View tracker


Hej kompisar!

Idag har jag, för första gången i mitt liv, varit på ljusparty. Julia hade gjort morotskaka och bjudit in och det var så himla mysigt! Köpte dock inget för har köpstopp (jul klappar är DYRT, i princip pank nu) men nästa gång så..! Sen åt vi alla pizza och degade och pratade sådär som man gör när man är en massa goa brudar i ett rum. Åh <3

Annars då??? Har uppenbarligen bläddrat i katalog (haha), satt upp julgran (detta gjorde jag redan i början på november vilket folk blir orimligt irriterade på??) och tvättat. Hänger kläder överallt nu. ÖVERALLT. Är också svinkallt inne så sover med tre, fyra filtar för att inte eh dö. Och JUST DET! Kanske viktigast av allt! Har börjat jobba igen ju! Skitläskigt att vara på benen men också så himla nyttigt. High five för det.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Img source


Alltså, jag vet att jag har "sömnsvårigheter". Är ju fan diagnoserat och medicinerat. Så. Liksom. I get it. Blir ändå så himla chockad och odräglig när jag sover dåligt (eller ja, sämre än vanligt). Som senaste veckan. Jag tar min medicin samma tid som vanligt, har samma rutiner och ändå kan jag inte somnat. Vanligtvis knockar mina piller ut mig efter en timme men de senaste dagarna har det inte varit så. Klockan är ju för 17 kvart i tre på morgonen. Och utan sömn känner jag mig helt sjuk i huvudet (mer än vanligt) (hahahaha).

Funkar inte med gamla knep heller. Brukade läsa eller skriva tills jag slocknade av ren utmattning med penna i hand eller bok uppslagen. Men jag har typ glömt hur man gör :))). Har inte koncentrationsförmåga att hänge mig åt något av dessa alternativ och känner mig... Jag vet inte hur jag känner mig. Är för trött för att tänka.


Likes

Comments

View tracker

Åh nej.
Det händer igen.

Den där känslan att jag är fast och att jag måste göra någotnågonstans. Det har gått ganska bra nu i flera veckor. Jag har varit ganskacontempt med livet och till och med planerat framåt och övervägt grejer somförut var helt otänkbara. Jag har känt mig okej med vart jag äroch vad jag gör, just nu för tillfället. Jag är ju trots allt bara tjugoett årgammal. Å andra sidan, innan jag mådde såhär okej mådde jag ju inte alls.Alltså, i somras. När jag rullade i självömkan och Ångesten med stort å. Ochinnan det mådde jag såhär hela tiden. När jag inte var Deprimerad. Och jag är livrädd för att fastna imedelmåttigheten och inte älska att leva utan bara… Leva, med måtta. Och nu ärdet alltså tillbaka.

Det värsta med alltihop är att jag är för feg, för bekväm,för pank och för… Oengagerad för att göra något åt det. Jag bara går varje dagoch tänker att jag måste göra något och tillslut har jag gjort allt som går (vilket är tragiskt lite) ochden ångesten. Den. Ångesten.

Man tänker att om man levt ett tag med viljan att inte leva,att man skulle uppskatta viljan att leva extremt. Men jag vill bara vara nöjdnågongång, någonstans.

Likes

Comments


Snön har kommit! Och även lilla Elsa. Kattungar alltså <3. Ligger här och myser och har oss. Är något speciellt med att ligga i tystnad och bara titta ut på snöfall. Mmm. Snart blir det en powernap sen en kopp te innan jag måste åka och handla. Mysfaktorn är så hög. Älskar't.

Likes

Comments

//SÄMST WEBBCAMERA?! Hur är det ens möjligt

Men HEJ på er!!1 Har varit iklädd pyjamas sedan klockan åtta men är liksom inte redo att sova ännu. Hade världens pissdag fram till typ fyra när jag fick något ryck och mådde okej??? Och gjorde saker??? Har städat köket och tränat, bland annat. Huja. Känner inte igen mig själv.

Har börjat följa någon zombieserie på netflix SOM ÄR DET KNÄPPASTE JAG SETT men jag kan inte sluta för det är a) zombies och b) ny serie (har sett om new girl igen för typ femtonde gången i ÅR och kände att jag behövde något... mer). Väntar och längtar efter nya the walking dead säsongen som jag förstår redan har släppts men inte kommit hit alltså. Gäller att undvika spoilers som om vore man någon ninja tills det gör det. Kan bli... intressant.

NU ska jag se om min halloweendräkt från förra året fortfarande passar. Är bjuden på halloweenfest ute i skogen. PUSS


Likes

Comments


Hörni, jag gillar inte tisdagar. Faktum är att jag ogillar dem nästan lika mycket som måndagar. De är bara så stressiga??? Ångesten över allt som måste göras är som värst i början av veckan. Och då har jag fullt upp med att återhämta mig från helgen eftersom helger oftast involverar att träffa folk (FEST tänker ni nu men ni ska veta att jag inte dricker alkohol) (längre) (så det kan ni stryka från listan) och vara ledig. Det är utmattande att vila. Jag funkar faktiskt inte normalt förrän onsdag och då har nästan halva veckan gått och det känns onödigt att påbörja någonting. Förstår ni??? Hur jag lever???

