Jeg har alltid vært glad i å trene, jeg hadde en periode hvor jeg trente meg opp til militæret som var var veldig bra. Etter militæret tok jeg det litt roligere, men nå er jeg igjen inne i en god flyt. Etter ca 1 år med trening 3-4 ganger i uka, er det morsomt og se forandringer. Jeg synes det rett og slett ser drit bra ut når jenter har litt synlige muskler, og det er definitivt noe jeg har jobbet meg frem mot i det siste. Skulle jeg hatt de resultatene jeg virkelig ønsker blir jeg nødt til å skjerpe meg når det kommer til kostholdet, og kosespisingen i helgene.

Jeg har en lang periode vurdert å begynne med litt meal prep igjen. Jeg gjorde det en periode sammen med kjæresten, med ekstremt gode resultater. Man blir virkelig overasket over hvor mye man faktisk skal spise. Jeg spiste mer i perioden hvor jeg drev med meal prep, enn hva jeg får i meg nå. Det hadde vært fint og prøve det igjen, for å få i seg mer av de riktige matvarene.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

  • 6 Lesere

Likes

Comments

Ettermiddagene mine for tiden har gått til å finne den perfekte sminken til Catwoman. Jeg skal i en bursdag hvor det er utkledning av enten helt eller skurk som gjelder, og jeg har bestemt meg for å gå for Catwoman. Det kommer til å bli utrolig morsomt å se alle som har kledd seg ut, nå gjelder det bare å finne det perfekte kostymet og den perfekte sminken. Spørsmålet er om jeg burde gå for maske og bare cateye sminke, eller om jeg skal droppe maske og kjøre noe all av sminken under når det kommer til øynene. Selvfølgelig ikke resten av sminken på nesen og munn. Det er ikke bare bare og bestemme seg her, hva synes dere?

  • 17 Lesere

Likes

Comments

Det er helt utrolig at jeg bare har en uke igjen av sykehuspraksisen min, 7 av 8 uker er over og det er snart tilbake på skolebenken. Det kommer til å bli en liten omveltning ettersom at jeg nå skal over til fulle dager med forelesninger og eksamenskjør, men det blir samtidig greit å komme tilbake i litt bedre rutiner på lesingen av pensum. Jeg kommer til å savne Sunnaas utrolig mye. Kommer til å savne de som jobber der, pasientgruppen og all læringen og utvikling jeg hadde i løpet av disse 8 ukene. Dette er definitivt en plass jeg kunne tenkt meg å jobbe senere, så vi får se hva som skjer fremover. Det har i alt i alt vært en super praksisperiode og nå ser jeg virkelig frem til kirurgisk praksis som kommer etter jul og håper den praksisen blir like bra! Krysser fingrene.

  • 19 Lesere

Likes

Comments

Det er lett å finne unnskyldninger for hvorfor en økt ikke blir så bra som man håper på. Det er lett å si at "nei, i dag har jeg gått så mye på jobb, så det er jo en treningsøkt for seg selv" Eller at "det har vært en så hard dag på jobb så i dag har jeg ikke nok energi til å trene". Den siste skal jeg definitivt innrømme å ha brukt selv flere ganger. Senest i går satt jeg med en venninne og vi begge var relativt slitne. Men vi hadde på forhånd bestemt oss for å ta en treningsøkt, så etter vi hadde spist og slappet av kom vi oss opp fra sofaen og over på treningssenteret. Det ble en hard og god økt, vi hadde mye mer energi etterpå og var veldig fornøyde. Man får så mye igjen for å bare komme seg ut av døra og få til om ikke annet en lett kort økt. I mange tilfeller er det ting i løpet av dagen som gjør at man er slitne på ettermiddagen, og jeg sier ikke at man alltid skal ta en treningsøkt allikevel, men ikke la det blir for mange dager med unnskyldninger. Da tror jeg det med tiden vil bli lettere å falle inn i et dårlig mønster ved å konstant tillate seg og droppe treningen fordi "det har vært så mye gåing på jobb". Det sies at dørstokkmila er den lengste, og det er definitivt noe sannhet i den setningen.

