KONKURRANSE

Jeg har vært så heldig å få prøve ut de nye barberhøvelene fra Bic, Soleil Bella. Hver høvel holder til ca 15 barberingen og det jeg skriver nå er egne meninger og ikke betalt på noe vis. Da jeg skulle barbere leggene for første gang med denne, føltes det ikke ut som at den tok like godt som den høvelen jeg vanligvis bruker, men da jeg kom ut av dusjen og tørket meg kjente jeg hvor utrolig bra resultat den hadde gitt. Det vi si at det definitivt er mer skånsom enn alt annet jeg har brukt tidligere, og i tillegg gir den et resultat jeg ikke kan huske å ha hatt tidligere, så jeg anbefaler virkelig disse på det høyeste. Bladene på høvelen er bevegelige for å gi en tettere og mer skånsom barbering, og i tillegg er det en remse kokosmelk som sørger for at huden er supermakt og god etterpå. Jeg ønsker gjerne at noen av dere skal få prøve dem, så derfor kommer jeg til å trekke 2 heldige som får hver sin pakke i posten, alt du trenger å gjøre er å like følge meg, og kommentere at dere ønsker å være med. Ikke glem å legge igjen e-post, for at jeg skal kunne kontakte vinnerne.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Tirsdagen ankom vi Ubud, som mange mener er plassen som representerer hva Bali ER best, og med god grunn. Her er vi omgitt av nydelig natur, små gater, templer og mye mer. Hotellet vi valgte å bo på heter Tini Villas Ubud, og ligger sjenert i kanten av en risåker. Vi har vår egne lille villa bestående av terrasse hvor vi spiser frokost, kjøkken, himmelseng, og delvis utebad. Flere vi har snakket med har sagt at Ubud er en sterk favoritt blant alle plassene på Bali, så vi hadde høye forventninger da vi kom hit. Til tross for noen dager med litt regn og gråe skyer har vi fått opplevd nesten alt vi hadde på listen for Ubud, så vi er veldig fornøyd. De neste innleggene kommer til å ta for seg de forskjellige tingene vi har gjort mens vi har vært her i Ubud, så stat tuned.

Likes

Comments

Skrevet i : Travel

Dette skulle egentlig vært med i innlegget fra i går, men jeg hadde for mange bilder, så ble nødt til å lage et eget innlegg. Etter en aktiv start på dagen tok vi en rolig lunsj, før vi dro tilbake på hotellet og freshet opp litt før vi vendte snuten mot Uluwatu. Vi hadde store forventninger til hvordan det skulle være her nede, spesielt ved tempelet og naturen skuffet IKKE! Utsikten tok rett og slett pusten fra deg, vi tok mye bilder, men så fort man la ned kamera og bare tok til seg alt det nydelige rundt deg var det helt utrolig! Så mektig og nydelig natur.

Vi fikk også med oss showet de har der, Uluwatu fire dance. Morsomt å få med seg.

Likes

Comments

Ja, vi er fortsatt i live. Vi har hatt fulle dager med opplevelser, så når vi først kommer på hotellet og skal slappe av har jeg rett og slett ikke hatt mer energi til å blogge. Det tar på å være på ferie, haha! Det er helt utrolig hvor mye vi har fått opplevd på den korte tiden vi har vært her. Det føles ut som at vi har vært her kjempelenge og det har kun gått 8 dager, utrolig!! Dette blir et oppsummerende innlegg fra de siste dagene i Jimbaran.

Så, dag 1 og 2 har jeg allerede skrevet innlegg om. Dag 3 ble en veldig deilig og avslappende dag. Vi bestemte oss igjen for å ta en taxi til Kuta og få litt tid på stranden. Vi stoppet et stykke før stranden og gikk innom litt butikker og tittet i gater før vi bevegde oss mot vannet. Etter å ha oppgradert badetøyet og fått i oss litt mat kastet vi oss ut i bølgene på Kuta beach, det var deilig å endelig ha muligheten til å bade uten alt for høye bølger, som det har vært på noen av de andre strendene vi har vært på. Vi tok oss en lang spasertur bortover stranden når solen begynte å nå bølgetoppene, og avsluttet dagen med balinesisk massasje, tøying, og pressure points. Utrolig deilig å få løst opp i litt knuter i ryggen, og vi var helt i tåken når vi var ferdige så vi dro hjem og koste oss med film på hotellet.

Dag 4 ble mer innholdsrik og effektiv. Vi ble hentet relativt tidlig på hotellet og kjørt til Kuta, hvor vi startet dagen på surfekurs. Vi hadde litt basic på land, før vi tok med oss brettet ut i vannet og gjorde hva vi begge har hatt lyst til å prøve lenge. Det var utrolig morsomt, og vi koste oss veldig begge to. Utrolig nok klarte vi begge å komme opp og stå en god stund på første forsøk, så det var utrolig morsomt, etter det var det mye bra utførelse, men også en del dårlig, haha! Det skal definitivt gjøres igjen, kanskje allerede på Nusa lembongan. Det ble tatt bilder, men jeg har valgt og ikke legge dem med, for ingen av bildene ser ut som meg, og nå er jeg virkelig ikke kritisk en gang, jeg ble dyttet inn i en langermet tight genser, shorts til midt på leggen, og i tillegg røyk strikken jeg hadde i håret, så dere får heller se bilder fra vi gjør det neste gang, dersom vi får noen finere bilder, hehe!

Vi avsluttet denne dagen med en tur til Uluwatu tempel, men jeg har så mange fine bilder derfra at det kommer i et eget innlegg i morgen! Dag 5 var siste dagen til å gjøre noe før vi skulle opp til Ubud tidlig neste morgen. Det var litt dårlig vær så vi tok oss turen til noe som het Pandora experience. Vi valgte en "bane" som het Alcatraz (som i fengselet) og lett forklart skal man komme seg igjennom en lang bane med forskjellige oppgaver som krever samarbeid, tenking og lure løsninger. Det var definitivt mer frustrerende og vanskeligere enn vi hadde sett for oss, men veldig morsomt, og det er definitivt noe å anbefale. Etter litt mat vandret vi bare i Kuta's gater og så på utelivet. Håper det ikke ble for langt innlegg, sånn er det når man utsetter bloggingen. Sjekk inn om ikke lenge for nye oppdateringer.

  • 22 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Travel

Nå har det vært stille her noen dager, rett og slett fordi vi har hatt fulle dager med opplevelser og kommet hjem litt sent så det ikke har blitt tid til blogging. Men her kommer innlegget om dag 2 i Bali. Som dere kanskje har fått med dere skal vi være her i Jimbaran i 6 dager, før vi tar turen opp til Ubud. Vi har i tillegg til å være i området vi bor, kjørt mye rundt og fått oppleve ting som ligger et stykke unna, som for eksempel Kuta.

Denne dagen startet vi med 300 trappetrinn ned til Green bowl beach, som er en strand med grotter, utrolig koselig plass og hadde vært helt fantastisk hadde det ikke vært for de utrolig slitsomme damene som skulle selge armbånd og fotlenker, de fotfulgte deg og ga seg ikke før man sa skikkelig i fra til dem. Det var en veldig koselig strand og god trim etterpå når man skal gå de 300 trappetrinnene opp igjen, hehe!

Deretter kjørte vi videre til Melasti beach, som var den beste stranda så langt. Det var ikke fulgt så mange mennesker som andre plasser så du kunne ligge og sole deg uten å ha noen to meter unna deg, det var veldig deilig. Her fikk kjæresten kjørt mye drone og tatt mye bra film. Den var en fantastisk utsikt om man kjørte litt opp i høyden.

Vi avsluttet dagen med litt luksus på Sunday beach club, det var helt fantastisk. Du betaler for å komme inn på området, hvor du først får tilgang til restaurant og basseng, eller du kan som vi gjorde ta en egen taubane ned fra toppen og ned til resortets egne strand, men stor restaurant og bar, solsenger, dusj, massasje, og mye mer. Det var definitivt en opplevelse å være der, og oppleve luksusen vi hadde rundt oss. Vi avsluttet det hele med bonfire på stranden. De tente opp tre bålpanner og vi kunne sitte og kose oss i solnedgangen, helt utrolig opplevelse.

Likes

Comments

Skrevet i : Travel

I går hadde vi vår første dag her i Bali. Vi bor for tiden i et område som heter Jimbaran, koselig hotell men vi har funnet ut at selve området akkurat rundt hotellet er nok litt for stille for vår del. Men vi har fått leid oss scooter så nå flyr vi på tvers av området og har planer om å få med oss mye i løpet av tiden vi er her. Etter frokost pakket vi sekken, bestilte scooter og dro så fort vi fikk muligheten. Planen for denne dagen var å få tittet på to strender vi hadde på listen og ta oss turen til et kjøpesenter.

Første stranden var Pandawa beach, koselig plass, men ikke helt hva vi hadde sett for oss. De små restaurantene ved strandpromenaden var en del falleferdige og ikke så tiltrekkende, men det hadde også en viss sjarm ved seg. Det var derimot som vi hadde sett for oss, turkise vann, helt nydelig å se, og det var også et lite tempel som lå litt ut i vannet, som var veldig fin. Andre stranden var på enden av nusa dua beach. Vi kjørte litt feil som gjorde at vi kom på nedsiden av Hilton hotell, derfor så vi ikke den største delen av strande, men en liten søt del. Vi får se om ikke vi tar oss turen en annen dag for å se resten av stranden.

Senere på ettermiddagen tok vi turen til Kuta, som er veldig mye mer som en by, enn i Jimbaran hvor vi bor. Det var nemlig i Kuta at shoppingsenteret Beachwalk lå. Vi spiste på en koselig restaurant som lå med utsikt mot stranden, så vi fikk med oss solnedgangen, og fikk fløyet litt drone over strandområder og restauranten. Det ble ikke noe stor handling på oss da ingen av oss egentlig var i humør for å gå rundt i butikker. Etter en liten stund på senteret dro vi på Hard Rock café og koste oss med litt kveldsmat, og en del drinker. Utrolig koselig å kunne dra ut bare for å kose oss sammen vi to.

De tre siste bildene er tatt med dronen, første viser Kuta beach, andre er restauranten vi spiste på med oss på bildet, og siste er fra over kjøpesenteret vi var på.

Likes

Comments

Hallo, nå er vi endelig trygt fremme i Bali etter et døgn med reising. Vi mellomlandet i Dubai i går/natt, hvor vi hadde 9 timer før vi skulle sette oss på fly videre til Bali. Vi hadde håpet på å få tatt turen bort til sentrum ved Burj Kalifa, tittet litt og kanskje tatt turen opp i selve bygningen, men ettersom at vi kom så sent ble det begrenset med hva vi gjøre. Vi fant ut at man måtte forhåndsbooke tid for å komme seg opp til toppen. Selv om vi ikke kom til toppen fikk vi stått nedenfor, og herregud for et syn. Man ble nesten svimmel av å se opp på den nesten 1 km høye bygningen, det er definitivt på bucket listen min å være i toppen av den bygningen.

Det er i disse dager Ramadan i Dubai, så det meste av spisesteder var stengt og det var lite liv ute i gatene. Selv om det reduserte muligheten til å oppleve livet i gatene, fikk vi muligheten til å komme inn på et Ramadan marked, hvor mange samler seg for å spise når solen har gått ned. Det var utrolig morsomt å få oppleve. Man følte seg litt malplassert omringet av alle mennene kledd i hvite kjortler, og kvinnene i fine drakter i all verdens farger. Vi fikk vårt eget bord med god tradisjonell mat og selvfølgelig en Shisha ved siden av bordet, som alle andre.

  • 68 lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food

//Produktene i innlegget er sponset//

God kveld! Sent innlegg fra meg i dag, men sånn blir det når du bare utsetter alt som skal gjøres til siste liten. I dag har vi haket av ting på listen over alt som skal gjøres før vi drar, vi har vært og spist middag hos min familie og sagt hade til dem, og vært en stund oppe hos familien til kjæresten og sagt hade til de også. I tillegg til dette har vi fått vært på Vinterbro og handlet det siste som trengtes, nå er det bare noen få ting som skal pakkes så er vi klare for avreise i morgen formiddag. Tenk at i morgen sitter vi på fly til Bali, det er jo helt uvirkelig! Jeg er så utrolig klar for dette, det er veldig lenge siden sist vi var på en skikkelig ferie sammen, så dette blir et skikkelig avbrekk fra skole, jobb og hverdagen generelt. Skal prøve å få lagt ut noen bilder og oppdateringer fra turen, men blir nok ikke daglig oppdatering og det blir kanskje til rare tider ettersom at det er ganske stor tidsforskjell mellom Bali og her.

Jeg har tidligere i innlegg som har omhandlet trening fortalt hvordan jeg bruker mini bands til både oppvarming og aktiveringsøvelser, spesielt i forbindelse med rumpe og ben øktene mine. Jeg var så heldig å få prøve en pakke med de nyeste båndene fra Bootybuilder. De har tre herlige farger med tre forskjellige styrker på seg. Du får kjøpt samme pakken som jeg har HER , og da kommer de i en søt rosa pose for å holde dem alle samlet. Den er super enkel å slenge med seg i treningsbagen og de skal definitivt være med meg i kofferten til Bali. Tre uker uten noe som helst trening funker ikke for meg, så øvelser med disse er perfect for å holde treningen vedlike. Anbefaler virkelig å teste de ut, jeg bruker de som sagt nesten alltid i forbindelse med rumpe og ben økter for aktivering av muskelgruppene jeg jobber med

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday, Travel

God kveld, i går hadde vi siste dag i Stavanger, siden vi dro så tidlig i dag. Hele grunnen til at vi dro dit vr at jeg ga kjæresten i bursdagsgave å dra på show med Gabriel Iglesias "fluffy" som da var i går kveld. For dere som ikke vet hvem det er anbefaler jeg dere å sjekke det ut på enten netflix, eller youtube, han er utrolig morsom og vi satt og lo under hele showet. Før vi dro til DNB arena spiste vi sammens med bror og Anne-Mette, det ble opphold og vi fikk bord ute på bryggekanten, perfekt avslutning på stavangeroppholdet. Nå har vi bare morgendagen til pakking og fiksing i huset så setter vi oss på flyet til Bali, det er helt surrealistisk!!

Likes

Comments

Skrevet i : Travel

God morgen. I dag var planen å stå opp tidlig for så og ta turen til preikestolen, men det ble litt endring i planene. Kjæresten startet for bare noen dager siden å få skikkelig vondt i kneet. Han har tidligere kjent at det har vært noe der, men de siste dagene har det bare blitt verre. Ut i fra symptomene, er vi redde for at det kanskje kan være noe med minisken. Det er da ikke lurt å begi seg ut på en fjelltur, men heller hvile kneet ettersom at vi skal til Bali om bare noen få dager. Det var litt trist, jeg har hatt lyst til å gå preikestolen fryktelig lenge, og nå hadde vi endelig muligheten til det, men det er helt klart viktigst å finne ut av hva som er problemet med kneet han, og få det best mulig til vi skal ut på lang ferie.

Kjæresten, bror og jeg hadde en veldig koselig dag i Stavanger by i går. Gikk litt rundt og tittet, og jeg kom på at jeg faktisk har vært i Stavanger by to ganger tidligere, i motsetning til hva jeg sa i går, hehe! Vi gikk i de trange koselige gågatene fulle med koselige butikker og spiseplasser. Kjæresten fikk kjøpt seg nye sko, som var bedre for kneet og en knestøtte for å få litt kompresjon på området. Vi satte oss ned på en restaurant for å spise litt før vi tok turen til "inside" hvor vi spilte shuffleboard. Det var utrolig morsomt og vi hadde alt i alt en veldig bra dag.

Ha en fin lørdag!

Likes

Comments