Hej!

Dålig uppdatering ja vet men om ni vill veta VARFÖR så kolla inlägget "JAG HAR INGET ATT SKRIVA OM JUST NU"

Men iaf ja tänkte uppdatera lite om vad som har hänt och så. Jag har börjat skolan. Första skoldagen var måndag och idag är de tredje dagen som var hel dag. Tisdag, onsdag, torsdag slutade ja ungefär runt tre. Och asså ja är så trött efter dagarna och ja mår inte så bra heller. Mådde verkligen inte bra på dagen, hade jätte ont i huvudet hela dagen och nu mår ja lite bättre men har fortfarande ont i huvudet och de är så otroligt jobbigt. Man kan liksom inte tänka och koncentrera sig man vill liksom bara sova då. Men ja hoppas de blir bättre snart.........

Men hoppas ni mår bra iallafall!

Som sagt inte ett roligt inlägg men kände bara för att uppdatera lite.

Ha så bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej!

Hela den här dagen har jag spenderat med min mamma. Vi åkte till Gamla stan först för att ta en fika, jag tog en chokladboll och en Pepsi och mamma tog en bulle. Sedan åkte vi till gallerian och kollade runt lite.

Det har varit en jätte mysig dag även om de var lite molnigt men de var ändå varmt ute!

Hoppas ni också har haft en mysig dag!

Likes

Comments

Hej på er igen!

Idag åkte jag, pappa och min syster till Vätö. Mamma kunde inte följa med för hon jobbade, tyvärr. Men de är lugnt för mamma hade redan varit där när hon var barn och pappa med. Pappa hade en stuga där när han var liten. Och de var därför vi besökte stället för att han ville vissa oss hur han hade de när han var barn. Och de var väldigt mysigt och fint men väldigt tyst vilket är lite tråkigt! De bodde mest äldre människor där nu.

När vi hade tittat klart så åkte vi till en hamn där vi åt lunch, de var ganska gott!

Sedan åkte vi hemåt igen!

Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej!

Idag åkte vi till Sandhamn. Vi åkte båt dit. Det tog 30 min dit och 45 min hem. Det var ganska bra väder, först sol och sen lite molnigt men de var skönt att de var växlande sol och moln för de blev så varmt när de var sol. Vi satte oss på berget nära vattnet och åt picknick, så mysigt. Sen solade vi lite och gick sedan till ett café för att ta en fika.

Ha en bra helg!

Likes

Comments

Förlåt, förlåt

Jag har inte uppdaterat på jätte länge känner jag! Och de är ja verkligen ledsen för. Men ja har verkligen inte gjort något sedan vi kom hem från Spanien.

De är ju inte kul att jag lägger upp ett inlägg, där ja skriver att jag inte har gjort något den här dagen. Så därför kommer jag lägga upp när ja har något att skriva om. Jag vet inte när jag kommer lägga upp ett inlägg igen men de kanske blir något inlägg under veckan, vi får se!

Vi hörs!

Hoppas ni har haft en bra helg!

Likes

Comments

Hej!

Idag var sista kvällen här i Spanien och de är alltid så tråkigt att åka här ifrån. Men vi har haft så bra. Två perfekta veckor här nere.Här kommer några bilder!

Likes

Comments

Hej!

Idag var vi och besökte Marbella. Vi åkte till en båt hamn och åt lunch och sen åkte vi vidare till shopping centret "La Canada" som vi skulle till bara egentligen!

Jag köpte bara ett par shorts och ett Linne som kommer från Hollister. Shortsen tyckte jag var jätte snygga men var lite långa för min del och linnet var som ett vanligt linne fast mjukt men snyggt. Kommer ta lite bilder på kläderna imorgon och lägga ut de om allt går som de ska.

Ni vet ju att wi-fi i hemmet är ganska segt och dåligt vilket gör att man inte kan ladda upp lika snabbt som vanligt

Iallafall här får ni en video från marbella. Den blev jätte kort men vissa delar som jag filmade gick bort på något konstigt sätt men jag fick iallafall ihop något!

jag tog bort ljudet för att de blev inte bra och lät inte bra. Men hoppas de går bra!

Likes

Comments

Denna dag har varit väldigt bra. Vi har redan varit i Malaga en gång innan men vi har inte varit precis mitt inne i stan, och förra gången var alla på dåligt humör för att alla var så trötta. Men den här gången så var alla på bra humör.

Vi åkte buss till Malaga!

🌴

Först gick vi och åt direkt och sen gick vi och kollade runt stan. Väldigt fint!


När vi hade gått ett tag på stan och nästan alla butiker var stängda "siesta" bara några få butiker som var öppna men inte så roliga.

Men när det började bli lite tråkigt att bara gå runt och kolla. Så ville min mamma gå in i en kyrka, vi hade ändå inget annat att göra så vi gjorde de.

Datum: 17 juli måndag

Det här inlägget kommer att bli en dag försenat pga att jag vi inte har något bra Wi-fi här hemma!

Ha en bra vecka, så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har vi in princip bara varit vid stranden och solat och badat. Idag var de äntligen sol också så då gick vi ner till stranden. Vi åt thaimat till lunch, väldigt gott. Och vi gick upp till huset runt 5.

Runt 8 gick ner till stranden för att äta middag. De jag åt tyckte jag inte var så gott. Vilket var synd.

Och nu sitter vi på ett ställe som är väldigt mysigt. Jag äter glass, de var gott!

Snart ska vi hem, godnatt på er!

Likes

Comments

Hej på er!

Anledningen till att jag inte uppdaterar så jätte mycket är för att vi inte har så bra Wi-fi hemma. Så jag kommer uppdatera er när jag kan. Det tar också super långt tid att ladda upp inläggen så de är därför.

Men nu sitter vi på stranden och solar och badar. Och på något konstigt sätt så går de snabbare att ladda upp inläggen utanför hemmet! Så ni bara vet

Förmodligen om de går kommer jag ladda upp ett blogg inlägg idag om jag har något att blogga om. Så vi hörs så länge!

Likes

Comments