Hej ni bästa! Hoppas nya året hittills varit milt och snällt mot er. Själv har jag haft en svacka sedan andra januari, vilket ju känns sådär och peppen är på noll. Också därför denna lista är försenad. Sorry about that. Gjrode en lista på nyårslöften men dumpade den i sista sekund. Det enda jag lovat mig själv är att skriva mer. Så, antar att detta räknas. Åh, och någonstans i somras råkade jag ju radera hela mitt bildarkiv :)) Så har knappt bilder från innan dess. Men okej lista för 2016 here we go:

Gjorde du något 2016 som du aldrig gjort förut?
Alltså, jag har låtit den här frågan marinerat ett bra tag, men jag kommer inte på mycket? Tycker att livet är lite detsamma hela tiden för varje år som går. Det enda absolut nyfräscha jag kan komma på är att jag tog körkort. Vilket ju var stort. Åh, och firade nyår i fjällen med stjärtklappsåkning i becksvart natt. Det var en upplevelse.

Vilka länder/städer besökte du?
I really tried men jag kom inte utomlands i år heller. Hann med Stockholm, Örebro, Falun och Fjätervålen i alla fall. Och en resa till Umeå och bästa Bea <3

Vad var din största framgång 2016?
Jag tog tag i min hälsa och begärde en utredning för diagnos. Det har inte påbörjats än men det är på väg. Jag lärde mig vad jag klarar av lite mer, och jag lärde mig sätta gränser. Jag lärde mig vad jag gillar att göra, och kanske vad jag vill göra i framtiden. Jag körde med lite mer "self love". Jag kom ur en av de största och jobbigaste perioderna jag haft sedan jag började gå i terapi. JAG TOG DET DÄR JÄKLA KÖRKORTET!

Bästa köpet?
Min bil <333

Gjorde något dig riktigt glad?
Mina vänner, syskon och föräldrar. När jag lyckades med saker. När jag hittade en hel hög med gamla bilder jag glömt. Åka till Umeå och krama på Bea i flera dagar.

Och ledsen?
Mycket. Alldeles, alldeles för mycket. Sen dog vår katt också.

Årets låtar?
Lyssnade MYCKET på Sia.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Grät mer, annars samma.

Favoritserie?
NEW GIRL! Ser om den serien 2-5 gånger per år typ? Samtidigt som jag följer nyaste säsongen. Tycker också väldigt mycket om izombie och daredevil. I anime väg såg jag attack on titan och kuro mukuro.

img source

Bästa filmen?
Suicide Squad.

Bästa boken du läste i år?
Livet efter dig. Tyckte mycket om filmen också btw.

Bästa matupplevelsen?
Var särskilt sugen på kebab i år. Men kommer inte på någon speciell "upplevelse". Vågade inte prova mkt nytt, tyvärr.

En mobilanteckning:

Hade, förutom detta, en hel hög av detaljerade skildringar av knäppa drömmar och miljoner inköpslistor.

Vad gjorde du på din födelsedag 2016?
Haha okej, fyllde år på en torsdag så då åkte jag och Jessica till Falun och åt middag med tjejerna på kvällen. Sen hade jag födelsedagsfest på lördagen och det finns inga bilder från den festen??? Tror det var mycket hångel, shots, dans osv osv. Sen dagen efter hade jag bjudning för släkt och familj och jag var så bakis och höll på att bryta ihop inne på ICA för att de bara hade tårtor med hallonsylt. Minns att jag var så trött hela den dagen att jag slocknade klockan sju på kvällen så fort sista gästen gått. SJUKT. Svor också att aldrig ha två fester i rad igen.

Är det något du saknar år 2016 som du vill ha år 2017?
Vill bara må bättre en större del av tiden. Fler resor, äventyr och fester.

Nyårslöfte?
Skriva mer.

