Savnet etter vesle jenta mi er stor, kan tro gleden var stor når ho fikk komme hjem til mammaen sin på samvær i dag sammen med fosterfar. Sakyndig og pappaen til vesle jenta mi var også til stedet under samværet, noe som var helt greit! Ho var selv sagt litt små sjenert i begynnelsen, søkte trygghet hos fosterfar, ikke så rart da det er tre uker siden sist jeg så henne sist. Tok ikke lange tiden før vi koste oss på gulvet med litt av lekene hennes, det var stor stas for oss begge to.

For ei solstråle, ho var. Smilte fra øre til øre opp til flere ganger, og var ikke andet en fornøyd med tilverelsen hos mammaen sin, selv om alt var nytt. Det var løping i ganga, frem og tilbake, det var ut og inn av leke slotte til store søster, lese i en bok i stillhet på fanget til mamma, yougurt spsing mens ho satt på fosterfar sitt fang, samtidig som ho tullet og tøyset, det var å se på fiskene, som ho nesten hoppet inn til, det var rett og slett ei blid og glad unge som hadde det greit under samværet sammen med mammaen sin, også pappaen sin som var til stedet. Tårene trillet opp til flere ganger når jeg så dem sammen, det var vakkert <3

Det viktigste for meg igjennom hele samværet var å se at MIN datter hadde det greit hjemme hos mammaen sin under et samvær, selv om alt var nytt. Se henne smile, være høyt og lavt, det er ikke andet en magisk i mine øyne. Se henne smile fra øre til øre, der ho viser en stor glede og trygghet i alt. Vi klarte selv sagt å dunke hodene til hverandre, som sikkert er super negativt for sakyndig, sånne ting kan skje, det er menneskelig. Virket som min datter ble litt flau, ho la hodet sitt oppi fanget mitt, der koste jeg henne på ryggen og i håret, ho fikk den kjærligheten og tryggheten jeg kunne gi henne på best mulig måte.

Det å ha samvær er tøft, det er ikke menneskelig. Det å se barnet sitt så lite, det å ikke ha det hjemme i seg selv er tøft. Samvær og ha et barn hjemme er to forskjellige ting, man får ikke vist sin beste side, man for heller ikke være den beste utgaven av seg selv som mamma når man heller ikke er trygge på de menneskene som kommer inn for å vurdere en. Er det noe jeg savner så er det nemlig det, å se at de ønsker meg godt, de ønsker å hjelpe, de ønsker å gjøre meg trygg rundt dem slik at jeg kan være den beste mammaen jeg virkelig er for mitt barn.

Min kropp, den var anspent på samværet i dag, samtidig som jeg klarte å slappe litt mer av, en jeg har gjort de siste gangene jeg har hatt henne. Håper at barneverns tjenesten godtar flere samværer fremover til tingretten, selv om de har sagt nei. Håper de ser hva som er det beste for min datter, nemlig å treffe mammaen sin, samværet i dag var fint, og ho koste seg her, det er det alle viktigste denne dagen var for meg. Selv om jeg aldri blir vant til å ha en sakyndig rundt meg, eller fosterfar, så gjorde jeg det beste jeg kunne gjøre så godt jeg bare kan. Prøvde, det er det viktigste!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

To uker siden sist jeg var i kontakt med sakyndigen som er inne i bildet. Det var på et samvær inne hos barnevernet sitt kontor i Lillesand. Et samvær som jeg kjente selv ikke var så fint, samt at det var fint - rett og slett godt blandet. Alt jeg gjør er å vente på at sakkyndige skal ta kontakt med meg igjen for en prat, noe jeg både gleder og gruer meg til.

Har hele veien vært åpen og ærlig om at jeg synes dette er tøft, og at jeg sliter litt med dette. Gjør mitt alle beste for å ha en positiv innstilling til henne, ikke ha fordommer mot henne etter som jeg har hatt denne dama tidligere. Hvem vet, kanskje jeg blir trygg på henne? Det hadde vært noe. Da klarer jeg å være mer meg selv, nemlig å være avslappet og ikke føle at jeg sitter inne i en vegg. I veggen der er jeg trygg, samtidig som det ødelegger så mye. Ikke bare for meg, også for de som skal vurdere meg.

Jeg er åpen, jeg er åpen om mødrehjem, jeg er åpen om spe og små, noe jeg håper vil komme inn i bildet da dette har vært en positiv tanke innstilling fra dag en. Der jeg kan ha et godt samarbeid med barnevernet, helsesøster og eventuelt spe og små, det hadde vært helt fantastisk, det hadde rett og slett vært noe, jeg nok vil trives veldig godt med. Er det noe jeg ønsker er det at mine to jenter skal komme hjem til sin mamma, vokse opp, få en god rutine i hverdagen, trygghet, omsorg og kjærlighet, samt at man må grense sette ting. Ønsker et godt samarbeid med barnevernet der jeg kan føle meg som en trygg mamma rundt dem, ikke ei usikker mamma som er i veggen. Tro meg, jeg hater den følelsen jeg sitter med når de barnevernet er med meg. Ønsker å være trygg rundt dem, da klarer jeg også å vise hvor god jeg er for, når det kommer til mine barn. Er det noe jeg ønsker er det å være der for dem alle tider døgner, strekke meg slik en mamma skal for sine barn.

