mat

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er. Tänkte dela med mig av ett recept på denna sjukt goda milkshaken som jag och min kompis gjorde häromdagen. Så enkel att göra och tar inte alls lång tid. Förlåt för bilderna men eftersom jag inte var hemma kunde jag inte ta bilder med systemkameran men hoppas det inte gör något.

Vi gick mycket på känsla så vi hade inga specifika mått.

Ingredienser

Oreo

Mjölk

Vaniljglass

Garnering

Grädde

Oreo

Chokladsås

Gör så här

Blanda ett paket oreos i en matberedare. Mixa sedan mjölk och vaniljglass i en mixer. Blanda sedan i dom krossade kaksmulorna i blandningen och häll sedan upp de i glass. Garnera sedan för en finare bild!


Likes

Comments

Hej fina!

Äntligen fredag och helg. Började skolan i onsdags och jag måste erkänna att jag är redan skoltrött. Vill mest ligga hemma och sova än att sitta i skolan och anstränga mig, haha. Men det är bara att kämpa en termin kvar sen är det sommarlov.
Just nu sitter jag i soffan och kollar VM i handboll, älskar när det är sånna här mästerskap när det går handboll på tv:n varje dag i typ en månad. Finns alltid något roligt att kolla på då. Ska snart äta tacos med familjen och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt.

Likes

Comments

Övrigt, Vardag

Hej fina!

Nu är jag hemma från Idre vilket känns ganska skönt har faktiskt saknat min säng och wi-fi haha. Nej men det känns skönt att vara hemma och att man kan ta det lugnt några dagar innan skolan börjar så att man inte kommer hem nån dag innan.

Här får ni några bilder

Likes

Comments

Övrigt

Gott nytt år hörni!
Låt oss göra det här året så bra som möjligt.

Puss!

Sämsta bilderna, men vad gör de

Likes

Comments

Övrigt

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra jul oavsett om ni inte firar jul hoppas jag ni har haft det bra ändå. Själv mår jag bra och jag har haft en bra jul med släkten uppe i Stockholm.

Snart är det också dags att fira in det nya året, tycker ni inte att det här året har gått extremt fort? Det tycker jag i alla fall. Men jag ser fram emot det nya året faktiskt. Jag ska till Idre om två dagar och fira in det nya året med skidåkning och andra roliga saker. Ska bli väldigt mysigt. Var där förra året också och firade in det nya året och det var super mysigt så hoppas det bli lika trevligt i år igen. Jag hoppas verkligen det blir bättre väder och mer snö för förra året var det ganska dåligt väder och inte ens hälften av alla pister var öppna för att det var så lite snö.

Likes

Comments

Likes

Comments

mat, Vardag

Hej fina!

Finally fick jag lov idag, så skönt att slippa plugga på ett tag. Vet att jag inte har bloggat på ett tag men en av anledningarna är faktiskt att jag har haft mycket att göra om dagarna. Men nu känns det bra att kunna slappna av ett tag i alla fall. Ska försöka blogga så ofta som möjligt, men man kan aldrig räkna med mig så vi får se hur det går.


Lovet firades med en god lunch på moca deli

Likes

Comments