Goddag kära folk.
Idag har jag haft både prov och lektioner till 16.30. Men jag gillar onsdagar! Vi är lediga imorgon så det är trevligt, eller aaa jag har ett utvecklingssamtal på eftermiddagen men det är inte så ansträngande. Idag efter skolan drog jag ner på stan med Andrea och Evve. Vi hittade dessa på stan. Haha hur gulliga?? Vi ser ut som rosa sumobrottare, marshmallows eller typ sockervadd.
Kom hem, pluggade lite geografi och nu ska jag snart träffa Magdalena.

Ha en fin kväll
Ciao, Tina

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej vänner!
Huuur mår ni??
Jag mår jättebra!! Tänkte uppdatera lite vad som har hänt sen sist jag var inne här, hehe;)

Födelsedagsbarnet till vänster och bästisen till höger<3

Hur snygg va inte Wilma på Emmas 18: års fest!?! Det va prom tema. Hur kul som hällst!! Jag bar en blå klänning och jag kände mig som Askungen hela kvällen;)

Vi fick ett långt hål förra veckan men som tur är så ligger Ikea nära vår skola så jag, Andrea å Evelina drog dit och åt brunch!

I lördags åt jag lunch med två fina tjejer, vi åt sushi på stationen innan jag drog iväg och träffade mamma. Vi gymmade 2h och sen på kvällen drog jag vidare till Ronja för där var det 18:års fest.

Haha åh herregud dessa björnar... Det va lite om vad som har hänt i mitt liv. I fredags åt Ronja, Emma, Rebecka å jag på tzatziki men bilderna har försvunnit från det:(
Kram Tina

Likes

Comments

Okej såhär är det. Vi kör hela historien från början.
Jag har alltid jättemycket energi och får energi av andra människor. Jag är extrovert. Men för några veckor sen började jag komma hem från skolan och jag kunde decka och sova i 3h. Jag var så trött och prata med andra blev så jobbigt. Jag började få huvudvärk och ont i kroppen. Stod på affären där jag jobbar och var tvungen att anstränga mig för att lyfta lätta saker dom typ mjölkpaket för att lederna i mina armar gjorde så ont. Men jag bet ihop och sa inget;)

Sen blev jag förkyld. Missade skolfotot. Å förkylningen sitter kvar i flera veckor och jag blev sämre. (Det är inte helt ovanligt) men sen fick jag det här på magen. En bild efter ett gympass:

Så jag gick till skolsköterskan på skolan och hon sa att jag skulle åka direkt till sjukhuset men jag hade inte tid så jag struntade i det, för jag hade annat viktigt för mig. Tre dagar senare nämner jag snabbt att jag fick order att åka till sjukhuset för några dagar sen.
Vi åkte in direkt till ackis och de konstatera efter några timmar att jag hade borelia.
Igår tog jag sista antibiotikan och jag mår mycket bättre nu!

Lite varför jag inte har haft ork att uppdatera, det var länge sen jag vart såhär sjuk men nu är jag frisk och back on track!

Ha en fin lördag puss Tina

Likes

Comments

Godmorgon lördag!
Allt bra?
Själv mår jag helt okej. (Mer om det sen)
Drog till Ikea igår efter skolan med Ronja och Emma. Så kul att gå runt på Ikea och drömma sig bort. Köpte även en plattform till Emma (en annan Emma;)) Sen mötte jag upp mamma och vi drog en runda på rådhuset.Åt middag på Frenchi. Väldigt mysigt! Sen drog vi hemåt.

Imorse började jag dagen med en promenad och ett mysigt telefonsamtal och just nu sitter jag på bussen påväg hem från ett dop och ska snabbt hem, byta klänning och dra till en 18:års fest.

Det är typ min lördag. Ha en bra kväll hörreni!
Ciao, Tina

Middagen igår blev en limekyckling med asiatisk sallad. Plus mitt fancy glas med mjölk ;)))

Kappa och Chanel-väska samt en beige mönstrad klänning hade jag på dopet.

Likes

Comments