Likes

Comments

For en magisk kveldstur jeg fikk med min fire beinet venn Santo ♥ Himmelen viste seg fra sin beste side det måtte nytes. Turen gikk til Skaftåsen denne kvelden, godt å få brukt både hode, rompe og lår opp disse bakene opp til toppen. Ikke andet en balsam for sjela, det trengtes denne kvelden, da savnet etter mine to jenter er så sårt.

Selv om livet mitt ser veldig grå ut, klarer jeg heldig hvis å leve mitt oppi slagene, for meg som er mamma er dette utrolig viktig da jeg kjemper alt jeg bare kan, for at de skal komme hjem. For meg er det viktig at mine barn har ei fornøyd opplagt mamma hvis de en dag skal komme hjem. Fornøyd med livet er jeg ikke, gjør mitt alle beste for at ting skal være så greit som mulig, da jeg trenger all den energien og kreftene jeg kan få oppi disse slagene jeg går igjennom. Du vet ikke hvor sterk du er før du står der selg ♥

Denne dagen har vært fint! Har hatt to fine turer med go gutten, vært innom bestis sin mamma å fått litt møbler til plassen jeg bor på, tusen tusen takk Karen, du er go. Tusen takk til bestis som har hjulpet til, og til mannen hennes. Nå kan det kanskje føles som enda mer hjemme her, da jeg trives utrolig godt her jeg bor. Nå er det kvelden og husmor må snart finne senga, i morgen blir det nok en dag med mange baller i lufta.

God natt søte dere!

Likes

Comments

Åssen kan dere gjøre slik mot et lite barn? Mener du virkelig at dette er barnets beste Lisa ? Eller gjør du kun dette for de du ønsker å vinne nok en runde i retten, der du kan gå hevet ut med et stort smil med null dårlig samvitighet over for det du gjør og holder på med i min sak? Mener du virkelig at mitt barn, med mitt kjøtt og blod er det beste for henne? En dag håper jeg du sitter der med samme smerte jeg bærer på dag inn og dag ut. Tro meg, du kan sitte å si jeg vet åssen du har det, vet åssen du føler det, sannheten er du vet ikke, vil aldri vite det før du sitter der selv.

Er det virkelig barnets beste at dere tar ned samværet som har pågått anden vær uke siden nemda? Greit nok nemda satt ikke anden vær uke, dere var villige til å gjør det, nå har dere i kristiansand relgionen tatt den bort, heller utsatt den nok en uke, når mitt kjære barn skulle hjem til meg i morgen, for å treffe sine foreldre. Unnskyldningen din var at du hadde kun satt opp tre ganger før rettsaken, ja rettsaken som skulle ha vært i denne uka, som ble utsatt pga en sakyndig vurdering der Sakyndig kom inn i bildet, der du Lisa viste godt at rettsaken måtte utsettes pga sakyndigen, der du viste at rettsaken alt kommer opp i neste mnd.

Jeg ba deg skrive en forklaring til MIN advokat på hvorfor du har valgt dette, det jeg fikk til svar var nei, det måtte deres advokat gjøre, dette har du kun valgt av en grunn, utsette tiden da dere tjener på det og ikke jeg eller mitt barn. Her tenker du kun å vinne, hadde du tenkt på barnets beste hadde du fortsatt holdt den avtalen som ble satt opp, første omgang og fortsat å følge den opp. Dette gjør du kun for de du ønsker å vinne, rettere sagt kristiansand relgionen ønsker å vinne nok en sak på løgn! Det gjør meg sint, fortvilet og ikke minst maktesløst her jeg sitter, alt jeg venter på nå er å få min advokat på tråen nok en gang.

Du er saksbehandler, din jobb er å ha kontakt med min advokat på lik linje som meg, nei du ønsket det ikke. Dette viser jo hvor lite samarbeidsvillig du er som saksbehandler, hva du står for. Dette viser også hvor lite profosjonell du er i jobben din og hvor lite du i brunn bryr deg om personen som sitter å skriver her og ikke minst det som betyr så mye mer det er nemlig MIN DATTER <3 Eneste du bryr deg om er å vinne, da slepper du å miste ansikt. Jeg hadde troa på deg, du er lik som mange andre er som jobber under den etaten, en ting er sikkert, jeg har baller av stål og alt du gjør er å gjør meg sterkere, mer villig til å stå frem på sosiale medier, denne mammen har fått nok av leken deres. Er det noe denne mammaen ønsker er det et godt samarbeid med dere!

Likes

Comments

God morgen mandag! Her på Sørlandet gjør det ikke andet en å regne, så du kan tro hvor glad jeg var når det ble litt oppholds vær på Sørlandet i går. Da ble det en tur ut i skog og mark med min fire beinet venn Santo, for en deilig tur etter flere dager med kjedsomheten. Planen var å ta en topp tur til Skaftåsen som ligger rett ved der jeg bor, vi endte like godt opp på en ny tur sti. Toppturen ble til sopptur :) Ikke feil det heller når fryseren kan fylles opp med masse deilig sopp fra naturen.

Fort vi kom inn døra begynte det å plaske igjen, der hadde vi i grunn flaksen på vår side. Har fått en del spørsmål åssen jeg kan leve en normalt hverdag mitt i det jeg står i, det har jeg valgt å skrive om i et egen blogginnlegg, slik at dere kan se hva som motiverer meg vær dag til å stå opp fra senga. Til middag ble det i vært fall hjemmelaget kjøttkaker i brun saus, alt for lenge siden sist med skikkelig norsk husmor kost!

Likes

Comments