Header

En bästa vän. Det är så viktigt att ha. Ja, jag tycker faktiskt det. Man kan ju ha fler än en, men jag tycker att ha minst en bästa vän är så viktigt. Jag önskar att jag kunde vara bästa vän med alla som inte har någon.

Min bästa vän Cazandra är en jävligt härlig människa. Åh, så jag tycker om henne. Hon bor för närvarande i Kanada. I EN VECKA TILL. Nä, men jag kan inte riktigt förstå det. Det var nästan ett år sedan vi träffades sist. Nåväl, det känns som att vi ses varje dag då vi pratar i princip varje dag. Men det var ett år sedan vi va på samma plats - tillsammans. Jag kan inte riktigt hantera känslan som detta skapar hos mig. Om PRICK en vecka ska jag hämta henne på flygplatsen. Om prick en vecka kommer jag gråta och skratta samtidigt. En vecka. HERREjävlar. Ja, när jag skriver om Cazandra krävs det svordomar. Ber om ursäkt.

I augusti drar vi till Berlin också. Varför? Äh, vadå. Jag fick det av henne i födelsedagspresent. ÄH! Ingen big deal. Eller så fick jag hjärtstopp när jag läste det. Hur sjukt? Så sjukt.

Detta läste jag på morgonen efter min födelsedag. Jag satt på jobbet och tänkte "Åh, vad fint. Hon är så magisk den där människan." Tills jag kommer till sista stycket som jag läste 50 gånger och fortfarande går in och läser ibland, för att det är så sjukt. http://nouw.com/cazandra/hej-nellie-detta-inlagg-tanker-jag-tilla-25548768

Älskade vän.

Väl mött.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Emil och Milou är på besök och det är otroligt svårt att koncentrera sig på jobbet när man vet att dom är i stan. Speciellt eftersom jag tycker det är så mysigt att vara med dom. Dom åker tillbaka till Skåne på torsdag och jag måste VERKLIGEN åka ner snart. Jag va där mycket i början när Emil flyttade, men nu har en inte besökt härliga Skåne sen 2012 tror jag. Illa.

FUN FACT: Emil flyttade... 2006/2007? Och jag stannade hemma från skolan i många dagar för att, eh ja, gråta. Gråta mängder. Min bästa flyttade 110 mil ifrån MIG (hehe, ja kanske hela familjen men ni hajar). FYFAN, vad jobbigt det va. Emil är min morbror, men jag har växt upp tillsammans med honom och han är bara åtta år äldre än mig vilket innebär att han alltid varit den storebror jag aldrig fick. Jag kan inte bli så irriterad på någon samtidigt som jag inte saknar någon så mycket som jag saknar han. Dom där jävla 110 milen mellan oss. Katastrof.

Nåväl. Ikväll blir det middag hemma hos mamma med allihopa. Älskvärt.

Väl mött.

Likes

Comments

Hallå i stugan.

Nu ska jag sminka mig, klä på mig och bege mig mot Odensala. Först: Frukost i all sin enkelhet. Ja, visst har jag fräna Coca Cola-byxor? Aaaah, thanks.

Väl mött.

Likes

Comments

​Hallå i stugan.

Nu unnar jag mig big time. Läsk och nötter. Förvisso zero och inga chokladnötter, but still. Jag har precis kommit ut från duschen och ska nu måla naglarna. Har äntligen slutat bita på dom och nu är dom rätt fina. Hittade en snygg färg från Mavala på Ica. 

Sen ska jag sova tidigt, imorgon kommer min älskade morbror hit med sin son. Dom stannar en vecka och ingen är gladare än jag. Han är livets idol. 

Väl mött.

Likes

Comments

Hallå i stugan.

Jag älskar att laga mat. Även om detta kanske inte är LAGA mat så är det väl iallafall att slänga ihop något ätbart. Tonfiskröra. Enkelt och gott. Man kan väl egentligen slänga i lite vad som helst. Kapris, färska kryddor eller något mer spännande. Jag hade i tonfisk (noooo shit), créme fraiche, rödlök, dijonsenap, majonnäs, ägg, salt och peppar. Det är bara att höfta lite tills det blir bra. Eller googla på ett recept. Det blir dock roligare med improvisation. Käkade det i ett vitkålsblad. Men tillsammans med avokado eller på en macka rekommenderas också.

Väl mött.

Likes

Comments

Hallå i stugan.

Den här veckan har jag semester. Jag blir rastlös av att vara hemma en dag, så att vara hemma en vecka är... speciellt. Men skönt också, såklart. Har gjort saker som jag annars inte hinner på veckodagar. Typ som att boka tvättid klockan 07:00 en måndag. Det kändes bra när jag bokade den kvällen innan och kändes faktiskt lika bra 07 på måndagen. Aldrig varit en morgonmänniska, men har börjat anamma mitt smeknamn AGDA 80 ÅR. Jahadå.

Väl mött.

Likes

Comments

Hallå i stugan.

Nu är jag tillbaka och förhoppningsvis för att stanna. Undra hur många blogginlägg jag har inlett den meningen med... Jag tänker att det ska bli kul, jag gillar att skriva och fotografera. Vad passar då bättre än en blogg? Ne, just det. Inget.

Första dagen på min semester. Jag fick det egentligen 18:00 igår, men första hela dagen. Det är otroligt väder och jag vaknade av mig själv klockan sju. Är för närvarande hundvakt hemma hos mormor och morfar, jag tog mig en promenad hit vid 10. Skulle vara här 12. Mitt tillstånd kan bara beskrivas på ett sätt och det är - rastlös. Alltid rastlös. Jag kollar på Morden i Sandhamn och dricker varmt vatten med kokosolja. Låter väldigt trist, det är det. Men helt okej gott också. Snart lunch och en långpromenad med Tyson. Jag tänker att jag måste ta vara på vädret och min energi. Behagligt.

Väl mött.

Likes

Comments