For et år siden befant jeg, bestis og kidsa i hamresanden for en skikkelig grillkos på stranda. Grade stokken viste pluss grader og alle var i godt humør. En plass jeg har forelsket meg helt i, da den kan brukes hele året. Her trenger man ikke bare å bade, da det er så mye man kan gjøre her. De har fantastiske tur stier og ikke minst fine plasser der man kan grille å kose seg, nyte den fine utsikten av en sjø. Denne dagen er støpt inn i hjerte mitt, en dag jeg levde på en rosa sky. Her var jeg også 20 uker på vei :)

Bor du i kr.sand, eller har du muligheten til å ta turen din, eller skal du kanskje til kr.sand på ferie, håper jeg du tar turen dit med store og små, om det er fire beinte vennen din, familien eller venner. Her kan man gjøre så mye hele året. En plass du nok vil forelske deg i, om du ikke alt har vært der å forelsket deg i den alt.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Jeg er så glad for at jeg tok med meg kamera på tur i dag, for da fikk jeg muligheten til å dele disse bildene med dere. Har dere sett så fint på morgen kvisten? Jeg prøver å gjøre hyggelig ting om dagen, for å sette hode mitt i fokus på noe fint. Og noe av det beste jeg vet er å gå tur, uansett alle tiders døgner. I dag gikk jeg en lang og fin tur i herlig solskinn på morgen kvisten. Kombinasjonen av frisk luft, masse sol og lys gjorde ubeskrivelig godt.

Jeg synes det er så fascinerende å se hvordan isen legger seg, fryser på, tiner og sprekker opp. Jeg møtte på noen hyggelige folk på veien der jeg gikk. Utrolig hva sol kan gjøre med folk, her blir i vært fall energien på topp. Sørlandet er ikke andet en magisk om dagen, krysser fingrene for flere slike dager som dette. Idyllisk er det rette ordet å bruke på en slig fin dag som dette.

Planene for resten av dagen skal nytes med store og små med litt bolle baking. I dag er det fastelaven, slike dager som dette må selv sagt nytes med litt usunnheter i kroppen. For i vært fall krysse fingrene for fint vær i morgen slik at en ny skogstur kan tas i følge.

Likes

Comments

Hver søndag skriver jeg en handleliste for den kommende uken, ikke bare 1 uke, 2 uker. Dette er noe jeg trives godt med og ikke minst gir deg meg innblikk i hverdagen hva vi får i oss til middag. Denne uka blir det en liten vri, da denne fantastiske matkassa kom kjørene til døra mi i går, i dag skal den testes ut, som jeg gleder meg til en anderledes middag i kveld. Fikk tre middager levert på døra som jeg har fått lov til å teste ut, skrive noe om, dette er ikke andet en spennene opplevelse for husmora, som har det litt tøft om dagen.


Inneholder økologiske, ferske og næringsrike råvarer, uten om noen små ting som de alle fleste har selv i skapet. Cecilie som er kostholsdveileder, hjemmekoss og matentusiast og matglade, kvalitetbevisst har virkelig gjort en fantastisk jobb. Ho har drevet familiebedriftens drøm i to år, og utvider stadig etterspørsel andre steder, da lillesands beste leverer middagskasser på døren rundt i området på sørlandet.

Selv har jeg fått inspirasjonskassen for tre middager levert på døra, som jeg nå skal teste ut. De har også familiens favorittkasse og glutenfri kasse. Alt fra 3 til 5 middager i uken, hvor bra er ikke det? Bor du på sørlandet anbefaller jeg deg å sjekke ut siden til lillesand beste, det er bare å trykke på linken lillesandsbeste HER og instagram kontoen lillesandsbeste HER :) Flere bilder og innlegg vil komme underveis, som jeg tester ut maten - gleder meg alt til i kveld!

Likes

Comments

Det å skulle velge vogn til Mina var i grunn veldig lett, da jeg har vært gjennom de alle fleste vognene som er i marked. Tfk premium line ble selv sagt valget vårt, angrer ikke et eneste sekund for at vi tok det valget. Det som er forskjell på denne og den andre jeg har hatt er størrelsen, bag delen, stoffet og ikke minst utsende på vogna. Det er en fantastisk god vogn å trille både i tereng og by, fin å se på, nydelig stogg og utrolig behagelig for min datter å sove i <3 Det er det alle viktigste.

