Header
  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Goddag läsare! Lovat att vara mer aktivare på bloggen så ska försöka, även om det inte händer så mycket här, förutom att jag bara jobbar och jobbar. Men igår så blev det iallafall en liten utgång då Adam fyllde år. Blev en middag på 8on11 med Adam, Emilia och Mike. Var kvar där i några timmar och åkte sen vidare mot en nattklubb som heter Mixx. Där var det riktig fart! Blev väl ett lyckat födelsedags firande för Adam, hoppas jag i alla fall!

Promised to be more active with my blogging, well try atleast, even though I'm only working. But yesterday or last night we went out for birthday celebrations for Adam. Had a dinner at 8on11 with Adam, Emilia and Mike. Stayed there for a couple of hours and later on we went out clubbing on a nightclub named Mixx. So Adams birthday celebration turned out great!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej gamla läsare! Som vissa kanske visste och vissa inte så har jag ju flyttat till Bangkok och hunnit leva här i lite mer än en månad nu. Berättat om min flytt till vissa personer, mest nära och kära och de som frågat om det. Så de som inte vet det redan, kommer jag att skriva det här på bloggen.

Jag har varit ganska lost i livet och inte vetat vad jag vill göra eller vad jag gillar att göra och det är ju en ganska självklarhet i och med att jag fortfarande är ung. Men jag tänkte mest att jag inte direkt var nöjd i dagsläget med vad jag höll på med bl.a jobb och så men mest mig överhuvudtaget. Men självklart älskade jag mina jobb platser och mina fina kollgeor men inte riktigt där jag ville stanna kvar. Jag är ute efter något mer, vill bli något, testa på nya saker och uppleva nya grejer. Och eftersom att jag älskar att resa och utforska nya ställen så tänkte jag att jag reser iväg ett år eller något till att börja med och försöka att lära känna mig själv och se vad det är jag verkligen gillar och vill göra i livet.
Och för er som undra vad jag gör i dagsläget här i Bangkok, så fick jag ett jobb här på ett svenskt företag, så det var även därför jag bestämde mig rätt snabbt att åka ifrån Sverige och vi hade även precis sålt vår villa i Värnamo så höll på att flytta ut och det. Så det var en ganska bra tajming faktiskt.

Men nu har jag bott här i lite mer än en månad och trivs än så länge rätt bra faktiskt. Börjar att komma in i det här att leva som en riktig thai, kände mig som en turist de första veckorna även om Thailand inte är något nytt för mig och att jag kan språket och så. Jag ska även försöka att uppdatera på bloggen så ofta som möjligt när jag har tid, för jobbtiderna här är inte direkt drömtiderna så har inte så mycket fritid förutom på helgerna faktiskt.

Likes

Comments

Tänkte jag ville visa upp mina naglar som jag gjorde för typ 3 veckor sen kanske, hade tänkt visa upp de för länge sedan men inte haft tid att fota de. Så de har typ växt ut lite nu som man ser på den andra bilden. Första bilden är när det precis blev klart. Designade de lite utifrån hur jag själv ville ha de, prio var ju chrome naglar först men tråkigt att h bara chrome på alla så gjorde lite glitter och nude färg med. Och blev självklart jätte nöjd med de, även fått en massa komplimanger för mina naglar. Speciellt från kunder från jobbet.

Likes

Comments

Instagram@uknofimz