Hej kära vänner! Ligger för tillfället i min säng och har precis kommit hem från en kompis. Planerna för idag är att jag förmodligen ska gå på ett fyspass men får se hur det blir med det. Jag har nämligen dragit på mig en förkylning och vill inte förvärra den. Efteråt ska jag åka och titta på snickarcupen som är en cup i Lindome. Jag har deltagit många år i rad men inte detta år. Jag och några kompisar ska därför dra dit och titta.

Lördags, igår hade jag iallafall en otroligt mysig dag med Linnea och Mathilda (härligaste tjejerna). Jag tog bussen hem till Mathilda runt 16:30 och vi åkte tillsammans ner till Ica. Vi köpte massor av gott (som ni ser på bilderna, haha). Vi chillade mest och tittade på Fifthy shades darker som förövrigt är en riktigt bra film. Lääängtar så tills nästa film kommer ut.

Hoppas ni får en fin söndag:) puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 20 Readers

Likes

Comments

Hej kära ni. Hur har eran helg varit? Själv så startade jag helgen med innebandy och avslutade med biomys. I början av helgen spelade jag Gothia innebandycup som hölls här i Göteborg denna helgen. Måste verkligen säga att det varit en riktigt rolig cup även fast resultaten inte speglar våran prestation under cupen. Hamnade i en svår grupp med rutinerade lag från alla olika sorters håll men ändå lyckades vi komma på en andra plats i gruppen. Tyvärr åkte vi ute redan efter första slutspelsmatchen. Åkte sedan hem och deppade lite över förlusten men det gick över relativt snabbt. Sedan var hela min familj bjudna till Elin.

Söndag, jag har varit i stan inprincip hela dagen. Mötte upp Elin runt 12:00 och vi åt på vårat favoritställe som ännu en gång erbjöd mycket god sushi. Vi strosade sedan runt lite i stan i hopp om att hitta något. Jag hittade enbart guldiga örhängen. Vi mötte sedan upp ett antal kompisar för att titta på Gothia finalen. Jag, klara och Elin bestämde oss sedan för att kolla i några fler butiker innan vi började röra oss hemåt. Vid 19:00 åkte jag och Jennifer in mot stan för att gå på bio. Vi såg filmen om Ted Gärdestad och det är verkligen en film som jag kan rekommendera. En film med ett mycket fint budskap och en fin historia.

  • 44 Readers

Likes

Comments

Godmorgon finisar! Befinner mig just nu på en buss påväg in mot stan för att möta upp Elin. Vi ska titta runt lite och äta på vårat favorit lunchställe, nämligen sushi de lux. Senare ska vi titta på Gothia cup finalen mellan Täby och Pixbo F15. Ikväll blir det antagligen bio men vi får se vad som händer.
Puss

  • 44 Readers

Likes

Comments

Idag väntas Gothia cup med innebandyn. Vi ska spela vår första match vid 14:00 och sedan åka till IKEA med hela laget. Vid 18:40 spelar vi vår nästa match. Wish me luck

  • 61 Readers

Likes

Comments

Godmorgon! Ställde klockan på 08:30 för att gå upp och fixa inför brunch med mina favoriter. Tjejerna kom runt 09:30 och vi fixade det sista. En riktigt superfrukost blev det och jag blev verkligen mätt. Senare runt 15:00 ska jag bege mig mot träning, inte direkt taggad men hoppas på lite mer motivation senare.

Hörs senare<33

  • 70 Readers

Likes

Comments

Hat: Birger Mikelsen// Skjorta: Forever 21// Byxor: Zara// Skor: Adidas// Jacka: Zara//

  • 72 Readers

Likes

Comments

Kickstartar året med ett inlägg om mina så kallade "mål" inför 2018. Personligen tycker jag att själva ordet "mål" inte riktigt speglar innebörden med det jag menar, men det får duga så länge. Jag tänkte iallafall dela med mig med ett antal punkter som jag kommer att ha i åtanke under 2018 men de är absolut inget som måste uppnås. Det kan lätt bli att man känner press över att man måste uppnå målen som man sätter upp inför året men jag kommer att försöka ta det lite so det kommer. En dag i taget som man brukar säga, haha.

Lev i nuet. Vill verkligen försöka att inte planera in så mycket saker. Snälla Tindra. Det slutar alltid med att jag har planerat in saker i fem veckor framöver. Blir lika trött varje gång det händer. Jag tror att anledningen till detta är att jag är orolig över att jag kommer känna mig ensam om jag ej har något inplanerat. Men nu under senaste tiden har jag verkligen insett hur skönt det är att ibland vara ensam. Det är terapi för själen att ibland vara ensam och ta hand om sig själv. Med denna punkt menar jag inte att jag inte ska planera in någonting, utan mer att jag ska försöka ta det mesta som det kommer. Ta det som det kommer och njut. Glöm ej att njuta för att det går så förbannat snabbt.

Tro på dig själv. Jag har en tendens till att inte tro på mig själv detta leder till att jag inte vågar visa vad jag kan. Jag blir den bortglömda tjejen som ingen kommer ihåg. Det kan vara både i skolan och i samband med sporten. Detta är verkligen något jag vill ändra på för att jag vet att jag kan. Det krävs att jag jobbar på min självkänsla detta året för att jag ska kunna tro på mig själv. Detta är inte något som kommer under en natt, utan det tar tid. Men ju bättre självkänsla jag får, desto starkare individ blir jag. Självförtroende är något som hjälper en i nästan alla situationer.

Följ dina drömmar. Det krävs inte talang för att köra extra träning som leder till att man blir ännu bättre. Jag ska under detta året gör allt i min makt för att komma ett steg närmare mitt mål. Jag ställer mig ofta frågan "Gör jag verkligen allt jag kan för att uppnå mina drömmar?" och svaret blir tyvärr nej. Det händer ofta att jag skippar att köra extra träning och istället ligger hemma i sängen. Om jag väl har motivationen finns det inget som kan stoppa mig från att komma ett steg närmare mitt mål. Det handlar inte bara om fotbollen i detta fallet, utan även de andra drömmarna jag har. Jag ska verkligen följa mina drömmar för att jag vet att om jag vill är inget omöjligt.

Vara dig själv. Detta är något som jag tycker att alla ska ta efter, våga vara dig själv. Anpassa dig inte efter någon bara för att passa in. Var dig själv i alla situationer, det är de man kommer längst med. Jag kan faktiskt erkänna att jag inte alltid är mig själv, vilket såklart gjort att folk fått fel uppfattning om vem jag faktiskt är. Att vara mig själv ska jag verkligen ta som en lärdom och ha i åtanke i alla situationer.

Likes

Comments

Hej på er. Jag hoppas ni har haft en mysig nyår med nära och kära. Det hade iallafall jag. Jag firade tillsammans med några kompisar och vi hade det allmänt trevligt bara. Nu ska jag bara ta det lugnt och sedan ta mig ut på en springtur. Jag får hoppas att regnet lagt sig fram tills dess för det känns inte jättekul att springa i regnet.

  • 85 Readers

Likes

Comments

1 januari 2018, känns helg sjukt att nu skriva 2018. Jag menar senast igår skev man 2017 och nu ska man helt plötsligt skriva 2018.

Jag har haft ett fartfyllt år med mycket känslor. Men jag måste faktiskt säga att det förmodligen varit mitt bästa år hittills. Jag har haft en del sorgsna stunder men de är just de stunderna som man lär sig av. Jag har vuxit så mycket i mig själv och funnit ro i mig själv. Jag har under lång tid inte riktigt känt mig trygg i mig själv och inte heller vetat vem jag själv var. Men nu under 2017 känner jag verkligen att jag hittat mig själv vilket gjort mig starkare som individ. Detta mycket pågrund av att jag vågat misslyckas. Jag har under inprincip hela mitt liv varit rädd för att misslyckas. Dessa misslyckanden som jag länge fruktat visade faktiskt vara en av de största lärdomarna och har hjälpt mig att hitta mig själv. Jag har också vågat testa nya saker och lärt mig anpassa mig efter nya förhållanden.

Under 2017 har jag inte bara lärt känna mig själv, utan också lärt känna mina vänner bättre. Detta har lett till att jag nu vet vilka vänner som får mig att må så bra och vilka som får mig att må mindre bra. Dessa människor som fått mig att må mindre bra har jag lämnat bakom mig. Det har såklart varit mycket jobbigt med tanke på att jag haft så fina minnen med många men samtidigt en stor lättnad. Man skulle kunna säga att det är en stor sten som nu lossnar från hjärtat. Men jag har också träffat nya vänner som jag verkligen är så tacksam över att jag har. Inte bara har jag träffat nya vänner, utan också har kommit mycket närmare med de vänner som får mig att må bra. Det har fått mig att känna lyckan i att ha så fina vänner.

Jag har också bytt fotbollslag, en stor förändring för mig men absolut inget jag ångrar. Detta lag byte har hjälpt mig att lättare kunna anpassa sig efter förändringar. Jag har också utvecklats som spelare och lärt mig att hantera förluster, hehe.

Ett stort tack till min familj, vänner och ovänner för att ni format mig till den jag är idag. Jag är så tacksam över den jag är idag och hoppas att under 2018 utvecklas ännu mer som individ. Ta hand om er.

  • 85 Readers

Likes

Comments

Hej fina ni.
Idag är det torsdag, tror jag iallafall? Nu är jag inne i en period då jag inte har en blekaste aning om vilken dag det är. Mellandagarna brukar alltid vara väldigt oklara för min del. Var iallafall inne i stan tidigare med min kära vän Elin. Tror inte det finns någon som jag skrattar så mycket med som jag gör med henne. Vi kikade runt lite på rean och måste faktiskt säga att rean levde verkligen upp till mina förväntningar. Jag hittade fler saker som jag tyckte var riktigt fina. Brukar ha svårt att hitta saker på rean men denna gång hittade jag fler saker.

Ligger nu i min säng efter att ha tränat innebandy. Vi ska spela Gothia första helgen i Januari så det var träning inför den. Ska snart ta en härlig varm dusch, åh verkligen bästa efter träning.

PUSS

  • 90 Readers

Likes

Comments