Hver søndag skriver jeg en handleliste for den kommende uken, ikke bare 1 uke, 2 uker. Dette er noe jeg trives godt med og ikke minst gir deg meg innblikk i hverdagen hva vi får i oss til middag. Denne uka blir det en liten vri, da denne fantastiske matkassa kom kjørene til døra mi i går, i dag skal den testes ut, som jeg gleder meg til en anderledes middag i kveld. Fikk tre middager levert på døra som jeg har fått lov til å teste ut, skrive noe om, dette er ikke andet en spennene opplevelse for husmora, som har det litt tøft om dagen.


Inneholder økologiske, ferske og næringsrike råvarer, uten om noen små ting som de alle fleste har selv i skapet. Cecilie som er kostholsdveileder, hjemmekoss og matentusiast og matglade, kvalitetbevisst har virkelig gjort en fantastisk jobb. Ho har drevet familiebedriftens drøm i to år, og utvider stadig etterspørsel andre steder, da lillesands beste leverer middagskasser på døren rundt i området på sørlandet.

Selv har jeg fått inspirasjonskassen for tre middager levert på døra, som jeg nå skal teste ut. De har også familiens favorittkasse og glutenfri kasse. Alt fra 3 til 5 middager i uken, hvor bra er ikke det? Bor du på sørlandet anbefaller jeg deg å sjekke ut siden til lillesand beste, det er bare å trykke på linken lillesandsbeste HER og instagram kontoen lillesandsbeste HER :) Flere bilder og innlegg vil komme underveis, som jeg tester ut maten - gleder meg alt til i kveld!

Likes

Comments

Det å skulle velge vogn til Mina var i grunn veldig lett, da jeg har vært gjennom de alle fleste vognene som er i marked. Tfk premium line ble selv sagt valget vårt, angrer ikke et eneste sekund for at vi tok det valget. Det som er forskjell på denne og den andre jeg har hatt er størrelsen, bag delen, stoffet og ikke minst utsende på vogna. Det er en fantastisk god vogn å trille både i tereng og by, fin å se på, nydelig stogg og utrolig behagelig for min datter å sove i <3 Det er det alle viktigste.

Er du på jakt etter ny vogn eller skal kjøpe din alle første vogn, hadde jeg lett gått for denne fantastiske vogna. Den tar lite plass i bilen, den er fantastisk å trille og ikke minst å se på. En vogn du garantert kommer til å like. Innlegget er ikke annonsert eller sponset, dette er min ærlige mening selv :)

Likes

Comments

Personlig innlegg fra ei jeg kjenner alt for godt!

I kveld vil jeg ta opp noe jeg synes er vanskelig å snakke om. En ting som jeg stadig blir minnet på, som gjør utrolig vondt langt inne i hjerte rota! Jeg er tre barns mamma, sitter kun her hjemme med et barn. Hvorfor? Jo det skal jeg komme til, men først vil jeg skrive om fosterhjemmet til mitt eldste barn. Hvorfor jeg ønsker å skrive om fosterhjemmet først til min eldtste er for de jeg er bekymret for henne, det tar veldig på i hverdagen. Så fort minsten har sovnet for natta, kommer tankene mine frem, slik er det vær eneste kveld!

Når min eldste flyttet fra meg, fikk jeg ikke lov av barnevernet å se plassen ho skulle på bo, kun hilse på disse to personene som jeg alt hadde hørt rykter om av noen bekjents folk. Var alt skeptisk til disse menneskene, samme kveld tok jeg kjøre turen til Arendal, for å finne ut hvor mitt barn skulle bo, da barnevernet ikke ønsket å vise meg det. Eneste infoen jeg fikk var Arendal kommune, ikke noe adresse eller noe. Valgte å oppsøke disse som kjente til disse fosterforeldrene, turen gikk bort til Arendal, jeg fikk sett plassen barnet mitt skulle bo.

Siden den gang har jeg vist hvor mitt barn bor henne, da barnevernet ikke ønsket å vise meg det. Jeg som mamma vil jo se åssen det er hjemme der mitt barn skulle bo/bor nå i dag. Har enda ikke fått sett innvendig og heller ikke sove rommet. Har spurt, sikkert tusen ganger. Bli hørt har jeg ikke! Har hørt rykter om pappaen har vært hjemme hos dem, blitt invitert inn. Har jo lurt tid skal jeg bli invitert inn de fire veggene for å se åssen mitt barn har det hjemme hos dem? Alt jeg kan si er at mitt barn viser tydelig til meg at h*n ønsker å komme hjem. Barnevernet og fosterforeldrene har sagt h*n må vente til man blir voksen nok til å kunne flytte ut.

