högt kan hon skrika, jag lovar haha.

Att hoppa är nog det roligaste just nu och sen är hon för det mesta en glad tjej som❤️

Likes

Comments

Idag fick vi besök av våran fina Simone som alltid finns där och som alltid skämmer bort oss 🙈 vi älskar dig! idag kom hon med fina blommor (igen!) och två Bodies till Elma, jag älskar färg och form kläderna, så fina och bra kvalitet! Super tack för de! 💋 vi snodde ihop en kycklingsallad hon lunchade här hemma, mamma kom även förbi och lunchade med oss.

Min mamma är den bästa, hon ställer alltid upp och finns alltid där! Så glad att Elma har just DIG som mormor! Fast du har ont jämt och ständigt så har du humöret uppe och är en favorit person hos så många, du kan aldrig vara lugn utan ska alltid ha många bollar i luften, ordna allting och alltid vara där de händer. Alla du har runt dig tycker du är super härlig och en sån god människa, att säga att du är min mamma är något jag verkligen gillar. Min mamma som alla tycker om, dig vill dom ha med vad det än är som ska hända. Du är den som livar upp stämningen om det är för dåligt drag, du får folk på bra humör och man bara älskar att vara med dig. Man blir glad så fort du kommer in i rummet.

Jag älskar dig ❤️

Skulle behöva en vagn att ha i bilen då man ska iväg och som inte tar så mycket plats. Så funderar på att köpa den här från Jollyroom, vagnen heter 2ME Casablanca är det någon som har/haft en sån och som kan lämna en liten recension om den?:)

Likes

Comments

Idag hade jag tid för min knäoperation, började med att jag kom dit vid 7.30 fick en nål och svirade om till den där snygga outfiten ;) sen blev de lite väntetid men efter stund kom narkosläkarna och hämtade mig och vi gick in till op salen där elektroder fästes och några sprutor med olika värkmedel sprutades in. Sen kom den magiska sprutan med sömnmedlet som gjorde att jag inte kommer ihåg att jag somnade 👌 vaknade ganska snabbt efter sövningen, fick en macka, bytte om och väntade i väntrummet på läkaren (3 timmar)som skulle berätta lite rehab övningar och så. Så under dom tre timmarna så han jag somna en sväng, för Gud vad trött jag var!

Elma har myst med mormor hela dagen och det har gått galant! Dom har badat i slasken och gått promenader & självklart busat i massor 😘

Nu har vi myst i massor och Elma somnade just i mina armar❤️

Som jag älskar dig !

Likes

Comments

Efter studenten kommer balen och hur fina är dom inte?!
Du gick ju nyss ut 9an, tiden går alldeles för fort!

Likes

Comments

Vi började den här regniga och kalla dag med en skolavslutning för Nathalie som slutade 6:an idag:) sen vidare in till stan för att gratulera Leo som tagit studenten! :D Vi samlade familjen, åt tacos sen glass med jordgubbar 👌
Elma myste med sin morfar en sväng, han fick en massa leenden, sen småpratade dom lite innan hon började gnälla och ville tillbaka till mig ^^

Nu är vi hemma efter en kall och blöt dag som mestadels spenderats ute 😩
Nu tänder vi ljus och inväntar fotboll! 👏

Likes

Comments

Att just du är min dotter är det bästa som hänt mig
För dig kommer jag göra allt
Alltid finnas vid din sida

Mamma älskar dig
❤️

Likes

Comments