Idag är det måndag igen...🙄
Jag började klockan 9 och idag har varit en väldigt chill dag. Igentligen skulle vi slutat klockan 20 över 3 men vi fick sluta halv 2 istället eftersom vi hade håltimma sista lektionen. Vi hade även vikarier på typ alla lektionerna såå...

Dock så har jag gått och blivit sjuk... Inte alls kul. Jag hatar att vara sjuk. Jag kände redan i morse att jag inte måtte jätte bra men jag brukar ha ont i halsen på mornarna och det brukar gå över under förmiddagen men idag så hållde de i sig och nu har jag även fått feber. Så efter skolan idag har jag bara legat nedbäddad i soffan och kollat på film och youtube. Imorgon är jag även ledig vilket är skönt eftersom då missar jag inte något i skolan när jag är sjuk. Dock är de inte så kul att vara sjuk på min ända lediga dag typ någonsin...

Imorgon fyller min lillasyster år och då blir det fika Och resturang. Så jag kanske uppdaterar imorgon om morgondagen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Igår så hade vi discot som jag skrev om i något tidigare inlägg. Så jag tänkte berätta lite om min dag igår!
Jag gick i skolan på dagen och vi hade Hemkunskap sista lektionen där vi bakade scones. Vi slutade halv 2 och då åkte jag och Frida hem till henne för att fixa oss inför discot! Vi sminkade oss och bytte om. Vi hittade även lite glitter som vi satte på kinderna.

Klockan halv 20 över 3 tog vi bussen till skolan vi skulle ha discot på och det stod redan barn utanför och väntade. Vi skyndade oss att fixa iordning allt och ställde upp allt godis vi skulle sälja. Det var en hel del godis, drickor och popcorn kan jag säga! Haha.

Vi hade förberett discot i ca 3 veckor så allt var bra planerat! Dock hade vi lite problem på vägen men allt löste sig!

Klockan halv 5 så började vi släppa in dom yngsta barnen och deras disco varade till klockan halv 7. Sedan hade vi en halvtimme mellan 1 till 2 discot så vissa gick och åt och vi även passade på att städa lite osv... Det första discot gick super bra och det var jätte roligt! Men sedan skulle vi ju ha ett till disco också... För dom större barnen... Det discot var ganska kaos kan jag säga. Men det höll iallafall på från klockan 7 till 9 och efteråt behövde vi vara ute ur lokalen klockan 22 för då gick larmet igång. Så det var lite stressigt men det gick bra!

Det var en kul upplevelse men vi gör aldrig om det kan jag säga!😁😁 men som tur var fick vi iallafall ihop en hel del pengar som nu ska skänkas till Namibia! Så nu är jag ledig på tisdag då det är ju skönt!

Såklart lägger jag in lite bilder här nedanför! Hejdåå😘😘😘😘

Likes

Comments

Det är måndag och ännu en skolvecka...
Idag började jag klockan 9 med mentorstid och måndagar är en ganska chill dag.
Vi hade svenska efter mentorstiden och där så ritade vi på våra tidslinjer, sedan hade vi idrott och där skulle vi egentligen dansat men det blir dans imorgon istället för vi skrev på våran skriftliga uppgift på idrotten idag. Eftersom vi har den stora hallen Imorgon så dansar vi där istället och vi anar att det blir pardans😁

sedan efter det hade vi So och den var också chill, som vanligt pratade vi bort lektionen vilket ledde till att jag fick jobba en massa hemma ( som vanligt hehe ) det har blivit som en rutin för mig nu att inte göra något i skolan och göra allt när jag kommer hem... Inte så bra kanske, men det funkar hittills.

Sista lektionen hade vi spanska och prov. Jag hade pluggat men tyckte ändå att provet var väldigt svårt, de tyckte typ alla så.... Men imorgon börjar jag 8:15 med idrott sedan har jag No, engelska och slutar 12:40! Så det är skönt.

