hej fina!

åhh på senaste tiden har jag varit JÄTTE söt sugen, jag orkar inte var det. känns som att jag äter sötsaker hela tiden, men jag vill inte det!! jag har läst på några sidor att man ska äta vanliga mandlar för att stoppa sötsuget jag har tänkt att testa det och se om det funkar. sedan har jag sätt lite andra tips som funkar som att gå ut och andas frisk luft och drick sedan vatten. Hjärnan blir ofta lurad då att den behöver något sött när det egentligen är syre- eller vätskebrist. det ska jag också testa. vi får se sen vad som funkar bäst. om ni vill kan jag skriva vad jag tyckte hjälpte bäst. hoppas ni tyckte om detta inlägg!!

haaaaade

här har ni en bra sida där det finns tips: http://www.topphalsa.se/artiklar/Kom-i-form/14-satt-att-stoppa-sotsuget/

Likes

Comments

​hej fina! 

just nu sitter jag och äter min frukost, jag blir snart hämtad av pappa för han ska skjutsa mig till handbollen i skolan. jag går nu i 7an och då får vi välja elevnsval och då har jag handboll, och vi är rätt många som har det kanske 40 st. sedan efter handbollen ska vi tillbaka till skolan och jag slutar fyra och det är jätte jobbigt. onsdagar är den längsta dagen vi börjar åtta och slutar fyra😁. 

hinner inte skriva något mer måste dra nu!

haaaaade

Likes

Comments

​hej fina! 

idag är det måndag, nä det säger du inte. Kom nyss hem från handbollsträningen som bestod av intervaller och fys. tyckte det gick sådär men det är ju måndag och då brukar jag alltid vara lite segare. Idag i skolan fick också reda på vad vi fick på ett musik bedömningsuppgift eller läxförhör som vi hade förra måndagen, jag fick alla rätt!! okej det var inte så svårt men ändå, musik är faktiskt ett av ämnerna jag har bäst betyg i. Jag tycker musik är ganska roligt fast jag är sämst på att sjunga!! 

förlåt att mina inlägg bara handlar om min vardag, men jag ska försöka göra andra inlägg också som handlar om andra saker, ni får jätte gärna kommentera förslag på vad jag kan göra. Nu när jag har min nya dator så tycker jag att det är jätte roligt att blogga och gör det mycket enklare. 

Likes

Comments

hej fina!

vet ni vad det är för dag idag??? Det är min födelsedag, yeah!!!! Imorse blev jag väckt på sängen med frukost av min familj. jag fick bland annat en till present som jag inte förväntade av min mamma och bror. det var nämligen en gant tröja som är jätte snygg som jag gillar jätte mycket, men dock har jag inte testat den än så jag vet inte om den passar men det hoppas jag att den gör.

jag fick även ett springband av min farmor, farfar och min farbror & hans tjej som jag inte heller hade förväntat mig eftersom jag inte hade sagt att jag önskade mig det men jag alltid tänkt att det skulle va kul att ha ett. så för 20 minuter sen så sprang jag en kvart på löpbandet. snart ska jag även duscha och göra mig i ordning för jag ska träffa ett gäng tjejkompisar och vi ska handla massa godsaker och sånt tills ikväll. jag har inte bjudit några utan vi bestämde bara att vi skulle sova över och ha liten tjejkväll och det ska bli najs. så det är det jag ska göra idag.

haaaade

här får ni två bilder på tröjan

Likes

Comments

hej fina!

börjar alltid mina inlägg med "hej fina" har blivit en vana nej men. Just nu sitter jag och skriver detta inlägg med mina nya data. Jag fyller nämligen år i morgon, jag har länge önskat mig en ny dator för min gamla gick sönder för typ 3 år sen så jag har verkligen känt att jag behövt en ny dator, och äntligen har jag en. Jag har fått en Macbook Air jag tror det är den senaste. Men ni undrar säkert varför jag får datorn idag och inte imorgon, jo det är så att jag visste inte alls att jag skulle få en dator men sedan så hände det en sak som jag inte tänker att skriva så då berättade pappa det för mig och då sa ha att vi får åka och titta på en dator på media markt istället så vi gjorde det idag och nu har jag den efterlängtade datorn. så det var därför jag fick datorn idag. men jag är lika glad för det.

idag ska min släkt komma hit eftersom jag då fyller år imorgon och det ska bli kul, så ser min dag ut. hoppas ni kommer ha en bra dag också.

haaaaaade


Likes

Comments

Hej fina!
Sitter nu på bussen på väg hem från sjukgymnasten. Känns så bra nu efter, känner verkligen att jag gjorde bra ifrån mig just idag, har ingen aning varför men jag känner i alla fall att jag gjorde bra ifrån mig.
Som ni kanske vet så har jag skadat knät, så det är därför jag går hos en sjukgymnast och tränar. Det har gått lite mer en 7 månader sen jag opererade mitt knä, och det sägs att 8-9 månader efter operation ska man kunna köra handboll fullt ut. Jag är så glad att det är slut snart på den här rehabiliteringen. Jag är så tagg på att komma tillbaka också efter mer en ett halvår.

Haaaaaade!!

Likes

Comments

Kappa: Gina tricot
Halsduk: London
Jeans: hollister
Skor: Converse

Likes

Comments

Hej fina!
Idag har jag inte gjort alls mycket. Jag har varit hemma hela dagen, jag bakade chocolate chip cookies igår och dom blev super goda och jag gjorde faktiskt sånna idag också för jag ska ta med dom på lördag för då är det påskafton och då ska jag och min familj bort och fira lite. Men dom blev inte alls lika bra som dom jag gjorde igår men dom var goda men blev verkligen inte lika dana som dom andra men men. Imorgon ska jag till Stockholm igen, jag var ju där förra helgen också, men eftersom jag har en del av min släkt där så blir det att jag och min familj åker dit. Vi ska vara med mina kusiner och min farmor och farfar tror jag.
Haaade!

Likes

Comments

Hej fina!
Kom nyss hem från stan, har vart och kollat på insurgent. Ni skojar inte hur bra den var den var såååååå himla bra. Den var verkligen värd att slösa pengar på. Nu längtar jag så himla mycket till trean kommer. Man ville bara fortsätta att kolla på filmen när den var slut, men det får jag vänta på i ett år. Jag älskar Tris som hon heter i filmen eller Shailene som hon heter på riktigt. Hon är en grym skådespelare. Hon är bara så grym tycker jag. Filmen får i alla fall fem stjärnor ifrån mig.
Men nu ska jag inte skriva något mer om filmen, jag ska till Stockholm imorgon till min farmor och farfar. Jag vet inte riktigt vad vi ska gör men jag tror vi ska gå i stan och kolla lite. Sen ska vi
även kolla handboll tror jag. Som ni inte vet så har har jag påsklov nu så det är jätte skönt. Men det var det jag hade att skriva i det här inlägget
Haaaaade

Likes

Comments