God kväll!

Tiden går så himla snabbt. På måndag är de typ mindre än 2 veckor innan jullov. Men de som saknas är att de inte har kommit snö än, de är så otroligt tråkigt och de vädret som vi haft de senaste dagarna har antingen varit helt molniga dagar eller så har de bara duggregnat lite grann........

Utan snön finns de inga julkänslor, vilket känns tråkigt!

Men jag hoppas verkligen att snön kommer på julafton, de skulle vara helt fantastiskt underbart!


(Längst upp ser ni bilder på när jag, Alice och några vänner spelade risk, jättekul ett tips till er som gillar att spela spel)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!


En tidig morgon för mig som är sjuk.
Förlåt för dålig uppdatering men har varit sjuk sen i måndags så därför har jag inte kunnat uppdatera tyvärr.......

Idag var det tänkt att jag skulle gå till skolan. Jag hade gjort i ordning mig och allt och sen kände jag bara att jag inte orkade, är inte på topp än tyvärr. Förmodligen går jag till skolan imorgon om jag känner mig bättre.


Hoppas ni får en trevlig och härlig dag!


Likes

Comments

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra lördag.

Själv har vi firat min lillasyster lite mera idag. Vi firade med några grannar och släkt. Det var mysigt och roligt, vi åt gott och hade kul. Tyvärr glömde jag ta bild idag men hoppas de är okej


I fredags åt vi Kina mat som ni ser på bilderna, kanske inte jätte fina men glömde ta med kameran. Men var iallafall supergott!

Mina planer imorgon är väl att simma, tror jag? Sen måste jag plugga plugga och plugga...för har inte gjort något idag men tänkte att ja ska börja lite idag.

Ha en fortsatt bra kväll! Så hörs vi snart

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är bra med er!

Ganska lugn och stressig dag. Har haft ett svenska prov som gick bra, tror jag? Hoppas jag iallafall

Annars har väl dagen varit som alla andra dagar. Väldigt lugn dag.

Snart är det jullov så de är bara att kämpa på de sista veckorna. Eftersom det är jullov snart har vi lite mera läxor och lite prov. Sen ska man också lämna in massa inlämningsuppgifter för att de ska kunna betygsätta den här terminen.....vilket är väldigt stressigt för vissa uppgifter är jag inte ens klara med så de är därför jag pluggar extra mycket just nu för att hinna med allt.

Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu sitter jag och pluggar svenska och historia. Kom hem från skolan vid 3 sen gick jag och pappa ut med hundarna.

Hade ett prov i matte idag, gick väl sådär men jag får se....

Anledningen till att jag inte bloggade i helgen var för att jag hade fullt upp med pluggandet. Behövde plugga varje dag så därför la jag inte upp något.

Imorgon är det historia prov som häller och jag är verkligen inte taggad eller förberedd......Hoppas att ni får en bra vecka så hörs vii

Likes

Comments

En väldigt annorlunda vecka...3 olika utflykter tre gånger i rad.

I onsdags hade vi en sorts friluftsdag, vi gick en lång och härlig promenad i skogen med all snö som var på marken och träden. Så himla vackert men också ganska kallt. Synd att de inte snöade också, då skulle de bli mycket mysigare!

I torsdags åkte vi som sagt till gymnasiemässan, högljudd och otroligt många människor.

I fredags alltså (idag) åkte vi till dieselverkstaden för att lyssna på några som hade en föreläsning om källkritik. Om ja ska vara helt ärlig var det inte alls intressant, ja somnade nästan men ansträngde mig för jag inte skulle somna..hihi

Det var alltså det som var mest spännande med veckan och de andra två dagarna (måndag+tisdag) var helt vanliga dagar, förutom att ja hade ett spanska prov som gick ganska bra tror ja.

Hoppas att ni har haft en bra vecka!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit på gymnasiemässan med skolan i Älvsjö. Det var jätte många människor och väldigt högljudd också, vilket var väldigt jobbigt.

Vi gick runt och kollade på olika gymnasium och stannade och frågade olika frågor. Vi fick massor av broschyrer och kataloger på olika gymnasium och massa information om olika program och så.

Det fanns så många gymnasium på gymnasiemässan och man hann inte alls kolla på allihopaHoppas att ni har haft en bra dag

Så hörs vi så snart som möjligt!

Likes

Comments

Hej, hoppas allt är bra med er!

Jag har varit borta några veckor och nu är jag äntligen tillbaka. Jag känner att pausen är över och den här ”NY STARTEN” ska förbättras och uppdateras mera nu framöver.

Jag tar det lite långsamt men ska försöka uppdatera så mycket som jag hinner, har så mycket läxor och prov innan jullovet som är om bara några veckor.

Det här blev ett kort inlägg men ville bara säga att jag är tillbaka och ser verkligen fram emot de.

Ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi snart igen!

Likes

Comments

Hej!

Hoppas att ni mår super, själv mår jag bra.

Ni har säkert undrat vart jag har varit nånstans
Men jag har bara haft fullt upp med skolan och så har jag känt att det inte varit så kul att blogga längre. Det är väldigt synd. Så därför har jag bestämt att jag tänkte ta en liten paus. Jag vet inte riktigt när jag kommer tillbaka men hoppas att jag snart är tillbaka.

Men jag vet att jag kommer tillbaka, vet bara inte när?

Hejdå på ett tag, så ses vi snart!

Likes

Comments

Hej på er!

I dagens inlägg ska jag dela med mig av en av mina drömresor. Det finns säkert miljoner saker jag vill göra innan ja dör men de finns en väldigt speciell grej jag vill till.

En av mina absolut drömresor som ni säkert vet om ni läste mitt senaste inlägg är att jag vill tillbaka där jag blev född, i Kina.

Jag har alltid velat åka tillbaka till kina och åka runt till de platserna jag varit på. Kina är ett fantastiskt land, tycker jag!

Jag vill helst åka innan jag blir typ 20 år men det får vi se. Vi har inga planer att åka till Kina nu men hoppas att det blir en av våra planer snart.

LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR

Hoppas att ni gillade inlägget så hörs vi snart igen!

Likes

Comments