Lägger in en bild på mig från igår när jag hade extreemt lockigt hår! Jag sov med "knutar" på huvudet och det ledde till dessa lockarna!👇🏼👇🏼👇🏼

Likes

Comments

Hej igen!
Det har blivit väldigt många inlägg nu len jag har verkligen börjat tycka att det är roligt att blogga nu. Innan har jag inte tyckt det var såhär roligt, så nu när jag har intresset uppe så kör vi ett till inlägg.

Idag så kom mina föräldrars kompisar hit vid halv 12 och då fikade vi lite snabbt innan vi tog bilarna in till stan. Vi gick lite i affärer och satte oss sedan på Vapiano och åt lunch. Efter det fortsatte shoppingen men jag hittade inget, bara 1 smink borste och köpte även ett 2 pack med real techniques sponges, och nu är jag hemma och pluggar spanska. Vi har nämligen prov på måndag redan... så kommer få ägna min helg till att plugga. Sen har vi även en so och Hkk uppgift som ska lämnas in också så det är fullt upp nu😁

I veckan händer inget speciellt förutom på fredagen då min klass ska ha ett disco för barnen på lågstadieskolan som är granne med vår skola. Det ska bli super kul och jag kommer skriva ett inlägg om det på lördag eller fredag kväll. Jag och några andra tjejer ska hålla i lekarna och det ska blir jätte roligt verkligen, Vi gör dethär discot för att samla in pengar till "operation dagsverk" som är något Unicef håller i och det går ut på att vi ska samla in pengar och skicka till Namibia som är en stad i Afrika där dom behöver pengar för HIV och AIDS...

Vi hörs igen snart😘

Likes

Comments

Hej!
Halloween börjar ju närma sig och det är super kul tycker jag, Jag älskar halloween😜
Särskillt eftersom jag har ett intresse för smink så tycker jag även det är väldigt kul med halloween smink! Jag är inte jätte duktig på det men jag håller på med det och experimenterar för att det är kul somsagt🤗.

Igår kväll så gjorde jag 2 olika sminkningar. En som ska vara ett brännliknande sår som går från kinden ner mot nyckelbenet eller axeln, och sedan en pennywise clown fast med massor av glitter och inte läskig för 5 öre! Ni får se lite bilder såklart också och det lära komma ett eller 2 till sånnahära inlägg.

Jag kan berätta lite kort hur jag gjorde mitt sår. Det såg faktiskt bättre ut i verkligheten. Jag vet att alla säger så med det är faktiskt sant hehe... Men iallafall jag började med att sätta lite flytande latex på området såret skulle vara. Sedan fäste jag bomull på latexen och tog ett till lager med latex över bomuelln. Sen började jag gå in med olika skuggor för att skapa ett djup och verklighet i såret. Bland annat lite blått, svart, rött, gult osv... Sedan så la jag på en massa fakeblod och så var det klart. Jag sminkade även resten av mitt ansikte ganska så "festligt" eftersom man kanske vill ha denna sminkningen på en halloween fest. Så jag hade lösglitter på ögonlocken och massa ögonskugga och även fakefransar.

Så hoppas ni gillade mina 2 sminkningar så hoppas jag att vi hörs snart igen! Puss & kram😘

Likes

Comments

Hej igen!
I detta inlägget så tänkte jag berätta lite om min vecka, vecka 41.

Så i måndags och tisdags hade vi uppsammlingsdagar och började klockan 9 och slutade klockan 1 båda dagarna, Så det var ju skönt. Dock så utnyttjade vi inte dom dagarna på bästa sätt utan vi satt mest och pratade och skrattade bort tiden, hehe😁 ( som vanligt alltså ). Men vi var dock färdiga med det mesta så vi var inte dom som behövde dessa dagarna mest kan man inte säga.

