Header

Hej! Här kommer lite bilder som jag tagit från Spanien! Det kommer förmodligen att komma en hel del fler bilder nu under veckans gång hehe, men här är dom första som jag tog idag❤️☀️👍🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det ett tag sedan igen... Hehe;) men nu har jag fixat min Kamera som har varit sönder ett tag nu. Så nu kan jag äntligen ta fina bilder igen. Så nu tänkte jag börja med bloggen igen. Förhoppningsvis så kommer jag fortsätta ett tag. Iallafall så länge som jag tycker att det är roligt.

Igår så fick jag min kamera så självklart passade jag på att fota min kvällsmat jag åt;) Jag testade på att göra en smoothie Bowl. Jag har aldrig gjort det tidigare så jag tänkte att det kunde vara kul att testa. Den var inte super god men det funkade. Här nedanför så får ni 2 bilder från min kvällsmat!<3

Likes

Comments

Hej! Jag har tagit bort alla mina förra inlägg på denna bloggen och hade tänkt börja blogga igen på nytt. Jag har saknat det lite faktiskt. Jag vet inte riktigt om jag ska ha något "ämne" på bloggen. Men jag tror jag kommer uppdatera med det jag känner för mest.

Så att inlägget inte ska bli så kort så kan jag skriva lite om min vecka också. Denna veckan har vi haft två prov. NO och SO... Vi har en massa inlämningar och prov nu innan sportlovet. Nästa vecka har jag spanska och matte prov... Idag har jag inte gjort så mycket. Vi börjar kl 9.20 på fredagar vilket är väldigt skönt! Ikväll har jag kollat några avsnitt av The Vampire Diaries vilket är en serie jag verkligen fastnat för! Jag är på avsnitt 11 säsong 1. Men har sätt hela säsong 6... Jag började med säsong 6... Hehe:)

Det kommer även komma en del bilder på bloggen eftersom jag tycker det är väldigt kul att fota och redigera! Här kommer tre bilder från idag och igår.

Likes

Comments