Er du på jakt etter ny vogn eller skal kjøpe din alle første vogn, hadde jeg lett gått for denne fantastiske vogna. Den tar lite plass i bilen, den er fantastisk å trille og ikke minst å se på. En vogn du garantert kommer til å like. Innlegget er ikke annonsert eller sponset, dette er min ærlige mening selv :)

Likes

Comments

Personlig innlegg fra ei jeg kjenner alt for godt!

I kveld vil jeg ta opp noe jeg synes er vanskelig å snakke om. En ting som jeg stadig blir minnet på, som gjør utrolig vondt langt inne i hjerte rota! Jeg er tre barns mamma, sitter kun her hjemme med et barn. Hvorfor? Jo det skal jeg komme til, men først vil jeg skrive om fosterhjemmet til mitt eldste barn. Hvorfor jeg ønsker å skrive om fosterhjemmet først til min eldtste er for de jeg er bekymret for henne, det tar veldig på i hverdagen. Så fort minsten har sovnet for natta, kommer tankene mine frem, slik er det vær eneste kveld!

Når min eldste flyttet fra meg, fikk jeg ikke lov av barnevernet å se plassen ho skulle på bo, kun hilse på disse to personene som jeg alt hadde hørt rykter om av noen bekjents folk. Var alt skeptisk til disse menneskene, samme kveld tok jeg kjøre turen til Arendal, for å finne ut hvor mitt barn skulle bo, da barnevernet ikke ønsket å vise meg det. Eneste infoen jeg fikk var Arendal kommune, ikke noe adresse eller noe. Valgte å oppsøke disse som kjente til disse fosterforeldrene, turen gikk bort til Arendal, jeg fikk sett plassen barnet mitt skulle bo.

Siden den gang har jeg vist hvor mitt barn bor henne, da barnevernet ikke ønsket å vise meg det. Jeg som mamma vil jo se åssen det er hjemme der mitt barn skulle bo/bor nå i dag. Har enda ikke fått sett innvendig og heller ikke sove rommet. Har spurt, sikkert tusen ganger. Bli hørt har jeg ikke! Har hørt rykter om pappaen har vært hjemme hos dem, blitt invitert inn. Har jo lurt tid skal jeg bli invitert inn de fire veggene for å se åssen mitt barn har det hjemme hos dem? Alt jeg kan si er at mitt barn viser tydelig til meg at h*n ønsker å komme hjem. Barnevernet og fosterforeldrene har sagt h*n må vente til man blir voksen nok til å kunne flytte ut.

Når det kommer til fosterforeldrene, har jeg prøvd å få tillit til dem, det har vært vanskelig. Da jeg har sett med egne øyne at de ikke ønsker at jeg skal være i livet til mitt barn. Da lurer jeg på, hvorfor ikke skaffe egne barn, å kanskje dem kunne kjenne på den følelsen av å miste selv sitt eget kjøtt og blod. Hvorfor sitte å lyve i en rettsak? Tenker de ikke over at jeg som mamma kanskje tar bånopptak når jeg sitter med dem på telefonen eller når jeg har samvær med mitt barn? Vær oppgående mamma som har opplevd å bli beskyld på ting som ikke stemmer, er villig til å gjøre hva som helst for å ha sannheten på bordet. Har de ikke tenkt at jeg kanskje er en av dem?!

Hvorfor bryter de taushetsplikten? det har jeg alltid lurt på. Jeg som mamma vet at de har taushetsplikt for mitt barn, tanken på beskyttelse at ikke alle skal vite det. Disse fosterforeldrene gir vist blanke i det, da de har bilde av mitt barn på facebook som forside. Dette er faktisk brud på taushetisplikten og ikke minst loven. Folk har tipset meg at jeg burde annmelde det, det vurderer jeg i grunn veldig sterk også! Er så mye mer jeg kunne skrevet, mer skal det komme. Må begynne en plass uten at det skal bli et alt for langt innlegg i seg selv.

En ting er sikkert, jeg har null tillit til fosterhjemmet mitt barn bor på. Da jeg ser med tydelig øyne at de lyver både til meg, dommere og ikke minst mitt barn. Hvem vet, kanskje de kun er ute etter pengene som de får av staten. Fosterhjem tjener i grunn ganske godt, det viste jo de alle fleste. Før jeg avslutter innlegget, så har jeg et godt samarbeid med det andre fosterhjemmet, de er gull verd. De jobber med foreldrene og ikke i mot dem, da de tenker på barnets beste!

#fosterhjem #barnevernet #barnetsbeste

Likes

Comments