Sedan igår ( onsdag ) hade vi SO-prov första lektionen och det var ett ganska chill prov faktiskt. Vi Hade prov på Europa, länder, bergskedjor osv... Vi fick göra provet på datorn och sedan även skriva själva på ett papper hur många rätt vi fick😁 kanske inte det bästa av läraren att låta oss skriva resultaten själva eftersom det förmodligen var många som fuskade hehe, men det gick bra för mig och jag klarade mig utan fusk. Vi hade en hel del tråkiga lektioner, onsdagar är våran värsta dag enligt mig och mina kompisar... Vi hade blandannat matte, språk och No. No'n var lite förvirrande eftersom vi skulle byta ämne. Vi hade Kemi förut och vi skulle byta till biologi men vi visste ej vilka dagar vi skulle ha teknik eller biologi men nu är det löst och vi hade biologi i onsdags och fick nya böcker. Vi slutade 15.15 med svenska och vikarie, och då hämtade mamma upp mig på skolan och sedan hämtade vi även min bror och åkte in en snabbis till stan. Efter det åkte vi hem och jag kollade lite yt & Netflix innan jag gick och la mig ganska så tidigt igår faktiskt.

Idag hade vi också en lite kortare dag eftersom lärarna hade någon utbildning på eftermiddagen och vi har ju mentorstid på eftermiddagarna på torsdagarna och eftersom ingen lärare var på skolan fick vi sluta tidigare, vi slutade klockan 15 i 1 men var hemma vid 2😁😁 pga att bussen inte åkte eftersom det var för mycket folk på så chauffören kunde inte åka så jag och Frida tog efter 15 minuter bussen till Jonsered och rundade istället för att bara stå och vänta. Efter skolan åkte jag och Frida en sväng till Allum och kollade i lite affärer. Jag köpte en tröja som jag nu i efterhand ångrar eftersom den inte alls är min stil. Den är skitsnygg men inte min stil! Men den var inte särskilt dyr så de är ingen fara.

Imorgon börjar vi 9 med No... Teknik, vi slutar dagen klockan 13:35 med hemkunskap och vi har vikarie där vilket är chill men vi ska inte laga något Imorgon utan bara skriva🙄🙄 extremt tråkigt! Aja det är ju ändå fredag😉😉😉
Nu blir det Godantt, puss och kram😘

Likes

Comments

Hej!
Det var ett tag sedan ( som vanligt hehe) det brukar ju gå ett tag mellan inläggen. Men nu är jag tillbaks med ett nytt inlägg och idag/ikväll så tänkte jag svara på lite frågor om mig. Jag tänkte att ni skulle få lära känna mig lite bättre så jag hittade lite frågor på nätet och kopierar in dom nedanför och svarar helt enkelt på dom!
Så nu kan ni få lära känna mig lite bättre! Dock är det inte särskillt många frågor men vi kör ändå!

Vad är ditt fullständiga namn? - Tindra Victoria Sparw

Ålder ? - 14 år.

När är du född ? - 1 juni 2003.

Vem bor du tillsammans med? - Min familj. Mamma, pappa, storebror, lillasyster, våran hund och kanin!

Bor du i hus eller lägenhet?- jag bor i hus!

I vilken klass går du i - jag går i 8:an

Vilket år tar du studenten? - ingeen aning och orkar inte räkna ut det just nu haha min hjärna funkar inte den här tiden och det skulle bli lite pinsamt om jag skrev helt fel år.😁

När går du upp på morgonen? - beror ju såklart på när jag börjar skolan och när bussen går, eftersom jag bor ca 1 km från närmsta busshållplats så måste jag gå hemifrån ett bra tag innan bussen kommer och då även gå upp väldigt tidigt😁 men oftast runt 6.

Har du en pojk-/flickvän? - Nope!😉

Vilken är din favoritlåt? - jag lyssnar på många olika låtar och har många favoriter, kanske kan skriva ett inlägg om det någon dag så kan ni få se alla på en gång och så kan jag även lägga in bilder på dom.

Vilken är din favoritmat?- Jag vet faktiskt Inte, dom flesta skulle svarat tacos så det får väll jag också svara då eftersom jag inte kommer på något annat just nu, tacos!

Vilken är din favoritdryck? - ingeen aning faktiskt, jag dricker för det mesta vatten, så det får väll helt enkelt bli ett så tråkigt svar som vatten på denhär frågan...

Vilken är din favoritfärg?- allmänt så skulle jag nog säga rosa eller blått men på kläder så svart, vitt och grått förmodligen. Jag använder dock kläder med färger på också men jag föredrar basic färgade kläder!

