Skrevet i : Everyday

Endelig kom det litt snø igjen, det blir så mye koseligere utenfor når det er hvitt på bakken. Julestemningen kommer sakte med sikkert snikende på meg, men lesing til eksamen som begynner neste uke er definitivt i fokus disse dager!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food

Jeg var så glad som våknet til hvitt landskap i går og håpet virkelig det skulle vare litt mer enn en dag. Med vinden som uler utenfor vinduene er sikkert alt tegn på snø borte idet vi våkner i morgen. For at jeg skal få skikkelig julefølelse må det nesten være hvitt ute, så håper det kommer før julaften. Under black friday kjøpte jeg noe nytt treningstøy fra Gymshark, og jeg fikk forespørsel om å vise det frem når jeg fikk det! Jeg har dessverre ikke fått tatt bilde av alt jeg kjøpte, og måtte sende tilbake sportsbhen på grunn av feil størrelse, MEN jeg tok noen bilder av den nye tightsen og toppen.

Denne tightsen folkens, OMG! Jeg har en god del tightser fra Gymshark nå, og dette er definitivt en av favorittene mine nå. Det kommer ikke så godt frem på bildene på grunn av lyset men jeg har de nye Fit leggings i fargen chalk pink, en grå farge på lengdene og nydelig rosa farge i båndet. Den er super myk i stoffet, og har i tillegg en gummi linje på innsiden av båndet i livet så den holder seg på plass, selv under jogging på mølla! Jeg har i denne en XS, og den sitter som et skudd!

Vital seamless vest i fargen Purple wash marl. Dette er første singlet jeg har fra gymshark og jeg er like fornøyd som med alle de andre produktene deres. Den sitter godt, og fargen er bare nydelig. På grunn av den «utvaskede» effekten synes svette svært lite på toppen, noe som passer meg perfekt ettersom at jeg kan bli rimelig svett iløpet av øktene mine, hehe! Disse sitter ganske tight akkurat som de andre toppene fra gymshark, så denne har jeg i M.

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food

Under black friday bestilte jeg en pakke fra Tights.no og endelig kom den. Jeg har ventet og ventet, det har tatt litt ekstra på grunn av den store pågangen under black friday, men i dag fikk jeg hentet den og jeg kan ikke vente med å få testet det ut. Jeg bestilte vaffel og pannekake mix pakke fra Bodylab. I tillegg til fire pakker med Pandy sukkerfri godteri/pastiller som jeg definitivt skal ha med meg i veska når forelesningene blir lange og godtesuget kommer krypende! Gleder meg veldig til å prøve begge deler.

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food

I dag hadde jeg planer om å sove litt lengre og nyte en fridag etter 48 timers semesteroppgave, men litt over 8 ringte telefonen fra jobb, om at de hadde behov for hjelp. Siden jeg da allerede var våken, kunne jeg like gjerne tjene noen penger så da ble det jobb på meg. Da jeg kom hjem skulle jeg ta en liten treningsøkt, så jeg pakket sekken og dro av gårde. I det jeg kom inn på treningssenteret gikk strømmen i hele nabolaget, og det tok 15 minutter før det kom tilbake. Etter en stund med lys og trening igjen, ble det borte enda noen minutter, så det ble en økt halvveis i mørket, hehe!

Likes

Comments

Skrevet i : Fashion

God formiddag, jeg tenkte å komme med et lite tips på søndagsformiddagen. For en liten stund siden kom jeg over appen «TISE» som er laget av Jenny Skavlan. Det er en app hvor man kan selve og kjøpe alt mulig rart, jeg har selv brukt appen til å selge klær jeg ikke lengre bruker. Det er en fantastisk mulighet, du får ryddet i klesskapet, noen andre for bruk for det du ikke lengre bruker, og du får i tillegg noen kroner for det du legger ut. Jeg anbefaler virkelig og ta en titt inn på appen, om det er noe spesielt dere er på jakt etter er det mulig dere kan få det til veldig redusert pris. Min konto finner du om du søker på «@tinarodfjell» og under ser dere noen av tingene jeg har ute for salg per nå, om ikke lenge kommer jeg til å legge ut litt treningstøy, for ila black friday fikk jeg handlet inn litt nytt og da trenger jeg plass til det i klesskapet, så noe annet må ut.

Bruker du appen, hva heter du?

Likes

Comments

Nå sitter jeg hjemme i sofaen og kjenner at beina er helt død, selv når jeg sitter helt stille. Jeg tenkte derfor at denne økten må deles. Min største utfordring når det kommer til beinøkter er å få god kontakt med rumpa, og ikke la alt gå på lårene, og med denne økten kjenner jeg det veldig godt begge plasser. Noe av det viktigste man kan gjøre for å få best mulig utvikling og for å få mest mulig ut av treningen er å være flink til å variere. Gjør du de samme øvelsene dag inn og dag ut, vil musklene bli vandt til det og du vil ikke få samme utbytte av treningen. Ved å bytte ut litt øvelser, gjøre øvelser med strikk om man ikke har gjort det tidligere, og ikke minst legge på vekt, så vil man merke en positiv progresjon raskere.