Når det kommer til fosterforeldrene, har jeg prøvd å få tillit til dem, det har vært vanskelig. Da jeg har sett med egne øyne at de ikke ønsker at jeg skal være i livet til mitt barn. Da lurer jeg på, hvorfor ikke skaffe egne barn, å kanskje dem kunne kjenne på den følelsen av å miste selv sitt eget kjøtt og blod. Hvorfor sitte å lyve i en rettsak? Tenker de ikke over at jeg som mamma kanskje tar bånopptak når jeg sitter med dem på telefonen eller når jeg har samvær med mitt barn? Vær oppgående mamma som har opplevd å bli beskyld på ting som ikke stemmer, er villig til å gjøre hva som helst for å ha sannheten på bordet. Har de ikke tenkt at jeg kanskje er en av dem?!

Hvorfor bryter de taushetsplikten? det har jeg alltid lurt på. Jeg som mamma vet at de har taushetsplikt for mitt barn, tanken på beskyttelse at ikke alle skal vite det. Disse fosterforeldrene gir vist blanke i det, da de har bilde av mitt barn på facebook som forside. Dette er faktisk brud på taushetisplikten og ikke minst loven. Folk har tipset meg at jeg burde annmelde det, det vurderer jeg i grunn veldig sterk også! Er så mye mer jeg kunne skrevet, mer skal det komme. Må begynne en plass uten at det skal bli et alt for langt innlegg i seg selv.

En ting er sikkert, jeg har null tillit til fosterhjemmet mitt barn bor på. Da jeg ser med tydelig øyne at de lyver både til meg, dommere og ikke minst mitt barn. Hvem vet, kanskje de kun er ute etter pengene som de får av staten. Fosterhjem tjener i grunn ganske godt, det viste jo de alle fleste. Før jeg avslutter innlegget, så har jeg et godt samarbeid med det andre fosterhjemmet, de er gull verd. De jobber med foreldrene og ikke i mot dem, da de tenker på barnets beste!

#fosterhjem #barnevernet #barnetsbeste

Likes

Comments

Ett innlegg om ei jeg kjenner alt for godt!

Til deg som tenker å komme inn min dør med papir og pen, har du tenkt til å skrive sannheten av det du ser? eller gjøre som folk flest som blir leid inn av barnevernet, vri på sannheten?. Grunnen til jeg spør er for de jeg som menneske har opplevd svikt i det offentlige etat. Jeg har et stort ønske når det kommer til deg som skal trykke inn min dør, nemlig å kunne ha tillit til deg, som person. Jeg skal være ærlig med deg, det vil bli veldig vanskelig da du er leid inn av barnevernet. Da det er etat jeg har opplevd så mye motgang på motgang, løgn på løgn!


Er det virkelig slik du som tenker å trykke inn min dør har tenkt å være like hjerteløs som noen av de jeg alt har møtt? Belive me, det vil du være om du ønsker å lyve i de papirene du har tenkt å skrive. Håper og tror at du er et medmenneske med ekte følelser for menneskene du skal være rundt. Er du en slik person, sier det mye om deg og hvor god du er. Ekte mennesker som jobber på et ærlig hvis er de menneskene jeg blir uendelig glad i også får full tillit til - håper du er den av dem! Har opplevd positive mennesker i barnevernet og andre plasser, men det betyr ikke at alle har vært ærlige mot meg eller på papir.


Når man skriver er det så lett som bare det å snu litt på sannheten, håper og tror at du ikke er en av dem. Du skal vite jeg tar opptak av vært eneste ord som blir sagt, det har jeg gjort de siste årene. Ikke bare på møter, også på telefon. Hvorfor? For de jeg ikke har tillit! De jeg får tillit til de slepper jeg, hvorfor det er slik? Jo for de jeg vet de er ærlige mot meg og ikke minst på papir! En dag har jeg som menneske på denne jord, bruk for disse opptakene, både på godt og vondt. Det er min måte å vise frem sannheten på, min måte å kunne bevise overgrep og løgner. En dag vil jeg tjene på det. Så du som tenker å komme inn min dør med papir og pen, vær så snill, tenk deg om tre ganger før du skriver noe. Jeg som person håper du er et medmenneske med ekte følelser!

#barnevernet #barnevern #barnetsbeste

Likes

Comments

God kveld søte dere! Her har det vært stille fra meg en god stund nå. Det beklager jeg på det sterkeste. Samme dagen som jeg postet innlegget om amming, amme press og tårer, tok pc min kvelden. Nå er det andre baller, frøkna har skaffet seg en splittet ny pc som ho i grunn er meget fornøyd med. Mellom disse dagene som har gått, har det jo skjedd en del ting her i huset. Tenkte jeg skulle begynne en plass, slik at dere får litt innblikk av det som har skjedd:)

13 Januar feiret jeg bursdagen min hjemme med en skikkelig digg bursdags middag. Siden den ble så velykket ønsker jeg å dele litt bilder av middags bordet den kvelden med dere. Mannen i huset stod for hele menyen, for en mann jeg har, for han kan <3 Han leverte like bra dette året også som alltid. Føler meg takknemlig som har en mann som han, som liker å kokkelære på kjøkknet noen timer. Rådyr med masse deilig tilbehør ble tatt godt i mot av husmora i huset:)

Likes

Comments