View tracker

Just nu kan jag inte komma på något skönare än att bara komma bort för en stund. Få se en helt ny stad och inte ha något annat i hjärnan än att bara leva för stunder och njuta. Dom fyrkantiga ramarna gör mig rastlös här hemma och får mig själv ibland att fokusera på fel saker. Känner ni igen er? Man lever i en fantasi värd som ibland spricker, och när den gör det blir det blir man påmind och vad som är det viktiga och inte. Man inser att man måste blicka framåt och skaffa sig ett mål. Det som händer hemma just nu är inte hela livet. Och därför är det viktigt att blicka framåt. Och just nu säger mitt hjärta att jag behöver komma bort från Sverige. Få massa ny inspiration om allt och inget egentligen.

Om jag skulle kunna åka var jag vill just nu hade det varit till Paris. Aldrig varit där men på den senaste tiden har jag fått någon dille för just Paris. Jag vill hyra mig en lägenhet via airbnb, bo där med en vän och bara ha ett mål att ta det lugnt och kolla runt i dom små stadsdelarna. Gå in i vintige butiker och sätta mig på massa mysiga cafeer och sen bedöma vem som hade godast kaffe. I mina ögon låter det perfekt. Och jag kan inte vänta tills jag får ta mitt första steg på Paris gator.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

View tracker

Idag väcktes jag av solen som sken in genom mitt fönster. Kollade på klockan och den var inte mer än 9.00. Hur skön är inte det? jag har en hel ledig dag framför mig och just nu orkar inte inte stressa eller hetsa upp mig över något. Åkte därför in till stan för att sätta mig och plugga i lugn och ro. Så nu sitter jag här på kaffemagasinet med en kopp te i min hand och försöker komma i kapp det jag missat så gott som det går. Tänkte väl sitta här i någon timme innan jag går vidare för att träffa två fina vänner. Ha en härligt tisdag underbara ni!

Likes

Comments

Mitt älskade rum, min trygga plats och dit jag alltid längtar. Jag är väldigt intresserad av inredning och tycker det är coolt hur man kan mixa både dyra saker och sånt som inte kostar något. Va bara lite kreativ låt dig själv leka med dina tankar och det kommer leda till något alldeles speciellt. Det är så jag gör. Gå in i inrednings butiker hitta dig inspiration och använd det sedan när du kommer hem, ett hjälpmedel till att sätta ditt kreativa sinne på plats.

Likes

Comments

Tillbaka till Göteborg. Haft en helt fantastik helg, solen sken från morgon till kväll och stämningen var på topp. Gårkvällen spenderades på Malmö operan och slutade på än fransk restaurang som vi sprang på när vi var påväg tillbaka till hotellet. Maten var helt fantastisk! ibland hittar man dom små guldkornen och det var precis var vi gjorde. Tyvärr kommer jag inte ihåg var restaurangen hette så får hoppas lokalsinnet leder mig rätt nästa gång när jag kommer tillbaka. Tack för en underbar helg Malmö, syns snart.

Likes

Comments

Hunkydory tröja/ Filippa K kappa/ Levis jeans/ Marlene by Birger väska

Likes

Comments

Runt 19 tiden ankommer vi till Malmö och checkar in på hotellet som bara ligger några meter från stationen. Jag och mamma satte oss i baren och väntade på Mormor som överraskade oss med att komma trots allt. Denna kvinnan har inga gränser, min fina förebild och min älskade Mormor.

finisarna!

Här är två bild när hon serverar mig min huvudrätt, hummersoppa.

Kvällen slutade med succé, otroligt god mat och nu kan jag inte vänta på efter att få krypa ner under mitt varma täcke med Mormor vid min sida.

Likes

Comments

Helt glömt av att säga, Ska till Malmö! efter många om och men sitter jag nu på tåget. Meningen från början var att jag och min mormor skulle ha en weekend tillsammans, en tradition vi har varje år. Men igår kväll fick jag ett samtal från henne att hon låg på sjukhus... Som tur väl är mår hon bra igen och allt är okej. Meningen blev i alla fall sen att jag skulle ta med Agnes istället, därför som allt redan är bokat är det onödigt att slänga bort en resa, men tyvärr kunde hon inte. Så nu sitter jag här en månad senare igen med mamma på ett tåg, men denna gången mot Malmö istället för Köpenhamn. Som ni hör en resa som inte riktigt blev som man tänkt sig. Men nu sitter jag här, alla mår bra och jag är nöjd. Så nu ska jag njuta av en härlig helg på hotell med opera, god mat och trevligt sällskap.

Likes

Comments

1 December och 23 dagar kvar till julafton. Jag gillar inte vintern så speciellt mycket men julafton är ju något alldeles speciellt. En dag med så mycket värme och kärlek. Och en av dom få gångerna hela släkten träffas, något jag tycker man ska ta vara på. Så nu är det även snart dags att börja köpa julklappar, som jag tycker är det absolut roligaste av allt! om jag ska vara ärlig har jag redan tjuv startat lite, hehe. Men om man hittar den perfekta klappen är det svårt att hålla händerna ur styr. Dessutom har ju julkalendern börjat! har ända sen jag varit jätte liten haft som tradition att hela familjen samlas på morgonen vid soffan med frukost uppdukat och så kolla tillsammans. Trodde det var något man skulle växa ifrån men det finns ju inget bättre sätt att starta sin morgon på.

Likes

Comments

Alla dessa håltimmar. Känns ibland som man har mer håltimmar än lektioner på en dag. Tur väl jobbar min pappa fem minuter från skolan så jag brukar kila ner dit rätt ofta. Köpa med mig någon god lunch och sen plugga tills jag är tvungen att ta mig tillbaka igen. Jag har alltid med kameran i väskan men dumt nog glömde jag att ladda den under natten så när jag tog upp den han jag bara ta en bild innan den dog, så himla irriterande och så typiskt mig, aja sånt som händer hoppas ni får en fin Onsdag.

Likes

Comments