Idag blir man ett år äldre <33
Tack för alla gratulationer!!

Likes

Comments

Hej finisar <33
Idag är en sån dag där man knappt har lust för något. Själv har jag gjort så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Dock har jag tänkt på hur mitt år under 2017 har varit och tänkte dela med mig av det nu till er.

Det har varit ett händelserikt år och med handen på hjärtat så har det varit ett av dem bästa åren på länge. Jag har personligen blivit en sån bättre människa och verkligen tagit vara på glädjen som finns runt om oss. Under det här året så har jag rest mycket, träffat nya vänner och utvecklat mina relationer med människor.

Jag har fått uppleva resor till bl.a Malmö och andra ställen i vårt fina land. I början av året så blev jag tillsammans med min underbara pojkvän, vi firar snart 1 år ihop. Det är helt sinnesjukt vad tiden gått fort när man har roligt. Sommaren svepte förbi snabbt och dem veckorna tillbringade jag med vänner och familj. Julen samt nyår kom och lämnade lika fort men det var en riktigt mysig tid med många ljus, glädje och närhet. Det har varit många härliga skratt som varar hela livet ut. Detta är bara en liten, liten, liten del av hela 2017 men.. Det skulle ta veckor att berätta allt roligt man upplevt.

Dock är jag nyfiken på hur ert år har varit, vad har ni hittat på med? Kommentera gärna!

Ha det bäst så länge så ses vi snart igen! <33
Hoppas att ni haft ett underbart 2017 så siktar vi mot att 2018 ska bli ett ÄNNU bättre år. Ni är bäst!
(Här är några bilder från året som gått)

Likes

Comments

Hej alla fina människor!
Jag är ny här på Nouw men ser framemot att få blogga då jag älskar att dela med mig av mitt liv men även att ta bilder. Sedan har jag även många förebilder som just håller på med bloggar.

I det här inlägget tänkte jag berätta lite om mig själv så ni får veta en liten del av mig. Sedan hoppas jag att ni vill följa mig och ta del av min vardag!

Jag är en tjej på drygt 14 år och fyller år den 6 januari. Många uppfattar mig som en omtänksam tjej som är glad och positivt inställd. Mycket av min fritid går till att plugga men även träna, vänner, familj och musik. Jag älskar att dela med mig av vem jag är och där av startade jag en blogg. 

Hoppas ni har haft en toppen dag så ses vi snart igen! Kram <3

Likes

Comments