Mode

Jacka H&M, Jeans Dr Denim, Skor Adidas, Solglasögon Gina Tricot

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

mat

Hej fina!

Jätte ledsen för dålig upptadering på sistone. Men jag har verkligen inte haft några idéer på vad jag kan blogga om. Vill verkligen att det ska flyta på här men det är så svårt måste jag erkänna. Ska försöka göra mitt bästa i alla fall.

Veckan har gått fort och jag har nu fått två nationella avklarade vilket känns skönt. Jag hör från många att dom blir väldigt stressade inför nationella men jag måste erkänna att jag är inte alls stressad. Jag känner mest att jag tar det som de kommer och att jag gör mitt bästa sen kan jag inte göra så mycket mer än så.

Dagen idag har varit väldigt bra. Dagen har för mestadels bestått av handboll. Kollade på herr juniorernas SM runt lunchtid sedan blev det lunch på moca deli. Därefter åkte vi tillbaka till hallen och kollade på a-laget. Sen blev det ett snabbt stopp hemma för att sedan dra vidare till stan och äta middag med Fanny på gränden. Jätte mysig middag med en massa prat. Där satt vi väldigt länge och prata om allt inom himmel och jord. Kom precis hem och nu ska jag bara ta det lugnt framför datorn.

Puss

Likes

Comments

Vardag

Jag och Fanny tog tåget till Stockholm kl. 10.00. När vi kom fram gick vi runt och fotade varandra.

Därefter tog vi en fika på Starbucks

Sen begav vi oss mot hovet där det väntades hockey, Där vi fick sitta på VIP:en. Efter fick med oss en varsin goodiebag som innehöll en massa smått & gått. Efter matchen blev det snabba ryck mot centralen för att hinna med tåget hem och vi hann precis. När jag kom hem blev det mellomys framför tv:n. Hade ni en bra dag igår?

Puss

Likes

Comments

Vardag

Hej fina!

Gårdagen blev en lyckad kväll. Hade jätte mysigt med Fanny. Vi lyxade till det ganska rejält, haha. Vi gjorde nämligen oreo milkshakes som jag har gjort ett blogginlägg om förut om ni vill se receptet så är det bara att skrolla ner en liten bit. Dagen därefter (alltså idag) vaknade vi ganska sent och gjorde i ordning frukost runt tolv tiden, sedan tog jag bussen ner på stan och gick till min mormor för att träffa henne och mina kusiners hund som hon var hundvakt åt. Gick sedan på en promenad med hunden. Därefter hämtade mamma mig och skjutsade hem mig. Sen vid fyra tiden åkte jag och Fanny och gymmade en stund. Sedan åkte jag hem och åt och nu är jag här, sittande i min säng med datorn i knät och skriver detta.

puss

Likes

Comments

mat, Vardag

Hej fina!

Hoppas allt är bra med er, själv mår jag bra. Det känns som en lättnad att ha en hel vecka ledigt framför sig. Bilderna ovanför beskriver min kväll. Jag och min familj gick ut och åt på pinchos som precis har öppnat för att min mamma fyller nämligen år idag så stort grattis till henne (my solmate). Jag hade i alla fall jätte trevligt.

Likes

Comments