View tracker

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Hej fina, hoppas allt är bra med er. Det var ju ett tag sen, men jag erkänner faktiskt att jag har glömt bort och inte haft någon ork, sen dom senaste veckorna har det var ganska mycket i skolan. Men jag vill så gärna bedriva bloggen, så jag försöker slänga in något inlägg nån gång i veckan.

Äntligen höstlov eller vad säger ni? Så himla skönt har längtat efter den här veckan sen första dagen i skolan. Äntligen kan man tar det lugnt träffa kompisar sova ut. Imorgon ska jag faktiskt till Stockholm med några tjejkompisar och shoppa lite och ha det allmänt roligt, sen kanske på fredag ska jag ha en brunch med några kompisar så det är några planer som jag har den här veckan. Och idag var jag faktiskt och fyllde på mina fransar, så himla skönt. Jag brukar fylla på efter fyra veckor så dom håller väldigt länge, (jag har ej volymfransar).

Dom senaste bilderna

Likes

Comments

(Skor - ugg Jeans - Gina tricot Tröja - Zara Jacka - bershka)

Äntligen fredag!

Idag blev det invigning av uggsen för i år. Kände att i dag var det perfekt att plocka fram dom.
Snart ska jag dra till skolan, sen ikväll blir det krossbox och efter blir det fredagsmys.

Likes

Comments

1. NEW YORK!

Det som står allra först på min lista är New York. Den staden är bara för cool. Det finns så mycket sevärdheter där som jag vill se och hitta på. Har drömt länge att få åka till New York och jag hoppas det händer snart, vill så gärna. Har faktiskt suttit min fot i New York en gång men då var jag bara på flygplatsen för mellanlandning så det räknas ej. Nej men prio ett på min lista är New York.

2. BALI

Två på min lista är nämligen Bali. Har sett så mycket fint där. Verkar vara ett jätte bra ställe för sol, bad och sevärdheter. När jag sett youtubers vara där har det sett så himla fint ut och overkligt. Bali tycker jag påminner lite om Bora Bora men det kanske bara är jag som tycker det.

3. HAWAII

Usa igen, nä men har faktiskt länge vilja åka till Hawaii. Det är lite som Bali att det ser så himla coolt ut men ändå overkligt på något sätt även fast det inte är det. Det är också ett resmål med mycket fokus på bad, sol och sevärdheter. Men jag har även hört att dom har bra shopping också, och det kan inte jag motstå


Likes

Comments

Hej fina!

Tänkte dela med mig utav dom här snygga kläderna från na-kd som jag lätt skulle vilja ha i min garderob.

Likes

Comments