Högsta önskan just nu?
Komma ur den här "svackan" så jag kan komma igång med att göra saker!Det var mitt år! Overall mycket segt och sorgset, fast fanns många högpunkter också. Hoppas på bra 2017! PUSS

PS. Listan hittar ni här .

Likes

Comments

Hoppas ni har/haft en riktigt god jul! Själv har vi haft supermysigt. PUSS

Likes

Comments


Hej kompisar!

Idag har jag, för första gången i mitt liv, varit på ljusparty. Julia hade gjort morotskaka och bjudit in och det var så himla mysigt! Köpte dock inget för har köpstopp (jul klappar är DYRT, i princip pank nu) men nästa gång så..! Sen åt vi alla pizza och degade och pratade sådär som man gör när man är en massa goa brudar i ett rum. Åh <3

Annars då??? Har uppenbarligen bläddrat i katalog (haha), satt upp julgran (detta gjorde jag redan i början på november vilket folk blir orimligt irriterade på??) och tvättat. Hänger kläder överallt nu. ÖVERALLT. Är också svinkallt inne så sover med tre, fyra filtar för att inte eh dö. Och JUST DET! Kanske viktigast av allt! Har börjat jobba igen ju! Skitläskigt att vara på benen men också så himla nyttigt. High five för det.

Likes

Comments

Img source


Alltså, jag vet att jag har "sömnsvårigheter". Är ju fan diagnoserat och medicinerat. Så. Liksom. I get it. Blir ändå så himla chockad och odräglig när jag sover dåligt (eller ja, sämre än vanligt). Som senaste veckan. Jag tar min medicin samma tid som vanligt, har samma rutiner och ändå kan jag inte somnat. Vanligtvis knockar mina piller ut mig efter en timme men de senaste dagarna har det inte varit så. Klockan är ju för 17 kvart i tre på morgonen. Och utan sömn känner jag mig helt sjuk i huvudet (mer än vanligt) (hahahaha).

Funkar inte med gamla knep heller. Brukade läsa eller skriva tills jag slocknade av ren utmattning med penna i hand eller bok uppslagen. Men jag har typ glömt hur man gör :))). Har inte koncentrationsförmåga att hänge mig åt något av dessa alternativ och känner mig... Jag vet inte hur jag känner mig. Är för trött för att tänka.


Likes

Comments

Åh nej.
Det händer igen.

Den där känslan att jag är fast och att jag måste göra någotnågonstans. Det har gått ganska bra nu i flera veckor. Jag har varit ganskacontempt med livet och till och med planerat framåt och övervägt grejer somförut var helt otänkbara. Jag har känt mig okej med vart jag äroch vad jag gör, just nu för tillfället. Jag är ju trots allt bara tjugoett årgammal. Å andra sidan, innan jag mådde såhär okej mådde jag ju inte alls.Alltså, i somras. När jag rullade i självömkan och Ångesten med stort å. Ochinnan det mådde jag såhär hela tiden. När jag inte var Deprimerad. Och jag är livrädd för att fastna imedelmåttigheten och inte älska att leva utan bara… Leva, med måtta. Och nu ärdet alltså tillbaka.

Det värsta med alltihop är att jag är för feg, för bekväm,för pank och för… Oengagerad för att göra något åt det. Jag bara går varje dagoch tänker att jag måste göra något och tillslut har jag gjort allt som går (vilket är tragiskt lite) ochden ångesten. Den. Ångesten.

Man tänker att om man levt ett tag med viljan att inte leva,att man skulle uppskatta viljan att leva extremt. Men jag vill bara vara nöjdnågongång, någonstans.

Likes

Comments


Snön har kommit! Och även lilla Elsa. Kattungar alltså <3. Ligger här och myser och har oss. Är något speciellt med att ligga i tystnad och bara titta ut på snöfall. Mmm. Snart blir det en powernap sen en kopp te innan jag måste åka och handla. Mysfaktorn är så hög. Älskar't.

