Hej Alla!

Sorry för jag inte skrivit på länge för min mobil har gått sönder så jag kan inte skriva på mobilen som jag brukar eftersom jag inte är vid datorn så mycket längre.Men ska nu skriva mer nu så jaja.

Puss Puss hörs snart igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej Alla! 

Jag sitter nu i "baren och är uttråkad.Men jag hade nu tänkt skriva vad jag gjorde igår och sedan vad jag gjort idag.

Igår:

Efter frukosten gick vi ner och badade och gjorde inte mycket mer den dagen.Vi åt lunch sen mera bad sen middag.Efter vi ätit lunch gick jag och mamma upp till "baren" hon tog en drink och kaffe och jag en pepsi också såklart chips.Sen när vi fått det vi skulle ha gick vi ut för hon skulle röka.Sen klockan 22:15 kollade jag och mamma på livemusik.Det var det vi gjorde igår.

Idag:

Jaha du vad har vi gjort idag?Jo vi började med att äta frukost sen bada.Efter lunch gick vi och tog ut pengar en kvart ifrån hotellet.När vi kom tillbaka spelade vi minigolf och nu sitter jag och skriver detta.

Ja det är det vi har gjort inte så mycket men ändå.

Jag har då inte blivit särskilt brun men ja lite har jag allt blivit.

Puss Puss hörs snart igen! 

Likes

Comments

Hej Alla!

Jag är i Spanien nu,sorry för inget inlägg igår men hade inte internet men jaja.

   Jag sitter nu vid "baren" och skriver men hade tänkt skriva lite om igår.

   Ja det började med att jag gick upp klockan 04:00.En kvart senare kom min farfar och hämtade oss och körde oss till flyget.Vi flög i 4 timmar o 35 minuter ungefär sen mellanlandade vi i Malmö.När vi kom fram åkte vi taxi till hotellet som tog 30 minuter.När vi checkat in osv så gick vi till vårat rum bytte om och gick ner till poolen och sen gick vi och åt.När vi ätit gick vi ock badade igen o sedan åt vi. 

   Ja det var det vi gjorde idag har inte internet länge till bara en timme per dag och sedan när pappa delar ut. 

Puss Puss hörs snart igen! 

Likes

Comments

Hej Alla!!

Igår hade jag fullt upp var på tävlings osv.
Jag sitter nu i bilen på väg hem efter en lång dag i stallet min bästa älskling hoppade idag 110cm fy fan va grym hon är tänk att jag fick äran att köpa henne.Jaja inte gjort så mycket mer idag.Imon blir det ingen träning för mig utan rida min lilla Alsace.

Oh shit glömde skriva igår var as trött men Aa jag är snart på väg t skolan men ska ej göra mycket idag.Imon ska min syrra nog hoppa Tyra och på Torsdag ska jag till Skatås.Fredag ska jag rida Alsace o lörda ska jag tävla på Tyra.På söndag ska min syrra och kompis tävla.

Puss puss hörs snart igen

Likes

Comments

Hej Alla!

Jag ligger nu i min säng o kollar på film.Denna veckan har jag inte gjort så mycket,så därför har jag inte bloggat så mycket men jag ska bli bättre lovar!!Men nu om 1 timma o 16 min ska jag vara hos min farmor o farfar.Sen vet jag inte va som händer mer.I tisdags var jag på hoppträning o det gick super bra jag hoppade trippelbarr för första gången men andra gången för Tyra.Sen har jag inte gjort mer denna vecka.
Jaja nu ska jag gå ner o duscha o kolla till min vovve som är livrädd pga att de åskar som jag vet inte vad.

Puss puss hörs snart igen!

Likes

Comments

Hej Alla!