  • 69 Lesere

Likes

Comments

Det har vært litt stille fra meg i det siste, rett og slett fordi dagene er fulle av gjøremål. Jeg er som sagt i praksis på sykehus og mye av tiden og energien min går til nettopp dette. Jeg var for en liten stund tilbake nå og tok vippebøy hos Beauty house Oslo. Ettersom at mine vipper har en tendens til å stå rett ut uansett hva jeg gjør, tenkte jeg at det var vært et forsøk med denne behandlingen, og wow. Jeg er virkelig fornøyd. Det er nå 1 uke og en dag siden jeg gjorde det, og har enda ikke hatt behov for maskara ettersom at de helt til slutt i behandlingen legger på farge på vippene. Det er utrolig deilig å slippe, og jeg er som sagt veldig fornøyd med resultatet. Jeg fikk dessverre ikke tatt noen ordentlige før og etter bilder, men har noen relativt like bilder, så man kan se forskjellen litt i allefall!

På bildet til høyre har jeg altså ikke på noe maskara! Det er så deilig å slippe, og jeg føler vippene er mindre tunge og hengende enn før, perfekt! Har du prøvd det?  

  • 112 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food

Nå har jeg som sagt vært syk i nesten to uker, men er endelig på bedringens vei. I går følte jeg formen var god nok til å prøve meg på en aldri så liten treningsøkt igjen. Det ble en litt redusert økt ettersom at kroppen ikke var helt klar for å pøse på, men alt i alt en god ben og rumpe økt. Jeg kjenner det godt i dag. Man kjenner det som regel litt ekstra godt hvis man først har vært borte fra treningssenteret en liten stund. Det var deilig å endelig føle jeg hadde nok energi til å få til en økt, blir utrolig rastløs av å sitte hjemme og ønske jeg kunne trene, når kroppen bare vil ligge å slappe av.

Nå er jeg i Oslo en tur for å prøve vippebøy hos Beautyhouse, veldig lei av de øyenvippene som ikke lar seg bøye med vippetang hjemme og bare står rett ut, håper det blir bra! Har aldri gjort noe lignende så er veldig spent på hvordan resultatet blir, skal prøve å få tatt før og etter bilde! Ha en fin dag!

Likes

Comments

Skrevet i : Personal

Jeg er for tiden i praksis på Sunnaas sykehus som en del av den medisinske praksisen min i 2. Klasse på Lovisenberg diakonale høyskole. Selv om jeg trivdes godt under sykehjemspraksisen i første klasse kan det ikke måle seg med dette.

Jeg er så heldig og er på ryggmargsskadeposten på sunnaas. Akkurat ryggmargsskader står det lite om i pensum, og vi går lite igjennom det i forelesninger så for meg har det så langt vært utrolig lærerikt å være på den avdelingen. Alle som jobber der er veldig imøtekommende og kan utrolig mye og jeg gleder meg rett og slett hver eneste morgen til å dra dit, sånn hadde jeg det ikke under forrige praksis.

Det er lite jeg kunne om disse skadene da jeg begynte, og jeg føler allerede etter 4 uker at jeg har lært helt sinnsykt mye. Det er også en avdeling med utrolig mange inntrykk, sterke historier og motiverende pågangsmot. Noe av det som definitivt gjør inntrykk på meg er å få høre historier om livene til pasientene som er der og hvordan de havnet der.

Det er utrolig hvor mye styrke og positivitet det er i de aller fleste pasientene. Jeg tar meg fort i å tenke "hva om dette var meg" og jeg vet rett og slett ikke om jeg hadde vært like sterk i situasjonen, man kan jo bare håpe. Det får meg også til å sette ting litt mer i perspektiv og tenke over hvor bra jeg egentlig har det og hvor heldig jeg er som kan styre alt av grunnleggende behov selv. Jeg kan forflytte meg selv, gå på do selv, spise selv osv.

Alt i alt kunne jeg ikke hatt en bedre start på 2. Klasse i sykepleien! Jeg er halvveis i denne praksisperioden og gruer meg allerede til å måtte reise herfra. Nå skal jeg bare nyte de siste 4 ukene, suge til meg så mye jeg kan av informasjon og kunnskap og få gjort mest mulig nye ting før jeg er tilbake i forelesninger.

Likes

Comments


Hallo, et lite kort innlegg fra sengekanten før jeg krøller meg inn under dyna. Jeg har ligget hele helgen og vært potte tett i både nese, ører og generelt hele hodet, i tillegg til sår, kløende hals. Jeg skulle egentlig på jobb Søndags kveld, men det klarte jeg ikke. I dag var jeg på sykehuset hvor jeg har praksis, noe redusert men i bittelitt bedre form. Jeg hadde kveldsvakt og skulle egentlig gått til halv 11, men det var ekstremt rolig så vi ble enige om at jeg skulle dra hjem og heller komme i morgen i litt bedre form. Jeg liker egentlig høsten skikkelig godt, men når det kommer med forkjølelse er det ikke noe særlig. Håper dere har hatt en litt bedre helg enn meg. Over og ut.

  • 214 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday

Jeg måtte bare vise dere den nye jakken jeg har kjøpt til høsten. Jeg er superfornøyd med den, den er tykkere og varmere enn den vanlige skinnjakken jeg bruker, også er den i semsket skinn i sennep farge, er den ikke lekker? Ha en fin helg!

Likes

Comments

Skrevet i : Beauty

sponset produkt//

Her om dagen var jeg så heldig og få en pakke i posten. Denne gangen var det pakke fra Glossybox ! Dersom man abonnerer vil man en gang i mnd motta en luksuriøs boks med 5 skjønnhetsprodukter i. Man får muligheten til å teste ut nye sminke, hår og hud produkter hjemme i stua, hva er vel bedre enn det? Nedenfor ser dere produktene jeg fikk denne mnd, og litt informasjon om de forskjellige produktene.

Dry volume shampoo fra Schwarzkopf Got2b - Dette er en tørrsjampo som gir ekstra volum og fresher opp håret uten og etterlate seg hvite rester. Det sørger for at håret ser friskt ut, selv på de dagene du ikke rekker å dusje håret. Jeg skal innrømme at jeg bruker tørrsjampo utrolig mye. Etter at jeg har dusjet bruker jeg en hårolje, og det kan fort se ut som at håret mitt er fett bare en dag senere, men med litt tørrsjampo i slipper jeg dette. I tillegg lukter denne friskt og tropisk, virkelig en av de tørrsjampoene jeg har prøvd som har best lukt!
Manna Kadar GLO illuminator - Denne har jeg ikke fått prøvd enda, men jeg gleder meg skikkelig til å gjøre det. Det er en flytende highlighter med lett shimmer for å gi ansiktet en ekstra glød. Den kan brukes enten direkte på ønskede plasser eller blandes inn i hvilken som helst foundation. Kanskje jeg skal prøve den i morgen, nå som jeg står opp så tidlig om morgenen kunne jeg tenkt den ekstra gløden!
VICHY mineral 89 booster - Dette er en booster som skal beskytte huden fra eksterne faktorer. Vi blir gjennom hele dagen utsatt for faktorer som kan være med på å svekke eller skade hudbarrieren vår, men ved å bruke en booster vil huden bli mer motstandsdyktig. Man kan ta en til to dråper i ansiktet morgen og kveld og massere godt inn i ansiktet, før eventuell annen krem eller serum.

De to siste produktene var GRLPWR Liquid lipstick i fargen Peach Please og Ciate London liquid liner. Som dere sikkert har lagt merke til dersom dere har lest tidligere innlegg på bloggen min, så bruker jeg liquid liner som en del av min daglige sminke, så jeg ble superglad da jeg så det var ett av produktene jeg fikk!! Jeg har allerede prøvd den, og den er utrolig god. Lett å påføre, helt svart og viktigst av alt ... den holder kjempegodt utover dagen!

Jeg er vanligvis dårlig til å bruke noe på leppene mine, det har stort sett vært i forbindelse med spesielle anledninger, hvor man pynter seg litt ekstra. Jeg prøvde den på, og fargen var veldig fin og "myk", den er matt noe jeg liker utrolig godt. I tillegg luktet den kjempegodt, så kanskje det blir denne jeg bruker ved neste anledning!

Likes

Comments