Verkligen bland en av dom bästa kvällarna. Hade den perfekta baldejten vid min sida, han får mig verkligen att skratta åt vad som helst. Men favorit delen av hela kvällen va när vi dansade tillsammans. Finns inget bättre än när vi två dansar loss och beter oss som 12 åringar på dansgolvet. Och eftersom att min klass är en dansklass, så har vi aldrig tråkigt på dans golvet. Sen fick vi se fyrverkerier, vilket bara fulländade hela kvällen. Allt var verkligen bara perfekt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har haft det alldeles för bra nu den senaste veckan, fylld med massa kärlek och glädje konstant. Solat en del, ätit massa gott, haft underbart sällskap och njutit av varenda sekund. Har bland annat varit på Dannas studentskiva, varit på bal med min underbara klass och spenderat massa tid me Obim. Han får mig att må så bra. Nu har vi kommit in till studentveckan, kan knappt tro det själv. Att aldrig mer behöva stressa på grund av skolan... det är ju rena drömmen. Känner mig verkligen så färdig med den biten och är så redo för att utmana mig själv i den "verkliga världen". Dags för att öppna ett nytt kapitel helt enkelt.

Likes

Comments

​Fick mycket gjort idag, dans examination avklarat, sista svenska redovisningen är över, och två modevisningar gjort. Fick bära Jens Norells kolektion, en jättefin elegant svart klänning med ett ovanligt huvudsmycke från Glitter, eller kan man kalla det så ens? Hade iallfall en grym dag och en plus i kanten för att jag har bockat av viktiga saker. Nu är det bara att njuta av den lilla skoltiden jag har kvar. 

Likes

Comments

Jenny challenge idag! Det innebär att man går till olika banor och samarbetar som klass för att samla ihop poäng. Sen eftersom att det är Jenny Nyström så är det såklart alltid en twist på saken, våran klass suger på att komma överens om saker för att alla är så envisa, så vårt tema till utklädningen var "Inget Tema".... Da squad och jag var ju banditer då, dock ångrade vi lite sen för vi lökade sönder genom allting. Men kul hade vi! 

Likes

Comments

Haft det så himla underbart nu sista tiden, allt bara rullar på. Älskar det, äntligen kan jag sluta stressa och bara njuta av varje dag som kommer och om några korta veckor tar jag studenten!! Är så taggade så det är sjukt. Är så redo för det, redo för livet och allt som kommer.

Va ledig idag och åkte in till stan för att shoppa lite, och hittade denna fantastiska produkten. Det luktar ärligt talat gudomligt! Finns på H&M. Nya favoriten i sminkväskan. 

Likes

Comments

​Alltså jag orkar inte!! Så jävla braaaaaaaaa 

Likes

Comments

​Medan alla andra är lediga så är våran klass i skolan och har genrep inför föreställningen, varit fullt rulle från 8.10 - 16.00. Mina knän är ju bara bevis på att det är fan inte lätt att vara dansare. Barometern kom idag och tog lite bilder, samt gjorde en liten intervju. Imorgon är sista dagen, sen är det show time!! 

Likes

Comments

Haft så himla roligt nu dom senaste dagarna!! Har hunnit med allting som behövs, så som jobb, plugg, dans, firat min födelsedag och valborg med dom absolut bästa. Det va länge sen det va så här bra. Nu ber jag bara till alla gudar som finns att det ska hålla. Går runt med ett leende hela tiden känns det som, haha. HAAADEEE.

Likes

Comments