Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fredag och efter skolan går bilen till Stockholm, vi ska fira Max som fyller 18 hela helgen så det blir kul! Rasmus ska få träffa Max för första gången också. Har inte skrivit så mycket denna veckan men har inte gjort något speciellt roligt heller hehe... Men ja ni får ha en bra dag så hörs vi mer senare! Kram!

Likes

Comments

Likes

Comments

Dag ett idag, ska från och med nu försöka ta tag i min kost ordentligt!! Använder mig utan en app som heter fat secret som räknar ut kalorier osv åt dig och tkr den är väldigt effektiv!!

Har ätit normalt idag och tränat så är nöjd!

Kommer fortsätta uppdatera er om hur det går och vara ärlig om jag liksom fuskat hehe... Men ja idag har det gått bra, skönt!!

Likes

Comments

Jag har ju alltid älskat smink och hur mycket jag än försöker typ sluta tycka om det så mycket så har jag fortfarande inte lyckats..

Köpte en hel den bra produkter när jag var i Kalmar, bland annat en fantastisk Lip plumper som funkar så bra och ett liquid lipstick.

Jag brinner verkligen för både smink och hudvård och har därför bestämt mig för att fortsätta lägga pengar på det så fort jag liksom känner att jag kan och vill utan att få ångest och känna att det är onödigt det är ju trots allt mitt intresse!!

Lite saker som står på inköpslistan är...

Anastasias puder contour kit - har velat ha ett puder contour kit ett tag nu pga det krämiga blir lite too much ibland speciellt när jag har fått lite oljigare hy.. Älskar mitt kräm också men puder it is nästa gång!

Better than sex mascara - vill haaa denna!! Har testat denna flera gånger och vill ha den så mkt..

Fenty beauty - need concealer och foundation härifrån!! Är så sugen på att testa!

Jag tänkte iallafall börja tipsa om produkter inom hudvård och makeup och sånt spännande, billigt som dyrt!

Så jag hoppas ni tycker det är lika spännande som jag!! Eftersom detta är ett stort intresse för mig känner jag att det blir extra kul att skriva om!

Likes

Comments

Ligger i Rasmus säng och tittar på arrow och har så jävla ont i halsen... Fyfan nu tror jag att jag kommer få den där jävla influensan dom gått runt och jag hittills har lyckats smita undan..

Får se hur det känns imorgon, det känns liksom inte för jävligt just nu om man säger så haha!! Så lite hopp finns det kvar! Nu ska jag och Rasmus åka och köpa te alldeles strax och sedan spela skräck spel resten av kvällen, hoppas ni får en lugn och mysig söndag, kram!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw