Header

Hej! Nu var det ett tag sedan jag kom hem från Zakynthos men kom precis på att jag aldrig skrev om sista dagen! Helt ärligt så kommer jag inte ihåg i detalj allt vi gjorde eftersom det var nästan två veckor sedan vi kom hem nu. Men iallafall. Så sista dagen så åkte vi ut på en båtutflykt. Denna gången blev det en lyckad båtutflykt iallafall till skillnad från den förra... Iallafall Så själva målet med denna utflykten var att vi skulle kolla på sköldpaddor vilket vi faktiskt såg! Vi såg 1 jätte stor sköldpadda faktiskt, jag har en video på den på min kamera och även lite på min GoPro men har inte hunnit föra över dom till min mobil än så ska göra det snart. Själva båtutflykten hölls utav ett svenskt typ "företag" eller vad man ska säga. Så iprincip alla på båten pratade svenska. Men iallafall så hade vi två badstopp på vägen på två jättefina ställen. Då åkte vi in med båten mellan lite klippor och där fanns det jättefina badställen. Det var jätte fint vatten med vit stenbotten och massor utav fina fiskar. Det fanns även en typ stenstrand som vi gick upp på som ni kommer se på bilderna sedan! Det var iallafall en väldigt lyckad utflykt somsagt.

Sedan på kvällen så gick vi lite på stan bara. Så inget särskilt lixom, vi packade även lite inför hemresan. Sedan flög vi hem på morgonen dagen efter. Så det blev ett bra avslut på resan iallafall. Men nu kommer det lite bilder som vanligt. Dock så tror jag inte att jag har så många bilder kvar eftersom mitt lagringsutrymme tar slut heela tiden🙄, så var tvungen att radera massa...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej igen! Nu blir det ett till inlägg idag för just nu sitter jag i hotellobbyn och har wifi. Så inlägget som skulle upp i tisdags kom upp idag istället. Men jag tänkte berätta lite om igår & idag! Jag måste snabba mig lite för vi ska till stan strax!m

Jag berättade ju att vi skulle på båtutflykt igår, det gjorde vi också. Men det var mer eller mindre en olyckad utflykt😁. Det började med att våran buss till båten var försenad så när vi kom till båten så var alla platser som var ute tagna, så vi fick sitta inne vilket jag tyckte var lite sådär eftersom vi skulle ändå vara där i ca 6 timmar och då vill jag ha lite sol på mig hehe. Aja men det fanns inget att göra åt det så vi satte oss inne i båten. Sedan gick det bra börja biten och vi hade ett badstopp där jag fick några bra bilder med min GoPro. Sedan började det gunga en heeeel del. Då var det inte så mysigt att sitta på dendär båten ska jag säga... Ni kan ju tänka er vad som hände😁😁 folk mådde inte så bra kan man säga... Det var extremt obehagligt tyckte jag, men som tur var så klarade min familj sig! Sedan så när vi äntligen kom fram till stranden och skulle gå av båten så kunde vi inte gå av för det var för mycket vågor så vi fick åka igen. Men jag tog bilder på stranden iallafall och det var super fint vatten. Det var helt turkost o ch sanden var helt vit. Då ville alla bara hem så fort som möjligt. Men resten av resan gick bra sen. När vi kom hem var klockan redan 5 så då la vi oss vid poolen någon timme. Så det var gårdagen.

Idag så har vi legat på stranden hela dagen och det har varit super härligt! Jätte varmt! Så det var typ det haha. Nu ska jag gå. Ni kommer självklart få bilder också!❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej! Jag vet inte riktigt när detta kommer att komma upp för jag skriver just nu med mitt 4G eftersom vi inte har något WIFI på vårt hotellrum. Men jag hoppas på att få upp det direkt. Klockan är just ni 23:48 här. Jag tänkte berätta lite om vad vi gjort igår och idag! Och självklart kommer det bilder också;). Så igår, vi gjorde inte något speciellt utan vi låg vid poolen hela dagen och på kvällen gick vi ner och tog ett dopp i havet och sedan gick vi på stan.

Idag däremot så ställde vi klockan på 06:00 och gick ner till havet. Det är nämnligen så att sköldpaddorna som lever i havet här kommer upp på stranden på morgonen så vi ville gå ner tidigt och kolla ifall vi kunde se några. Tyvärr så såg vi inte några sköldpaddor men vi såg spår från dom i sanden. Det var ju bättre än inget iallafall! Sedan gick vi och åt frukost och tog bra solstolar vid poolen, vi låg vid poolen hela dagen och på eftermiddagen gick vi en promenad längs stranden som var ca 5 km. På kvällen idag så gick vi ner till stranden igen för att ta lite bilder med kameran, och efter det så gick vi på stan ikväll igen.

Imorgon blir det att gå upp tidigt igen för då ska vi på båtutflykt till en jättefin strand här på Zakynthos! Så det ska bli super kul! Jag uppdaterat er med bilder från det på torsdag!
Aja, nu ska jag ställa klockan och sedan sova. Så vi hörs en annan dag! Godnatt<3

Likes

Comments

Hej! Hehe, nu var det ett väldigt bra tag sedan. Men just nu sitter jag på en uteservering på Zakynthos. Klockan här är 22:43 just nu. Har varit här i 2 dagar nu och det är super skönt! Igår när vi kom hit så var det super varmt verkligen, det var ca 35-36 grader så då låg vi vid poolen hela eftermiddagen. Idag var vi vart vid poolen och även vid stranden en stund på eftermiddagen. Idag var det fortfarande varmt men runt 33 grader så det var helt klart skönare idag. Igår var det nästan för varmt. Men jag tänkte bara berätta lite snabbt att vi bor precis vid en strand där det finns havssköldpaddor så någon dag i veckan kommer vi att hyra en båt och åka ut och titta på sköldpaddorna. Men iallafall här kommer lite bilder från dom första två dagarna här! BTW så har jag en massa bilder på min gopro som kommer upp här en annan dag!<33

Likes

Comments

Hej! Här kommer lite bilder som jag tagit från Spanien! Det kommer förmodligen att komma en hel del fler bilder nu under veckans gång hehe, men här är dom första som jag tog idag❤️☀️👍🏼

Likes

Comments

Hej! Jag har tagit bort alla mina förra inlägg på denna bloggen och hade tänkt börja blogga igen på nytt. Jag har saknat det lite faktiskt. Jag vet inte riktigt om jag ska ha något "ämne" på bloggen. Men jag tror jag kommer uppdatera med det jag känner för mest.

Så att inlägget inte ska bli så kort så kan jag skriva lite om min vecka också. Denna veckan har vi haft två prov. NO och SO... Vi har en massa inlämningar och prov nu innan sportlovet. Nästa vecka har jag spanska och matte prov... Idag har jag inte gjort så mycket. Vi börjar kl 9.20 på fredagar vilket är väldigt skönt! Ikväll har jag kollat några avsnitt av The Vampire Diaries vilket är en serie jag verkligen fastnat för! Jag är på avsnitt 11 säsong 1. Men har sätt hela säsong 6... Jag började med säsong 6... Hehe:)

Det kommer även komma en del bilder på bloggen eftersom jag tycker det är väldigt kul att fota och redigera! Här kommer tre bilder från idag och igår.

Likes

Comments