Header
View tracker
  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Detta lyckades jag släpa med mig hem under förra fredagen då det var Black Friday! På H&M hade de "vid köp av minst 3 varor, få 20% på hela köpet" so why not? Hittade en nattrock eller vad det nu heter? En topp i siden och spets och sen mina favorit lösögonfransar. Köpte även lite julklappar från Fribergs då det var 20% i hela butiken! Passade på att köpa en tidig julklapp till mig själv, en långärmad Ralph Lauren piké och sen en julklapp till pappa som han fick välja själv, blev då en vanlig kortärmad piké från Ralph Lauren. Har inga problem att avslöja alla julklappar till familjen då vi alltid själva väljer vad vi vill ha till julklapp.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

En låt som beskriver hela mig och hur jag känner och tänker just nu.... avgudar denna låten sååå just nu!

I like being independent

Not so much of an investment
No one to tell me what to do
I like being by myself
Don't gotta entertain anybody else
No one to answer to

But sometimes, I just want somebody to hold
Someone to give me their jacket when its cold
Got that young love even when we're old
Yeah sometimes, I want someone to grab my hand
Pick me up, pull me close, be my man
I will love you till the end

So if you're out there I'd swear to be good to you
But I'm done lookin', for my future someone
Cause when the time is right
You'll be here, but for now
Dear no one, this is your love song

I don't really like big crowds
I tend to shut people out
I like my space, yeah
But I'd love to have a soul mate
And God'll give him to me someday
And I know it'll be worth the wait

So if you're out there I swear to be good to you
But I'm done lookin, for my future someone
Cause when the time is right
You'll be here, but for now
Dear no one, this is your love song

But sometimes, I just want somebody to hold
Someone to give me their jacket when its cold
Got that young love even when we're old
Yeah sometimes, I want someone to grab my hand
Pick me up, pull me close, be my man
I will love you till the end

So if you're out there I swear to be good to you
But I'm done lookin, for my future someone
Cause when the time is right
You'll be here, but for now
Dear no one, this is your love song

Dear No One (x3)

Likes

Comments

View tracker

Tog helg redan sen igår så jag har varit ledig hela dagen idag, hade lite planer idag men det sket sig. Var i alla fall på en fin middags dejt med min bebo idag. Var och åt på Rosegarden Supreme! Helt mysigt! ♡

Likes

Comments

Inte riktigt haft tid att blogga även om jag harsaker att blogga om, men bjuder på en favorit låt jag drogat på repeat i några veckor nu. Riktig dans låt men ändå helt chill att bara lyssna på, den e lugn i sig. Jag tänkte blogga lite senare imorgon, gå upp mitt shopping fynd från Black Friday helgen.

Likes

Comments

Hade ju klickat hem en del smink för inte så länge sen, har äntligen fått hem ALLT! Så tänkte ni skulle få se vad jag beställde. Är sjukt nöjd med mitt köp! Speciellt NYX läppstiften och Anastasias dipbrown ! Jag har alltid kört med ögonbryns penna förr, då körde jag alltid på H&M's billiga ögonbryns penna, men de har ju gjort om sitt smink så den bruna jag brukar använda fanns inte längre. Därför köpte jag Anastasias dipbrown för att testa, och gud vad nöjd jag är med den! Den är både lätt att använda och vattenfast, håller hela dagen!

NYX Lingerie Liquid Lipstick, älskar detta läppsticket! Den är både hållbar, håller hela dagen och vattenfast och torkar inte ut mina läppar så mycket, vilket är bra då jag har sjukt torra läppar och måste alltid återfukta mina läppar. Deras färger är to die for också! Köpte 8 färger av alla 12 färger. De andra fyra färgerna var inte riktigt min typ av färg eller som jag inte tyckte va så fina. Köpte i alla fall Honeymoon , Lace Detail , Ruffle Trim , Beauty Mark , Push-Up , Bedtime Flirt , Baby Doll och Exotic .

Min jämförelser mellan NYX Lingerie och Kylie Matte (bara ett tips för er som funderar på att köpa):

NYX Lingerie Liquid Lipstick:
Vattenfast
Torkar inte ut läpparna för mycket, har fortfarande kvar fukten/klibbet
Luktar knappt något
12 underbara färger
Budget

Kylie Matte Liquid Lipstick:
Super vattenfast
Torkar ut (mina) läppar alldeles för mycket
Luktar gott
21 färger
Lyx

Alla produkter är köpt från Bangerhead.se

Likes

Comments

Godkväll läsare! Idag har jag haft en full booked day, startade dagen med jobb fram tills 13.00, därefter mötte jag upp med T. för lite fika och umgås lite, har trots allt inte träffat han på sjukt länge även om vi bor typ 40 min ifrån varandra. Efter fikat var jag tvungen att gå till Optikern, igen.. fjärde gången nu. Sen avslutade jag dagen med legday på gymet tillsammans med Ems. Feel so much bette right now! Imorgon väntas en dag att look forward to!

Likes

Comments

Idag har jag haft en vanlig dag som alla andra vanliga dagar. Jobb och skola stod på schemat. Jobbade från 10-13 idag och gick vidare mot komvux. Gick dock ifrån komvux en timme tidigare då jag blev på dåligt humör av något skäl så gick till min syster istället, umgicks och pratade lite sen gick jag vidare hemåt och så sitter jag här och bloggar.

Likes

Comments

Vaknade runt 6 för att hjälpa till med resten av maten sen tog jag är dusch och fixade mig. Runt 8 tiden på morgonen åkte jag och mamma till templet "Wath Buddha Udayana" i Göteborg. Velat åka till templet ett bra tag nu, känns som jag behöver det. My heart needs to clear itself from everything.. Kändes i alla fall mycket bättre efteråt. Åkte därefter in till centrum för att träffa Appi för en reunion. Han är nämligen med i thailändska innebandy landslaget i Thailand så han bor numera i Thailand så träffar han aldrig längre. Så när han väl är i Sverige med laget så passar jag på att hälsa på honom. Fick även träffa hela laget denna gången, vilket var trevligt. Sist jag träffade han var i somras i Malmö. Åkte i alla fall hem runt 5-6 tiden på kvällen och var hemma runt 8. Helt slut, då jag bara fick 4h sömn natten innan...

Likes

Comments

Hade en litet reunion med tjejerna igen, hade planerat att inte gå ut denna kvällen men gick med på att vara med tjejerna och förfesta, men sen hängde jag med ut ändå och tänkte att jag skulle stanna inne på klubben en stund sen gå hem för att fortsätta hjälpa till hemma med maten som ska skulle med till templet dagen efter. Men allt som allt så stannade jag ändå till 01.00 och somnade runt 02.00.

Likes

Comments

Lite sent men det gör inget, så länge jag får upp bilderna. Detta var då mitt halloween firande i tre bilder som firades i fredags med de bästa tjejerna. Började i alla fall fredagen med att gå till optikern för att hämta ut mina nya test linser, men de hade inte kommit än då något med leveransen hade strulat så de fick göra en ny beställning på linserna. Sen gjorde jag lite andra ärenden och passade på att hälsa på storasystern på Guldfynd med. Åkte sedan hem för att fixa min utklädsel till kvällen då min dräkt var för stor på mig så fick sy in den lite grann, men sen satt den som smack! Kvällen i sig blev helt lyckad, helt rolig och så himla kul att umgås med tjejerna igen! Resten av helgen degade jag bara i sängen och framför serier. Och som ni ser så var jag Robin i Batman och Annie var Batman #dreamteam

Likes

Comments

Instagram@uknofimz