Vilken är din favoritstad?- Göteborg såklart😉😉

Vilken är ditt favoritland?- Italien helt klart! En fun fact är att jag varit i Italien 7 gånger faktiskt. Fast nu var det ett tag sedan. Vi brukade bila dit men några familjekompisar varje sommar, men efter 7 år så ville vi pröva något annat så förra året Hyrde vi ett hus på Mallorca istället i 2 veckor och detta året blev de 2 olika resor.

Är du hund eller kattmänniska?- hund, Jag har ju en hund så såklart måste jag ju välja hund!😉😉

Vad längtar du till?- höstlovet, hehe. Då blir det förhoppningsvis någon resa och det är ju alltid kul att resa så. Även julen och i sommar ser jag fram emot eftersom då har jag mycket roligt inplanerat.


Tur nummer? - jag har alltid hart turnummer 13 faktiskt, Inte ett så vanligt turnummer men så är det, ganska konstigt faltiskt och jag vet egentligen inte varför jag har just 13...

Vilken är din favoritgenre i filmer?- hmm... Jag tycker om filmer med blandade genrer. Men kollar oftast på romantik, drama och komedi filmer. Helst en blandning av allt i en film!

Vilken ögonfärg har du?- blå,grå,gröna typ, dom ser olika ut i olika ljus så det är lite förvirrande.

Hur lång är du? vi mätte oss på våran matte lektion idag, då var jag 1,71 men dock mätte Frida mig när jag satt ner så det stämmer förmodligen inte haha, men senast jag mätte mig påriktigt var i 6:an och då var jag 1,69 så 1,71 låter faktiskt inte helt orimligt, det skulle vara lite konstigt om det ställde dock eftersom vi mätte varandra med en vanlig linjal när vi satt ner Hahah...

Tre rädslor du har? Blod, sprutor och höjder. Jag klarar verkligen inte av något av dom 3. Just sprutor har jag ett par väldigt dåliga historier med som jag kanske också kan ta upp någon gång, de handlar om svimningar och sådant... Det blev kaos hos skolsköterskan när vi tjejer skulle ta en spruta i 7:an, jag och Frida gick nämnligen in tillsammans och jag tog sprutan först av någon dum anledning, det borde jag inte gjort. Det blev inte en så rolig upplevelse för någon i det rummet kan jag säga... Phahah😁😂

Hur många länder har du varit i, och vilka? Oj, jag vet faktiskt inte helt ärligt. Jag har varit i en hel del länder och i många länder flera gånger. Men kan ju säga dom som jag kommer ihåg nu. London 2 gånger, Mallorca 3 gånger, alla Kanarieöarna massa gånger, Grekland 2 gånger, Italien 7 gånger, Cypern 2 gånger, Det är dom jag kommer ihåg just nu och sedan har jag även varit i Tyskland & Österrike och massa sånna länder när vi bilade till Italien så övernattade På hotell i lite olika länder.

Så det var alla frågorna! Det var kanske en del ändå hehe! Nu vet ni lite mer om mig iallafall! Ganska onödig fakta men ändå.... Aja hejdå

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sedan jag kom hem från Zakynthos men kom precis på att jag aldrig skrev om sista dagen! Helt ärligt så kommer jag inte ihåg i detalj allt vi gjorde eftersom det var nästan två veckor sedan vi kom hem nu. Men iallafall. Så sista dagen så åkte vi ut på en båtutflykt. Denna gången blev det en lyckad båtutflykt iallafall till skillnad från den förra... Iallafall Så själva målet med denna utflykten var att vi skulle kolla på sköldpaddor vilket vi faktiskt såg! Vi såg 1 jätte stor sköldpadda faktiskt, jag har en video på den på min kamera och även lite på min GoPro men har inte hunnit föra över dom till min mobil än så ska göra det snart. Själva båtutflykten hölls utav ett svenskt typ "företag" eller vad man ska säga. Så iprincip alla på båten pratade svenska. Men iallafall så hade vi två badstopp på vägen på två jättefina ställen. Då åkte vi in med båten mellan lite klippor och där fanns det jättefina badställen. Det var jätte fint vatten med vit stenbotten och massor utav fina fiskar. Det fanns även en typ stenstrand som vi gick upp på som ni kommer se på bilderna sedan! Det var iallafall en väldigt lyckad utflykt somsagt.

