Header
Facebook
Twitter
Snapchat
Instagram
Blogkeen
Nouw

Godeftermiddag! (Enligt thailändsk tid) Fick sluta tidgigare än vanligt igår kväll, så gick mot 8 on 11 med Adam och Olle för en drink och lite skitsnack. Efteråt åkte jag och Adam vidare mot Siam för att kolla på en thailändsk film på bio.

Idag är det lördag och jobbet tryckte då in ett extra pass för de som vill jobba och tjäna lte extra pengar på helgen. Så här sitter jag, en lördag och jobbar... Åkte lite tidigare idag in mot Siam för att möta upp Adam för att äta på ZEN restaurangen i Siam Center, innan vi åkte vidare mot jobbet.
Vad som händer ikväll är fortfarande lite oklart, då jag inte är säker om jag ska åka direkt hem eller om jag ska åka mot train market i ratchada med kollegorna för några drinkar. Vi får väl se!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu ni! Nu händer det grejer! Nej men vi blev ju bjudna på en presskonferens på Channel5 i Bangkok i tisdags. Så tog ledigt en hel dag för att kunna gå på detta. Väl framme på presskonferensen blev vi bjudna på lite fin lunchbuffé innan de skulle köra själva presskonferensen live på tv. Träffade och lärde känna en massa nytt folk bl.a. stora stjärnor m.m. Det är ändå sjukt att vi fick detta tillfället att vara en del av eventet.
Efteråt åkte jag och Adam in till Siam för att äta på Siam Paragon för att sedan åka hem och ta 1-2h sömn innan kvälls eventet som ägde rum på 8 on 11. Så hela dagen / kvällen vart lyckad!

Now it's happening guys! No but, I got invited to Channel5s press conference in Bangkok this Tuesday. Got to eat nice lunch buffet before the opening of the live press conference. Got the chance to meet many big celebrities at the event and other people. Pretty amazing that we got the chance to be a part of this event.
Went to Siam with Adam after the event to get some dinner before we headed home to take an 1-2h nap before the night event at 8 on 11.

Likes

Comments

Goddag läsare! Lovat att vara mer aktivare på bloggen så ska försöka, även om det inte händer så mycket här, förutom att jag bara jobbar och jobbar. Men igår så blev det iallafall en liten utgång då Adam fyllde år. Blev en middag på 8on11 med Adam, Emilia och Mike. Var kvar där i några timmar och åkte sen vidare mot en nattklubb som heter Mixx. Där var det riktig fart! Blev väl ett lyckat födelsedags firande för Adam, hoppas jag i alla fall!

Promised to be more active with my blogging, well try atleast, even though I'm only working. But yesterday or last night we went out for birthday celebrations for Adam. Had a dinner at 8on11 with Adam, Emilia and Mike. Stayed there for a couple of hours and later on we went out clubbing on a nightclub named Mixx. So Adams birthday celebration turned out great!

Likes

Comments

Hej gamla läsare! Som vissa kanske visste och vissa inte så har jag ju flyttat till Bangkok och hunnit leva här i lite mer än en månad nu. Berättat om min flytt till vissa personer, mest nära och kära och de som frågat om det. Så de som inte vet det redan, kommer jag att skriva det här på bloggen.

Jag har varit ganska lost i livet och inte vetat vad jag vill göra eller vad jag gillar att göra och det är ju en ganska självklarhet i och med att jag fortfarande är ung. Men jag tänkte mest att jag inte direkt var nöjd i dagsläget med vad jag höll på med bl.a jobb och så men mest mig överhuvudtaget. Men självklart älskade jag mina jobb platser och mina fina kollgeor men inte riktigt där jag ville stanna kvar. Jag är ute efter något mer, vill bli något, testa på nya saker och uppleva nya grejer. Och eftersom att jag älskar att resa och utforska nya ställen så tänkte jag att jag reser iväg ett år eller något till att börja med och försöka att lära känna mig själv och se vad det är jag verkligen gillar och vill göra i livet.
Och för er som undra vad jag gör i dagsläget här i Bangkok, så fick jag ett jobb här på ett svenskt företag, så det var även därför jag bestämde mig rätt snabbt att åka ifrån Sverige och vi hade även precis sålt vår villa i Värnamo så höll på att flytta ut och det. Så det var en ganska bra tajming faktiskt.

Men nu har jag bott här i lite mer än en månad och trivs än så länge rätt bra faktiskt. Börjar att komma in i det här att leva som en riktig thai, kände mig som en turist de första veckorna även om Thailand inte är något nytt för mig och att jag kan språket och så. Jag ska även försöka att uppdatera på bloggen så ofta som möjligt när jag har tid, för jobbtiderna här är inte direkt drömtiderna så har inte så mycket fritid förutom på helgerna faktiskt.

Likes

Comments

Instagram@uknofimz