Efter kort skoldag drog några från klassen och jag till husaren och fikade, självklart blev det en hagabulle också:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår kväll samlades vi ett stort gäng hos Gustav för att se matchen (mcgregor vs mayweather) som sändes klockan 6 i morse. Blev alltså väldig få timmars sömn inatt. Men efter det drog vi i alla fall och badade i en sjö någonstans långt borta (?) lite ovant då vi alla bor ca 2 min från havet men kul att åka till ett nytt ställe:) Nu ska jag hem, äta lunch och kanske ta en powernap haha.

Likes

Comments

Ikväll blev det middag med tjejerna hos mig. Vi delade upp så att alla fick välja och laga varsin rätt. Jag och meja gjorde i alla fall huvudrätten vilket blev en suuupergod pasta med massor med vitlök, chili och kräftstjärtar. Förrätten och efterrätten blev också riktigt lyckade och vi hade en väldigt mysig kväll. Imorgon väntar några timmars jobb vilket ska bli roligt, aldrig fel med lite extra pengar, hehe.

Likes

Comments

Känns så skönt att vi verkligen börjat med en riktig mjukstart i skolan. Mest fokus på allt nytt och det gör att plugget inte riktigt börjat ännu. Så just nu försöker jag bara ta det lugnt och umgås så mycket som möjligt med mina vänner samtidigt som jag såklart håller på att lära känna alla nya man träffar nu!

Fina Klaudia idag!

Likes

Comments

Så mycket nytt, människor, platser, rutiner, massa intryck hela tiden. Ja detta beskriver de tre senaste dagarna för mig. I måndags började jag gymnasiet (Sigrid rudebecks gymnasiet, natur) Jag kände några innan i några i andra klasser och linjer men inte en människa i min klass. Såklart lite läskigt eftersom det kunde bli hur som helst men annars kändes det helt okej! Nu har vi haft två "lära-känna-dagar" och en riktig skoldag. Men Gud jag är helt matt efter att ha varit så social det senaste haha. Hittills trivs jag faktiskt jättebra i alla fall!
Även träffat Thea och Selma idag, kul att höra allt om deras nya skolor, klass, lärare osv osv.

Likes

Comments

Lite spanien, Håkan och slutet på sommarlovet. Riktigt dålig kvalite men åh så härligt det har varit.

Likes

Comments

Träffade Wilma och Selma en snabbis innan det blev det tårta hos Thea med gänget hela gänget. Sov sedan hos Ida och vaknade upp till pannkaksfrukost, riktigt lyxigt! Sista dagen av sommarlovet har nu spenderats med kompisar vid havet och nu ska jag snart hem och fixa lite saker inför skolstarten.

Likes

Comments

Lunch på Vapiano (som vanligt) med Alba och sedan hem för att fixa innan lite släkt kom för att fira Alba. Blev lammrostbiff, mangosalad och klyftpotatis för att sedan avsluta med lite jordgubbar och glass, mumsigt!

Likes

Comments