Sedan på kvällen så gick vi lite på stan bara. Så inget särskilt lixom, vi packade även lite inför hemresan. Sedan flög vi hem på morgonen dagen efter. Så det blev ett bra avslut på resan iallafall. Men nu kommer det lite bilder som vanligt. Dock så tror jag inte att jag har så många bilder kvar eftersom mitt lagringsutrymme tar slut heela tiden🙄, så var tvungen att radera massa...

Likes

Comments

Heej igen! Nu blir det ett till inlägg idag för just nu sitter jag i hotellobbyn och har wifi. Så inlägget som skulle upp i tisdags kom upp idag istället. Men jag tänkte berätta lite om igår & idag! Jag måste snabba mig lite för vi ska till stan strax!m

Jag berättade ju att vi skulle på båtutflykt igår, det gjorde vi också. Men det var mer eller mindre en olyckad utflykt😁. Det började med att våran buss till båten var försenad så när vi kom till båten så var alla platser som var ute tagna, så vi fick sitta inne vilket jag tyckte var lite sådär eftersom vi skulle ändå vara där i ca 6 timmar och då vill jag ha lite sol på mig hehe. Aja men det fanns inget att göra åt det så vi satte oss inne i båten. Sedan gick det bra börja biten och vi hade ett badstopp där jag fick några bra bilder med min GoPro. Sedan började det gunga en heeeel del. Då var det inte så mysigt att sitta på dendär båten ska jag säga... Ni kan ju tänka er vad som hände😁😁 folk mådde inte så bra kan man säga... Det var extremt obehagligt tyckte jag, men som tur var så klarade min familj sig! Sedan så när vi äntligen kom fram till stranden och skulle gå av båten så kunde vi inte gå av för det var för mycket vågor så vi fick åka igen. Men jag tog bilder på stranden iallafall och det var super fint vatten. Det var helt turkost o ch sanden var helt vit. Då ville alla bara hem så fort som möjligt. Men resten av resan gick bra sen. När vi kom hem var klockan redan 5 så då la vi oss vid poolen någon timme. Så det var gårdagen.

Idag så har vi legat på stranden hela dagen och det har varit super härligt! Jätte varmt! Så det var typ det haha. Nu ska jag gå. Ni kommer självklart få bilder också!❤️❤️❤️❤️

Likes

Comments

Hej! Jag vet inte riktigt när detta kommer att komma upp för jag skriver just nu med mitt 4G eftersom vi inte har något WIFI på vårt hotellrum. Men jag hoppas på att få upp det direkt. Klockan är just ni 23:48 här. Jag tänkte berätta lite om vad vi gjort igår och idag! Och självklart kommer det bilder också;). Så igår, vi gjorde inte något speciellt utan vi låg vid poolen hela dagen och på kvällen gick vi ner och tog ett dopp i havet och sedan gick vi på stan.

Idag däremot så ställde vi klockan på 06:00 och gick ner till havet. Det är nämnligen så att sköldpaddorna som lever i havet här kommer upp på stranden på morgonen så vi ville gå ner tidigt och kolla ifall vi kunde se några. Tyvärr så såg vi inte några sköldpaddor men vi såg spår från dom i sanden. Det var ju bättre än inget iallafall! Sedan gick vi och åt frukost och tog bra solstolar vid poolen, vi låg vid poolen hela dagen och på eftermiddagen gick vi en promenad längs stranden som var ca 5 km. På kvällen idag så gick vi ner till stranden igen för att ta lite bilder med kameran, och efter det så gick vi på stan ikväll igen.

Imorgon blir det att gå upp tidigt igen för då ska vi på båtutflykt till en jättefin strand här på Zakynthos! Så det ska bli super kul! Jag uppdaterat er med bilder från det på torsdag!
Aja, nu ska jag ställa klockan och sedan sova. Så vi hörs en annan dag! Godnatt<3

Likes

Comments