Jag sitter nu i bilen på väg till stallet o ska longera mina hästar.Jag la inte upp något inlägg igår får jag hade massa att göra men ja skriver det jag skulle skrivit igår nu.I lördags tävlade jag o blev fyra i LC:n o i LB:n så var jag 0,3 sekunder från en plasering.sen gjorde jag inte mycket mer den dagen.I söndags kom Moonlights nya medryttare o red honom o min syrra red Tyra men Tyra var inte så rolig att rida då hon inte ville arbeta,så det slutade med att jag fick hoppa upp o rida lite.Igår red jag Alsace (vår nya storhäst) för första gången på länge.Hon är bara fem o inriden förra hösten sen fick hon en lång vila.I början av sommaren red jag igång henne igen sen fick hon vila då hon hade ont i ryggen.Nu började vi rida henne för ett tag sedan men då har min mamma ridit henne då jag har haft fullt upp med Tyra.Så igår red jag henne o körde lite bommar o hennes första galopp på länge förutom när i longerar då.

Idag har jag inte gjort så mykket varit i skolan sen åkte jag,mamma o min kompis med Bella o fölis på drektighets koll o det visade sig att Bella fortfarande har kvar sitt lilla föl i magen yippi.Så nu ska vi dit om ett tag igen o kolla på 90dygn.Imon ska jag träna o söndag ska min syrra på pay n jump med Tyra.

Puss puss hörs snart igen❤️

Likes

Comments

Hej Alla!

Idag är det min födelsedag men bara 1,5h kvar.Jag har inte gjort så mycket idag jag har bara varit me en kompis o i stallet.
Ovan ser ni vad jag fått idag från mina föräldrar.Lickiten gillade inte mitt lilla föl men Bella bus gjorde det.
Jag hade inte tänkt skriva mer idag men ni får gärna kommentera vad jag ska lägga ut för inlägg isv.
Pusspuss hörs snart igen.

Likes

Comments

Hej alla!!

Idag hade jag tänkt skriva lite kort om något.Jag sitter just nu hemma i min soffa o väntar på att mamma ska komma hem.Mina hundar ligger i mitt knä o sover.
Idag har jag varit i skolan o vi har inte gjort så mycket i skolan.Men jag sitter o väntar på att min mamma ska komma hem så vi kan åka o hämta min häst o sen till träningen.
Men hade bara tänkt skriva lite idag så skriver jag nog imorgon kväll eftersom jag fyller år imorgon.
Ni får gärna skriva frågor till mig i chatten eller adda mig på insta (_tindra_rendahl_) o ställa frågor där.
Pusspuss hörs snart igen!

Likes

Comments

Hej Alla!

Nu var det riktigt länge sedan jag skrev ett inlägg sist.Men jag hade tänkt att jag skulle börja komma igång mer med bloggandet nu.
Jag sitter i nu läget i min säng o ska gå o lägga mig för att orka gå upp till skolan imorgon.I fredags åkte jag till Norge o kom hem igår.Jaja imorgon ska jag o Tyra iväg på träning vet ej hur det kommer gå då hon var väldigt trött idag.På onsdag fyller jag år så vet ej vad jag kommer till att göra då,torsdag ska jag hem till min kompis o fira mig eller åka till stallet o rida med en kompis.Sen på söndag är det dags för tävling igen efter en månads vila.
Jag hade tänkt skriva här om hästarna,hur jag mår o lite vad jag gjort under veckan.Jag hade tänkt skriva ett på måndagar o skriva vad jag ska göra under veckan o så,på söndagar hade jag tänkt skriva vad jag gjort under veckan och så hade jag tänkt skriva lite då o då under veckan.
Nu började skolan för ungefär 2-3veckor sedan o det har funkat bra i skolan än så länge.Jag ska kanske byta skola eller byta "klass" till grön eller röd.
Jag har inte så mycket mer att skriva så jag avslutar här så hörs vi snart igen pusspuss❤️

Likes

Comments

Förlåt att jag inte lagt ut på ett tag men jag har haft fult upp med några grejer.I söndags så hade jag Moonie och tävlade Lätt C:1 och kom två:a och i måndags så tävlade jag Tyra i lätt D och var felfri med laget.Sen tävlade jag lätt C avd B och vann den klassen.Nu på söndag ska jag tävla riktig tävling på Tyra (Lätt C) och min kompis tävlar Moonie i Lätt C (70 cm)

Hoppas ni filla detta inlägg.

Likes

Comments