Likes

Comments

//SÄMST WEBBCAMERA?! Hur är det ens möjligt

Men HEJ på er!!1 Har varit iklädd pyjamas sedan klockan åtta men är liksom inte redo att sova ännu. Hade världens pissdag fram till typ fyra när jag fick något ryck och mådde okej??? Och gjorde saker??? Har städat köket och tränat, bland annat. Huja. Känner inte igen mig själv.

Har börjat följa någon zombieserie på netflix SOM ÄR DET KNÄPPASTE JAG SETT men jag kan inte sluta för det är a) zombies och b) ny serie (har sett om new girl igen för typ femtonde gången i ÅR och kände att jag behövde något... mer). Väntar och längtar efter nya the walking dead säsongen som jag förstår redan har släppts men inte kommit hit alltså. Gäller att undvika spoilers som om vore man någon ninja tills det gör det. Kan bli... intressant.

NU ska jag se om min halloweendräkt från förra året fortfarande passar. Är bjuden på halloweenfest ute i skogen. PUSS


Likes

Comments


Hörni, jag gillar inte tisdagar. Faktum är att jag ogillar dem nästan lika mycket som måndagar. De är bara så stressiga??? Ångesten över allt som måste göras är som värst i början av veckan. Och då har jag fullt upp med att återhämta mig från helgen eftersom helger oftast involverar att träffa folk (FEST tänker ni nu men ni ska veta att jag inte dricker alkohol) (längre) (så det kan ni stryka från listan) och vara ledig. Det är utmattande att vila. Jag funkar faktiskt inte normalt förrän onsdag och då har nästan halva veckan gått och det känns onödigt att påbörja någonting. Förstår ni??? Hur jag lever???

Till råga på allt har jag varit helt dum i huvudet idag. Fick sova kanske en timme inatt och trodde jag gått och blivit galen. Visade sig dock att det var fullmåne vilket ärligt talat inte borde förvånat mig. 

Sen hämtade jag ut mina nya mediciner! Har ärligt skjutit på det lite för blir alltid så himla nojjig + är korkad o bara "äähhh jag klarar mig nog???" (det gör jag inte). Enligt apotekaren (?) blir man torr i munnen av båda så antar dubbelt upp. Vilket kanske kan få mig att sluta dregla. Haha. Nej men ärligt, sen jag slutade med min förra medicin (ca 1,5 år sen) har jag haft grovt överaktiva spottkörtlar. Skulle inte direkt kalla det äckligt men inte heller trevligt. Och jag vägrar spotta överallt. Det är äckligt.

Nu sova. Tina trött. 


Likes

Comments

en bild på kattungar för allt blir bättre med kattungar.


Idag är jag så himla rastlös. Eller rättare sagt; mitt huvud är rastlöst. Kroppen känns som vore den full med stenar och jag kan inte förmå mig att resa på den. Jag har varit sängliggandes i 2 dagar men huvudet vill inte koppla av. Inte ens sagan om ringen filmerna kunde distrahera mig (finns en första gång för allt). Det gnager inombords och jag blir bara så frustrerad att jag inte kan göra något. Hoppas det blir bättre i veckan. Har massor som behövs göras.

Har inget mer att säga så PUSS.

Likes

Comments


Hej vänner! Har precis funnit mig tillrätta här, känner mig i något sorts dimmigt status efter att jag och Jessica spenderade eftermiddagen på en relaxavdelning. BTW, ångbastu, himla knäpp grej egentligen? MYSIGT i alla fall, är helt mör. Sen åkte vi hem till henne och åt godis och snackade skit <3.

Egentligen borde jag sova nu men mitt sömnschema är helt förstört (ok ok mer än vanligt) sen jag började med mina mediciner. Kan lätt sova 12h i sträck en natt, och vara vaken nästa. Men roar mig så gått det går. Är inget jag inte redan upplevt *flashbacks till 2013*. 

Nä, hörni. Natti va.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw