• Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

"I’ve tried to do so many different ways to make you love me.

I’ve tried every day, I’ve given you everything you’ve wanted.

It’s like I’m walking on a bridge that leads to your heart.
I’m still thinking and hoping that this true love will reach to you.

So why have I been walking for so long, but I still haven’t reached you?
The more I walk, the longer distance.
Please tell me what I should do?

Please tell me how far is it, until I’ll be close to you?
Please tell me how far it is, until you’ll finally love me?
Is there any way to make you care?
Please let me know, that I mean something to you.

Honestly I feel so tired but I won’t give up.
In my heart, it hasn’t changed, I still love you the same.
It would have been better if you told me the reasons why you're hiding your feelings in your heart."

Translated by Tindy

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej lite såhär sent mitt i natten! Lite väl uttråkad så tog tag i bloggandet lite. Beställde dessa underbara klänningar i tisdags som det var tänkt att jag skulle ha till helgen då jag och Emelie ska på FriedRice i Göteborg. Tyvärr glömde jag beställa de med express leverans så de hinner tyvärr inte hem så att jag kan använda de på lördag. Men hade back up så fick låna en klänning av Emelie. Men jag kan ju alltid ha klänningarna till något annat bra tillfälle!

Likes

Comments

​Hej läsare! Saknat mig? haha
Har tyvärr glömt bort bloggen då jag har haft fullt upp de senaste veckorna. Varit en hel del jobb och även studentfirande och det. Får be om ursäkt för jag inte uppdaterat något.. 
Men denna vecka är jag ledig nästan hela veckan, har bara en massa plugg och inlämningar att bli färdig med som skall skickas in. 

Sitter iallafall just nu chillar hemma hos Axel med storebror och killarna. Försöker även plugga medans jag är här då jag får hjälp av dem.

Bjuder iallafall en bild på mig och min bror från förra fredagen.

Likes

Comments

Godkväll! Usch känner mig jätte dålig på att uppdatera.. haha hur många gånger har jag inte sagt det nu då? Men blogga är verkligen inte min grej längre hehe.. Skall iallafall berätta lite om senaste helgen.

Min bror fyllde år för två helger så då planerade jag och min storasyster att vi skulle åka ner helgen som precis varit, för att fira vår beloved broder! Jag åkte då ner till Malmö i torsdags för jag hade ändå inget bättre för mig så tänkte att jag åker ner tidigare för att träffa vänner och sådant med.
Syster kom ner till Malmö på lördagen då blev det lite små shopping i centrum och Emporia först sen tillbaka till centrum för lite kvällsmat som jag och syster bjöd vår bror på. Efter det gick vi och kollade på bio "X-Men Apocalypse", den var jätte bra faktiskt! Bättre än vad jag hade förväntat mig!
Så det var lite av min helg... tre och en halv dag i fina Malmö. Haft hur mysigt som helst!

Likes

Comments

Jobbade i Jkpg frän torsdag till lördag så övernattade hos Amanda då hon mu bor i Jkpg. Torsdags kvällen efter jobbet åkte jag och mötte upp Amanda för att sedan äta på Bada Bing och ta en torsdags drink. Fredags kvällen blev också lugnt, efter jobbet drog jag och Amanda in till stan och rökte vattenpipa i kylan, Andy kom också. Helt mys och trevligt! Drog sen och åt på pastabageriet.
Lördagen efter jobbet mötte jag upp Andy, drog och kollade lägenheten som jag hade tänkt hyra i sommar då jag jobbar i jkpg nästan hela sommaren. Sen åkte vi till jkpgs högskola där A. Guidade runt mig lite sen åkte jag till Jensens för att äta med Vetlanda gänget. Hade tänkt körs utgång på Centrum bar men blev spontant åka till Vetlanda för utgång där..

Likes

Comments

Vet inte om jag klagat på Drakes ny släppta album 'VIEWS' förr som släpptes den 29 april. Men den är sjukt bra, satt och drogade hans album sen den släpptes! Gillar nästan alla hans låtar i det albumet, om inte själva låten så är det texterna jag gillar. Satt verkligen en hel bussresa hem till Vmo och läste lyrics på alla låtarna.
Albumet släpptes ju bara i Apples musik app först så de som inte hade den kunde ju inte lyssna på hans nya album, men nu för bara någon dag sen har Spotify släpp den! Så nu kan ni alla som inte lyssnat på den, gå in och lyssna på spotify!

Här har jag valt ut de bästa låtarna enligt mig! Too Good och One Dance är ju helt klart på top

Likes

Comments

Kortfattat om min fredag i huvudstaden! Helt klart en lyckad kväll! Vädret var nice! Hotellet vi sov på var riktigt nice, gratis uppgraderad till junior svit! Friedrice på PURE nightclub var awesome och hela umgänget var helt klart bäst av allt! Nattklubben var sådär faktiskt, var lite saker som de kunde ha gjort det bättre, inte så värst stort heller men umgänget jag var med gjorde allting så himla bra!

Tog tåget på förmiddagen till Vetlanda för att bila upp till Sthlm med de andra, vi kom fram runt 19-20 ungefär så det blev snabba ryck med att fixa oss sedan var det förkrök med alla sen vidare mot PURE nightclub som låg precis nästintill hotellet. Lyx! Lyckad kväll som sagt!
Dagen därpå var alla bakis och helt sega haha. Två bilar hade redan kört hem till Vetlanda så vi var en bil som drog till Mall of Scandinavia för att små shoppa innan hemfärd.

Väl framme i Vetlanda blev det bakis käk, vi lagade tacos och snackade om kvällen. Blev sen hem skjutsad av bästa Amanda och Alissa.

Likes

Comments

Instagram @uknofimz