​ØKT: 

Sumo squat -> 4 set á 8 reps. (4 vanlige, 4 pulserende)

Barbell spilt squats -> 3 set á 8 reps per bein


Supersett 1 (3 sett):

Strake romanske markløft -> 10 reps per bein

Sumo goblet squat til strak markløft med vektskive


Supersett 2, i smithmaskin (3 sett):

Skrå utfall bakover -> 5 reps per bein 

Squat med samlede bein -> 5 reps


  • 116 Lesere

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food

Nå sitter jeg bare og venter på at klokken skal bikke 16:00, for da begynner Gymshark med black week. De kommer med en god del nyheter som alle kommer ut med 20%, i tillegg blir det tilbud opp til 50% da ting som allerede ligger ute på siden. Jeg har en liten liste over ting jeg veldig gjerne vil få tak i og håper jeg er rask nok når det kommer ut for salg. Ved tidligere vanlige lanseringer har det virkelig gått unna når produktene først har blitt lagt ut, så jeg forventer meg at dette kommer til å gå enda raskere ettersom at det i tillegg kommer med tilbud. I tillegg er det slik at det som blir lagt ut av produkter er det de har av disse artiklene, i alle fall for nå. Så er det noe man har lyst på må man kjøpe det før det er tomt, hvis ikke er det ikke sikkert man får en ny mulighet! Shit, jeg sitter rett og slett og er nervøs, for dere som har lest bloggen min tidligere vet dere at Gymshark er ett av favoritt merkene mine når det kommer til treningstøy!!

Under ser dere noe av det jeg håper på å kunne klikke hjem:

Likes

Comments

Skrevet i : Beauty

Da er vinteren kommet for godt og med det er de blonde tuppene borte. Jeg har vært helt mørk i håret tidligere, men ikke like mørk som dette, forandring fryder! Jeg elsker fargen, er rett og slett superfornøyd. Det mørke håret passer godt til denne perioden av året, hvor ting er litt mørkt og kaldt.

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food

En av tingene som motiverer meg når det kommer til trening, er å se andre oppnå resultater, se hva man kan få til om man legger inn innsats og ikke minst få inspirasjon til nye øvelser. Jeg følger et hav av treningsprofiler på instagram og youtube, og jeg henter utrolig mye motivasjon fra disse profilene. Jeg tenkte derfor å lage et innlegg hvor jeg viser frem noen av de jeg oftest er inne på og følger mest.


NR. 1: Hanna Öberg

Hanna har vokst enormt på sosiale medier de siste to årene, og er nok kjent blant de aller fleste. Hun gikk fra å «konkurranse fit» til å bygge muskler og former. I dag har hun en helt utrolig fysikk, og hun har virkelig kommet langt på kort tid. Det jeg digger med Hanna er at hun legger ut utrolig mye forskjellig. Det er treningsvideoer, matvideoer, klesvideoer, ferie- og hverdagsvideoer. Det er utrolig morsomt å følge henne gjennom hverdagen, og ved at hun deler mye personlig og hverdagslig føler man nesten at man begynner å kjenne henne personlig. Hun er utrolig sprudlende og bli, og jeg har prøvd mange av øktene hennes, som nå er blitt favoritter hos meg!


NR. 2: Whitney Simmons

Også en super sprudlende og glad jente. Hun har utrolig mange bra forslag til økter på youtube! I det siste har jeg alltid tatt en titt innom de nye videoene hennes før en økt hvis jeg manglet noen øvelser, og ettersom at hun nå har lagt ut mange fulle økter for enkelte muskelgrupper har det vært ofte at jeg rett og slett bare har kjørt hennes økter. Noen av øktene hennes gjør så jeg fortsatt er superstolte i flere dager etter økten, spesielt rumpeøkten hennes, helt utrolig!! Hun lager i tillegg morsomme varianter av HIIT trening, som jeg er dårlig på å legge inn i mine økter.


NR. 3: Kathryn J. / Lilltleandfit

Denne jenta er bare helt rå. Hun går under navnet @Littleandfit_ på instagram, og folkens check her out! Hun har en utrolig fysikk, DE formene, og ser rett og slett bare helt rå ut! Hun legger ut masse bilder for å vise frem progresjonen hun har, samt videoer av øvelser. Som hos de to over har jeg tatt mange øvelser fra hennes videoer. Hun har mange fine kombinasjoner til superset og er nok en av de største motivasjonene for meg!

Det var tre av de personene jeg følger med på regelmessig og henter masse inspirasjon fra, håper dere likte innlegget og at dere også kanskje kan hente litt inspirasjon fra disse.

Q: Hvem eller hva motiverer deg?

Likes

Comments

Skrevet i : Fitness & food

Nå har jeg hatt en periode hvor skapet min pwo vanligvis står har vært tomt. Jeg har brukt så lang tid på å bestemme meg for hvilken type jeg ville prøve denne gangen, om jeg skulle bestille fra nettet eller dra til Sverige. Endelig har jeg fått pakke i posten med nye forsyninger. Jeg har lenge vært veldig fornøyd med «Fucked up, med energy smak» men hadde lyst til å prøve noe nytt. Denne gangen tok jeg to smaker jeg ikke har prøvd før og gleder meg til å få testet dem ut! De to typene jeg har prøvd meg på nå er The Curse med smak av mango og appelsin, og StarNutrition med smak av jordbær sjampanje!! Kommer tilbake med et innlegg om hvordan jeg synes de er, etter å ha fått prøvd dem ut.

Jeg vet om flere som bruker pre-workout før hver eneste trening, og jeg tror ikke det er noe feil i det. Jeg for min del bruker det stort sett på dager hvor jeg kjenner at jeg trenger det lille ekstra kicket for å få en god økt og litt overskuddsenergi, eller før tunge korte økter. Det er opprinnelig det disse produktene er laget til, de er ikke laget for å vare igjennom en 2 timers treningsøkt, med rolig tempo, men de litt kortere effektive øktene! Man bruker produkter forskjellig, har forskjellige erfaringer med hva som fungerer best, og det henger også rett og slett sammen med at vi er alle forskjellige.

Q: Hva er din erfaring med PWO? Hvilken er din favoritt?

Likes

Comments