Header
  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

This dude kan sina grejer alltså! Ytterligare ett riktigt bra album release! It's liiiit, no joke!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tänkte jag ville visa upp mina naglar som jag gjorde för typ 3 veckor sen kanske, hade tänkt visa upp de för länge sedan men inte haft tid att fota de. Så de har typ växt ut lite nu som man ser på den andra bilden. Första bilden är när det precis blev klart. Designade de lite utifrån hur jag själv ville ha de, prio var ju chrome naglar först men tråkigt att h bara chrome på alla så gjorde lite glitter och nude färg med. Och blev självklart jätte nöjd med de, även fått en massa komplimanger för mina naglar. Speciellt från kunder från jobbet.

Likes

Comments

I fredags hade jag en day off som spenderades hemma då jag hade hela dan på mig att fixa mig för att sen ta bussen till Gnosjö hem till Jack och för att sedan åka till Göteborg för att gå på Aof Pongsak's konsert i Mölndal! För er som inte vet så är han Thailands mest kändaste och hetaste artist! Han är sååå duktig och har en riktig magisk sångröst! Jag skulle kunna hyra in han hemma hos mig en hel dag för att låta han sjunga för mig och jag bara sitta där och njuta av hans sångröst haha! Synd han är gay... men så himla söt och gullig kille alltså! Tycker jag har sån tur att jag äntligen fick träffa han i person. En riktig lyckad och bra kväll! #aofpongsak

Och träffade även Elina! En gammal vän jag känt sen hundra år tillbaka typ och inte träffas henne på hundra år!

Likes

Comments

It’s okay to want to be on your own for a little while. It’s okay to want to spend your time selfishly, or to put your needs and wants before anyone else’s. It’s okay to be lazy, to be active, to over-work, to veg out in bed all weekend, to hang with friends, or to spend your nights doing whatever the hell you want to do – this is your life, and no one can tell you how to live it.
We have such a negative perception of being alone, like ‘aloneness’ equates to loneliness. But it doesn’t have to. Being alone means being independent. It means knowing what you deserve and not settling. It means knowing what you want and not wasting time pursuing something that doesn’t grow you. It means finding your way in a world that’s chaotic and crazy and ever-changing.
Being alone means being comfortable in your own skin.
There’s nothing wrong with being alone. With waking up and making breakfast for one, with third-wheeling alongside your favorite couple friends, with going on long runs with only music and sunshine to keep you company.
Stop worrying about when and where and how you’ll find your person. Stop feeling like you’re running out of time. Stop comparing your journey to everyone else’s and be happy where you are, right now.
You’re doing just fine.
And independence looks good on you.

Likes

Comments

Bjuder lite på två härliga låtar som jag har haft på repeat i flera veckor nu. Då jag inte bloggat på lönge pga. mycket jobb och slit och även nya planer i livet så hr jag avvaktat från bloggen lite. Börjar blogga mer efter allt satt sig på plats.

Likes

Comments

I knew I loved you then
But you'd never know
'Cause I played it cool when I was scared of letting go
I knew I needed you
But I never showed
But I wanna stay with you
Until we're grey and old
Just say you won't let go

Crazy times that we live in
Dollar and the pound make the world go round
And we still choose to accept it
I'm not waiting for another day
Well I can't, I can't
We're just looking for the chance to say
That we all, we all feel this way

Likes

Comments

Hej bloggen! Stort förlåt för att jag har bloggtorka eller inte haft tid för bloggen. Haft så mycket on my mind och typ bara grävt ner mig. Har i alla fall hänt en massa under de senaste veckorna jag varit borta. Bl.a nyår och även min 21 årsdag!
Min mobilen gick sönder dagen innan nyår under FriedRice festen i Göteborg så har inte haft någon lust att använda den vilken ledde till att jag varit borta ett tag från all social media. Fick den i alla fall fixat i tisdags men nu lyckades jag ha sönder den igen, så klumpig som jag är.. Jobbar i alla fall i Jönköping hela denna vecka så det är Jkpg som jag kommer att hålla hus.

Lite snabbt & kort sammanfattning av mina missade dagar:
30/12-16
Firade pre-newyear i Göteborg på Friedrice festen med härligt sällskap.

31/12-16
Nyåret blev inte som planerat då jag mådde skit under dagen efter gårdagens festande, vilket ledde till ändrade planer och istället bara en chill dag/kväll i Borås.

1/1-17
Välkomnar det nya året med en lugn dag i Göteborg. Sedan hemfärd mot Värnamo.

2/1-17
Min 21 årsdag = fick jobba. Men blev sedan en lugn kväll med middag på TK HotPot & BBQ med syster och bror, då mamma jobbade kväll och pappa är i Thailand. Men det gjorde mig inget då jag inte alls såg fram emot min födelsedag, bara en helt vanlig dag då man blir ett år äldre.

9/1-17
Min systers födelsedag firades med en dag i Jönköping, då jag och bror bjöd henne på sushi på den nya öppnade restaurangen SushiYama. Sen blev det en shopping dag resten av dan.

Likes

Comments

23/12 Friday

Gjorde lite ärenden på stan, drog till jobbet bland annat. För att träffa chefen som ville önska mig god jul innan helgen och ge mig en julklapp. Sen åkte jag och storebror till Skillingaryd för att hämta upp vår syssling Johan för att sedan åkte upp till Jönköping för att små shoppa, sen äta tillsammans och sen för att kolla på filmen "Passengers" på bio. Filmen var helt okej, varken jätte bra eller dålig, då den var lite långtråkig.

24/12 Saturday

Eftersom jag och min familj redan firat vår jul så blev det för det mesta dels bara en deg dag hela lördagen. Lyckades ta mig ur sängen sen för att klä på mig och så, för att åka och handla med storebror då han hade lovat att laga maten. Hjälpt till lite grann och resultatet vart riktigt gott! Hans egen gjorda hamburgare med massa andra gott på.

25/12 Sunday

Söndagen blev också en deg dag. Lagade mat till mamma och storebror innan jag blev upphämtad av min storasyster. Åkte sedan upp till Jönköping för att ta en snabb fika och umgås lite innan vi gick vidare mot bion för att äntligen kolla på "Fantastic Beast and where to find them" tillsammans. Då jag verkligen hållit mig att INTE kollat på den filmen med någon som inte är min syster haha. Och filmen i sig var sjukt bra! Bättre än alla Harry Potter filmerna faktiskt, enligt mig då. Skulle kunna se den filmen en gång igen för den var så bra.

Likes

Comments

Instagram@uknofimz