View tracker

Okej, det är fredag, bästa dagen på veckan (fast det spelar la ingen större roll på sommarlovet). IDAG SKA JAG OCH VILMA PÅ RIX FM, jag är så taggad, vi kommer ha så SJUKT kul! Gud jag har så mycket att göraa, måste fan packa med, och åker om 2 timmar, jag e körd😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Min familj

Idag vaknade jag i skräcken av att vara hemma själv, ännu värre så har mamma sagt att hon ser vita skuggor m.m som går från vardagsrummet till köket (mitt rum ligger typ i köket). Så när det helt plötsligt börjar spelas musik från köket så sprids det en kall kår genom hela kroppen. Men jag tänkte ändå logiskt för att min bror brukar sitta i köket och spela musik och titta på Youtube på sin dator, så jag ropar ''WIGGO'' får inget svar, ropar högre ''WIGGO!!'' inget svar denna gången heller. Sen så kommer jag på att min bror brukar lägga sin mobil på laddning i köket (mamma tvingar han, så att han inte ska vara uppe så pass länge. Det hjälper inte.). Så då är det hans ringsignal som har börjat spela och jag blir lugn igen. Så jag tänker att jag måste äta något, jag går ut i köket och gör en smoothie, när jag är klar så som den duktiga dotter jag är ställer jag mig och diskar efter mig. Så fort jag sätter på kranen så hör jag hur det vibrerar i bänken, å jag rycker till så jag släpper allt jag ha i händerna, notera att det typ bara är min mamma och lillebror som är extremt mottagliga i min familj. Så jag har lixom aldrig varit med om något så enormt som går så nära inpå en. Som en dröm min mamma hade, min morfar hade precis dött, detta va typ januari 2007. Och min mormor har 2 hus på sin tomt om man säger så (hon bor inte där längre). Så hon flyttade upp i det lilla huset, sen hyrde hon ut det stora till oss för att mamma och pappa var nyskillda. Men detta hände innan mamma ens visste att vi skulle flytta till detta huset. Så mamma har denna drömmen i vårt hus som vi bodde i innan mormors hus. Och då står hon i fönstret över vasken i mormors hus. Genom detta fönstret så kan man se trappuppgången och dörren. Mamma står och kollar ut genom detta fönstret och ser då morfar, men det är inte exakt morfars utseende. Och han tittar på henne och ler och säger ''släpp in mig'' och mamma säger bestämt nej, då ser hon att han ändras i ansiktet och säger ''jo släpp in mig, jag vill titta på de nya golven, jag är din pappa, släpp in mig''. Notera att vi inte hade renoverat ännu. Vi hyrde in några som renoverade medans vi va i Venezuela i 2 veckor så att det skulle vara klart när vi kom hem. Mamma hade drömmen innan hon ens visste att vi skulle bo där. Mamma säger ''Nej du är inte min pappa och jag kommer aldrig släppa in dig i detta huset''. Då ändras hela morfars utseende, han får svarta ögon och hans huvud börjar vridas. (Idk why). Men iaf , det är en ganska läskig dröm att ha? 2 månader senare så flyttar vi lixom in i det huset. Hahah har ett ton av dessa historier, så jag kanske ska göra ett blogginlägg i veckan eller något sånt där jag skriver om en sånhär händelse som min familj varit med om? (La till en blid på min morfar).

Likes

Comments

View tracker

Postad i: Livet

​Hej! Idag vaknade jag av att det ösregnade och smått åskade vid klockan 13.03. Har aldrig sovit så länge i hela mitt liv hahah! Men jag vaknade med extrem ångest, har ingen aning om varför. Men den höll iallafall i sig tills jag hade ätit runt 3, så jag misstänker att jag hade ångest pga att jag inte åt någonting dagen innan så att jag va yr och mådde illa och skakade väldigt mycket. 

Apropå ingenting, jag taggar iallafall sönder tills på fredag haha, är så taggad så man kan tro att jag är en tolvåring. Men då ska jag och Vilma på ​Rix fm festivalen​. Jag är så pass taggad för att Jakob Karlberg kommer (och för att jag och Vilma kommer ha så jävla kul), och jag fangirlar sönder på honom. Så jag kommer va den som står och gallskriker och gråter ögonen ur mig när han ska uppträda. Men ja haha detta va min lilla lifeupdate och jag tänkte att jag skulle sätta typ 3 dagar i veckan som jag uppdaterar bloggen. Men jag insåg att jag kommer aldrig kunna hålla det, för att om jag gör något som jag vill skriva om på en tisdag så kan jag inte skriva om det förrens på onsdagen. Så jag tänker att jag skiter i det och gör uppdateringar så ofta jag har något att skriva om :)

Likes

Comments

Postad i: Skolan

Hejsan! Om två veckor börjar jag alltså gymnasiet. Jag är väldigt nervös inför detta i med att det är en ny skola med nästan helt nya människor och en ny klass, jag har nämligen inte bytt klass sen jag började 8:an. Jag är rädd att det ska vara så pass svårt så att jag inte kommer kunna gå den linjen jag har valt och kommit in på i med att jag har haft svårt med skolan fram tills den dag i andra terminen i nian som jag fick 7 st betygsvarningar. Vi får alltså betygsvarningar mitt i terminen. Så på en halv termin pluggade jag upp 6 av dessa ämnen, och i många lägen fick jag mer än ett E i de ämnena. Detta bevisar ju bara att jag kan om jag vill men har inte orken eller viljan till att jobba så pass hårt varje termin varje läsår. Därför är jag nervös inför hur det ska gå med betygen nu i 1:an.

Den linjen jag har valt är då Handel och Adimistration. Jag valde just denna linjen för att jag vill bli designerinköpare/inredningsinköpare i framtiden. Först valde jag Hår och Makeupartist, men jag insåg att jag inte är ens lite intresserad av att lära mig mer om det då jag är nöjd med vad jag kan nu, dessutom så bad min kompis mig att välja handel så jag läste på om vad man kan läsa vidare till om man går handel och då valde jag att välja handel som första val istället. Den som hade kommit in preliminärt med minst poäng hade 175 i merit, jag kom in på 180. 

Så nu har jag 3 år att se fram emot på en linje jag faktiskt vill gå. 

Likes

Comments