Vardag

Hej fina!

Som rubriken lyder så har vi alltså flyttat idag. Väldigt konstigt men ändå så kul. Men vi har fortfarande lite saker kvar i huset men det mesta har vi fått med oss. Kommer självklart att sakna huset men är ändå väldigt taggad på hur framtiden kommer se ut i lägenheten.

Idag har vi för mestadels flyttat en massa möbler och kartonger hela dagen. Men senare kom Fanny till mig och hjälpte mig med att sortera kläder osv. Sen gick vi och käkade på pinschos, vilket var jätte gott och mysigt. Sedan hjälpte vi till mer här i lägenheten att sortera oså. Så har min dag sett ut.
Väldigt lång dag men vi har fått mycket gjort.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Jacka, H&M // Väska, GANT // Bandana/scarf, LIndex // Solglasögon, Gina Tricot // Jeans, dr denim // Skor, Adidas

Detta va min outfit på påskafton, inget speciellt men jag tyckte bandanan eller vad man ska kalla det gjorde outfiten lite mer speciell och att jackan passa så bra till den.

Vi va hos några släktingar och dom bor så himla fint, detta är nere vid deras brygga.

Självklart blev de påskbord till MIddag/Lunch, dock är jag inte den som är så förtjust i varken påskbord eller julbord (hah exakt samma)

Efter maten har vi alltid en tradition där vi målar ägg och har en äggrullar tävling. Detta har vi kört väldigt länge till och med innan jag föddes.

Därefter åkte vi hem. Men här är en jätte fin bild på utsikten från huset när solen precis hade gått ner. Älskar verkligen den här bilden, dock är det inte den bästa kvalitén på bilden då den är tagen med min mobil.

Likes

Comments

Hej fina!

Om ni inte har förstått det så älskar jag att äta smoothie bowl till frukost som ni kanske har sett i tidigare inlägg. Ni kanske tror att jag äter det ofta men det gör jag faktiskt inte, utan när jag äter det så blir det oftast så att jag plockar fram kameran bara för att det blir så bra på bild. Jag hoppas ni inte tröttnar bara.

Idag vaknade jag klockan tolv vilket är ganska ovanligt för att vara mig då jag brukar sova till tio typ för att jag inte vill sova bort halva dagen, men nu blev det så. Men jag har faktiskt varit ganska produktiv, jag har börjat packa lite smått inför flytten. Kan inte fatta att vi får nycklarna imorrn, är så himla taggad!! Men det tråkiga är att vi måste fixa några saker innan vi flyttar in så det kommer ta någon vecka. Om en timme ska jag iväg och träna crossfit med laget som vi alltid gör varje vecka och denna vecka är jag inte taggad då jag har brutalaste träningsverken i mina ben. från igår. Så vi får se hur jag mår efter. Ikväll har jag inget planerat så jag ska bara ta det lugnt men jag måste verkligen plugga men helst vill jag inte det då vi har lov och då vill man ju helst ta det lugnt och hitta på roliga saker.


Likes

Comments

Vardag

Hej fina!

Igår så var jag på födelsedags middag hos Fanny. Det bjöds på jätte god mat och det var super trevligt!

Bilderna är lånade från Fanny

Hur snygga kompisar?


Likes

Comments