Header

Den ena är tamejfan dummare än den andra.. Det värsta är att man inte blir av med idioterna heller.. 

Jag har stött på många idioter i mitt liv, men just denna person är tamejfan dummare än dummast. Har aldrig varit med om nån person varken har nå iq eller hjärna överhuvudtaget. När man säger att blondiner är korkade, det är bara ett uttal. Men just om denna person är inte ett uttal utan att det är så på riktigt! Usch.. 

Just såna här människor förstår jag mej inte på, sen att andra inte ser det då kan man fan undra om de är lika korkade de oxå!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vaknar upp inatt helt dyng blöt i hela kroppen, och får lägga mej neråt och vända på både kudde och täcke eftersom det va blött!
Har drömt mardrömmar i 4 dagar i rad nu, 
1 natten drömde jag om naturkatastrofer. 
2 natten om världskrig och zombies.
3 natten om tornados som jagade mej vart jag än sprang. 
Och inatt drömde jag om 2 mardrömmar,  första om dinosaurier som Fredrik stängde in i ett rum som sedan lyckades ta sej ut och började döda fölk, sedan vakna jag och somnade om men det önskade att jag inte hade gjort. Drömde att jag blev våldtagen i sthlm igen, jag fick ett flashback. Och det är pga min diagnos Ptsd, som jag kan få såna här flashbacks.
Redan när jag vaknar har jag ångest och känner mej helt utmattad och ap trött! Typ som att jag inte har sovit nått och att man har gråtit i flera timmar, sån känsla.
Så nu när jag lämnade barnen på dagis och kommer hem för att springa på toa så bryter jag ihop i trappan och får sån panikångest att jag vill hoppa ut ifrån ett fönster.. 

Men håller just på att hantera det genom pepp musik och skriva trots jag skakar ännu, men det försvinner mer och mer nu..

Och detta är mitt sätt att hantera min ångest på, vet inte hur många inlägg jag har som utkast som aldrig har publicerat. Och vet inte hur många ggr jag har fått skriva om det här inlägget heller. 

Jag bara undrar varför jag har så många mardrömmar? Och om saker jag är livrädd för att det ska hända.

Likes

Comments

Igår va vi nere hos mamma och tog typ en chill dag! Tuva passar på att vara hos mormor nu när det är sommarlov, men vi försöker va därnere så mycket vi oxå bara kan. Så skönt att bara åka ner och släppa allt hemma, man blir ju bortskämd när man kommer hem till mamma vilket jag inte är van vid. Jag är så van att ta hand om saker själv och inte sätta sej ner och ta det lugnt. 😄

Ja, men igår va det första gången Wille fick känna på vattnet i en sjö, åh han gillade det! 😍 Förra året va det inte direkt nå badväder ute, och han kunde inte heller gå då, såatte! Önskar bara Fredrik kunde va med och se han reaktion.

Hoppas verkligen det blir badväder på fredag, då kommer jag vara ensam med alla 3 barnen, så då blire Rudskoga hela dan. ❤

Likes

Comments

Även om personen kanske inte är medveten om vad den säger eller gör, så kan ord eller attityd göra en väldigt ledsen..

Jo.. små saker kan bli jävligt stort!

Likes

Comments

Hey hey, våran värld är sjuk..
Passa på och njut, imorgon kan det va slut..
Varför hatar du mej?
Har varit missförstådd sen jag var ett barn..
Du vet jag är van..
Här är för dom som ingen ser..
Här är för de alla som inte finns nå mer..
Även om vi bara tystas ner..
Jag ser hur vi blir fler..

" Det spelar inte längre någon roll, jag hamnade en gång på botten och jag kommer nog alltid på något sätt att ha en förkärlek till den där jävla botten. För oavsett hur jag gör så besöker jag bottens mörker allt för ofta och ofrivilligt. "

Likes

Comments