Till råga på allt har jag varit helt dum i huvudet idag. Fick sova kanske en timme inatt och trodde jag gått och blivit galen. Visade sig dock att det var fullmåne vilket ärligt talat inte borde förvånat mig. 

Sen hämtade jag ut mina nya mediciner! Har ärligt skjutit på det lite för blir alltid så himla nojjig + är korkad o bara "äähhh jag klarar mig nog???" (det gör jag inte). Enligt apotekaren (?) blir man torr i munnen av båda så antar dubbelt upp. Vilket kanske kan få mig att sluta dregla. Haha. Nej men ärligt, sen jag slutade med min förra medicin (ca 1,5 år sen) har jag haft grovt överaktiva spottkörtlar. Skulle inte direkt kalla det äckligt men inte heller trevligt. Och jag vägrar spotta överallt. Det är äckligt.

Nu sova. Tina trött. 


Likes

Comments

en bild på kattungar för allt blir bättre med kattungar.


Idag är jag så himla rastlös. Eller rättare sagt; mitt huvud är rastlöst. Kroppen känns som vore den full med stenar och jag kan inte förmå mig att resa på den. Jag har varit sängliggandes i 2 dagar men huvudet vill inte koppla av. Inte ens sagan om ringen filmerna kunde distrahera mig (finns en första gång för allt). Det gnager inombords och jag blir bara så frustrerad att jag inte kan göra något. Hoppas det blir bättre i veckan. Har massor som behövs göras.

Har inget mer att säga så PUSS.

Likes

Comments


Hej vänner! Har precis funnit mig tillrätta här, känner mig i något sorts dimmigt status efter att jag och Jessica spenderade eftermiddagen på en relaxavdelning. BTW, ångbastu, himla knäpp grej egentligen? MYSIGT i alla fall, är helt mör. Sen åkte vi hem till henne och åt godis och snackade skit <3.

Egentligen borde jag sova nu men mitt sömnschema är helt förstört (ok ok mer än vanligt) sen jag började med mina mediciner. Kan lätt sova 12h i sträck en natt, och vara vaken nästa. Men roar mig så gått det går. Är inget jag inte redan upplevt *flashbacks till 2013*. 

Nä, hörni. Natti va.

Likes

Comments

Hittade denna roliga listan här och tänkte att vi ger det ett försök! Är bra på att hata och tappa humöret för småsaker. Så detta borde ju bli lätt som en plätt.

MIN ÄCKLIGASTE MAT:

HÄR kan jag hålla på hur länge som helst. ÄR SÅ PETIG MED MATEN..!!! Och blir super irri när folk bara "men ge dig". Iaf, lök, korvstroganoff, korv i allmänhet, hemgjord kebab, PAJ, fisk, allt som kommer från havet/sjön (kräftor, räkor, hummer, bläckfisk etc etc), s u s h i, potatis och köttbullar???, gratänger som innehåller ananas, soppor, raggmunk, pyttipanna och ger mig där för blir arg bara av att skriva detta haha.

HATVÄDER:

Typ kallt grått skitväder då det inte ens regnar eller snöar utan bara är mörkt och buttert.

DÅ TAPPAR JAG HUMÖRET HELT OCH HÅLLET:

När flera småsaker blir fel efter varandra. Typ idag när jag skulle sätta upp gardinstången och helvetet vägrade haka i. Slog den tre gånger i väggen och fick sen snällt måla igen tre små hål. Detta var då efter jag tappat allt jag höll i golvet osv.

SÄMSTA MUSIKEN:

Allt som innehåller dubstep och värdelös dunkmusik utan sång de kör på klubbar. Blä.

VÄRSTA TIDEN PÅ DYGNET:

M o r g o n e n.

MITT SÄMSTA HUMÖR:

Blir HEMSK när jag blir irriterad. Världens bitch. Sen kan vi väl lägga till jäkla depressionshelvetet här också.

SÄMSTA GREJEN JAG ÄGER:

Gardinstången (är fortfarande all worked up över denna).

VÄRSTA PERSONLIGHETSDRAGEN:

Hos mig: lätt irriterad, hetsigt temperament, aningen besserwisser? Hos andra: BOSSIG, vägra ge sig när man har fel, obeslutsam ("mjo jag kan nog KANSKE ses, KANSKE göra det, KANSKE KANSKE KANSKE"), nonchalans???


Detta var kul. Vi gör om de snart va.

Likes

Comments

Här sitter jag och lyssnar på lord of the rings soundtracket och skulle ätit chips om jag haft några men jag orkar aldrig palla mig till affären och för det får jag nu *hashtag* lida. Hittade gammal köttfärs i kylen idag som jag glömt frysa in och det är väl i princip the story of my life. Alla mina blommor har dött, tvättkorgen svämmar över och jag har skjutit upp att måla lister i över tre veckor. Jag la the martian boken på (bok)hyllan ett tag och såg filmen istället pga orkade inte vänta på att något skulle hända (!!!) och jag är sjuk.

Är med andra ord ett praktexempel på förfallande för tillfället.

MEN!!!! Jag kunde i alla fall börja en ny p-pillerkarta på en MÅNDAG för en gångs skull. Är pedantisk i hjärtat, så det värmer. Man tager vad man haver.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw