Skrevet i : Fitness & food

I går hadde jeg tidenes treningsøkt. Startet dagen med skole til 15:15 før jeg og en venninne gikk litt rundt i byen og fikk i oss litt mat og satte turen mot "Barrys Bootcamp". Jeg har aldri prøvd noen timer der tidligere, men en venninne har vært der flere ganger, og anbefalte det. Det er forskjellige timer hver gang, delt inn i forskjellige deler av kroppen, eller fullkroppsøkter alt avhengig av hvilken dag du ønsker å trene. Det er en times høyintensitetstrening med kombinasjon av styrke og kondisjonstrening.

Jeg har det siste året vært utrolig glad i styrketrening, og jeg skal innrømme at kondisjonstreningen er blitt nedprioritert. Så da jeg fikk vite at jeg skulle befinne meg på tredemøllen omtrent halve treningsøkten skal jeg innrømme at jeg ble litt skremt. MEN det var utrolig bra opplegg, du legger opp til hvor mye du ønsker/klarer å gi, så det er opp til deg hvor mye du klarer å presse deg. Instruktøren var klar og tydelig på hva vi skulle gjøre og utrolig motiverende. Selv om jeg var helt utkjørt da jeg var ferdig hadde jeg tidenes følelse! Dette er definitiv noe jeg skal fortsette med. Gleder meg allerede til neste gang, det er supert om jeg får til å legge inn en gruppetime som dette ca 2 ganger i mnd etter skolen, og utenom det trener som normalt på treningssenteret. Da får jeg lagt inn litt høyintensitetstrening, noe jeg ikke er flink til på egenhånd! Anbefales virkelig til dere som er treningsglade og befinner seg i Oslo området

Q: Har du vært på time der før?

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Skrevet i : Personal

Det er ikke ofte jeg handler meg sko, men nå i det siste har jeg fått litt dilla, og gjør stort sett ikke annet enn å lete etter sider som fortsatt har skoene jeg er på jakt etter tilgjengelig. Jeg har i stor grad fått dilla på Adidas, nærmere bestemt Adidas nmd serien. Det er utrolig mange fine modeller ute og hadde jeg hatt pengene er det ingen tvil om at jeg hadde hatt et tosifret antall av modellen. Jeg kjøpte meg nettopp et par av modellen xr1, de er fantastisk gode å gå med, og jeg digger virkelig utseendet. Skoene kjøpte jeg via Caliroots.com, og guess what, jeg fikk cashback for å kjøpe sko jeg uansett ønsket meg. Send melding eller kommenter om du også vil ha cashback på ting du kjøper på nettet, gratis og uforpliktende.

Likes

Comments

Skrevet i : Personal

I går var siste dagen av ferien for min del. Jeg hadde en tidlig og kort vakt på jobb noe som var veldig deilig. Jeg kom meg tidlig opp, fikk tjent litt penger, men gikk allikevel ikke glipp av dagen ettersom at jeg var ferdig klokken 14:00. Planen var egentlig å ta en tur til Sverige, men da det ble strålende sol tok kjæresten, jeg, Karl og Cecilie heller en tur til Son for å spise langs bryggekanten. Det var utrolig koselig, og man kjente virkelig på følelsen av ferie. Så ingen skal si vi ikke nøt siste dag før skolen begynte igjen. Vi spiste på en restaurant som heter "Solsiden", hvor de har, etter min erfaring den absolutt beste Fish and Chips. Kjæresten og jeg har vært der en gang tidligere og spist det samme, og klarte rett og slett ikke velge noe annet denne gangen heller. Så dersom dere tar dere turen til Son, burde dere virkelig prøve den!

Etter at vi hadde vært og spist dro Cecilie og jeg hjem til vår leilighet og så noen episoder av Pll. Mens gutta dro til Cecilie og Karl sin leilighet og koste seg med litt spilling av noe slag. Det ble alt i alt den perfekte avslutningen på sommeren spør du meg! Takk for en fin dag folkens, dere er herlige!

Likes

Comments

Skrevet i : Personal

HANDLER DU PÅ NETT? VIL DU HA PENGER TILBAKE FOR HVERT KJØP? I SÅ FALL LES VIDERE...

Torsdag, bare noen dager igjen til helg, og så begynner skolen. Tenk at sommeren er over allerede. Jeg har utrolig mange koselige minner fra sommeren, blant annet et event jeg var med på, da jeg ble introdusert til et konsept som er helt fantastisk og passer meg midt i blinken. Og jeg kan tenke meg til at det passer til mange av dere også. Jeg handler mer og mer på nett og mindre i fysisk butikk, rett og slett fordi tilgangen på nett er større samtidig som at jeg får tak i ting du ikke får i Norge, det sier seg jo selv.

Opplegget jeg har blitt presentert for gir deg penger tilbake på det du handler, samt at du samler opp noe som heter shopping points, som kan brukes som rabatt ved senere handel. Jeg benyttet meg av denne løsningen da vi var ute på ferie i sommer og har nå fått tilbakebetalt cashback for alle hotelloppholdene under reisen, helt supert! Jeg har også handlet meg både klær og sko. T-skjorten fra Nike som jeg skrev om i dette innlegget  (HER ) er fra en side jeg fant ved å benytte meg av denne muligheten. Handler du på nett? Har du lyst til å få penger tilbake på handel du allikevel ville gjort? Og alt dette gratis og uforpliktende? Send meg enten melding eller kommenter i kommentarfeltet så vil jeg sende dere en melding som er litt mer forklarende.

PS. Dette er ikke noe jeg får betalt for å si, kun en ærlig anbefaling fra en nettshopper til en annen, hehe! Ha en fin Torsdag!

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food, Personal

Jeg har jobbet veldig mye i sommer nettopp for å få mer fri til høsten så jeg kan fokusere på skolen. Jeg vil si jeg har vært nokså skoleflink hele livet, og jeg har hatt skyhøye krav til meg selv noe som har vært både på godt og vondt. Det er virkelig noe annet enn vgs når man begynner å studere på høyskole, ansvaret ligger omtrent fullt og helt på deg som student. Det var vanskelig for meg i 1. Klasse å strukturere lesingen min optimalt så jeg fikk med meg mest mulig, men samtidig holdt meg til det som var vesentlig å kunne. Jeg håper jeg litt lettere kommer inn i gode ruter for lesing nå i 2. Klasse.

Kan noen plis gi meg en hemmelig oppskrift på å få flere timer i døgnet? I det siste føler jeg at jeg har hundre forskjellige ting å fokusere på og ingenting jeg får gjort. De siste dagene har så og si gått i ett. Jeg har jobbet hele uken, inkludert helg, og så fort jeg har kommet hjem har det vært trening, middag, si hei til kjæresten og egentlig bare legge seg. Jeg har jobbet godt med treningen, og har hatt relativt gode matvaner den uken, og det merkes veldig på kroppen. God å kjenne at man er igang igjen etter utenlandstrening uten noe særlig trening.

Bildet er tatt etter en biceps/triceps økt jeg hadde, og jeg kunne ikke la være å ta bilde av pumpen i bicepsen!

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food

Jeg er nødt til å vise dere mitt nyeste tilskudd i treningshylla! Jeg får virkelig ikke nok treningstøy, det gir meg så mye motivasjon å kunne dra på trening i et hyre som ser skikkelig bra ut. Jeg synes det er gøy å kombinere topp og bunn til det ultimate treningshyre. Og dette er definitivt en ny favoritt! Jeg kjøpte for ikke lenge siden denne superstolte crop toppen fra Nike. Jeg var egentlig på jakt etter den versjonen som er stoff rundt hele, men den er umulig å få tak i, så jeg bestilte like godt denne varianten som har netting på hele baksiden. Og folkens la meg bare si dere en ting... JEG ELSKER DEN! Den er sinnsykt god å ha på seg, og perfekt om man svetter (som jeg gjør) haha! Anbefaler virkelig denne toppen.

