Ja det speciella som hände var minst sagt imponerande. Han skulle springa Tough Viking och frågade om jag ville komma och kolla och det ville jag såklart göra så jag bjöd med några kompisar och helt plötsligt var vi 7 personen som skulle kolla när han och hans kompis sprang banan. Några dagar innan loppet sa han till mig att hans kompis hade bjudit med hans ex som var en kompis till hans kompis då. Redan då började jag inse att det inte kändes så kul. Om hans ex skulle komma så hade det antagligen känts lite stelt och jag kände mig bara allmänt opepp på det. Det var första signalen som fick mig att komma ikapp verkligheten.

Bara några dagar innan hade vi pratat om att "ta nästa steg" och jag hade sagt att jag gillade idén. Han sa då att han tänkte fråga inom kort, han hade planerat en överraskning. Jag hade mina aningar om vad det kunde vara och jag antog att det skulle vara något på Tough Viking. Det avslöjade han också då han var orolig att jag inte skulle komma om hans ex kom. Hon kom aldrig då han pratade med sin kompis för han ville inte hon skulle komma. Jag tror att de flesta var lättade av att höra det.

Under loppet kändes det spännande och roligt då jag inte visste vad som skulle hända. Han hade ju trots allt planerat något. De sprang loppet och var riktigt leriga och äckliga när de kom i mål. Därefter bytte han kläder och på tröjan han tagit på sig stod det "x? Vill du bli min flickvän? Ja () nej() datum.... " . Det var den gulligaste överraskningen jag varit med om och det är en dag jag sent kommer glömma och det var då jag visste att jag var kär i honom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ni vet när allt bara känns sådär hopplöst i livet och när alla killar man träffat är fel. Man känner en viss misstro till kärleken och undrar om den någonsin kommer knacka på igen. Chanserna att träffa någon man får starka känslor för (och att de är ömsesidiga) är minimala. Men vad händer när man plötsligt inser att man fallit för någon? När man i det undermedvetna redan insett det men verkligheten har inte kommit ikapp än, men när den gör det har man ett val att göra. Antingen får man kalla fötter och flyr fort som bara den för att undvika att kunna bli sårad eller så kör man och då går man in i det helhjärtat.

Men hur vet man om fallit för någon och att det är på riktigt? Jag tror att det är svårt att veta hur man känner för en person. Det ultimata är att dejta exlusivt så att alla känslor fokuseras på en person. Om man ofta träffar eller dejtar flera samtidigt kan det vara svårt att inse vad man tycker om personen och relationen kan på så sätt lätt bli ytlig. På så sätt kan det bli tydligare att se om man saknar personen om man inte setts på några dagar. Jag tror att det ofta är en händelse som gör att man faktiskt inser hur mycket personen man dejtar betyder för en. Det kan vara en liten eller stor händelse.

För mig var det både små och stora saker han gjorde för mig som påverkade mina känslor för honom. Vi dejtade exlusivt, vilket var speciellt för mig och vi sa till varandra att vi tyckte om varandra mycket. Han hade till och med frågat mig hur jag kände inför att ta nästa steg ifrån dejting till att bli tillsammans. Jag hade svarat honom att jag gillade idén då jag hade känslor för honom. Han sa då att han kanske skulle fråga mig snart om jag ville bli tillsammans med honom men att han bara ville kolla att vi var påväg åt samma håll. Han sa att han hade fixat en överraskning (angående att bli tillsammans) som jag skulle bli väldigt glad över. Jag hade fått blommor, vin,
presenter och annat fint av honom men ändå hade inte polletten trillat ner än.

......Fortsättning följer......

Likes

Comments

Dessa bananpannkakor är underbara! Receptet räcker till 2 portioner och innehåller bara ca 260 kcal per portion. Ha hallon i formen eller värm vid sidan av och rör ihop så att det blir som en sylt till pannkakan. Det passar även bra att ha kvarg till.


Ingredienser
4 ägg
2 bananer
2 msk chiafrön

Mixa alla ingredienser i en mixer och stek sedan i stekpanna eller lägg i ugnsform och ställ in i ugnen ca 20 min på 220 grader.

Likes

Comments

Det finns många sätt att öppna upp för en konversation på Tinder, vissa är bättre än andra. Istället för att bara skriva ett tråkigt hej så har jag samlat en lista på roliga inledningar jag fått av killar på Tinder.

De som inleder med att ge en komplimang!
👉Hallå x, kan erkänna att jag är väldigt avundsjuk i dina tänder 😁😄 Perfekta 👌
👉Snygg matchning!
👉Charmigt leende :)

Visar intresse genom att fråga något som de läst i presentationen
👉x, jag tror du fått din bästa match rent profilmässigt än så länge! Jag har själv varit en fattig student, alltid glad och gillar också snacka skit över ett glas. Hur ställer du dig till detta? 😄
👉Va du på Håkan igår eller? 😍
👉Är expert på att krama, är jag överkvalificerad? 🤔
👉De är nästan upp till bevis ifall du verkligen är så glad och positiv som du säger 😎
👉Amen du! vad mkt vi har gemensamt! jag är bra på att kramas, är OS mästare på att kramas

Personligen tycker jag att killen som skrev "Är expert på att krama, är jag överkvalificerad? 🤔" var rolig! Kul att han har läst vad jag skrivit och humor är charmigt! 👌 Vad tycker ni om dessa inledningar? Vilken hade charmat er mest?

