Header

​Hej på er! Här är några bilder från i veckan! Har bara tagit det lugnt då halsen inte är helt läkt än. Men nästa vecka blir det full rulle varje dag haha. Men det blir bra det med.

Likes

Comments

Idag fick jag höra att vi hade får nära huset så gick dit och klappa dom och tog lite kort medans!

Likes

Comments

Har varit hos den här fina killen i några dagar. Haft bästa vädret så vi har mest varit ute, promenerat och myst. Han är verkligen bäst min Oskar, jordens finaste kille kan jag lova och helt och hållet genomsnäll. En kille som han förtjänar alla.💚

Likes

Comments

Min operation tog väldigt lång tid och jag var sövd totalt 9 h. Så första dagen låg jag bara i dvala. Var vaken ibland och minns hur ont jag hade. Kunde/orkade varken röra armarna eller något annat men på kvällen tvingade sjuksköterskorna upp mig. De försökte även att jag skulle borsta tänderna men det tror jag att jag vägrade för mådde så dåligt haha. Såg dubbelt av allt i några timmar men eftersom jag var så borta berättade jag ingenting. Men efter några timmar så berätta jag det tillslut och då sa skrattade dom och sa att jag hade fått lite för mycket morfin. Hade även vaknat upp med väldigt mycket slangar som försvann sakta men säkert under natten/morgonen och dagen efter blev jag flyttad till ett eget rum på Barn 2.

Första dagarna låg jag bara helt stilla i sängen då jag inte kunde röra mig. Fick hjälp att sitta upp då och då och fick sprutor i magen för att jag inte skulle få någon propp. Resten av vaken tid blev jag itvingad mat av min mamma (kändes det som iaf)😉 Sov knappt något dom första dagarna heller för att jag hade så fruktansvärt ont. Tur man glömmer bort hur ont man faktiskt hade.😜

Likes

Comments

Lite bilder från Thailand. Jäklar vad jag saknar detta underbara land, kan berätta lite mer vilka öar vi var på och vad vi gjorde. 😃🌴🐠 Vill ni ha ett minne för livet? Åk till Thailand!!

Likes

Comments

Likes

Comments

Tjenixen! Idag har jag och Oskar varit in till stan och köpt ett par utebyxor till mig. Sedan for vi till café station och fikade en skagenröra macka, kladdkaka och chailatte, sååå gott! Sedan åkte vi hem och tog det bara lugnt hela kvällen. Nu blir det sängen för är helt slut efter den här veckan.🙆

Likes

Comments

Tänkte berätta lite om min tid på sjukhuset. På måndag den 21 september blev jag inskriven på barn för att prata med läkare, sjukgymnast, ta prover och fylla i papper samt lite andra saker. Kan väl inte direkt säga att jag var super nervös när jag kom dit men efter att pratat med läkare/sjuksköterskor så vart jag verkligen det. Förstår att man vill varna och förbereda hur jobbigt det kommer bli när man vaknar upp från operationen men de för mig gjorde det mig bara livrädd. Men ville inte visa det för dom efter allt jag fick höra innan operationen när jag hade det jobbigt med min rygg.

På kvällen fick jag en kanyl i armen och sen fick jag duscha i bakteriedödande tvål. Morgonen därpå blev jag väckt klockan sex och fick duscha igen och ta några tabletter. Sen blev jag utdragen till operationssalen, längs vägen blev jag räddare och räddare och grät en skvätt haha, men lugna ner mig sen. Var lite väntetid men till sist när vi fick komma in satte narkosläkaren en venkateter handleden och det sista jag minns var att dom såg att jag började få lite panik när jag fick andas in syre och då sövde dom mig direkt i blodet vilket var skönt haha. Minns bara att jag frågade om dom lurade mig och sa att det var syre men att det egentligen var sömnmedel. Men alla där var jättefina och fick en att känna sig lugn. Fortsättning kommer senare!

Likes

Comments

Hej på er! Idag har verkligen varit en lugn dag. Har mest legat framför datorn förutom när jag följde med mamma till mormor. Imorgon blir det stan en tag för att hitta snygga jeans och äta sushi! Som jag längtat. 😉Varit lite dålig uppdatering i veckan för har varit borta mesta delen av den men ska försöka bättre mig nu. 

Likes

Comments

För en vecka sen var jag och Moa shoppade på Avion. Där spårade vi inne på H&M innan det blev massa gotta till lunch. Efter den sockerkicken fortsatte vi med vår urspårning av shoppandet. Och efter några timmar åkte vi hem. Jättemysig och välbehövlig dag!

Likes

Comments