Jepp, dette er etter trening, hehe! Hadde tidenes benøkt i dag, så svetten piplet fra topp til tå, allikevel var det ikke mer enn dette som ble synlig på t-skjorten og det er trolig fordi jeg avsluttet med noen situps for å brenne ut siste energien i kroppen min. Elsker sammensetningen jeg hadde i dag. Gymshark tights, blå sportsbh, og den nye Nike Swoosh t-skjorten!!!

Ha en fin mandag alle!

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food

Det er morsomt hvordan man kan forandre syn på forskjellige ting med tiden. Tidligere syntes jeg ikke jenter med markerte muskler var fint, jeg følte det var veldig maskulint å ha synlige markerte muskler, men nå synes jeg ikke det lengre. Det er klart at når det når ett viss punkt heller det over i lite feminint, men jeg synes det fortsatt er fint med vesentlig mye mer muskler på jenter nå enn hva jeg syntes før. Så fort jeg blir bedre på matvanene skal jeg begynne med litt før etter bilder så jeg virkelig kan se forskjell på meg selv, og så jeg har noe å sammenligne med.

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food, Travel

Nå er jeg endelig tilbake etter en tredagers tur til Jotunheimen med to gode venninner fra militæret. Da vi møttes i påsken ble vi enige om å ta en tur sammen i noen fjell i sommer dersom vi fant en dag som passet for alle. Det var bare tre av oss som fikk datoene til å passe, så vi får ta en til tur til høsten og prøve å få med de to siste også. Denne turen var helt topp!

Vi kom opp sent på kvelden og la oss inn på sovesal. Etter mye fnising utenfor døren inn til en felles sovesal kom vi oss inn og fikk lagt oss for kvelden. Neste morgen stod vi opp tidlig, spiste frokost på hovedhytta og begynte turen opp mot Galdebergstinden. Det ble en lang tur med både regn, snø, vind og sol. Vi hadde for det meste strålende sol, og var rett og slett superheldige med været. Turen ble alle tiders og vi koste oss som bare det der vi satt på toppen og spiste polarbrød med nugatti og inhalerte den ekstremt fine utsikten. Turen ble totalt på 9t og 40 min så vi fikk oss virkelig en god treningsøkt. Veldig fornøyd med egen innsats og jeg sitter allerede og vil ta en ny fjelltur som denne.

Takk for turen jenter!

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday, Personal

I går var det familiemiddag, og feiring av både mamma og pappa som hadde bursdag i Juni. Kjæresten og jeg var på ferie da de hadde bursdag og det samme var broren min og kona, som til vanlig bor i Stavanger. I går klarte vi å samle hele gjengen og få til en utrolig koselig ettermiddag. Middag, gaver og koselige samtaler gjorde gårdagen helt perfekt. Det var så deilig å få en så fin dag, den ene dagen jeg hadde fri. Og i tillegg få tilbringe den med alle de nærmeste... helt supert!

Dagen i dag startet litt treigt, hodet var ikke helt på plass under treningen, men det ble allikevel en god økt. Nå har jeg noen timer til gode her hjemme før jeg skal på jobb i kveld. Nå skal jeg prøve å få med meg litt av solen som er utenfor vinduet, ha en fin lørdag!

We are so weird together, Let's stay like this forener!<3

Likes

Comments

Skrevet i : Everyday

God morgen! I dag har jeg for første gang på 8 dager fri, og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har stort sett jobbet kveldsvakter, så når jeg nå sitter å tenker på at jeg har hele kvelden fri, så er det nesten litt surrealistisk. Men det varer ikke lenge, for allerede i morgen og søndag er det tilbake på jobb. I dag skal jeg få ryddet litt i huset, trent og nyte muligheten til å ta alt med ro uten noe å rekke. I ettermiddag/kveld tar kjæresten og jeg turen ned til mamma og pappa, for å spise middag med de samt bror og kona. Det blir en slags feiring av både mamma og pappa, ettersom at de begge hadde bursdag mens "barna" var på ferie. Det blir veldig koselig og jeg gleder meg som bare det. Håper alle får en fin fredag!

Q: Hva er deres planer for helgen?

Likes

Comments