Likes

Comments

Jo men det här med att swipea höger på folk man känner igen eller andra bekanta kan vara väldigt känsligt. Det som är bra med appen Tinder är att de andra inte vet vem som du swipeat höger på förän de själv gjort det och indikerat att intresset är ömsesidigt. Jag tycker nog att man inte ska vara så feg när det gäller att swipea höger på bekanta. Ett stort plus är att man redan har lite koll på dem och vet vem man har att göra med. Om det skulle uppstå en pinsam situation kan man alltid

👉skylla på att en vän swipeat på din Tinder
👉skylla på att du var full
👉säga att du tyckte att det var en rolig grej att swipea höger på någon du kände igen eller
👉så kan du helt enkelt säga sommdu tycker och bjuda ut på dejt, det värsta som kan hända är att du får ett nej! Våga fråga! #girlpower

Som sagt, var inte rädd för att swipea höger på en bekant, du vet redan lite om personen och vem vet det kanske blir din drömprins!

Likes

Comments

För att kunna bli kär i en person gäller det att våga öppna upp sig och släppa in personen i ditt liv. Det är inte alltid det lättaste men ibland måste. Man måste våga för att vinna. Tanken på att personen man gillar inte kanske gillar en tillbaka kan vara väldigt jobbig. Mixade signaler är bland det värsta jag vet. Hur kan något ibland kännas så rätt men en annan gång så fel? Hur kan det kännas så rätt när man träffar en person men ändå så hör han aldrig av sig först, det är alltid en själv som får skriva först? Alla som säger att tjejer är komplicerade....vad är inte killar då?! Hur svårt kan det vara att säga till en person hur man känner för den? Väldigt svårt måste jag erkänna faktiskt! Ingen vill bli sårad, jag vill inte bli sårad. Det här "spela svår" spelet känns som att man växt ifrån men ändå lockas jag av killar som jag måste "jaga". Om en kille är "all over me" känner jag att av måste ta ett steg bakåt för att få lite luft. De killarna blir inte lika attraktiva i mina ögon. Men för att kunna hitta kärleken måste man kanske se till killarna som är intresserade av en istället för att jaga efter någon man kanske inte kan få. 

Likes

Comments

I söndags var det påskluckan på Park lane och jag var såklart där! Där inne delade de ut kondomer som var sött förpackade. Väldigt bra initiativ av dem och skulle kunna vara till stor hjälp vid rätt tillfälle!

Likes

Comments

När du ska träffa en kille bland de första gångerna gäller det att göra ett gott intryck samtidigt som det gäller att iaktta killen för att se om han är något att ha. Här är några bra saker att tänka på vid de första dejterna.

👉ha alltid en ursäkt om dejten blir jättetråkig så du kan lämna dejten lite smidigt.

👉träffas på en offentlig plats, då blir det alltid en massa prat och det går förmodligen inte längre än du planerat, ett säkert kort helt enkelt

👉prata inte bara om dig själv, ställ frågor och intressera dig för honom också, det är inte kul när dejten blir som en intervju

👉lukta gott! Se till att kom ihåg att ta på dig parfym och annat men tänk på att inte överdosera dofterna, ingen gillar någon som stinker parfym

👉framhäv dina bra sidor utan att skryta, ingen gillar en skrytsam person

👉prata aldrig om ditt ex och fråga inte om hans ex heller, det är en riktig mood-killer

👉var inte snål, speciellt inte som kille

👉flirta aldrig med andra som är på det offentliga stället

👉svara aldrig i telefon om det ringer, bara om det är en nödsituation och du kan förklara för dejten efteråt varför det var så viktigt att ta samtalet

👉vad som än händer, följ inte med killen hem första kvällen, för det vet vi alla hur det slutar...

Likes

Comments

Nu när det är påsk så är det ju långhelg och då gäller det att utnyttja detta maximalt!

👉Torsdag - sluta vid lunch och åk hem och unna dig en lugn eftermiddag. Sen på kvällen kan det vara trevligt att gå ut eller bjuda hem lite vänner på middag och umgås.

👉Fredag - ta en mysdag under täcket och kolla serier, städa undan lite och laga en lyxig middag med familjen.

👉Lördag - kanske ett träningspass på morgonen och sedan träffa dina kompisar på eftermiddagen och laga mat ihop och tagga upp för utgång och party.

👉Söndag - blir då bakisdagen med bakismat och bakishäng

👉Måndag - åk på någon utflykt och njut av det underbara vädret.

Likes

Comments