For en uke det har vært til nå, en uke som har gått langt ut av min egen komforsone. En uke med alt for mange tanker, følelser, frustrasjoner og alt for lite søvn. Rutinene mine er helt ute på ville veier om dagen, søvn blir det som regel ikke før mellom 01:00 til 06:00 opp igjen alt fra 08:00 til 12:00. Det kjennes virkelig på min kropp! Jeg som er så struktuert i hverdagen, når det kommer til rutiner, innen søvn, matlaging, og så videre, den eksisterer ikke om dagen, der må det skje en endring.

Kun min egen feil at ting er blitt slikt, jeg som piner meg igjennom dag for dag å straffer meg selv over den sistuasjonen jeg står i. Livet mitt finnes ikke normalt, langt i fra. Jeg lurer vær eneste dag, tid skal livet bli som før? Tid skal livet mitt bli som normalt? Der jeg kan ha det greit med meg selv? Alt jeg vet, det skjer ikke før det blir en endring i situasjonen jeg står i. Ja jeg er heldig, har fantastiske venner og familie som stiller opp som er der for meg.

Livet er ingen dans på rose, det er mitt valg åssen jeg ønsker å leve oppi denne sårbarheten jeg står i. Der savnet er sårt, med tårer som triller vær eneste kveld. Det livet jeg står i, er det noe jeg ikke har ønsket å stå i. Det er barnevernet selv som har gjort det slikt, de som ikke har stått for det de virkelig står for, nemlig å hjelpe en familie som har det tøft, eller andre ting. Driver verken med rus, alkoholproblem, pysisk syk eller er ustabil på noe som helst måte. Ting har vært tøft, det kan jeg skrive under bo. Når jeg ba om hjelp, hvorfor ikke hjelpe? Er det virkelig slikt at man skal være så redd for dem, slik jeg er? Ikke det jeg har ønsket.

For meg er det viktig med et godt samarbeid, det har ikke vært enkelt. Har prøvd å møte dem på en god måte - det har jeg virkelig. Skulle ønske jeg slapp å blogge om situasjonen jeg står i, følelsene rundt det og ikke minst tankene. Det kommer en tid, der man for nok, der er jeg! Håper sakyndige som er inne i bildet, ser endringer, ser at jeg ønsker mitt barn alt godt, der jeg skjermer mitt barn fra det som må skjermes, og ikke minst at ho ser at jeg ønsker å følge mitt barn opp, gi henne masse omsorg og kjærlighet som ho fortjener <3 Er det noe jeg ønsker er det å være den beste mammaen jeg kan være til mitt barn, der vi kan leve så normalt som mulig begge to.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Er det noe jeg har latt min elsk på her jeg bor, så er det nemlig baderommet i andre etasjen ♥ Her nyter jeg vær morgen og vær kveld med selvpleie før senga kaller. Her slapper jeg av, det rommet gir meg en slags indre ro, tro det eller ei:) Badekaret er stor favoritten, blir brukt opp til flere ganger i uka.

Baderommet er ikke helt komplett, da det er noen små ting som mangler. Fort disse små tingene er på plass, skal jeg få fikset nye bilder av det fine rommet til dere! Vi blogges!

Likes

Comments

For en magisk kveldstur jeg fikk med min fire beinet venn Santo ♥ Himmelen viste seg fra sin beste side det måtte nytes. Turen gikk til Skaftåsen denne kvelden, godt å få brukt både hode, rompe og lår opp disse bakene opp til toppen. Ikke andet en balsam for sjela, det trengtes denne kvelden, da savnet etter mine to jenter er så sårt.

Selv om livet mitt ser veldig grå ut, klarer jeg heldig hvis å leve mitt oppi slagene, for meg som er mamma er dette utrolig viktig da jeg kjemper alt jeg bare kan, for at de skal komme hjem. For meg er det viktig at mine barn har ei fornøyd opplagt mamma hvis de en dag skal komme hjem. Fornøyd med livet er jeg ikke, gjør mitt alle beste for at ting skal være så greit som mulig, da jeg trenger all den energien og kreftene jeg kan få oppi disse slagene jeg går igjennom. Du vet ikke hvor sterk du er før du står der selg ♥

Denne dagen har vært fint! Har hatt to fine turer med go gutten, vært innom bestis sin mamma å fått litt møbler til plassen jeg bor på, tusen tusen takk Karen, du er go. Tusen takk til bestis som har hjulpet til, og til mannen hennes. Nå kan det kanskje føles som enda mer hjemme her, da jeg trives utrolig godt her jeg bor. Nå er det kvelden og husmor må snart finne senga, i morgen blir det nok en dag med mange baller i lufta.

God natt søte dere!

Likes

Comments

God morgen mandag! Her på Sørlandet gjør det ikke andet en å regne, så du kan tro hvor glad jeg var når det ble litt oppholds vær på Sørlandet i går. Da ble det en tur ut i skog og mark med min fire beinet venn Santo, for en deilig tur etter flere dager med kjedsomheten. Planen var å ta en topp tur til Skaftåsen som ligger rett ved der jeg bor, vi endte like godt opp på en ny tur sti. Toppturen ble til sopptur :) Ikke feil det heller når fryseren kan fylles opp med masse deilig sopp fra naturen.

Fort vi kom inn døra begynte det å plaske igjen, der hadde vi i grunn flaksen på vår side. Har fått en del spørsmål åssen jeg kan leve en normalt hverdag mitt i det jeg står i, det har jeg valgt å skrive om i et egen blogginnlegg, slik at dere kan se hva som motiverer meg vær dag til å stå opp fra senga. Til middag ble det i vært fall hjemmelaget kjøttkaker i brun saus, alt for lenge siden sist med skikkelig norsk husmor kost!

Likes

Comments

God kveld fine dere! Håper alt står fint til med dere, her har ikke formen vært helt på topp. Ligge rett ut meste av dagen, da feberen har sneke seg igjen til min kropp. Det å gå igjennom en øre oprasjon er Ikke bare, bare har jeg skjønt. I morgen blir det noen telefoner for å fikse en time og finne ut hvorfor dette skjer, da det er to uker siden operasjonen i morgen. Krysser fingrene for at det ikke er noe galt, heller det at kroppen min ikke har taklet denne operasjonen så godt. Krefter til å gjøre ting har jeg, selv om jeg er nok litt mer slått ut på kvelden, når senga kaller.

Selv om formen ikke var på topp, passet det meg mitt i blinket å feire to uker i en ny plass. Rådyrlår med egen plukket sopp slo virkelig ikke feil denne mandags kvelden, med stearinlys og tv-skjermen som snurre etter mine favoritt serier. Sitter sprik mett på sofaen og vurderer snart å rydde litt på kjøkkenet å gjøre meg klar for kvelden, i morgen har jeg litt planer for dagen. Selv om jeg ikke er i form må jeg leve inni mellom slagene.

Likes

Comments