Detta har blivit lite av min vardag (& helg) att jag ligger i soffan och kollar tv samtidigt som hundarna och Tina sover.
Det är tur att dom är väldigt söta alla 3 iaf.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu ikväll efter en väldig god middag och lite fix så blir att krypa ner i soffan, kolla lite repriser på program man har missat i veckan och sedan även kolla vidare på andra program vi följer.

Kan man ens få nog av detta myset?

Likes

Comments

Idag bjöd jag på snitzel, potatis & sallad 🗯

Likes

Comments

Vi har besökt mio idag (igen), var där till och med två gånger igår. Idag bestämde vi oss för en ny soffa, så nu är den beställd & klar. Det blev en divansoffa, äntligen! Vi valde ett ljusgrått tyg & köpte till extra nackkuddar. Vi stod och valde mellan tre olika modeller på sofforna men det slutade ändå med den som gav oss mest plats över i rummet, de andra två sofforna hade två divaner och skulle sluka mycket plats i det lilla vardagsrummet vi kommer få. Med denna soffan får vi även plats med en fåtölj till.

Det andra nya vi vill ha till är ett nytt soffbord, det blir kämpigt att välja för vi pendlar mellan olika stilar. Antingen ett marmorbord eller något mer i industristil.

Likes

Comments

Godmorgon alla! Det har varit väldigt dålig uppdatering denna vecka & det är mest för att vi har haft väldigt många bollar i luften samtidigt och för lite tid på dagarna.
Nu har det lagt sig lite och nu kommer en nyhet.. jag har köpt en ny bil (igen!). Jag har haft körkort i ungefär 5 år och igår köpte jag min femte bil. Jag vet inte jätte mycket om bilar men jag vet att jag älskar att köpa nya och när dom går fort.

Idag blir det även fotbollsmatch för min del så hoppas det är uppehåll idag.

Här är alla bilar som vi ägt genom åren!
(Lägger upp bilder på den nya senare)

Likes

Comments

På tisdagar & torsdagar är det loppis. Det bästa med att bo i mammas lägenhet är det är gångavstånd till Erikshjälpen. Efter maten idag tog jag en promenad dit.

Inte bara kan man köpa tidningar i mataffären, man kan också köpa dom på loppis!
Det blev 6 magasin för endast 30:-

Likes

Comments

Idag är vi i Slottskogen. Hundarna får springa av sig lite energi 😀
Mini är så duktig som går i koppel med halsband utan protest!

Likes

Comments